Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
since1925

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ το είχα πει , αυτό μου είχανε μεταφέρει.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:30 pmΚάπου πήρε το αφτί μου κάτι που κάποιος το χε γράψει και εδώ μέσα ότι του χουμε πρόταση που πρέπει να απαντήσει τις επόμενες 2 μέρες .. αλλιώς θα πάρει καιρό η υπόθεση γιατί ο μισιτς θέλει πλειστηριασμό που ίσως να μην πάρουμε μέρος
Είναι και ο χειρισμός του μισιτς για σφαλιάρες αυτό φαίνεται ξεκάθαρα
Πριν γίνει η όλη η ιστορία με το trade, ο Ολυμπιακός τον είχε προσεγγίσει και του είχε δώσει προθεσμία που λήγει σήμερα.
Εγώ πιστεύω ότι σε όλη την φάση έχει βάλει και το χεράκι του ο μάνατζερ που είναι ο ίδιος που έχει και τον Μιροτιτς.
Δεν νομίζω να περιμένει ο Ολυμπιακός για πολύ ακόμα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχεις δικιο, ο μισιτς ειναι ο μοναδικος ελιτ ασσος στον πλανητη. Εχει αποδειχτει αυτο απο μελετες. Πες απλα οτι μονο αυτον θα δεχτεις γιατι ειναι δικο σου κολλημα. Υπαρχουν παικτες αρκει να τους βρεις
Εκεί είναι όλο το θέμα. Ας μην πάρουμε Μίσιτς οκ. Θα φέρει παικταρα ολκής ;;; Ή θα πάμε σε καλό παιδί με συμπαθητικά ποσοστά να μην χαλάει την ομάδα και να δίνει την μπάλα στο Σάσα να βγαίνει Mvp.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο παίκτης ξέρει ότι τον θέλει η μισή Ευρώπη και ότι αυτός είναι μάλλον σε πλεονεκτική θέση, παρά η εκάστοτε ομάδα που τον θέλει. Ζυγίζει τις επιλογές του, κάνει και τα παζάρια του και χρησιμοποιεί το ενδιαφέρον που έχει από αρκετές πλευρές σαν μοχλό πίεσης ώστε να βρει την καλύτερα οικονομικά πρόταση, και ξέρει ότι είναι τέτοια η αγωνιστική αξία του (αλλά και το "γκελ" που θα κάνει μια μεταγραφή του) που δεν βιάζεται. Δεν νομίζω δηλαδή ότι καίγεται να βρει ομάδα άμεσα γιατί αλλιώς μπορεί να μείνει στο ράφι. Ακόμα κι αν περιμένει μέχρι τέλη Ιουλίου που λέει ο λόγος, όλο και κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει με τα χρήματα και τον ρόλο που ψάχνει.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:30 pmΚάπου πήρε το αφτί μου κάτι που κάποιος το χε γράψει και εδώ μέσα ότι του χουμε πρόταση που πρέπει να απαντήσει τις επόμενες 2 μέρες .. αλλιώς θα πάρει καιρό η υπόθεση γιατί ο μισιτς θέλει πλειστηριασμό που ίσως να μην πάρουμε μέρος
-
Jamesharden13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μια που αναφέρθηκε , insider δεν είμαι σε καμιά περίπτωση , απλά έτυχε να ακούσω κάτι από πηγή που την θεωρώ σχετικά έγκυρη. Δυσκολεύει του Μίσιτς και δεν είναι ακριβώς θέμα μανατζερ αλλά ο ίδιος ο Μίσιτς γενικά μπλέκεται πολύ σε λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Κοινώς "μανατζάρει" τον εαυτό του και ο ίδιος σε σημείο που να παρακάμπτει σε κάποια θέματα τον επίσημο μανατζερ του. Tώρα αυτό μπορεί να είναι διφορούμενο αλλά στην δική μας περίπτωση λέγεται ότι μάλλον είναι αρνητικό.since1925 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:37 pmshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:30 pmΚάπου πήρε το αφτί μου κάτι που κάποιος το χε γράψει και εδώ μέσα ότι του χουμε πρόταση που πρέπει να απαντήσει τις επόμενες 2 μέρες .. αλλιώς θα πάρει καιρό η υπόθεση γιατί ο μισιτς θέλει πλειστηριασμό που ίσως να μην πάρουμε μέρος
Εγώ πιστεύω ότι σε όλη την φάση έχει βάλει και το χεράκι του ο μάνατζερ που είναι ο ίδιος που έχει και τον Μιροτιτς.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω καμία πετρια με τον μισιτς συγκεκριμένα .. και με τον μαλεντον ευχαριστημένος θα μουν ..ρολιστα απλά δεν θέλω και μετριοτητεσ..αυτό το υπάρχουν παίκτες αρκεί να τους βρεις σορυ που στο λέω αλλά είναι να χαμε να λέγαμε .. εκτός και αν ο ιτουδης πήγε και πήρε τον κρις Τζοόυνς επειδή δεν έχει μάτι και όχι γιατί δεν υπάρχουν Γκαρντ επιπέδου..
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στο τουιτερ ο πολυνικος που ναι ο πιο γνωστός ινσαιντερ (τώρα αν έχει όντως πηγές η παπατζης δεν ξέρω) λέει ότι ο μισιτς μας έχει πει ότι θέλει να παίξει σε μας και ότι οι αφοι αν μας δείξει πόσο πολύ θέλει να ρθει θα τον πάρουν ..
Άρα στην ουσία να ρθει με πολύ λιγότερα αποτι δίνουν οι υπόλοιποι.. μοιάζει πολύ ολυμπιακό αυτό πολύ πιθανόν να ισχύει ..
Οπότε good wines με λίγα λόγια
Άρα στην ουσία να ρθει με πολύ λιγότερα αποτι δίνουν οι υπόλοιποι.. μοιάζει πολύ ολυμπιακό αυτό πολύ πιθανόν να ισχύει ..
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και ως:shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:10 pmΣτο τουιτερ ο πολυνικος που ναι ο πιο γνωστός ινσαιντερ (τώρα αν έχει όντως πηγές η παπατζης δεν ξέρω) λέει ότι ο μισιτς μας έχει πει ότι θέλει να παίξει σε μας και ότι οι αφοι αν μας δείξει πόσο πολύ θέλει να ρθει θα τον πάρουν ..
- Mίσιτς : Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό , δώστε μου όσα μου δίνουν οι υπόλοιποι και θα έρθω.
- Αφοί: Κάνε ψαλίδι και σε περιμένουμε
- Μίσιτς: Θα σας ειδοποιήσουμε
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:34 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο