Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

since1925

junior
Reactions: 133
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:37 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:30 pm
Κάπου πήρε το αφτί μου κάτι που κάποιος το χε γράψει και εδώ μέσα ότι του χουμε πρόταση που πρέπει να απαντήσει τις επόμενες 2 μέρες .. αλλιώς θα πάρει καιρό η υπόθεση γιατί ο μισιτς θέλει πλειστηριασμό που ίσως να μην πάρουμε μέρος

Είναι και ο χειρισμός του μισιτς για σφαλιάρες αυτό φαίνεται ξεκάθαρα
Εγώ το είχα πει , αυτό μου είχανε μεταφέρει.

Πριν γίνει η όλη η ιστορία με το trade, ο Ολυμπιακός τον είχε προσεγγίσει και του είχε δώσει προθεσμία που λήγει σήμερα.

Εγώ πιστεύω ότι σε όλη την φάση έχει βάλει και το χεράκι του ο μάνατζερ που είναι ο ίδιος που έχει και τον Μιροτιτς.

Δεν νομίζω να περιμένει ο Ολυμπιακός για πολύ ακόμα.

0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Jeight

senior
Reactions: 480
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:38 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:34 pm
Jeight έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:27 pm
Γιατι συνεχιζει να μονοπωλει την συζητηση ο μισιτς? Εχετε βαλει τον πηχη στον Θεο και αμα δεν ερθει θα ξενερωσετε οποια και αν ειναι η μεταγραφη ακομα και αν ειναι εξαιρετικος παιχτης.
Γιατί αυτόν χρειαζόμαστε κατά την γνώμη μας .. και δεν υπάρχει άλλος .. αν ήταν να βάζαμε ταβάνι τον Γουάλας ας κρατάγαμε τον γκος ..

Στο 5 πχ που έχουμε τον μιλου δεν ζητάει κανένας τον Βάλα και τον βουτσεβιτς.. εκεί βολεύεσαι και από το κάτω ράφι
Εχεις δικιο, ο μισιτς ειναι ο μοναδικος ελιτ ασσος στον πλανητη. Εχει αποδειχτει αυτο απο μελετες. Πες απλα οτι μονο αυτον θα δεχτεις γιατι ειναι δικο σου κολλημα. Υπαρχουν παικτες αρκει να τους βρεις

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1042

Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:45 pm

Jeight έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Γιατί αυτόν χρειαζόμαστε κατά την γνώμη μας .. και δεν υπάρχει άλλος .. αν ήταν να βάζαμε ταβάνι τον Γουάλας ας κρατάγαμε τον γκος ..

Στο 5 πχ που έχουμε τον μιλου δεν ζητάει κανένας τον Βάλα και τον βουτσεβιτς.. εκεί βολεύεσαι και από το κάτω ράφι
Εχεις δικιο, ο μισιτς ειναι ο μοναδικος ελιτ ασσος στον πλανητη. Εχει αποδειχτει αυτο απο μελετες. Πες απλα οτι μονο αυτον θα δεχτεις γιατι ειναι δικο σου κολλημα. Υπαρχουν παικτες αρκει να τους βρεις
Εκεί είναι όλο το θέμα. Ας μην πάρουμε Μίσιτς οκ. Θα φέρει παικταρα ολκής ;;; Ή θα πάμε σε καλό παιδί με συμπαθητικά ποσοστά να μην χαλάει την ομάδα και να δίνει την μπάλα στο Σάσα να βγαίνει Mvp.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:47 pm

shaq7 έγραψε:
Κάπου πήρε το αφτί μου κάτι που κάποιος το χε γράψει και εδώ μέσα ότι του χουμε πρόταση που πρέπει να απαντήσει τις επόμενες 2 μέρες .. αλλιώς θα πάρει καιρό η υπόθεση γιατί ο μισιτς θέλει πλειστηριασμό που ίσως να μην πάρουμε μέρος

