Τελικοί GBL - Game 4: Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός 08/06/2025 - 21:00

Συντονιστής: Captains

Erether

junior
Reactions: 67
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:06 pm

Γίνεται να αφήσεις τον Μακκισικ να φύγει μετά αυτή τη σειρα play Off; Ένας από τους μεγαλύτερους ξένους στην ιστορία του συλλόγου. Χωρίς υπερβολή. Για την αυταπάρνηση, τη δουλειά που έχει ριξει και το overachievment γενικότερα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Κυρ Ιουν 08, 2025 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2880
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:07 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Κυρ Ιουν 08, 2025 11:05 pm
O Nτορσει θα μεινει τωρα?
viewtopic.php?f=188&t=2774 εδώ είσαι τώρα :D

0
Εικόνα
Erether

junior

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:07 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
2+1 έχει υπογράψει. Δεν ξέρω από πού προέρχεται η συζήτηση. Ακόμα και άφαντος να ήταν πάλι στους τελικούς δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση να τον εδιωχναν

0
Ilias7

euroleague
Reactions: 186
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:10 pm

Συγχαρητήρια στην ομάδα..Δίκαια πρωταθλητές..

Πολλά μπράβο στο coach που έμεινε ήρεμος παρά την εξέλιξη του final 4 και την άσχημη εμφάνιση στο πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών.

Ο Ντόρσεϊ ξεκάθαρα MVP της σειράς αν σκεφτεί κανείς πως ήταν η υπόλοιπη σεζόν του.

ΜακΚίσικ ψυχάρα!!

Ανανέωση Μιλουτίνοφ χθες!!

2
2 Εικόνα
modernam

senior
Reactions: 27

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:10 pm

Εύκολη νίκη , όπως περιμέναμε.

Εντύπωση μου έκανε ο πολύ καλός Ναν. Δεν πίστευα να παίξει τόσο καλά μετά από μια περίοδο που ήταν εξαφανισμένος.

Επίσης ο Λι νομίζω δεν έχει θέση στο ρόστερ πλέον, ναι μεν μας δίνει ενέργεια, ζωντάνια που μας λείπει δυστυχώς όμως οι αποφάσεις που παίρνει επί συνθήκες πίεσης δεν είναι σωστές.

Για το πόσο σημαντική είναι η σημερινή νίκη ... Θα τα πούμε αναλυτικά πιο μετά.

0
Erether

junior

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:11 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δεν μπορείς να μετρήσεις την ένταση, τη συγκέντρωση ή τη θέληση αλλά ό,τι κι αν είναι, ο Ολυμπιακός το είχε στο maximum. Χωρίς Βεζένκοφ, χωρίς Γκος, χωρίς Φαλ, χωρίς "αν", χωρίς "αλλά". Κέρδισαν κάθε μπάλα που ήταν 50-50. Νομίζω κυριολεκτικά *όλες*. Βουτούσαν σε κάθε φάση, ήταν τρομερό.

Αυτά τα παιχνίδια λέμε ότι τα παίρνει όποιος τα θέλει πιο πολύ. Έτσι ξεχωρίζει ο πρωταθλητής. Φέτος εμείς δεν δείξαμε κανένα νεύρο. Εμφανιστήκαμε χαλαροί, θολοί, αργοί, αποσυντονισμένοι, λίγο παραλίες. Στο μυαλό κυρίως, ακολούθησε και το μπασκετικό. Η διαφορά στη συγκέντρωση φαινόταν σε κάθε κατοχή από το πρώτο δευτερόλεπτο του δεύτερου παιχνιδιού.

Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν ξέρω αν έχει και αξία να ρίξουμε ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα. Το μόνο που έχει νόημα, είναι να καταλάβουμε τι πήγε τόσο χάλια και να το διορθώσουμε. Δεν πειράζει να χάνεις, πειράζει να εμφανίζεις αυτή την εικόνα.

Ο Μπαρτζώκας παρουσίασε μια ομάδα πανέτοιμη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ειδικά για το πως έμοιαζε η κατάσταση μετά το πρώτο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον coach Β λοιπόν. Θα μου άρεσε να είχαμε κερδίσει φυσικά αλλά είναι ωραίο να τον βλέπεις να βγαίνει νικητής μέσα από την τόση αμφισβήτηση :obey:

Συγχαρητήρια στους Ολυμπιακούς συνφορουμίτες, καλή συνέχεια.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και πάμε για την αγαπημένη μας εποχή :bblove:
Πιθανότατα θα έπαιρνε ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αλλα του πήγαν και όλα σημερα. Έβαλε δύσκολα σουτ, τυχερά σουτ. Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλές βολες και ελεύθερα σουτ. Δηλαδή δεν δημιουργήθηκαν καν οι προϋποθέσεις για να πέσει πίεση στην πλευρά του.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 914

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:11 pm

Απόλυτα δίκαια ο Ολυμπιακός.Με εξαίρεση το πρώτο ματς ήταν καλύτερος στην σειρά. Τα υπόλοιπα αύριο.

ΤΑΙΛΕΡ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΑΤΑΡΑ!!!!

