2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 31, 2020 1:00 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 12:36 pm
Με 5 ξένους θα πάει δηλαδή ολόκληρη χρονιά;
Επιπλέον ο Βεζένκοφ το καλοκαιράκι μένει ελεύθερος. Ο Χαραλαμπόπουλος άσε πρώτα να γυρίσει γερός από την επόμενη χρονιά και βλέπουμε. Πως λέγαμε πέρσι για τον Παππά; Ε κάτι τέτοιο.
Δεν ξεκινάει χρονιά με τον Χαραλαμπόπουλο ως πρώτη αλλαγή του Παπ. Μετά το χθεσινό με τίποτε κιόλας.

Ο Μπόλντγουιν για να κάτσει και του χρόνου θα πρέπει να ράψει στόμα, να μάθει για το ΖΕΝ :smile: και να γυροφέρνει με 10 πόντους σε κάθε παιχνίδι,4- 5 ασ. 3-4 ριμπς και 1-2 κλεψ. Αυτά αναλογούν στα προσόντα/ικανότητές του αλλά και το συμβόλαιο του. Και πάλι ως combo κι όχι ως ο βασικός sg, που δεν πρέπει να λογίζεται ούτε ο Σπανούλης ως τέτοιος.

Επίσης λείπει ξένος παίκτης στο 2-3 με σουτ και βασικό ξένο 4αρι.

* Συνοψίζοντας, είναι πολύ πρώορο να μιλάμε για τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου με βάση το χθεσινό παιχνίδι. Αν βάλουμε στην κουβέντα και τη διοικητική αστάθεια, τότε γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκο το θέμα.
Το λογικό πάντως είναι να πέσει σκούπα το καλοκαίρι.

για αυτό λατρεύω να σε διαβάζω... :goodpost: :goodpost: :goodpost: :goodpost:
Εγώ αν θέλετε την γνώμη μου , απορώ με κάποια ρόστερ που βάζουν ορισμένοι φίλοι εδω μέσα...
Πως γίνεται να κοντράρεις ομάδες όπως αυτές του τοπ επιπέδου με ξένους επιπέδου Rubit και Βaldwin..
η ομάδα χρειάζεται γκαρντ επιπέδου teodosic λέω εγώ , δεν λέω τον ίδιο , για αγωνιστική αξία μιλάμε..
δεν μπορείς να πας πουθενά με Κόνιαρη πρωτοδέυτερο γκαρντ , ας μην εθελοτυφλούμε..

υ.γ
για να μην παραξηγηθώ , τα ίδια λέω κ για τους δικούς μας...
Με ρόστερ 8 και 9 εκατομμυρίων θα είμαστε μια συμπαθής ομάδα επιπέδου Bayern , Armani κλπ....

για να φτιάξεις ομάδα με προυποθέσεις F4 πλέον θες μπατζετ τουλάχιστον 15 εκατομμυρίων ευρώ...
προσωπική μου γνώμη...

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιαν 31, 2020 2:57 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 12:36 pm
Με 5 ξένους θα πάει δηλαδή ολόκληρη χρονιά;
Επιπλέον ο Βεζένκοφ το καλοκαιράκι μένει ελεύθερος. Ο Χαραλαμπόπουλος άσε πρώτα να γυρίσει γερός από την επόμενη χρονιά και βλέπουμε. Πως λέγαμε πέρσι για τον Παππά; Ε κάτι τέτοιο.
Δεν ξεκινάει χρονιά με τον Χαραλαμπόπουλο ως πρώτη αλλαγή του Παπ. Μετά το χθεσινό με τίποτε κιόλας.

Ο Μπόλντγουιν για να κάτσει και του χρόνου θα πρέπει να ράψει στόμα, να μάθει για το ΖΕΝ :smile: και να γυροφέρνει με 10 πόντους σε κάθε παιχνίδι,4- 5 ασ. 3-4 ριμπς και 1-2 κλεψ. Αυτά αναλογούν στα προσόντα/ικανότητές του αλλά και το συμβόλαιο του. Και πάλι ως combo κι όχι ως ο βασικός sg, που δεν πρέπει να λογίζεται ούτε ο Σπανούλης ως τέτοιος.

Επίσης λείπει ξένος παίκτης στο 2-3 με σουτ και βασικό ξένο 4αρι.

* Συνοψίζοντας, είναι πολύ πρώορο να μιλάμε για τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου με βάση το χθεσινό παιχνίδι. Αν βάλουμε στην κουβέντα και τη διοικητική αστάθεια, τότε γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκο το θέμα.
Το λογικό πάντως είναι να πέσει σκούπα το καλοκαίρι.
παικτης στο 2-3 εχεις τον πολ. μια χαρα ειναι δεν χρειαζεστε κατι αλλο εκει. στο 4 θα ειναι πρι-σασα. πρεπει να παρει πολυ περισσοτερο χρονο ο σασα φετος και επισης πρεπει να παρετε ενα 4-5αρι.

δηλαδη να εισαστε 4. πρι-σασα, 4-5. μεταγραφη π.χ λεντει που θα ταιριαζε τελεια και 5. μιλου(αν μεινει)-ελλις.

εκει που θελετε πολλες αλλαγες ειναι τα γκαρντ. μονο κονιαρης-σπαν να μεινουν. και μετα θελετε εναν κλασσικο σκορερ 1-2 με σουταρα που θα τραβαει. εναν defensive stopper στυλ χακετ να μαρκαρει απο το 1-3 και τελος εναν που να ειναι και λιγο πιο off ball παικτης.

στο 3 θα εχετε και ΒΧ και λιγο σασα οποτε δεν θελετε αλλον μαζι με παπ-πολ.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιαν 31, 2020 3:34 pm

Όλοι θελουμε να φτιάξουμε ρόστερ επιπέδου Ρεάλ-Μπαρτσα . Και οι Παναθηναϊκοι και οι Ολυμπιακοι πρέπει να καταλάβει ότι τέτοια χρήματα δεν υπάρχουν . Με κινήσεις τύπου Ελις πρέπει να πορευόμαστε , παίκτες που θα τους δίνεις 200χικ και να παίζουν σαν να τους δίνεις 600χιλ δηλαδή..

