Τελικοί GBL - Game 4: Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός 08/06/2025 - 21:00
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2914
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 186
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συγχαρητήρια στην ομάδα..Δίκαια πρωταθλητές..
Πολλά μπράβο στο coach που έμεινε ήρεμος παρά την εξέλιξη του final 4 και την άσχημη εμφάνιση στο πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών.
Ο Ντόρσεϊ ξεκάθαρα MVP της σειράς αν σκεφτεί κανείς πως ήταν η υπόλοιπη σεζόν του.
ΜακΚίσικ ψυχάρα!!
Ανανέωση Μιλουτίνοφ χθες!!
Πολλά μπράβο στο coach που έμεινε ήρεμος παρά την εξέλιξη του final 4 και την άσχημη εμφάνιση στο πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών.
Ο Ντόρσεϊ ξεκάθαρα MVP της σειράς αν σκεφτεί κανείς πως ήταν η υπόλοιπη σεζόν του.
ΜακΚίσικ ψυχάρα!!
Ανανέωση Μιλουτίνοφ χθες!!
2
2

Εύκολη νίκη , όπως περιμέναμε.
Εντύπωση μου έκανε ο πολύ καλός Ναν. Δεν πίστευα να παίξει τόσο καλά μετά από μια περίοδο που ήταν εξαφανισμένος.
Επίσης ο Λι νομίζω δεν έχει θέση στο ρόστερ πλέον, ναι μεν μας δίνει ενέργεια, ζωντάνια που μας λείπει δυστυχώς όμως οι αποφάσεις που παίρνει επί συνθήκες πίεσης δεν είναι σωστές.
Για το πόσο σημαντική είναι η σημερινή νίκη ... Θα τα πούμε αναλυτικά πιο μετά.
Εντύπωση μου έκανε ο πολύ καλός Ναν. Δεν πίστευα να παίξει τόσο καλά μετά από μια περίοδο που ήταν εξαφανισμένος.
Επίσης ο Λι νομίζω δεν έχει θέση στο ρόστερ πλέον, ναι μεν μας δίνει ενέργεια, ζωντάνια που μας λείπει δυστυχώς όμως οι αποφάσεις που παίρνει επί συνθήκες πίεσης δεν είναι σωστές.
Για το πόσο σημαντική είναι η σημερινή νίκη ... Θα τα πούμε αναλυτικά πιο μετά.
0
-
- Reactions: 69
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πιθανότατα θα έπαιρνε ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αλλα του πήγαν και όλα σημερα. Έβαλε δύσκολα σουτ, τυχερά σουτ. Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλές βολες και ελεύθερα σουτ. Δηλαδή δεν δημιουργήθηκαν καν οι προϋποθέσεις για να πέσει πίεση στην πλευρά του.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 11:05 pmΔεν μπορείς να μετρήσεις την ένταση, τη συγκέντρωση ή τη θέληση αλλά ό,τι κι αν είναι, ο Ολυμπιακός το είχε στο maximum. Χωρίς Βεζένκοφ, χωρίς Γκος, χωρίς Φαλ, χωρίς "αν", χωρίς "αλλά". Κέρδισαν κάθε μπάλα που ήταν 50-50. Νομίζω κυριολεκτικά *όλες*. Βουτούσαν σε κάθε φάση, ήταν τρομερό.
Αυτά τα παιχνίδια λέμε ότι τα παίρνει όποιος τα θέλει πιο πολύ. Έτσι ξεχωρίζει ο πρωταθλητής. Φέτος εμείς δεν δείξαμε κανένα νεύρο. Εμφανιστήκαμε χαλαροί, θολοί, αργοί, αποσυντονισμένοι, λίγο παραλίες. Στο μυαλό κυρίως, ακολούθησε και το μπασκετικό. Η διαφορά στη συγκέντρωση φαινόταν σε κάθε κατοχή από το πρώτο δευτερόλεπτο του δεύτερου παιχνιδιού.
Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν ξέρω αν έχει και αξία να ρίξουμε ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα. Το μόνο που έχει νόημα, είναι να καταλάβουμε τι πήγε τόσο χάλια και να το διορθώσουμε. Δεν πειράζει να χάνεις, πειράζει να εμφανίζεις αυτή την εικόνα.
Ο Μπαρτζώκας παρουσίασε μια ομάδα πανέτοιμη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ειδικά για το πως έμοιαζε η κατάσταση μετά το πρώτο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον coach Β λοιπόν. Θα μου άρεσε να είχαμε κερδίσει φυσικά αλλά είναι ωραίο να τον βλέπεις να βγαίνει νικητής μέσα από την τόση αμφισβήτηση![]()
Συγχαρητήρια στους Ολυμπιακούς συνφορουμίτες, καλή συνέχεια.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και πάμε για την αγαπημένη μας εποχή![]()
0
-
- Reactions: 158
- Προειδοποιήσεις:
2
Παντως απο τον παναθηναικο φετος δεν ξερω αν ελειψε περισσοτερο το 5 η ο γκριγκονις..Αυτο το αξιοπιστο τριποντο ακομα και μετα απο ντριπλα,οι καποιες μπουκες που εκανε ελειψαν παρα πολυ..Δεν ειχες εναν παικτη που θα πηγαινε η μπαλα σε αμαρκαριστο και θα ελεγες εγραψε...Ααα ρε λιθουανε γιγαντατι επαθες και εσυ
2
2

