Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

SleeperMonk

senior
Reactions: 493
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μαρ 04, 2025 6:10 pm

Να πω και εγώ την αποψάρα μου.

- Γκος δεν φεύγει. Καλώς κατα την γνώμη μου. Για να αντικαταστήσεις γκος θα πρέπει να βρεις κάποιον που εγγυημένα θα σου δώσει αυτά που σου δίνει ο γκος. Θυμίζω οτι ο ρόλος του γκος δεν είναι να είναι κόμπο (γιατί μου φαίνεται οτι το μπερδεύουμε αυτό), ούτε να είναι ο μίσιτς της ομάδας. Με λίγα λόγια ο γκος είναι παίχτης κορμού και αυτους τους παίχτες δεν τους αλλάζεις, αν η αλλαγή τους δεν φέρνει το prospect της αναβάθμισης επιπέδου.

- Μιλουτίνοφ. Με δεδομένο οτι έχουμε ραιτ, δεν βλέπω γιατί να φύγει. Έχει σκαμπανεβάσματα αλλά η ποιότητα του κάνει μπαμ. Επίσης είναι σε ανοδική πορεία και θεωρώ την γκρίνια υπερβολική. Να σημειώσω εδω, οτι το να πάμε με οτουρου, ταιρικ κτλ είναι αρκετά μεγάλο ρίσκο, με δεδομένο οτι ο coach τα τελευταία χρόνια δεν έχει εντάξει με επιτυχία αντίστοιχους παίχτες (βλ. Μπολομποι). Αν είναι να φύγει, λύση θα ήταν ο Πουαριέ που προφανώς είναι ανέφτικος στόχος.

- Σάκης. Παίχτης κορμου που φέτος κάνει πολυ καλή χρονιά. Δεν βλέπω πως θα τον αφήσει ο coach, δεδομένης και της σχέσης που έχουν.

- Ταιλερ. Έδειξε παλμό στο τελευταίο παιχνίδι και φάνηκε να τον στηρίζουν οι συμπαίχτες του. Ενα αεροπλανικό που μου είχε φανεί ράδιο αρβύλα αλλά μια αναφορά του coach στην nova με έβαλε στο τρυπάκι. Έχει ακουστεί (δεν θυμάμαι που, κάνενα twiter μάλλον) οτι ο ταιλερ έχει προσωπικά προβλήματα με την γυναίκα του, τύπου πήρε το παιδί και έφυγε. Ο coach σε ερώτηση στην nova πως διαχειρίζεται του παίχτες, είπε οτι οι φίλαθλοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στον κάθε παίχτη. Μπορει πχ να έχει χωρίσει με την γυναίκα του και να είναι χάλια στην προπόνηση και για αυτό να μην τον βάζω. Σε κάθε περίπτωση, ελληνικό διαβατήριο και θα το πάμε μέχρι τέλους.

- Εβανς. Θεωρώ οτι θα θυσιαστεί ο Βιλντόζα και θα ρισκάρουμε. Έτσι κολλάει και ο Λι. Η προσωπική μου γνώμη απο το καλοκαίρι ακόμα, είναι οτι ο Εβανς πάει για του χρόνου. Δεν θα βιαστεί η ομάδα και δεν θα τον πιέσει. Ο coach έκανε πάλι αναφορά οτι ακολουθούν το πρωτόκολλο κατα γράμμα και έτσι θα συνεχίσουν. Τώρα το αν ο παίχτης θα είναι έτοιμος για του χρόνου, θα το κρίνει η ομάδα με την όποια εικόνα έχει και θα ρισκάρει αντιστοίχως. Ακόμα και αν τον βάλεις τώρα και δεν κάνει καλές εμφανίσεις δεν σημαίνει οτι του χρόνου δεν θα είναι καλός. Τεσπα, θεωρώ οτι θα φύγει ο Λούκα και θα συμπληρώσει ο Λι.

Νομίζω οτι χρειαζόμαστε τριάρι και θα ήθελα με σειρά προτίμησης τους:

1) Ρόγκα
2) Ντιαλό

ο Ward που αναφέρθηκε έχει ενδιαφέρον αλλά είναι τόσο περίεργο το πλαίσιο της Παρί, που δεν ξέρεις αν μπορεί να δώσει τα ίδια σε πλαίσιο άλλης ομάδας. Βέβαια τα χαρακτηριστικά του είναι μεταφέρσιμα, σκλήρη άμυνα, ριμπαουντ και τίμιο (?) σουτ.