4
4 Εικόνα
socrates13

junior
Reactions: 158
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:12 pm

Παντως απο τον παναθηναικο φετος δεν ξερω αν ελειψε περισσοτερο το 5 η ο γκριγκονις..Αυτο το αξιοπιστο τριποντο ακομα και μετα απο ντριπλα,οι καποιες μπουκες που εκανε ελειψαν παρα πολυ..Δεν ειχες εναν παικτη που θα πηγαινε η μπαλα σε αμαρκαριστο και θα ελεγες εγραψε...Ααα ρε λιθουανε γιγαντατι επαθες και εσυ

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1141
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:12 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Έδωσε τις απαντήσεις του. Τον επέκρινα, απλά πρέπει να σταθεροποιήσει το κεφάλι του (ζυγοστάθμιση).

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:13 pm

Δε βλέπω τον Γκος...

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Tuvok

junior
Reactions: 188
Αγαπημένος παίκτης: Tarpley, Massey
Αγαπημένη ομάδα: Aris

Νομιζω εβαλε το χερακι του και ο dpg. Με την αλλοπροσαλη συμπεριφορα του καταφερε και συσπειρωσε τον Ολυμπιακο και μαλλον γεμισε με αγχος τους δικους του παικτες απο τους οποιους απαιτησε να κανουν το 3-0.

Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο, καλο καλοκαιρι σε ολους, η ζωη συνεχιζεται. :mrgreen:

6
6 Εικόνα
steph.larry

senior
Reactions: 252
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:14 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δεν μπορείς να μετρήσεις την ένταση, τη συγκέντρωση ή τη θέληση αλλά ό,τι κι αν είναι, ο Ολυμπιακός το είχε στο maximum. Χωρίς Βεζένκοφ, χωρίς Γκος, χωρίς Φαλ, χωρίς "αν", χωρίς "αλλά". Κέρδισαν κάθε μπάλα που ήταν 50-50. Νομίζω κυριολεκτικά *όλες*. Βουτούσαν σε κάθε φάση, ήταν τρομερό.

Αυτά τα παιχνίδια λέμε ότι τα παίρνει όποιος τα θέλει πιο πολύ. Έτσι ξεχωρίζει ο πρωταθλητής. Φέτος εμείς δεν δείξαμε κανένα νεύρο. Εμφανιστήκαμε χαλαροί, θολοί, αργοί, αποσυντονισμένοι, λίγο παραλίες. Στο μυαλό κυρίως, ακολούθησε και το μπασκετικό. Η διαφορά στη συγκέντρωση φαινόταν σε κάθε κατοχή από το πρώτο δευτερόλεπτο του δεύτερου παιχνιδιού.

Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν ξέρω αν έχει και αξία να ρίξουμε ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα. Το μόνο που έχει νόημα, είναι να καταλάβουμε τι πήγε τόσο χάλια και να το διορθώσουμε. Δεν πειράζει να χάνεις, πειράζει να εμφανίζεις αυτή την εικόνα.

Ο Μπαρτζώκας παρουσίασε μια ομάδα πανέτοιμη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ειδικά για το πως έμοιαζε η κατάσταση μετά το πρώτο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον coach Β λοιπόν. Θα μου άρεσε να είχαμε κερδίσει φυσικά αλλά είναι ωραίο να τον βλέπεις να βγαίνει νικητής μέσα από την τόση αμφισβήτηση :obey:

Επίτρεψε μου να σου ανταποδώσω τα συγχαρητήρια για τη μεστότητα των γραπτών σου και το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια των τελικών, τις όποιες διαφωνίες σου τις έχεις εκφράσει με σεβασμό και ευγένεια. Μακάρι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα όλοι οι υπόλοιποι.

8
6 Εικόνα 2 Εικόνα
socrates13

junior
Reactions: 158
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:15 pm

Tuvok έγραψε:
Νομιζω εβαλε το χερακι του και ο dpg. Με την αλλοπροσαλη συμπεριφορα του καταφερε και συσπειρωσε τον Ολυμπιακο και μαλλον γεμισε με αγχος τους δικους του παικτες απο τους οποιους απαιτησε να κανουν το 3-0.

Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο, καλο καλοκαιρι σε ολους, η ζωη συνεχιζεται. :mrgreen:
Δεν ηταν καμια συσπειρωση,κανενας dpg,ηταν καλυτεροι και τελος ,ναι επαιξε ρολο η διαιτησια αλλα και με 50αρισια διαιτησια με αυτο το μαυρο χαλι του παναθηναικου δυσκολα η ευκολα θα το επαιρνε ο ολυ
Δηλαδη ο dpg φταιει που τα χανανε οι δικοι μας αμαρκαριστοι ,η ο dpg φταιει που τα εβαζαν οι αλλοι?

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος socrates13 την Κυρ Ιουν 08, 2025 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:16 pm

steph.larry έγραψε:
Κυρ Ιουν 08, 2025 11:14 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Επίτρεψε μου να σου ανταποδώσω τα συγχαρητήρια για τη μεστότητα των γραπτών σου και το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια των τελικών, τις όποιες διαφωνίες σου τις έχεις εκφράσει με σεβασμό και ευγένεια. Μακάρι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα όλοι οι υπόλοιποι.
Προσυπογράφω.

1
1 Εικόνα
Seven star

Reactions: 14
Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Ιουν 08, 2025 11:16 pm

Μπράβο στον ΟΣΦΠ για το πρωτάθλημα , ήταν ενα πολύ γερό ράπισμα στον κοουτς και στον δπγ που άφησαν ξεβρακωτη την ομάδα στο.πεντε και χωρίς αντικατάσταση του Μπράουν και του γκρικονις τον χειμώνα , όταν όλα φαινόντουσαν να έρχονται. Δυστηχως η αλαζονία αυτά έχει .

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”