Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 14, 2026 12:32 am

Εμένα δεν με αγχωνει το 1, ο μοντέρο μόλις πάρει μπροστά δεν θα βγαίνει. Ο μακινταιρ θα ανέβει και ο Τζόζεφ είναι για βασικός.
Σήμερα με τρία Γκαρντ στο 3 πήγαινε ο Ντόρσεϊ.

Βοήθησε και ο Εντζαι ειδικά στην άμυνα.

Για να δούμε τώρα στο σούπερ καπ που είναι και ο πρώτος τίτλος της σεζόν.

Μακάρι να περάσουμε τελικό να δούμε 2 ματσαρες

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 14, 2026 3:00 am

kite26 έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 10:47 pm
pan24 έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 10:43 pm

Είναι περίπου δεδομένο ότι με αυτό θα πάει.

Στη τελική ναι έχει τις αδυναμίες του αλλά με αυτό το μοτίβο πήρε κούπα πέρσι, αν δε βγαίνει έτσι τι θα γινόταν αν έβγαινε.

Ο Βεζένκοφ όταν πρέπει θα είναι αυτός που πρέπει αλλά η αδιαφορία του αυτή τη περίοδο είναι εκνευριστική και μόνο να τον βλέπεις από τη τηλεόραση.
Είχε όμως καλοκαιρινούς αγώνες με τη Βουλγαρία. Αυτό πρέπει να το πούμε. Εδώ κοτζάμ Παπ και ξεκουράζεται για τον ίδιο λόγο. Δεν μπορούμε να νιώσουμε τι επιβαρύνσεις υφίσταται οι αθλητές. Αλλά τα ματς πλέον είναι τόσα πολλά που το σώμα δεν μπορεί να είναι στα κόκκινα συνεχώς. Ειδικά στους 30+ αθλητές.
Ένα παιχνίδι έπαιξε τον Ιούλιο και ένα παιχνίδι τον Αύγουστο, για ποιούς καλοκαιρινούς αγώνες λέμε τώρα?
SbioTech έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 11:22 pm
tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 11:01 pm
Στα προηγούμενα 2 ματς ο Μοντέρο πριν προλάβει να μυηθεί ήταν αυτός που βλέπαμε και στην Βαλένθια επιθετικός σουταρε μπουκαρε μετά τον ανελαβε ο μποζικαο :lol:
Μποζ: "Ζανέιρο αγόρι μου, να σε πω"
Ζαν: "Έλα κοουτς. Πες. Με είδες πως τους @@ησα;"
Μποζ: "Μπράβο παλληκάρι μου. Για αυτό ήθελα να σου πω:
Ζαν: "Πες μου δάσκαλε..."
Μπιζ: "Να εδω δεν τα κάνουμε ετσι"
Ζαν "????"
Μποζ: "ο PG. Πρέπει να γυρίζει η μπαλα. Αν σου έρθει πας στη γωνία "
Ζαν: "Μα κόουτς με πήρατε για αυτο που κάνω καλα"
Μπιζ: "Μα αγόρι μου, ήρθες σε εμας για αυτο που κάνουμε εμεις καλά"
Zan: "Μα κόουτς, ετσι θα φαίνομαι σαν τον Σορτς"
Μπιζ: "Αααα, pass the fuckin ball ρε κοτσιδα"
Ζαν: " :hammer: :hammer:
Μοντέρο μετά απο αυτόν τον φανταστικό διάλογο :

Εικόνα
Εικόνα

tarp7

champion
Reactions:

Δευ Σεπ 14, 2026 9:11 am

Καρβουνιάρης έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 10:56 pm
Να κρίνουμε ποιόν, ρε παιδιά; Τον Βεζένκοφ; Περιμένουμε τα φιλικά για να τον κρίνουμε; Αυτός είναι ο Σάσα. Με 100 καλά και 5 κακά.
Είναι υπερβολική η κριτική που γίνετε στο βεζένκοφ και σε φιλικά μάλιστα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Σεπ 14, 2026 9:57 am

tarp7 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 9:11 am
Καρβουνιάρης έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 10:56 pm
Να κρίνουμε ποιόν, ρε παιδιά; Τον Βεζένκοφ; Περιμένουμε τα φιλικά για να τον κρίνουμε; Αυτός είναι ο Σάσα. Με 100 καλά και 5 κακά.
Είναι υπερβολική η κριτική που γίνετε στο βεζένκοφ και σε φιλικά μάλιστα.
Είναι γενικά υπερβολική. η κριτική που γίνεται αυτή την εποχή, σε οποιαδήποτε ομάδα και παίχτη.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 14, 2026 10:30 am

είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα φέτος. μου αρέσει που θέλει να τρέξει και έχει τους παίκτες να το κάνει. μου αρέσει που τώρα στα φιλικά οι παίκτες παίζουν όλοι με όλους και δείχνουν να λειτουργούν καλά "περίεργες" 5άδες όπως αυτή που έκλεισε το χθεσινό παιχνίδι. όταν ξεκινήσουν τα επίσημα θα δούμε δεδομένα εξελάκι αλλά ειδικά στα γκαρντ έχουμε πολλές επιλογές αν κάποιος είναι κακός ένα βράδυ. μου αρέσει και που όλοι έχουν κάνει μίνιμουμ ένα καλό παιχνίδι.

όσο δένει η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και τους καινούριους να βγάζουν το ταλέντο τους. ο Μπι είπε σε μια συνέντευξη ότι θεωρεί το Μοντέρο τον καλύτερο pg με τη μπάλα στα χέρια στην Ευρώπη, φαντάζομαι θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό και δε θα τον έχει παρκαρισμένο στο τρίποντο.

το σουτ είναι το μόνο που με προβληματίζει και δεν είναι μικρό πρόβλημα. χρειαζόμαστε προσθήκη στο 3 με αυτό το χαρακτηριστικό.

και όπως πάντα τον κανονικό Ολυμπιακό θα τον δούμε μετά το Δεκέμβρη οπότε υπομονή, στην αρχή ειδικά και με τόσα εκτός θα κάνουμε σίγουρα κάποιες κακές ήττες.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Σεπ 14, 2026 10:59 am

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 10:30 am
είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα φέτος. μου αρέσει που θέλει να τρέξει και έχει τους παίκτες να το κάνει. μου αρέσει που τώρα στα φιλικά οι παίκτες παίζουν όλοι με όλους και δείχνουν να λειτουργούν καλά "περίεργες" 5άδες όπως αυτή που έκλεισε το χθεσινό παιχνίδι. όταν ξεκινήσουν τα επίσημα θα δούμε δεδομένα εξελάκι αλλά ειδικά στα γκαρντ έχουμε πολλές επιλογές αν κάποιος είναι κακός ένα βράδυ. μου αρέσει και που όλοι έχουν κάνει μίνιμουμ ένα καλό παιχνίδι.

όσο δένει η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και τους καινούριους να βγάζουν το ταλέντο τους. ο Μπι είπε σε μια συνέντευξη ότι θεωρεί το Μοντέρο τον καλύτερο pg με τη μπάλα στα χέρια στην Ευρώπη, φαντάζομαι θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό και δε θα τον έχει παρκαρισμένο στο τρίποντο.

το σουτ είναι το μόνο που με προβληματίζει και δεν είναι μικρό πρόβλημα. χρειαζόμαστε προσθήκη στο 3 με αυτό το χαρακτηριστικό.

και όπως πάντα τον κανονικό Ολυμπιακό θα τον δούμε μετά το Δεκέμβρη οπότε υπομονή, στην αρχή ειδικά και με τόσα εκτός θα κάνουμε σίγουρα κάποιες κακές ήττες.
Σίγουρα θα υπάρξουν κακές ήττες. Σίγουρα ο,τι λέει και ο Kein για την (υπερβολική) κριτική, αλλά και την (υπερβολική) αποθέωση παικτών και ομάδων τόσο νωρίς.

Χθες μόνο ο Μπάτλερ έκανε ένα κάκιστο παιχνίδι με τον Αστέρα. Δε σημαίνει τίποτα αυτό για την αξία του παίκτη.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Σεπ 14, 2026 11:13 am

Εγω προσωπικα σπανιως γραφω στα φιλικα,ειναι παγια η αποψη μου οτι εικονα κ μια καλη προβλεψη κανεις το πρωτο διμηνο του ΝΕΟΥ ετους.
Το μονο που μπορω να πω (ατομικα ,δεν εχει να κανει με την ομαδικη εικονα) ειναι πως ο Ντορσει θα "αναγκασει" τη διοικηση να ανοιξει το πορτοφολι (αρκετα κ νωρις) πολυ για να τον κρατησει,αλλιως....

Pani7.0

junior
Reactions:

Δευ Σεπ 14, 2026 11:41 am

Είναι σίγουρα επίφοβο να κάνουμε προβλέψεις από τόσο νωρίς αλλά αν μου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό θα έλεγα Ευρωλίγκα φέτος Παναθηναϊκός, του χρόνου Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αλλά έχω αυτό το feeling.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”