Επίσης θα ήθελα απεγνωσμένα κάπως να έχουμε και το σερβικό άτι, μελλοντικο MVP, Πετρουσεφ. Επίσης δεν τρελαίνομαι για Μούσα. Ναι είναι παιχτάρα, αλλά δεν μου κολλάει. Επιστημονικά μιλώντας, έχει μιζερο-γκρινιαροφάτσα και κάπως με ξερώνει αυτό, δεν ξέρω ίσως φταίει η μπλούζα της ρεαλ. Επίσης μπασκετικά, δεν βλέπω πως χωράει ο Φουρνιε με Μουσα στην ίδια ομάδα.

Εν κατακλείδι, πολλά θα εξαρτηθούν απο τις κούπες, τόσο για τους παίχτες όσο και για τον κοουτς. Αν δεν πάρουμε γιουρολιγκ/πρωτάθλημα πάντα και σε σχέση τι θα κάνει ο ΠΑΟ θα έχουμε μαλλιοτραβήγματα το καλοκαίρι. Φοβάμαι οτι είμαστε ικανοί να διώξουμε τον coach που για μένα θα είναι τεράστιο λάθος. Βέβαια δεν είμαι αμερόληπτος γιατί τον γουστάρω πολύ τον Μπαρτζώκα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Μαρ 04, 2025 6:13 pm

SleeperMonk έγραψε:
Επιστημονικά μιλώντας, έχει μιζερο-γκρινιαροφάτσα και κάπως με ξερώνει αυτό, δεν ξέρω ίσως φταίει η μπλούζα της ρεαλ.
:obey: το μόνο μπασκετικό κριτήριο που αξίζει :D

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Τρί Μαρ 04, 2025 6:17 pm

slok έγραψε:
Τρί Μαρ 04, 2025 4:03 pm
Tsilarxos έγραψε:
Τρί Μαρ 04, 2025 2:16 pm
Μια κίνηση πρέπει να γίνει στα γκαρντ για να αποκτήσουμε την ηρεμία και την ηγετική φυσιογνωμία που μας λείπει από Σπανούλη. Μίσιτς. Όλα τα άλλα είναι άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Δεν θα βασιστώ στον Έβανς που δεν θα παίξει ματς φέτος μετά από 1.5 χρόνο αποχής ούτε στον σειμπεν Λι. Παίρνεις Μίσιτς που είναι εγγύηση τίτλων.
Kαλα εννοείται αυτό που γράφεις όμως αλλα λεφτά ο Μισιτς.. αν κάποια ομάδα είναι διατεθημένη να δώσει τόσα αυτομάτως αλλάζει επίπεδο.
Δεν ειμαι σιγουρος. Δεν ειναι ενας παικτης παιδια ουτε καν αν ειναι ο Μισιτς. Ο μονος που εκανε μια καλη ομαδα υπερομαδα την τελευταια 20ετια μετα τον αντονι Παρκερ που ηταν ο τελευταιος κατε εμενα εχει ονομα Κεντρικ Ναν και τον μνημονευουν οι παντες. Ακομη και εκεινος αν δεν διπλα του το Λεσορ και τον Σλουκα δηλαδη δυο παικταραδες να κανουν σεζον καριερας δεν θα εφτανε στο τερμα.

Ο καμπατσο για παραδειγμα πηγε στον Αστερα και δεν εκανε κατι τρομερο(ισως και να μην Προλαβε), στη Ρεαλ φετος με Χεζονια και Ταβαρες μπορει να μην μπει πλειοφς. Ο μισιτς ακομη και οταν οργιαζε ειχε εναν Λαρκιν να κανει και εκεινος οργια.
Ενας παικτης οσο καλος και αν ειναι εκτος και αν ονομαζεται Λουκα Ντοσιτς, Γιαννης Αντετοκουμπο ή Νικολα Γιοκιτς(ακομη και για αυτους με επιφυλαξη) δεν αλλαζει μονος του επιπεδο καμια ομαδα.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583

Τρί Μαρ 04, 2025 6:24 pm

Πολλοι ξενοι μαζευτηκαν...