Επίσης όταν μιλάω για ρόστερ του Ολυμπιακού αναγκαστικά από τη στιγμή που μένουν οι Κονιαρης-Σπανουλης-Παπανικολάου-Πριντεζης-Βεζενκοφ-Ελις , έχετε κλείσει ήδη Λαρετζακη (δεν φταίω εγώ για αυτό) και ακούγεται έντονα και η επιστροφή Αγραβάνη , εε δεν χωράνε και 5 παικταράδες γιατί κάποιοι θα μείνουν εκτός . Αν παίζει ο Ολυμπιακός Α1 του χρόνου τότε ναι δεν υπάρχει πρόβλημα . Όσο για τον ΒΧ 2μηνο θα χάσει , είπαν τέλος η σεζόν γιατί η σεζόν του Ολυμπιακού κραταει λίγο φέτος αλλά ακόμα και πλειοφς να μπείτε δεν υπήρχε περίπτωση στη να παίξει . Συνεπώς σε αντίθεση με τον παππα που Νοέμβρη ακόμα έκανε αποθεραπεία , θα είναι έτοιμος να παίξει τον Σεπτέμβρη ο ΒΧ.

Τώρα η φροντ λαϊν με :
Πριντεζης-Βεζενκοφ
Τζεκιρι-Ελις
Και ένα 4/5αρι στυλ ρουμπιτ (απόλαυση ο τύπος στο 4 δίπλα σε ένα βαρύ κορμί) ή Λεντει δεν θα με χαλούσε καθόλου . Το θέμα είναι τι θα γίνει αν επιστρέψει ο Αγραβάνης ; Ποιος από τους 5 θα μείνει εκτός για να παίξει ο Άγρα ; Ή θα παίζουν μια αυτός και μια ο Σασα μια φορά στις 2 εβδομάδες ; Απαντήστε μου εσείς .

Για τις θέσεις 1-2-3 έχεις ήδη
Κόνιαρη
Σπανούλη-Λαρετζακη
Παπανικολάου-ΒΧ

Πράγματι θες 2 πρωτοκλασάτα Γκαρντ και ένα 2/3αρι . Πες ότι έρχονται τα 2 Γκαρντ με 800χιλ ο καθένας ας πούμε.. Αν μείνει ο πολ για 2/3 ή ακόμα καλύτερα αν έρθει ένας σταουσκας ας πούμε , ο ΒΧ δεν θα ξαναπαίξει ποτέ μπάσκετ . Απαντήστε μου και εδώ εσείς...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιαν 31, 2020 3:53 pm

Καλησπερα παιδια,θα πω και εγω ενα ροστερακι που ελπιζω να πεσει κοντα σε αυτα που θα δουμε του χρονου..Η φορολογια επεσε οποτε δεν υπαρχει δικαιολογια εκει και ο μπαρτζωκας δεν νομιζω να ηρθε για να παιζει με 5 ξενους και αυτους β διαλογης..

Γκαρντ-Γουαναμεικερ,ανταμς,σπανουλης-κονιαρης-λαρε . Αν δεν ερθουν 2 τοπ γκαρντ ακομα και η 8δα θα μοιαζει ονειρο..Ας ειναι και ενας τοπ και ο αλλος ας ειναι 800-1εκ αλλα να εχει μεγαλο ταβανι και προοπτικη.

Φοργουαρντς-Παπ,πολ,πριντεζης,βεζενκοφ,εβανς.

Ψηλοι-Μιλου,ελλις.

Δεν νομιζω να ξεπερναει τα 12εκ μπατζετ,αν θελουν οι αφοι ροστερ φαιναλ 4 θα πρεπει να βαλουν το χερι πιο βαθια στην τσεπη.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιαν 31, 2020 4:11 pm

john wick έγραψε:
Ευχαριστώ και ανταποδίδω Τζόνι!!! Και καλά ματσάκια απόψε. Θα κάτσω σπίτι να δω μπάσκετ, :smile: :smile: έχω από τις γιορτές να δω. ΘΑ δω και τον άλλο σου αγαπημένο, τον Ντούμπλιεβιτς.

Tracy Mac έγραψε:
.....παικτης στο 2-3 εχεις τον πολ. μια χαρα ειναι δεν χρειαζεστε κατι αλλο εκει. στο 4 θα ειναι πρι-σασα. πρεπει να παρει πολυ περισσοτερο χρονο ο σασα φετος και επισης πρεπει να παρετε ενα 4-5αρι.

δηλαδη να εισαστε 4. πρι-σασα, 4-5. μεταγραφη π.χ λεντει που θα ταιριαζε τελεια και 5. μιλου(αν μεινει)-ελλις.

εκει που θελετε πολλες αλλαγες ειναι τα γκαρντ. μονο κονιαρης-σπαν να μεινουν. και μετα θελετε εναν κλασσικο σκορερ 1-2 με σουταρα που θα τραβαει. εναν defensive stopper στυλ χακετ να μαρκαρει απο το 1-3 και τελος εναν που να ειναι και λιγο πιο off ball παικτης.

στο 3 θα εχετε και ΒΧ ...

Απαντούσα στον JohnyPao που δεν συμπεριελάμβανε 2-3αρι στο προτεινόμενό του ρόστερ.
Όσο για το 4 που λες, θα είμαστε τρύπα του όζοντος. Με τον Πρι έναν χρόνο μεγαλύτερο, τον τουρίστα -στην άμυνα, πάντα-Βεζένκοφ*( που να ξαναπώ στο σημείο αυτό ότι τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι) άντε και τον Λεντέι που σιγά μην έρθει για τα ρεπ-ά των άλλων 4 ψηλέ-ων.:smile: Αλλά και να ΄΄ρθει, μηδέν εις το πηλίκο από άμυνα.

Για τον Β.Χ που γράφεις στο τέλος, δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθόλου καλά. Αγάντα λοιπόν να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι το καλοκαίρι.

