πωπωωωωω μοναδικό φαινόμενο οι Αγγελόπουλοι, βλέπω ελάχιστοι έχουν καταλάβει τι θέλουν , τι ζητάνε, τι τους προσφέρουν
Είναι ικανοί να κάνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού να πιστέψει ότι είναι πλεονέκτες και να αρχίσουν οι γκρίνιες
Δεν έχω καταλάβει Χριστό , βέβαια είμαι εκτός Ελλάδος και δεν είδα καν τη συνέντευξη. Συμπεραίνω μόνο από το τι διαβάζω από εσάς , που δεν έχουμε κατανοήσει απ' ότι φαίνεται
Α, ρε Αγγελόπουλοι
Κοιτάξτε παιδιά , το ζήτημα ιδιωτικής εκμετάλλευσης δημόσιας περιουσίας είναι εξαιρετικά δύσκολο κομμάτι. Και κάθε συνθήκη είναι διαφορετική
Παρόμοια προβλήματα προέκυψαν και στην περιοχή μου , στη Νέα Φιλαδέλφεια με το γήπεδο ΑΕΚ
Έλεγε ο Μελισσανίδης δώστε μας κομματι από το άλσος και θα αναπλάθει , θα θα θα θα κλπ κλπ κλπ
Και έλεγαν οι δε , μα τι λέτε αυτό είναι δημόσιος χώρος είναι των πολιτών αν είναι δυνατόν μπλα μπλα μπλα
Δεν ξέρω αν τους παραχωρήθηκε, ξέρω ότι το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας εξακολουθεί να είναι ΑΘΛΙΟ εγκαταλειμμένο και ερείπιο
Προσωπική άποψη καθαρά, αν ένας ιδιώτης θέλει να του παραχωρηθεί δημόσια περιουσία και μπορεί να την εκμεταλλευτει επιχειρηματικά - εμπορικά για ιδιον όφελος, ΑΛΛΑ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ με ένα επιμισθιο στο κράτος και έργα ανάπλασης προσφέρει κάτι και στο κοινό όφελος, so be it
Ευχολόγια να τα κάνει ο δήμος η περιφέρεια το κράτος τα ακούω , τα δέχομαι, αλλά μιλάμε για την Ελλάδα του σήμερα όχι για ουτοπία . Και το παρκο Σταύρος Νιάρχος από το ίδρυμα φτιάχτηκε και είναι ένα διαμάντι της Αττικής για τους πολίτες, το κράτος δεν θα έφτιαχνε ποτέ τίποτα ( δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση, εντελώς άλλο πράγμα, τονίζω την αδυναμία του κράτους )