Ο παίκτης ξέρει ότι τον θέλει η μισή Ευρώπη και ότι αυτός είναι μάλλον σε πλεονεκτική θέση, παρά η εκάστοτε ομάδα που τον θέλει. Ζυγίζει τις επιλογές του, κάνει και τα παζάρια του και χρησιμοποιεί το ενδιαφέρον που έχει από αρκετές πλευρές σαν μοχλό πίεσης ώστε να βρει την καλύτερα οικονομικά πρόταση, και ξέρει ότι είναι τέτοια η αγωνιστική αξία του (αλλά και το "γκελ" που θα κάνει μια μεταγραφή του) που δεν βιάζεται. Δεν νομίζω δηλαδή ότι καίγεται να βρει ομάδα άμεσα γιατί αλλιώς μπορεί να μείνει στο ράφι. Ακόμα κι αν περιμένει μέχρι τέλη Ιουλίου που λέει ο λόγος, όλο και κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει με τα χρήματα και τον ρόλο που ψάχνει.

0
Jamesharden13

senior
Reactions: 260
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:48 pm

ειναι ο μισιτς ο καλυτερος διαθεσιμος παιχτης στην αγορα?ΝΑΙ
ειναι ο μονος παιχτης που χρειαζομαστε?ΟΧΙ
ειναι ο μονος παιχτης που ΔΕΝ χρειαζομαστε?ΝΑΙ

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:52 pm

since1925 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:37 pm
shaq7 έγραψε:

Εγώ πιστεύω ότι σε όλη την φάση έχει βάλει και το χεράκι του ο μάνατζερ που είναι ο ίδιος που έχει και τον Μιροτιτς.

Μια που αναφέρθηκε , insider δεν είμαι σε καμιά περίπτωση , απλά έτυχε να ακούσω κάτι από πηγή που την θεωρώ σχετικά έγκυρη. Δυσκολεύει του Μίσιτς και δεν είναι ακριβώς θέμα μανατζερ αλλά ο ίδιος ο Μίσιτς γενικά μπλέκεται πολύ σε λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Κοινώς "μανατζάρει" τον εαυτό του και ο ίδιος σε σημείο που να παρακάμπτει σε κάποια θέματα τον επίσημο μανατζερ του. Tώρα αυτό μπορεί να είναι διφορούμενο αλλά στην δική μας περίπτωση λέγεται ότι μάλλον είναι αρνητικό.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:05 pm

Jeight έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Δεν έχω καμία πετρια με τον μισιτς συγκεκριμένα .. και με τον μαλεντον ευχαριστημένος θα μουν ..ρολιστα απλά δεν θέλω και μετριοτητεσ..αυτό το υπάρχουν παίκτες αρκεί να τους βρεις σορυ που στο λέω αλλά είναι να χαμε να λέγαμε .. εκτός και αν ο ιτουδης πήγε και πήρε τον κρις Τζοόυνς επειδή δεν έχει μάτι και όχι γιατί δεν υπάρχουν Γκαρντ επιπέδου..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1042

Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:08 pm

Από Ευρώπη πλην Μίσιτς δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε μετά πάμε από Nba. Όπως το κόβω μάλλον εκεί θα πάει η φάση. Ο Σέρβος το ψάχνει πολύ το θέμα και οι δικοί μας δεν έχουν όρεξη για τέτοια.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:10 pm

Στο τουιτερ ο πολυνικος που ναι ο πιο γνωστός ινσαιντερ (τώρα αν έχει όντως πηγές η παπατζης δεν ξέρω) λέει ότι ο μισιτς μας έχει πει ότι θέλει να παίξει σε μας και ότι οι αφοι αν μας δείξει πόσο πολύ θέλει να ρθει θα τον πάρουν ..

Άρα στην ουσία να ρθει με πολύ λιγότερα αποτι δίνουν οι υπόλοιποι.. μοιάζει πολύ ολυμπιακό αυτό πολύ πιθανόν να ισχύει ..