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τρί Μαρ 04, 2025 6:25 pm

SleeperMonk έγραψε:

- Γκος δεν φεύγει. Καλώς κατα την γνώμη μου. Για να αντικαταστήσεις γκος θα πρέπει να βρεις κάποιον που εγγυημένα θα σου δώσει αυτά που σου δίνει ο γκος. Θυμίζω οτι ο ρόλος του γκος δεν είναι να είναι κόμπο (γιατί μου φαίνεται οτι το μπερδεύουμε αυτό), ούτε να είναι ο μίσιτς της ομάδας. Με λίγα λόγια ο γκος είναι παίχτης κορμού και αυτους τους παίχτες δεν τους αλλάζεις, αν η αλλαγή τους δεν φέρνει το prospect της αναβάθμισης επιπέδου.

- Μιλουτίνοφ. Με δεδομένο οτι έχουμε ραιτ, δεν βλέπω γιατί να φύγει. Έχει σκαμπανεβάσματα αλλά η ποιότητα του κάνει μπαμ. Επίσης είναι σε ανοδική πορεία και θεωρώ την γκρίνια υπερβολική. Να σημειώσω εδω, οτι το να πάμε με οτουρου, ταιρικ κτλ είναι αρκετά μεγάλο ρίσκο, με δεδομένο οτι ο coach τα τελευταία χρόνια δεν έχει εντάξει με επιτυχία αντίστοιχους παίχτες (βλ. Μπολομποι). Αν είναι να φύγει, λύση θα ήταν ο Πουαριέ που προφανώς είναι ανέφτικος στόχος.

- Σάκης. Παίχτης κορμου που φέτος κάνει πολυ καλή χρονιά. Δεν βλέπω πως θα τον αφήσει ο coach, δεδομένης και της σχέσης που έχουν.

- Ταιλερ. Έδειξε παλμό στο τελευταίο παιχνίδι και φάνηκε να τον στηρίζουν οι συμπαίχτες του. Ενα αεροπλανικό που μου είχε φανεί ράδιο αρβύλα αλλά μια αναφορά του coach στην nova με έβαλε στο τρυπάκι. Έχει ακουστεί (δεν θυμάμαι που, κάνενα twiter μάλλον) οτι ο ταιλερ έχει προσωπικά προβλήματα με την γυναίκα του, τύπου πήρε το παιδί και έφυγε. Ο coach σε ερώτηση στην nova πως διαχειρίζεται του παίχτες, είπε οτι οι φίλαθλοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στον κάθε παίχτη. Μπορει πχ να έχει χωρίσει με την γυναίκα του και να είναι χάλια στην προπόνηση και για αυτό να μην τον βάζω. Σε κάθε περίπτωση, ελληνικό διαβατήριο και θα το πάμε μέχρι τέλους.

- Εβανς. Θεωρώ οτι θα θυσιαστεί ο Βιλντόζα και θα ρισκάρουμε. Έτσι κολλάει και ο Λι. Η προσωπική μου γνώμη απο το καλοκαίρι ακόμα, είναι οτι ο Εβανς πάει για του χρόνου. Δεν θα βιαστεί η ομάδα και δεν θα τον πιέσει. Ο coach έκανε πάλι αναφορά οτι ακολουθούν το πρωτόκολλο κατα γράμμα και έτσι θα συνεχίσουν. Τώρα το αν ο παίχτης θα είναι έτοιμος για του χρόνου, θα το κρίνει η ομάδα με την όποια εικόνα έχει και θα ρισκάρει αντιστοίχως. Ακόμα και αν τον βάλεις τώρα και δεν κάνει καλές εμφανίσεις δεν σημαίνει οτι του χρόνου δεν θα είναι καλός. Τεσπα, θεωρώ οτι θα φύγει ο Λούκα και θα συμπληρώσει ο Λι.

1) Ρόγκα
2) Ντιαλό

ο Ward που αναφέρθηκε έχει ενδιαφέρον αλλά είναι τόσο περίεργο το πλαίσιο της Παρί, που δεν ξέρεις αν μπορεί να δώσει τα ίδια σε πλαίσιο άλλης ομάδας. Βέβαια τα χαρακτηριστικά του είναι μεταφέρσιμα, σκλήρη άμυνα, ριμπαουντ και τίμιο (?) σουτ.

