- Γκος δεν φεύγει. Καλώς κατα την γνώμη μου. Για να αντικαταστήσεις γκος θα πρέπει να βρεις κάποιον που εγγυημένα θα σου δώσει αυτά που σου δίνει ο γκος. Θυμίζω οτι ο ρόλος του γκος δεν είναι να είναι κόμπο (γιατί μου φαίνεται οτι το μπερδεύουμε αυτό), ούτε να είναι ο μίσιτς της ομάδας. Με λίγα λόγια ο γκος είναι παίχτης κορμού και αυτους τους παίχτες δεν τους αλλάζεις, αν η αλλαγή τους δεν φέρνει το prospect της αναβάθμισης επιπέδου.
- Μιλουτίνοφ. Με δεδομένο οτι έχουμε ραιτ, δεν βλέπω γιατί να φύγει. Έχει σκαμπανεβάσματα αλλά η ποιότητα του κάνει μπαμ. Επίσης είναι σε ανοδική πορεία και θεωρώ την γκρίνια υπερβολική. Να σημειώσω εδω, οτι το να πάμε με οτουρου, ταιρικ κτλ είναι αρκετά μεγάλο ρίσκο, με δεδομένο οτι ο coach τα τελευταία χρόνια δεν έχει εντάξει με επιτυχία αντίστοιχους παίχτες (βλ. Μπολομποι). Αν είναι να φύγει, λύση θα ήταν ο Πουαριέ που προφανώς είναι ανέφτικος στόχος.
- Σάκης. Παίχτης κορμου που φέτος κάνει πολυ καλή χρονιά. Δεν βλέπω πως θα τον αφήσει ο coach, δεδομένης και της σχέσης που έχουν.
- Ταιλερ. Έδειξε παλμό στο τελευταίο παιχνίδι και φάνηκε να τον στηρίζουν οι συμπαίχτες του. Ενα αεροπλανικό που μου είχε φανεί ράδιο αρβύλα αλλά μια αναφορά του coach στην nova με έβαλε στο τρυπάκι. Έχει ακουστεί (δεν θυμάμαι που, κάνενα twiter μάλλον) οτι ο ταιλερ έχει προσωπικά προβλήματα με την γυναίκα του, τύπου πήρε το παιδί και έφυγε. Ο coach σε ερώτηση στην nova πως διαχειρίζεται του παίχτες, είπε οτι οι φίλαθλοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στον κάθε παίχτη. Μπορει πχ να έχει χωρίσει με την γυναίκα του και να είναι χάλια στην προπόνηση και για αυτό να μην τον βάζω. Σε κάθε περίπτωση, ελληνικό διαβατήριο και θα το πάμε μέχρι τέλους.
- Εβανς. Θεωρώ οτι θα θυσιαστεί ο Βιλντόζα και θα ρισκάρουμε. Έτσι κολλάει και ο Λι. Η προσωπική μου γνώμη απο το καλοκαίρι ακόμα, είναι οτι ο Εβανς πάει για του χρόνου. Δεν θα βιαστεί η ομάδα και δεν θα τον πιέσει. Ο coach έκανε πάλι αναφορά οτι ακολουθούν το πρωτόκολλο κατα γράμμα και έτσι θα συνεχίσουν. Τώρα το αν ο παίχτης θα είναι έτοιμος για του χρόνου, θα το κρίνει η ομάδα με την όποια εικόνα έχει και θα ρισκάρει αντιστοίχως. Ακόμα και αν τον βάλεις τώρα και δεν κάνει καλές εμφανίσεις δεν σημαίνει οτι του χρόνου δεν θα είναι καλός. Τεσπα, θεωρώ οτι θα φύγει ο Λούκα και θα συμπληρώσει ο Λι.
Νομίζω οτι χρειαζόμαστε τριάρι και θα ήθελα με σειρά προτίμησης τους:
1) Ρόγκα
2) Ντιαλό
ο Ward που αναφέρθηκε έχει ενδιαφέρον αλλά είναι τόσο περίεργο το πλαίσιο της Παρί, που δεν ξέρεις αν μπορεί να δώσει τα ίδια σε πλαίσιο άλλης ομάδας. Βέβαια τα χαρακτηριστικά του είναι μεταφέρσιμα, σκλήρη άμυνα, ριμπαουντ και τίμιο (?) σουτ.
Επίσης θα ήθελα απεγνωσμένα κάπως να έχουμε και το σερβικό άτι, μελλοντικο MVP, Πετρουσεφ. Επίσης δεν τρελαίνομαι για Μούσα. Ναι είναι παιχτάρα, αλλά δεν μου κολλάει. Επιστημονικά μιλώντας, έχει μιζερο-γκρινιαροφάτσα και κάπως με ξερώνει αυτό, δεν ξέρω ίσως φταίει η μπλούζα της ρεαλ. Επίσης μπασκετικά, δεν βλέπω πως χωράει ο Φουρνιε με Μουσα στην ίδια ομάδα.
Εν κατακλείδι, πολλά θα εξαρτηθούν απο τις κούπες, τόσο για τους παίχτες όσο και για τον κοουτς. Αν δεν πάρουμε γιουρολιγκ/πρωτάθλημα πάντα και σε σχέση τι θα κάνει ο ΠΑΟ θα έχουμε μαλλιοτραβήγματα το καλοκαίρι. Φοβάμαι οτι είμαστε ικανοί να διώξουμε τον coach που για μένα θα είναι τεράστιο λάθος. Βέβαια δεν είμαι αμερόληπτος γιατί τον γουστάρω πολύ τον Μπαρτζώκα.