-
- Reactions: 258
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επίτρεψε μου να σου ανταποδώσω τα συγχαρητήρια για τη μεστότητα των γραπτών σου και το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια των τελικών, τις όποιες διαφωνίες σου τις έχεις εκφράσει με σεβασμό και ευγένεια. Μακάρι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα όλοι οι υπόλοιποι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 11:05 pmΔεν μπορείς να μετρήσεις την ένταση, τη συγκέντρωση ή τη θέληση αλλά ό,τι κι αν είναι, ο Ολυμπιακός το είχε στο maximum. Χωρίς Βεζένκοφ, χωρίς Γκος, χωρίς Φαλ, χωρίς "αν", χωρίς "αλλά". Κέρδισαν κάθε μπάλα που ήταν 50-50. Νομίζω κυριολεκτικά *όλες*. Βουτούσαν σε κάθε φάση, ήταν τρομερό.
Αυτά τα παιχνίδια λέμε ότι τα παίρνει όποιος τα θέλει πιο πολύ. Έτσι ξεχωρίζει ο πρωταθλητής. Φέτος εμείς δεν δείξαμε κανένα νεύρο. Εμφανιστήκαμε χαλαροί, θολοί, αργοί, αποσυντονισμένοι, λίγο παραλίες. Στο μυαλό κυρίως, ακολούθησε και το μπασκετικό. Η διαφορά στη συγκέντρωση φαινόταν σε κάθε κατοχή από το πρώτο δευτερόλεπτο του δεύτερου παιχνιδιού.
Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν ξέρω αν έχει και αξία να ρίξουμε ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα. Το μόνο που έχει νόημα, είναι να καταλάβουμε τι πήγε τόσο χάλια και να το διορθώσουμε. Δεν πειράζει να χάνεις, πειράζει να εμφανίζεις αυτή την εικόνα.
Ο Μπαρτζώκας παρουσίασε μια ομάδα πανέτοιμη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ειδικά για το πως έμοιαζε η κατάσταση μετά το πρώτο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον coach Β λοιπόν. Θα μου άρεσε να είχαμε κερδίσει φυσικά αλλά είναι ωραίο να τον βλέπεις να βγαίνει νικητής μέσα από την τόση αμφισβήτηση![]()
8
6
2

-
- Reactions: 158
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ηταν καμια συσπειρωση,κανενας dpg,ηταν καλυτεροι και τελος ,ναι επαιξε ρολο η διαιτησια αλλα και με 50αρισια διαιτησια με αυτο το μαυρο χαλι του παναθηναικου δυσκολα η ευκολα θα το επαιρνε ο ολυTuvok έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 11:13 pmΝομιζω εβαλε το χερακι του και ο dpg. Με την αλλοπροσαλη συμπεριφορα του καταφερε και συσπειρωσε τον Ολυμπιακο και μαλλον γεμισε με αγχος τους δικους του παικτες απο τους οποιους απαιτησε να κανουν το 3-0.
Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο, καλο καλοκαιρι σε ολους, η ζωη συνεχιζεται.![]()
Δηλαδη ο dpg φταιει που τα χανανε οι δικοι μας αμαρκαριστοι ,η ο dpg φταιει που τα εβαζαν οι αλλοι?
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος socrates13 την Κυρ Ιουν 08, 2025 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kite26
- Reactions: 1141
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσυπογράφω.steph.larry έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 11:14 pmΕπίτρεψε μου να σου ανταποδώσω τα συγχαρητήρια για τη μεστότητα των γραπτών σου και το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια των τελικών, τις όποιες διαφωνίες σου τις έχεις εκφράσει με σεβασμό και ευγένεια. Μακάρι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα όλοι οι υπόλοιποι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 08, 2025 11:05 pmΔεν μπορείς να μετρήσεις την ένταση, τη συγκέντρωση ή τη θέληση αλλά ό,τι κι αν είναι, ο Ολυμπιακός το είχε στο maximum. Χωρίς Βεζένκοφ, χωρίς Γκος, χωρίς Φαλ, χωρίς "αν", χωρίς "αλλά". Κέρδισαν κάθε μπάλα που ήταν 50-50. Νομίζω κυριολεκτικά *όλες*. Βουτούσαν σε κάθε φάση, ήταν τρομερό.
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 14
- Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0