JohnnyPao έγραψε:
Όλοι θελουμε να φτιάξουμε ρόστερ επιπέδου Ρεάλ-Μπαρτσα . Και οι Παναθηναϊκοι και οι Ολυμπιακοι πρέπει να καταλάβει ότι τέτοια χρήματα δεν υπάρχουν . Με κινήσεις τύπου Ελις πρέπει να πορευόμαστε , παίκτες που θα τους δίνεις 200χικ και να παίζουν σαν να τους δίνεις 600χιλ δηλαδή..

Επίσης όταν μιλάω για ρόστερ του Ολυμπιακού αναγκαστικά από τη στιγμή που μένουν οι Κονιαρης-Σπανουλης-Παπανικολάου-Πριντεζης-Βεζενκοφ-Ελις , έχετε κλείσει ήδη Λαρετζακη (δεν φταίω εγώ για αυτό) και ακούγεται έντονα και η επιστροφή Αγραβάνη , εε δεν χωράνε και 5 παικταράδες γιατί κάποιοι θα μείνουν εκτός . Αν παίζει ο Ολυμπιακός Α1 του χρόνου τότε ναι δεν υπάρχει πρόβλημα . Όσο για τον ΒΧ 2μηνο θα χάσει , είπαν τέλος η σεζόν γιατί η σεζόν του Ολυμπιακού κραταει λίγο φέτος αλλά ακόμα και πλειοφς να μπείτε δεν υπήρχε περίπτωση στη να παίξει . Συνεπώς σε αντίθεση με τον παππα που Νοέμβρη ακόμα έκανε αποθεραπεία , θα είναι έτοιμος να παίξει τον Σεπτέμβρη ο ΒΧ.
....

Εγώ δεν θέλω να "φτιάξω" ρόστερ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Κανένα από αυτά που προτείνω εδώ μέσα τα τελευταία χρόνια, δεν παραπέμπει προς τα εκεί.
Και γενικότερα θα έλεγα στο φόρουμ του Ολυμπιακού θα δεις πάντα πιο μετρημένα "ρόστερ" σε αντίθεση με το δικό σας. Θα μου πεις έχετε και μεγαλύτερο μπάτζετ. Οκ, έτσι είναι, από την άλλη όμως δεν έχουμε και καμιά σοβαρή διαφορά τα τελευταία χρόνια, πλης της φετινής χρονιάς- τσίρκο για τον Ολυμπιακό.

Πάμε τώρα στα δικά σου Τζόνι.
Σου έγραψα και πιο πάνω ότι έχεις ένα λάθος με τον Βεζένκοφ. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, οπότε δεν μπορεί να λογίζεται ως μέλος του επόμενου ρόστερ πριν φτάσουμε Ιούνη μήνα.
Έπειτα ο κόουτς Μπι, ξέρει ότι έχουμε πρόβλημα στο 4 με 2 παίκτες που για διαφορετικούς λόγους δεν το έχουν με την άμυνα και την αθλητικότητα.
Παίκτες υπάρχουν για τον Ολυμπιακό με μια αύξηση αναλογική της διαφοροποίησης στη φορολογία.
Εμένα με ιντριγκάρει να πάμε καλά με ρόστερ τύπου 13 στο Λονδίνο ή 17΄στην Κωνσταντινούπολη.( σε θεωρητική βάση το τελευταίο, αφού στην πορεία χάσαμε Χάκετ και Λοτζέσκι για καιρό).

Ούτε καν μπάτζετ Χίκμι και Αρμάνι θα έλεγα. Έχουμε και τον σωστό άνθρωπα πια να διαλέξει. Η πρώτη του επιλογή ήδη βγήκε νομίζω. ;)

Το θέμα Χαραλομπόπουλου ξαναδές το. Τα ίδια με Παππά. Αδούλευτα κορμιά αμφότεροι με τον Β,Χ να έχει το μειονέκτημα του μεγέθους στη συγκεκριμένη περίπτωση.

*Εμένα μου αρέσει ο Βεζένκοφ παίδες, αλλά όχι ντουέτο με τον Πρίντεζη στην ηλικία που είναι και με τους τραυματισμούς που κουβαλάει. Να ήταν ο Πριντέζαρος 3-4 χρόνια νεώτερος να το ξανακουβεντιάζαμε.

JohnnyPao

champion

Παρ Ιαν 31, 2020 4:23 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 4:11 pm
john wick έγραψε:
Ευχαριστώ και ανταποδίδω Τζόνι!!! Και καλά ματσάκια απόψε. Θα κάτσω σπίτι να δω μπάσκετ, :smile: :smile: έχω από τις γιορτές να δω. ΘΑ δω και τον άλλο σου αγαπημένο, τον Ντούμπλιεβιτς.

Tracy Mac έγραψε:
.....παικτης στο 2-3 εχεις τον πολ. μια χαρα ειναι δεν χρειαζεστε κατι αλλο εκει. στο 4 θα ειναι πρι-σασα. πρεπει να παρει πολυ περισσοτερο χρονο ο σασα φετος και επισης πρεπει να παρετε ενα 4-5αρι.

στο 3 θα εχετε και ΒΧ ...

Απαντούσα στον JohnyPao που δεν συμπεριελάμβανε 2-3αρι στο προτεινόμενό του ρόστερ.
Όσο για το 4 που λες, θα είμαστε τρύπα του όζοντος. Με τον Πρι έναν χρόνο μεγαλύτερο, τον τουρίστα -στην άμυνα, πάντα-Βεζένκοφ*( που να ξαναπώ στο σημείο αυτό ότι τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι) άντε και τον Λεντέι που σιγά μην έρθει για τα ρεπ-ά των άλλων 4 ψηλέ-ων.:smile: Αλλά και να ΄΄ρθει, μηδέν εις το πηλίκο από άμυνα.

Για τον Β.Χ που γράφεις στο τέλος, δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθόλου καλά. Αγάντα λοιπόν να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι το καλοκαίρι.

JohnnyPao έγραψε:

....

Εγώ δεν θέλω να "φτιάξω" ρόστερ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Κανένα από αυτά που προτείνω εδώ μέσα τα τελευταία χρόνια, δεν παραπέμπει προς τα εκεί.
Και γενικότερα θα έλεγα στο φόρουμ του Ολυμπιακού θα δεις πάντα πιο μετρημένα "ρόστερ" σε αντίθεση με το δικό σας. Θα μου πεις έχετε και μεγαλύτερο μπάτζετ. Οκ, έτσι είναι, από την άλλη όμως δεν έχουμε και καμιά σοβαρή διαφορά τα τελευταία χρόνια, πλης της φετινής χρονιάς- τσίρκο για τον Ολυμπιακό.

Πάμε τώρα στα δικά σου Τζόνι.
Σου έγραψα και πιο πάνω ότι έχεις ένα λάθος με τον Βεζένκοφ. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, οπότε δεν μπορεί να λογίζεται ως μέλος του επόμενου ρόστερ πριν φτάσουμε Ιούνη μήνα.
Έπειτα ο κόουτς Μπι, ξέρει ότι έχουμε πρόβλημα στο 4 με 2 παίκτες που για διαφορετικούς λόγους δεν το έχουν με την άμυνα και την αθλητικότητα.
Παίκτες υπάρχουν για τον Ολυμπιακό με μια αύξηση αναλογική της διαφοροποίησης στη φορολογία.
Εμένα με ιντριγκάρει να πάμε καλά με ρόστερ τύπου 13 στο Λονδίνο ή 17΄στην Κωνσταντινούπολη.( σε θεωρητική βάση το τελευταίο, αφού στην πορεία χάσαμε Χάκετ και Λοτζέσκι για καιρό).

Ούτε καν μπάτζετ Χίκμι και Αρμάνι θα έλεγα. Έχουμε και τον σωστό άνθρωπα πια να διαλέξει. Η πρώτη του επιλογή ήδη βγήκε νομίζω. ;)

Το θέμα Χαραλομπόπουλου ξαναδές το. Τα ίδια με Παππά. Αδούλευτα κορμιά αμφότεροι με τον Β,Χ να έχει το μειονέκτημα του μεγέθους στη συγκεκριμένη περίπτωση.

*Εμένα μου αρέσει ο Βεζένκοφ παίδες, αλλά όχι ντουέτο με τον Πρίντεζη στην ηλικία που είναι και με τους τραυματισμούς που κουβαλάει. Να ήταν ο Πριντέζαρος 3-4 χρόνια νεώτερος να το ξανακουβεντιάζαμε.
Άρα τι προτείνεις συνολικά ; Ελπίζω όχι κάτι παρόμοιο με το ρόστερ του φίλου σακ πιο πάνω που αν και ροστεραρα το κόβω λίγο υπερβολικό (μόνο ο σλουκας του λείπει...).

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιαν 31, 2020 4:59 pm

JohnnyPao έγραψε:

Άρα τι προτείνεις συνολικά ; Ελπίζω όχι κάτι παρόμοιο με το ρόστερ του φίλου σακ πιο πάνω που αν και ροστεραρα το κόβω λίγο υπερβολικό (μόνο ο σλουκας του λείπει...).
Για μένα πρέπει να πέσουν τα πολλά (με ή χωρίς εισαγωγικά, το πολλά) στον άσσο. Ιδανικοί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, είναι οι Σλούκας- Χάκετ. Αν δεν βγαίνουν τα κουκιά, Μπριάντε Γουέμπερ αντί Χάκετ και Κέβιν Πάνγκος αντί Σλούκα.

Θα μου άρεσε πολύ να σπάγαμε το συμβόλαιο του Γουόκαπ της Ζαλγκίρις για το βασικό 2αρι και αντι του Μπόλντγουιν να πηγαίναμε για Αλεξ Χάμιλτον αν παίρναμε Σλούκα ή Πάνγκος ή τον Tζαμάρ Σμιθ/
αν παίρναμε Χάκετ ή Γουέμπερ.

Για το 2-3αρι θα μου άρεσε ο φθηνός, Γουόκερ της Ανδόρα (ως ρολίστας, εννοείται).

Για 4 ο επίσης φθηνός, Γκρεγκ Γουιτίγκτον

Και για 5 αντί του φευγάτου Μίλου, τον ακριβό, Έρικ Μόρλαντ.

Για μπαλαντέρ στο 4-5 θα προτιμούσα τον επίσης φθηνό, Ρούμπιτ (το καλό παιδί που έλεγα) αντί του Αγραβάνη.

7 ξένοι στο σύνολο ή 6 αν επέστρεφε (λέμε τώρα) ο Σλούκας.

JohnnyPao

champion

Παρ Ιαν 31, 2020 5:21 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 4:59 pm
JohnnyPao έγραψε:

Για μένα πρέπει να πέσουν τα πολλά (με ή χωρίς εισαγωγικά, το πολλά) στον άσσο. Ιδανικοί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, είναι οι Σλούκας- Χάκετ. Αν δεν βγαίνουν τα κουκιά, Μπριάντε Γουέμπερ αντί Χάκετ και Κέβιν Πάνγκος αντί Σλούκα.

Θα μου άρεσε πολύ να σπάγαμε το συμβόλαιο του Γουόκαπ της Ζαλγκίρις για το βασικό 2αρι και αντι του Μπόλντγουιν να πηγαίναμε για Αλεξ Χάμιλτον αν παίρναμε Σλούκα ή Πάνγκος ή τον Tζαμάρ Σμιθ/
αν παίρναμε Χάκετ ή Γουέμπερ.

Για το 2-3αρι θα μου άρεσε ο φθηνός, Γουόκερ της Ανδόρα (ως ρολίστας, εννοείται).

Για 4 ο επίσης φθηνός, Γκρεγκ Γουιτίγκτον

Και για 5 αντί του φευγάτου Μίλου, τον ακριβό, Έρικ Μόρλαντ.

Για μπαλαντέρ στο 4-5 θα προτιμούσα τον επίσης φθηνό, Ρούμπιτ (το καλό παιδί που έλεγα) αντί του Αγραβάνη.

7 ξένοι στο σύνολο ή 6 αν επέστρεφε (λέμε τώρα) ο Σλούκας.

Άρα :

Πάγκος-Κονιαρης
Χαμιλτον-Σπανουλης-Λαρετζακης
Παπανικολάου-Γουόκερ
Γουιτιγκτον-Πριντεζης-Ρουμπιτ
Μορλαντ-Ελις

Ή αντί του λαρετζακη έχεις τον γουολκαπ μέσα ; Δεν σε έπιασα. Άρα διώξιμο σε ΒΧ-Αγραβάνη-Βεζενκοφ , η ελληνοποίηση τι απέγινε ;

Επίσης λες Πάγκος-Χαμιλτον ή Γουέμπερ-Σμιθ ; Δεν είναι και τόσο ισάξιες οι δυάδες αυτές .

Καλά για σλουκα δεν το συζητάω γενικά , πιστεύεις ότι όντως έχετε 2 μυρια να του δώσετε ; Άντε για τον Πάγκος να το δεχθώ , έρχεται από τραυματισμό , δεν θα έχει ρολο και στη μπαρτσελονα , αλλά σλουκας υπερβολή. Γουολκαπ μου φαίνεται απίστευτο να τον δώσει η Ζαλγκίρις για ψυχούλα οπότε ετοιμάσου για δυνατο μπαϊ αουτ .

Εννοείται καλό και ολοκληρωμένο το ρόστερ σου αλλά ανησυχώ μήπως βάζεις ψηλά το πήχη και εσυ και υπόλοιποι μπασκετικοί Ολυμπιακοί και η πραγματικοτητα μετέπειτα θα είναι κάπως αχώνευτη και δυσπεπτη. Μακάρι πάντως να έχουμε δυνατο Ολυμπιακό και επειδή είναι καλό να έχουμε σπουδαίες ελληνικές ομάδες αλλά και επειδή μπορει να ξυπνήσει ο γιαννακοπουλος και βάλει και σε εμάς κάτι παραπάνω . Πάντως προϋποθέτει αρκετά μεγάλη αύξηση μπατζετ το ρόστερ που προτείνεις και επαναλαμβάνω δεν ξέρω κατά ποσο αυτή η αύξηση είναι δυνατή και ρεαλιστική σαν στόχος..

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιαν 31, 2020 7:36 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 5:21 pm

Άρα :

Πάγκος-Κονιαρης
Χαμιλτον-Σπανουλης-Λαρετζακης
Παπανικολάου-Γουόκερ
Γουιτιγκτον-Πριντεζης-Ρουμπιτ
Μορλαντ-Ελις

Ή αντί του λαρετζακη έχεις τον γουολκαπ μέσα ; Δεν σε έπιασα. Άρα διώξιμο σε ΒΧ-Αγραβάνη-Βεζενκοφ , η ελληνοποίηση τι απέγινε ;

Επίσης λες Πάγκος-Χαμιλτον ή Γουέμπερ-Σμιθ ; Δεν είναι και τόσο ισάξιες οι δυάδες αυτές .

Καλά για σλουκα δεν το συζητάω γενικά , πιστεύεις ότι όντως έχετε 2 μυρια να του δώσετε ; Άντε για τον Πάγκος να το δεχθώ , έρχεται από τραυματισμό , δεν θα έχει ρολο και στη μπαρτσελονα , αλλά σλουκας υπερβολή. Γουολκαπ μου φαίνεται απίστευτο να τον δώσει η Ζαλγκίρις για ψυχούλα οπότε ετοιμάσου για δυνατο μπαϊ αουτ .

Εννοείται καλό και ολοκληρωμένο το ρόστερ σου αλλά ανησυχώ μήπως βάζεις ψηλά το πήχη και εσυ και υπόλοιποι μπασκετικοί Ολυμπιακοί και η πραγματικοτητα μετέπειτα θα είναι κάπως αχώνευτη και δυσπεπτη. Μακάρι πάντως να έχουμε δυνατο Ολυμπιακό και επειδή είναι καλό να έχουμε σπουδαίες ελληνικές ομάδες αλλά και επειδή μπορει να ξυπνήσει ο γιαννακοπουλος και βάλει και σε εμάς κάτι παραπάνω . Πάντως προϋποθέτει αρκετά μεγάλη αύξηση μπατζετ το ρόστερ που προτείνεις και επαναλαμβάνω δεν ξέρω κατά ποσο αυτή η αύξηση είναι δυνατή και ρεαλιστική σαν στόχος..

Κοίτα σε θεωρητικό επίπεδο εκφράζω την άποψη μου, σε ρεαλιστικά πλαίσια πάντα. Τονίζοντας διαρκώς ότι δεν τρελάθηκα με την υπογραφή του Μπαρτζώκα και ότι είμαι πολύ σκεπτικιστής αναφορικά με τα διοικητικά.
Σε περίπτωση λοιπόν που υπήρχε μια κάποια διοικητική σταθερότητα(που προς το παρόν δεν υπάρχει, ξέχωρα και των σημερινών με την ποινή από Ευρωλίγκα) και σε συνάρτηση με την τροπολογία στη φορολογία των ΚΑΕ, το ρόστερ είναι σε λογικά πλαίσια, αυτών εντός των οποίων κινείται η ΚΑΕ Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.

Ο Γούοκαπ, να έχει 300χιλ.- 400χιλ. μπάι άουτ; Να πάρει και 800χιλ τον χρόνο; 1.2
Ο Χάκετ (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι_ ) ας πούμε 1κ.;
Ο Μόρλαντ 1.2
Ο Γουίτιγκτον 500
Ο Τζ. Σμιθ 600.
Ο Γούοκερ 400.
κι ο Ελλις που δεν ξέρω με πόσα έκλεισε, αλλά με μια μικρή αύξηση λογικά θα πάει για ανανέωση. Ας πούμε 400.
Το σύνολο: 5.3κ να τα κάνουμε 5.5κ κι 6κ να πω εγώ. Νομίζω ότι με αυτά τα χρήματα και χωρίς πια να τρέχουν μεγάλα συμβόλαια από Έλληνες, είναι οκ το πράγμα.

Κι ας αφήσουμε και τον Ρούμπιτ γιατί με αυτόν πάμε στους 8 ξένους. Κάτι έκανα λάθος πριν... :(
Ας πάρουμε τον Αγραβάνη πίσω. Βάλε και μια 300αρα σε αυτόν.

Γλιτώνουμε τα συμβόλαια των Βεζένκοφ και Μιλουτίνοβ. Ο Σπαν ανανεώνει με ακόμα πιο λίγα (λογικά)
κι ελπίζω να μην έρθει τελικά ο Λαρεντζάκης.

Ποιος μίλησε για Ελληνοποίηση; Αυτά είναι λόγια του Δ.Γ.
Οι Αγγελόπουλοι τα έκαναν το καλοκαίρι του 11.

Επαναλαμβάνω, ότι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος όμως για το τι πρόκεiται να συμβεί, δεδομένης της ασαφούς (sic)στάσης των ιδιοκτητών. Σαν να να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο κάνουν. Σαν να λουφάζουν, ένα πράγμα κι από την άλλη να δίνουν εικόνα κανονικότητας (της μόδας η λέξη) προς τα έξω, συνεπικουρούμενοι από τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.
Ως ρόστερ επαναλαμβάνω όμως ότι είναι στα πλαίσια που κινούταν για χρόνια η ομάδα.

* Ο Τζ. Σμιθ, ένα από τα καλύτερα sg των Ευρωπαικών παρκέ με χέρι διαβήτη όλα αυτά τα χρόνια, δένει με το δίδυμο Γουόκαπ και Χάκετ, και ο αθλητικότατος Α. Χαμιλτον με το δίδυμο Σλούκα - Γουόκαπ, καλύπτοντας το κενό αθλητικότητας του Σλούκα.
Ο Γουόκερ είναι παίκτης ομάδας, αθλητικός και ταυρί (όπως κι ο Γουόκαπ) με καλό σουτ από μέση και μακρινή.
Ο Γουτίτγκτον θα αναλάβει τα ύψη, ενώ θα τρέξει και στο ανοικτό. Παράλληλα θα πάρει και χρόνο ως ψηλό 3αρι απέναντι σε ομάδες με αντίστοιχα τέτοια.
Οι περισσότεροι από τους παίκτες που πρότεινα σουτάρουν από το 3π με πάνω από 45% ! Ενώ είναι αθλητικοί και από καλοί (average) εώς σούπερ αμυντικοί.

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιαν 31, 2020 8:04 pm

δεν κατανοω γιατι να θελει ο οσφπ να διωξει 2 πολυ θετικους παικτες οπως ο πολ και ο σασα. μια χαρα ρολιστες ειναι και πολυ καλοι στην επιθεση.

γιατι μα ρισκαρει να χασει 2 παικτες, να παρει 2 αλλους που ισως μην πιασουν και ταυτοχρονα να χαλασει και η χημεια της ομαδας. ακυρο εντελως.

ολες οι ομαδες κρατανε τους παικτες που ειναι θετικοι και ταιριαζουν στην ομαδα και αλλαζουν αυτους που πηγαν χαλια.

το καλοκαιρι θελετε 3 καλα γκαρντ και αν ο ενας ειναι ο λαρε θελετε 2 παιχταραδες γκαρντ αλλιως μια απο τα ιδια με φετος θα εχετε.

στο 3-4 ειστε μια χαρα απλως θελετε ενα 4-5αρι καλο παικτη για να παιζει και λιγο στο 4 και λιγο στο 5 και να ειναι και καλος αμυντικος-αθλητικος.

γενικα δεν θελετε πολλα του χρονου, λαρε 5ο γκαρντ-2 γκαρντ παιχταραδες και ενα καλο 4-5αρι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιαν 31, 2020 8:12 pm

Αν υπαρχει χρημα το καλοκαιρι καλο θα ειναι να κοιταξουμε τον μπομπουα που θα ειναι ελευθερος,πολλες πιθανοτητες να θελει να παει καπου να ειναι ηγετης και η εφες να μην θελει να κρατησει εναν τοσο ακριβο παιχτη για ρεζερβα.

O χακετ νομιζω οτι εχει ανανεωσει η ηταν πολυ κοντα στο να ανανεωσει .

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιαν 31, 2020 8:20 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 8:12 pm
Αν υπαρχει χρημα το καλοκαιρι καλο θα ειναι να κοιταξουμε τον μπομπουα που θα ειναι ελευθερος,πολλες πιθανοτητες να θελει να παει καπου να ειναι ηγετης και η εφες να μην θελει να κρατησει εναν τοσο ακριβο παιχτη για ρεζερβα.
Κ ι εγώ μαζί σου. Κάποια στιγμή κάπου τον έγραψα. Θα είναι 32 γεμάτα αλλά είναι αθλητικός παίκτης κι έχει 2 χρόνια καλά, ενώ είναι και πεινασμένος για μπάσκετ, μετά από μια 2ετία που έπεσε πάνω στο σούπερ ντουέτο Λάρκιν- Μίσιτς.
Το θέμα είναι κατά πόσο θα έχει πέσει το κασέ του; Αν είναι στα μισά από αυτά που πήρε από την Εφές, εννοείται ότι μας κάνει. Κάπου στα 700 -άντε 800χιλ. δηλαδή. Για παραπάνω δεν είναι όμως.
Παίκτης που του φέρνει είναι ο Τζαμάρ Σμιθ με λίγο χαμηλότερο κασέ (λογικά).

* Δεν έχει ανανεώσει σίγουρα ο Χάκετ. Και με μια γρήγορη ψαχτική δεν βρήκα κάτι ούτε σε επίπεδο φήμης. Είναι στη μέση και το κόλλημα του με τον Ολυμπιακό και σηκώνει προσέγγιση θαρρω.