Επίσης θα ήθελα απεγνωσμένα κάπως να έχουμε και το σερβικό άτι, μελλοντικο MVP, Πετρουσεφ. Επίσης δεν τρελαίνομαι για Μούσα. Ναι είναι παιχτάρα, αλλά δεν μου κολλάει. Επιστημονικά μιλώντας, έχει μιζερο-γκρινιαροφάτσα και κάπως με ξερώνει αυτό, δεν ξέρω ίσως φταίει η μπλούζα της ρεαλ. Επίσης μπασκετικά, δεν βλέπω πως χωράει ο Φουρνιε με Μουσα στην ίδια ομάδα.

Εν κατακλείδι, πολλά θα εξαρτηθούν απο τις κούπες, τόσο για τους παίχτες όσο και για τον κοουτς. Αν δεν πάρουμε γιουρολιγκ/πρωτάθλημα πάντα και σε σχέση τι θα κάνει ο ΠΑΟ θα έχουμε μαλλιοτραβήγματα το καλοκαίρι. Φοβάμαι οτι είμαστε ικανοί να διώξουμε τον coach που για μένα θα είναι τεράστιο λάθος. Βέβαια δεν είμαι αμερόληπτος γιατί τον γουστάρω πολύ τον Μπαρτζώκα.
Ο Μουσα ειναι το πουλεν μου αλλα σε ενα ιδανικο κοσμο θα προτιμουσα εναν Εβανς της Ζαλγκιρις διπλα στον Φουρνιε και εναν παικτη τυπου ντιαλο ή οτζελεγε στο 3 παρα τον Μουσα και τον Φουρνιε. Φυσικα ξαναλεω παιρνεις και οτι σου δινει η αγορα. Φετος το κακο σου δινει ωραια πραγματα:

Μαλεντον, Σορτς, Οτουρου, Ντιαλο, Μουσα, Οτζελεγε, Μετου

Ο ward δεν μου αρεσει. Μου θυμιζει εναν πιο ψηλο αλλα οχι με τοσο σταθερο χερι Λοτζεσκι.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τρί Μαρ 04, 2025 6:35 pm

qspock έγραψε:
Τρί Μαρ 04, 2025 6:24 pm
Πολλοι ξενοι μαζευτηκαν...
Γουοκαπ, Σασα, Λαρεντζακης, Ντορσει, Παπανικολαου συν οτι ο Φαλ πλεον δικαιουται διαβατηριο εφοσον δωσει τις εξετασεις.

Παιρνεις 2 ελληνικα διαβατηρια φθηνα ακομη και φυγει ο Ντορσει συν τον μικρο με διπλο δελτιο και εισαι μια χαρα.

Χουγκαζ, Μαντζουκας, Πετσαρσκι, Παπας, Καραγιαννιδης, Τανουλης, Ελαιζα μητου Λογκ, Ατετοκουμπο, διαλεγεις και παιρνεις αναλογως που χρειαζεσαι βαθος.

Ο παο εχει Σλουκα, Μητογλου, Παπαπετρου, Καλαιτζακη και περιμενει και αυτος τον γκριγκονις για διαβατηριο.

Ο μωραιτης και ο Σαμαντουροφ εμπιπτουν στην τελευταια κατηγορια που ανεφερα. Τα μονα διαβατηρια που μπορουν να σταθουν ειναι ο Ρογκαβοπουλος και ο Βουκσεβιτς που κανενας απο τους δυο δεν θα ερθει για 2-3η επιλογη. Αρα οσους ξενους χρειαζεται

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Christofis έγραψε:
SleeperMonk έγραψε:

1) Ρόγκα
2) Ντιαλό

Ο Μουσα ειναι το πουλεν μου αλλα σε ενα ιδανικο κοσμο θα προτιμουσα εναν Εβανς της Ζαλγκιρις διπλα στον Φουρνιε και εναν παικτη τυπου ντιαλο ή οτζελεγε στο 3 παρα τον Μουσα και τον Φουρνιε. Φυσικα ξαναλεω παιρνεις και οτι σου δινει η αγορα. Φετος το κακο σου δινει ωραια πραγματα:

Ο ward δεν μου αρεσει. Μου θυμιζει εναν πιο ψηλο αλλα οχι με τοσο σταθερο χερι Λοτζεσκι.
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο για την αγορά. Δυστυχώς είναι κάτι που το ξεχνάμε, συχνά απλά δεν υπάρχουν παίχτες.

