JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 5:21 pm
Άρα :
Πάγκος-Κονιαρης
Χαμιλτον-Σπανουλης-Λαρετζακης
Παπανικολάου-Γουόκερ
Γουιτιγκτον-Πριντεζης-Ρουμπιτ
Μορλαντ-Ελις
Ή αντί του λαρετζακη έχεις τον γουολκαπ μέσα ; Δεν σε έπιασα. Άρα διώξιμο σε ΒΧ-Αγραβάνη-Βεζενκοφ , η ελληνοποίηση τι απέγινε ;
Επίσης λες Πάγκος-Χαμιλτον ή Γουέμπερ-Σμιθ ; Δεν είναι και τόσο ισάξιες οι δυάδες αυτές .
Καλά για σλουκα δεν το συζητάω γενικά , πιστεύεις ότι όντως έχετε 2 μυρια να του δώσετε ; Άντε για τον Πάγκος να το δεχθώ , έρχεται από τραυματισμό , δεν θα έχει ρολο και στη μπαρτσελονα , αλλά σλουκας υπερβολή. Γουολκαπ μου φαίνεται απίστευτο να τον δώσει η Ζαλγκίρις για ψυχούλα οπότε ετοιμάσου για δυνατο μπαϊ αουτ .
Εννοείται καλό και ολοκληρωμένο το ρόστερ σου αλλά ανησυχώ μήπως βάζεις ψηλά το πήχη και εσυ και υπόλοιποι μπασκετικοί Ολυμπιακοί και η πραγματικοτητα μετέπειτα θα είναι κάπως αχώνευτη και δυσπεπτη. Μακάρι πάντως να έχουμε δυνατο Ολυμπιακό και επειδή είναι καλό να έχουμε σπουδαίες ελληνικές ομάδες αλλά και επειδή μπορει να ξυπνήσει ο γιαννακοπουλος και βάλει και σε εμάς κάτι παραπάνω . Πάντως προϋποθέτει αρκετά μεγάλη αύξηση μπατζετ το ρόστερ που προτείνεις και επαναλαμβάνω δεν ξέρω κατά ποσο αυτή η αύξηση είναι δυνατή και ρεαλιστική σαν στόχος..
Κοίτα σε θεωρητικό επίπεδο εκφράζω την άποψη μου, σε ρεαλιστικά πλαίσια πάντα. Τονίζοντας διαρκώς ότι δεν τρελάθηκα με την υπογραφή του Μπαρτζώκα και ότι είμαι πολύ σκεπτικιστής αναφορικά με τα διοικητικά.
Σε περίπτωση λοιπόν που υπήρχε μια κάποια διοικητική σταθερότητα(που προς το παρόν δεν υπάρχει, ξέχωρα και των σημερινών με την ποινή από Ευρωλίγκα) και σε συνάρτηση με την τροπολογία στη φορολογία των ΚΑΕ, το ρόστερ είναι σε λογικά πλαίσια, αυτών εντός των οποίων κινείται η ΚΑΕ Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.
Ο Γούοκαπ, να έχει 300χιλ.- 400χιλ. μπάι άουτ; Να πάρει και 800χιλ τον χρόνο; 1.2
Ο Χάκετ (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι_ ) ας πούμε 1κ.;
Ο Μόρλαντ 1.2
Ο Γουίτιγκτον 500
Ο Τζ. Σμιθ 600.
Ο Γούοκερ 400.
κι ο Ελλις που δεν ξέρω με πόσα έκλεισε, αλλά με μια μικρή αύξηση λογικά θα πάει για ανανέωση. Ας πούμε 400.
Το σύνολο: 5.3κ να τα κάνουμε 5.5κ κι 6κ να πω εγώ. Νομίζω ότι με αυτά τα χρήματα και χωρίς πια να τρέχουν μεγάλα συμβόλαια από Έλληνες, είναι οκ το πράγμα.
Κι ας αφήσουμε και τον Ρούμπιτ γιατί με αυτόν πάμε στους 8 ξένους. Κάτι έκανα λάθος πριν... :(
Ας πάρουμε τον Αγραβάνη πίσω. Βάλε και μια 300αρα σε αυτόν.
Γλιτώνουμε τα συμβόλαια των Βεζένκοφ και Μιλουτίνοβ. Ο Σπαν ανανεώνει με ακόμα πιο λίγα (λογικά)
κι ελπίζω να μην έρθει τελικά ο Λαρεντζάκης.
Ποιος μίλησε για Ελληνοποίηση; Αυτά είναι λόγια του Δ.Γ.
Οι Αγγελόπουλοι τα έκαναν το καλοκαίρι του 11.
Επαναλαμβάνω, ότι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος όμως για το τι πρόκεiται να συμβεί, δεδομένης της ασαφούς (sic)στάσης των ιδιοκτητών. Σαν να να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο κάνουν. Σαν να λουφάζουν, ένα πράγμα κι από την άλλη να δίνουν εικόνα κανονικότητας (της μόδας η λέξη) προς τα έξω, συνεπικουρούμενοι από τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.
Ως ρόστερ επαναλαμβάνω όμως ότι είναι στα πλαίσια που κινούταν για χρόνια η ομάδα.
* Ο Τζ. Σμιθ, ένα από τα καλύτερα sg των Ευρωπαικών παρκέ με χέρι διαβήτη όλα αυτά τα χρόνια, δένει με το δίδυμο Γουόκαπ και Χάκετ, και ο αθλητικότατος Α. Χαμιλτον με το δίδυμο Σλούκα - Γουόκαπ, καλύπτοντας το κενό αθλητικότητας του Σλούκα.
Ο Γουόκερ είναι παίκτης ομάδας, αθλητικός και ταυρί (όπως κι ο Γουόκαπ) με καλό σουτ από μέση και μακρινή.
Ο Γουτίτγκτον θα αναλάβει τα ύψη, ενώ θα τρέξει και στο ανοικτό. Παράλληλα θα πάρει και χρόνο ως ψηλό 3αρι απέναντι σε ομάδες με αντίστοιχα τέτοια.
Οι περισσότεροι από τους παίκτες που πρότεινα σουτάρουν από το 3π με πάνω από 45% ! Ενώ είναι αθλητικοί και από καλοί (average) εώς σούπερ αμυντικοί.