JohnnyPao

champion

Παρ Ιαν 31, 2020 10:04 pm

Φίλε μπασκετ72 το ρόστερ σου από θέμα ποιότητας κομπλέ είναι δεν το αμφισβήτησα αυτό , όμως σκοπεύεις να φέρει ο οσφπ 6 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ξένους παίκτες με κοντά στα 6εκ όπως λες και να διατηρήσει μόνο 4 παίκτες τον Σπανούλη (που αποκλείεται να πάρει κάτω από 800χιλ , τόσα παίρνει ο Παππας) , τον Παπανικολάου που επιβεβαιωμένα το τσιμπάει το μυριάκι του , τον πριντεζη που είναι στα 1,2μυρια ετησίως (αν του χρωστάνε ακόμα ή τον ξεπληρωσανε από το ηχητικό και μετά δεν ξέρω) και τον Κόνιαρη που ας πούμε παίρνει 400χιλ. Η σούμα μας κάνει κοντά στα 9,5-10 μυρια . Τέτοιο ποσο δεν ξέρω αν άγγιξε ούτε το ρόστερ του 17 που σας πήγε φαιναλ 4 . Αλλά πες πως όντως γίνει ένα θαύμα και από εκεί που σας κάνουν μπλόκο στις μεταγραφές λόγω οφειλών σε παίκτες , από εκεί που είχατε για βασικό ασσο τον τσερι πες ότι βρήκατε λεφτά για βασικό ασο σλουκα ή χακετ , δεκτά όλα αυτά (πχι και τόσο ρεαλιστικά) . Όμως όταν προτείνεις ρόστερ για μια ομάδα πρέπει να συμπεριλαμβανεις κάποιους παράγοντες . Εκτός αν μιλάμε για μια φανταστική 12αδα που δεν είναι και τόσο ρεαλιστική και απλά θα το απολαμβάναμε αν δημιουργούταν κάπου , κάποτε . Εγώ πχ θα ήθελα στον Παναθηναϊκό τον Χίγκινς..

Αν όμως έχουμε θέσει μέτρα ρεαλισμού στα ρόστερ που προτείνουμε πρέπει να πούμε πως λογικά πάντα , οι αγγελοπουλοι έφεραν τον μπαρτζωκα για κοουτς κυρίως λόγω της ικανότητας τους να βρίσκει παίκτες λαβράκια με λίγα λεφτά . Δεν νομίζω να τον έφεραν δηλαδή για να διαχειριστεί κανα τρελό μπατζετ . Το άλλο μέτρο που πρέπει να πάρουμε στα υπόψιν είναι πως ο λαρετζακης πχ από όλα τα ελληνικά μέσα θεωρείται κλεισμένος στον Ολυμπιακό εδώ και 2 μήνες , ενώ και ο ίδιος αποκάλυψε πως θα παίζει σε ομάδα γιουρολιγκ από του χρόνου . Παράλληλα για σλουκα όταν κόβουν φλέβες για τη πάρτη του ο ζοτς , η μπαρτσα , η Ρεάλ και άλλα μεγάλα πορτοφόλια πολύ δύσκολο να γυρίσει στον Ολυμπιακό όσο δεμένος κι αν είναι συναισθηματικά με τον σύλλογο (τουλάχιστον πριν αποσυρθεί ο σπανουλης ~ το μεγαλύτερο βαρίδι παρα τη πολυετή προσφορά του για μένα) . Παράλληλα ο Ιτουδης άμα θέλει τον χακετ θα τον κρατήσει . Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία του με χακετ πριν 2 χρόνια που παρακαλούσε να γυρίσει..

Αυτά πάνω κάτω , τώρα αν πιστεύεις πως αξίζει ο γουολκαπ 1,2 μυρια οκ . Για Μορλαντ , 35χρονο σμιθ , γουιτιγκτον κλπ δεν μπορώ να πω κάτι , όντως ρεαλιστικές περιπτώσεις . Θα επανερθω κι εγώ με νέο ρόστερ γιατί η κριτική είναι το μόνο εύκολο .

ΥΓ. Επίσης είναι σχεδόν δεδομένο πως στο ρόστερ του Ολυμπιακού του χρόνου θα βρίσκεται ένας εκ των βεζενκοφ-Αγραβάνη.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιαν 31, 2020 11:09 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 10:04 pm
Φίλε μπασκετ72 το ρόστερ σου από θέμα ποιότητας κομπλέ είναι δεν το αμφισβήτησα αυτό , όμως σκοπεύεις να φέρει ο οσφπ 6 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ξένους παίκτες με κοντά στα 6εκ όπως λες και να διατηρήσει μόνο 4 παίκτες τον Σπανούλη (που αποκλείεται να πάρει κάτω από 800χιλ , τόσα παίρνει ο Παππας) , τον Παπανικολάου που επιβεβαιωμένα το τσιμπάει το μυριάκι του , τον πριντεζη που είναι στα 1,2μυρια ετησίως (αν του χρωστάνε ακόμα ή τον ξεπληρωσανε από το ηχητικό και μετά δεν ξέρω) και τον Κόνιαρη που ας πούμε παίρνει 400χιλ. Η σούμα μας κάνει κοντά στα 9,5-10 μυρια . Τέτοιο ποσο δεν ξέρω αν άγγιξε ούτε το ρόστερ του 17 που σας πήγε φαιναλ 4 . Αλλά πες πως όντως γίνει ένα θαύμα και από εκεί που σας κάνουν μπλόκο στις μεταγραφές λόγω οφειλών σε παίκτες , από εκεί που είχατε για βασικό ασσο τον τσερι πες ότι βρήκατε λεφτά για βασικό ασο σλουκα ή χακετ , δεκτά όλα αυτά (πχι και τόσο ρεαλιστικά) . Όμως όταν προτείνεις ρόστερ για μια ομάδα πρέπει να συμπεριλαμβανεις κάποιους παράγοντες . Εκτός αν μιλάμε για μια φανταστική 12αδα που δεν είναι και τόσο ρεαλιστική και απλά θα το απολαμβάναμε αν δημιουργούταν κάπου , κάποτε . Εγώ πχ θα ήθελα στον Παναθηναϊκό τον Χίγκινς..