Τώρα απο την λίστα σου και για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, έχει ενδιαφέρον σαν project (γιατί project θα είναι) ο μαλεντον. Η αίσθηση οτι ο μαλεντον, θα παει ρεαλ ξερω γω, και θα χωρίσει τα ποτάμια για να τους παέι στην γη της επαγγελίας απο τον πρώτο χρόνο θεωρώ οτι είναι αφελής. Να τους πάει σε μερικά χρονάκια, όπως οντως έκανε ο Μωύσης (καμια 40αρια), ναι είναι πιθανό.

Ντιαλό ψηφίζω ναι, οτι κοντινότερο σε Παπ.

Ο Μέτου φαίνεται δυνατός αλλά πάλι έχεις το Φιλίππα τον μεγαλοπρεπή.

Σορτς πολύ καλός σίγουρα, αλλά το ύψος του είναι αδυναμία. Εδώ κατα καιρούς γκρινιάζαμε για το κάνααν που ήταν τανκ, σκέψου τι γκρίνια θα έχουμε στα μις-ματς με Σόρτς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μαρ 04, 2025 6:50 pm

Ο μισιτς γιατί να μην μας προτιμήσει με τα ίδια λεφτά ; Στο πηγάδι κατουρήσαμε; Ειδικά από τσσκα με τα κρύα το αποκλείω .. οκ με εφες αν έχει κάποιο δέσιμο το καταλαβαίνω και με παο πχ αν θέλει να παίξει με αταμαν .. βέβαια εγώ θυμάμαι ότι τελευταία χρόνια τσακωνόντουσαν.. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ο ρόλος.. λογικά θα θέλει να παίζει πικ εν ρολ και όχι το πάσα πάσα το δικό μας αλλά με ένα καλό ψηστήρι θεωρώ πως έρχεται

Όχι όμως με πάνω από 4.. κάπου ώπα ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τρί Μαρ 04, 2025 7:06 pm

shaq7 έγραψε:
Ο μισιτς γιατί να μην μας προτιμήσει με τα ίδια λεφτά ; Στο πηγάδι κατουρήσαμε; Ειδικά από τσσκα με τα κρύα το αποκλείω .. οκ με εφες αν έχει κάποιο δέσιμο το καταλαβαίνω και με παο πχ αν θέλει να παίξει με αταμαν .. βέβαια εγώ θυμάμαι ότι τελευταία χρόνια τσακωνόντουσαν.. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ο ρόλος.. λογικά θα θέλει να παίζει πικ εν ρολ και όχι το πάσα πάσα το δικό μας αλλά με ένα καλό ψηστήρι θεωρώ πως έρχεται

O Misic αν πάρει τα ίδια λεφτά ...θα προτιμήσει Εφες η Παο(λόγω Αταμαν).
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει περισσότερα απο τους δυο αυτούς να τον αποκτήσει . Όπως και η cska

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τρί Μαρ 04, 2025 7:07 pm

shaq7 έγραψε:

Τα ειπες σχεδον ολα απλα τα τονιζω:

1. ΤΣΣΚΑ λογω του μυθου ευκαιρια να την ξαναβαλει στον Χαρτη οπου θα χτιστει μια ομαδα γυρω του συμφωνα με το στυλ παιχνιδιου του.

2. Ρεαλ λογω πρεστιζ και οτι πιθανον θα παει ως σωτηρας. ( κακα τα ψεματα αλλο το παγκοσμιο μεγεθος της Ρεαλ απο τις ελληνικες ομαδες και ας ημαστε φετος καλυτεροι)

3. Εφες λογω δεσιματος

4. παο Λογω προιστοριας με αταμαν

Και τελος θα ειναι παντα αμφιλεγομενη προσωπικοτητα καθως παντα στο υποσυνειδωτο μας θα εχουμε την εικονα να σουταρει απο τα 8 μετρα με τον Σασα με απλωμενα τα χερια και να μας σκοτωνει τα ονειρα μας

0
Christofis

euroleague

Τρί Μαρ 04, 2025 7:10 pm

SleeperMonk έγραψε:
Christofis έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο για την αγορά. Δυστυχώς είναι κάτι που το ξεχνάμε, συχνά απλά δεν υπάρχουν παίχτες.

Τώρα απο την λίστα σου και για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, έχει ενδιαφέρον σαν project (γιατί project θα είναι) ο μαλεντον. Η αίσθηση οτι ο μαλεντον, θα παει ρεαλ ξερω γω, και θα χωρίσει τα ποτάμια για να τους παέι στην γη της επαγγελίας απο τον πρώτο χρόνο θεωρώ οτι είναι αφελής. Να τους πάει σε μερικά χρονάκια, όπως οντως έκανε ο Μωύσης (καμια 40αρια), ναι είναι πιθανό.