Οπότε good wines με λίγα λόγια

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:20 pm

shaq7 έγραψε:
Στο τουιτερ ο πολυνικος που ναι ο πιο γνωστός ινσαιντερ (τώρα αν έχει όντως πηγές η παπατζης δεν ξέρω) λέει ότι ο μισιτς μας έχει πει ότι θέλει να παίξει σε μας και ότι οι αφοι αν μας δείξει πόσο πολύ θέλει να ρθει θα τον πάρουν ..

Άρα στην ουσία να ρθει με πολύ λιγότερα αποτι δίνουν οι υπόλοιποι.. μοιάζει πολύ ολυμπιακό αυτό πολύ πιθανόν να ισχύει ..

Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και ως:

- Mίσιτς : Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό , δώστε μου όσα μου δίνουν οι υπόλοιποι και θα έρθω.
- Αφοί: Κάνε ψαλίδι και σε περιμένουμε
- Μίσιτς: Θα σας ειδοποιήσουμε

0
redcard

senior
Reactions: 839
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:24 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:05 pm
Ανακοινώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

:wave:

Επιτέλους μια μεταγραφή στη σωστή κατεύθυνση!

Θυμίζω η ομάδα ψάχνει παίχτες με προσωπικότητα και winning spirit και ο Κωστακουμπο είναι και πρωταθλητής ΝΒΑ και πρωταθλητής Ευρώπης.

Τι άλλο να κανει ρε αχάριστοι, σπαθιά να καταπιεί;

2
2 Εικόνα
since1925

junior
Reactions: 133

Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:25 pm

Ο Ολυμπιακός πάνω από τα λεφτά που έδωσε για τον Σάσα σε καμία περίπτωση δεν θα τα δώσει σε άλλον.

Ούτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα πλην της Χάποελ.

1
1 Εικόνα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:31 pm

Δεν είναι τυχαίο ότι σε διάφορα RPG υπάρχει το "luck" ή το "fortune" ως skill path. Συν τω αυτώ, μπορεί να βοηθήσει σε αμυντικές καταστάσεις.

Καλώς όρισες παιχτ...μεγάλε!

Σου έχω και νέο nick: "The Luckcraft"

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:34 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Jeight

senior
Reactions: 480
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:32 pm

prime7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:45 pm
Jeight έγραψε:

Εκεί είναι όλο το θέμα. Ας μην πάρουμε Μίσιτς οκ. Θα φέρει παικταρα ολκής ;;; Ή θα πάμε σε καλό παιδί με συμπαθητικά ποσοστά να μην χαλάει την ομάδα και να δίνει την μπάλα στο Σάσα να βγαίνει Mvp.
Δεν ειχαμε προσεγγισει ναν και τζειμς? Δεν πηραμε κιναν εβανς? Δεν μιλουσαμε με φουρνιε απ τον Ιουλιο? Τι ειναι ολοι αυτοι, πασερ?

1
1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Ιούλ 10, 2025 1:41 pm

shaq7 έγραψε:

οι εδω μεσα που εχουν πληροφοριες παντως ολοι λεμε οτι προταση του εχει γινει και ειναι κοντα στα 4 με τα μπονους.
και γω ειχα πει(δεν ξερω για αλλον) οτι ο μισιτς σε συναντηση με τον Ολυμπιακο ειχε δειξει ξεκαθαρα την προτιμηση του να παιξει σε μας και οτι τον ενδιαφερει το κινητρο και οχι απαραιτητα τα πολλα λεφτα.

Τωρα τι γινεται απο πισω κανεις δεν ξερει. αυτα αλλαζουν,χαλανε, εμπλεκονται μανατζερ κλπ ή μπορει να εχει κλεισει και για χ ψ λογους να μην ανακοινωνεται. τα παντα παιζουν...

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”