Ντιαλό ψηφίζω ναι, οτι κοντινότερο σε Παπ.

Ο Μέτου φαίνεται δυνατός αλλά πάλι έχεις το Φιλίππα τον μεγαλοπρεπή.

Σορτς πολύ καλός σίγουρα, αλλά το ύψος του είναι αδυναμία. Εδώ κατα καιρούς γκρινιάζαμε για το κάνααν που ήταν τανκ, σκέψου τι γκρίνια θα έχουμε στα μις-ματς με Σόρτς.
Οπως ειπα κανενας δεν κανει καμια ομαδα υπερομαδα. Αλλα ηδη υπαρχουσα ομαδα που εχουμε συν υγιη εβανς ή Μαλεντον στα ματια μου φαινεται ανικητη καθως εξισσοροπει στο μονονπραγμα που υστερεί απεναντι στο αντιπαλο δεος αυτη τη στιγμη σε ελλαδα και ευρωπη και ειναι η προσωπικη φαση απο τα γκαρντ. Σε ολα τα υπολοιπα θεωρω οτι υπερτερουμε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μαρ 04, 2025 8:54 pm

slok έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει περισσότερα απο τους δυο αυτούς να τον αποκτήσει . Όπως και η cska
και αυτο δεν το λες και σιγουρο..δεν ξερουμε αν εχει δεσιμο με την εφες η λατρευει την τουρκια,περιπτωση μιλου πχ
πιο πολυ μου κολλαει αν του δωσουν τα ιδια απο ερυθρο να θελει να παει εκει..
Ουτε ξερουμε αν η σχεση του με τον αταμαν ειναι τετοια που θα τον κανει να προτιμησει τον παο..Μπορει και να ναι αλλα δεν νομιζω να εχουμε δει τιποτα δηλωσεις οτι λατρευει τον αταμαν και θελει να ξανα παιξει για αυτον για να το λεμε με σιγουρια..

Στην ρεαλ ειναι ο καμπατσο,πολυ πιθανον να μην θελει να παει να παιζει αλλαγη του..η εκει εγω προτιμαω τον καμπατσο να ρθει σε μας απο τον μισιτς :lol:

Σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα νομιζω θα ζητουσε παραπανω χρηματα για να παει..παντως αν ισχυουν αυτα που λενε κατι κοτζιαδες και βετακηδες ψαχνει να παρει οσο πια πολλα μπορει..οποτε θα λεγα τσσκα η χαποελ θα παει.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Τρί Μαρ 04, 2025 8:55 pm

Τι έγινε ήρθε το καλοκαίρι και άνοιξε η μεταγραφική περίοδο :D

2
2 Εικόνα
Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Μαρ 04, 2025 10:05 pm

Παιδιά χαρά στο κουράγιο σας με τις μεταγραφολογίες και τις αναλύσεις των μελλοντικών ρόστερ :D

Άποψη μου είναι πώς όλα τα μεταγραφικά θα εξαρτηθούν αφενός από την έκβαση της σεζόν και αφετέρου από την απόδοση κάθε παίχτη στα κρίσιμα παιχνίδια.

Αν πχ ο Βιλντόζα κάνει μία σούπερ σειρά play off ή ο Μιλουτίνοφ σκεπάσει τα καλάθια στον τελικό της Ευρωλίγκας - και μιλάμε για παίχτες που έχουν την ποιότητα να το κάνουν-, είμαστε σίγουροι ότι θα φύγουν;

Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Γκος, που πέρσι τέτοια εποχή οι περισσότεροι (μαζί κι εγώ) θεωρούσαμε βέβαιη την αποχώρηση του το καλοκαίρι και ο παίκτης, από τον Μάρτιο και μετά που έμεινε υγιής, κουβάλησε σε τελικούς πρωταθλήματος και play off Ευρωλίγκας κερδίζοντας επάξια την θέση του στο φετινό ρόστερ.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Τρί Μαρ 04, 2025 10:41 pm

slok έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Επίσης ποιος ο λόγος να δώσει ο Ολυμπιακός τόσα χρήματα για να πάρει παίκτη σε θέση που δεν καίγεται.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”