Αν όμως έχουμε θέσει μέτρα ρεαλισμού στα ρόστερ που προτείνουμε πρέπει να πούμε πως λογικά πάντα , οι αγγελοπουλοι έφεραν τον μπαρτζωκα για κοουτς κυρίως λόγω της ικανότητας τους να βρίσκει παίκτες λαβράκια με λίγα λεφτά . Δεν νομίζω να τον έφεραν δηλαδή για να διαχειριστεί κανα τρελό μπατζετ . Το άλλο μέτρο που πρέπει να πάρουμε στα υπόψιν είναι πως ο λαρετζακης πχ από όλα τα ελληνικά μέσα θεωρείται κλεισμένος στον Ολυμπιακό εδώ και 2 μήνες , ενώ και ο ίδιος αποκάλυψε πως θα παίζει σε ομάδα γιουρολιγκ από του χρόνου . Παράλληλα για σλουκα όταν κόβουν φλέβες για τη πάρτη του ο ζοτς , η μπαρτσα , η Ρεάλ και άλλα μεγάλα πορτοφόλια πολύ δύσκολο να γυρίσει στον Ολυμπιακό όσο δεμένος κι αν είναι συναισθηματικά με τον σύλλογο (τουλάχιστον πριν αποσυρθεί ο σπανουλης ~ το μεγαλύτερο βαρίδι παρα τη πολυετή προσφορά του για μένα) . Παράλληλα ο Ιτουδης άμα θέλει τον χακετ θα τον κρατήσει . Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία του με χακετ πριν 2 χρόνια που παρακαλούσε να γυρίσει..

Αυτά πάνω κάτω , τώρα αν πιστεύεις πως αξίζει ο γουολκαπ 1,2 μυρια οκ . Για Μορλαντ , 35χρονο σμιθ , γουιτιγκτον κλπ δεν μπορώ να πω κάτι , όντως ρεαλιστικές περιπτώσεις . Θα επανερθω κι εγώ με νέο ρόστερ γιατί η κριτική είναι το μόνο εύκολο .

ΥΓ. Επίσης είναι σχεδόν δεδομένο πως στο ρόστερ του Ολυμπιακού του χρόνου θα βρίσκεται ένας εκ των βεζενκοφ-Αγραβάνη.
Πάμε ένα- ένα να τα κάνουμε λιανά:

1) Δεν αναφέρθηκα στη χρονιά αυτή (τη χαρακτήρισα " τσίρκο") αλλά στις προηγούμενες κι είναι πολλές αυτές. Οπότε βάζεις Τσέρι (που ακόμα κι αυτός δεν λογίζοταν ως βασικός φέτος- τον Μπόλντγουιν με 700 χιλ. πήρε ως βασικό pg o Mπλατ) έναντι Γκος, Ρόμπερτς και πάει λέγοντας.

2) Έκανα ξεκάθαρη αναφορά στην τροπολογία της φορολόγησης - κάτι που δημιουργεί νέα δεδομένα για τους -έχοντες- ιδιοκτήτες.
Με τα λεφτά που ξόδευαν τα τελευταία χρόνια με ψηλότερη φορολόγηση θα τους έρθει μία η άλλη φέτος, αυξάνοντας και το πραγματικό μπάτζετ.

3) Ο Σπανούλης έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές και το καλοκαίρι θα υπογράψει με ακόμα χαμηλότερες.

4( Ο Πρίντεζης το ίδιο. Όταν ανανέωσε πριν 3 χρόνια δέχητκε μείωση και φέτος που τελειώνει το συμβόλαιό του είναι σίγουρο ότι θα υπογράψει με ακόμα λιγότερες απολαβές.

5) Η ομάδα του 16-17 είχε τους 2 προαναφερθέντες (αρχηγό- υπαρχηγό) με κάπου στα τριπλάσια χρήματα που θα πάρουν του χρόνου. Επιπλέον είχε Γιανγκ, Λοτζέσκι, Γκριν και Χάκετ με συμβόλαια πολύ κοντά στο 1κ.
Είχε και τον Μάντζαρη με κάπου εκεί (κανά 800ρι μίνιμουμ) αλλά και τον Σλούκα με κάτι λιγότερο αλλά πάνω από 500χιλ.Είχε και Μπιρτς με τουλάχιστον 400-500 χιλ. Είχε και Μιλουτίνοβ, με κάτι ψηλά αυτόν.
Είχε επίσης καλό συμβόλαιο στον Παπεπέτρου - αν δεν κάνω λάθος ήταν ο προτελευταίος χρόνος του 5ετούς συμβολαίου του κι ήταν να πάρει κι αυτός καλά χρήματα.

Ο μόνος που έπαιρνε λιγότερα ήταν ο Παπανικολάου.
Μιλάμε για πολύ ψηλότερο μπάτζετ λοιπόν, έτσι για να ξέρουμε τι γράφουμε. Με καθαρά νούμερα αφήνοντας στην άκρη τη φορολόγηση, γιατί τότε εκτοξεύεται η διαφορά ανάμεσα σε αυτό που προτείνω εγώ και σε εκείνο του 16-17.

6) Ο Μπαρτζώκας έρχεται ως ένας πολύ καλός προπονητής κι όχι ως recruiter
και μόνο. Έχει κι άλλα καλά πέραν του "ματιού.

7) Ο Τζαμάρ Σμιθ είναι 33 (ούτε καν κλεισμένα αλλά ας είμαι λαρτζ) κι όχι 35. Tου πρόσθεσες 2 χρονάκια κατά το δοκούν.

8) Τον Αγραβάνη ας τον πάρουμε. Για τον Βεζένκοφ ξέρεις κάτι, εκτός αυτού που έχω γράψει εγώ σήμερα πολλάκις; Ότι λήγει το συμβόλαιό του δηλαδή

Βρε Τζόνι να απαντάμε ο ένας στον άλλον πάνω σε πραγματική βάση. Σε αυτά που είπε ο συμφορουμίτης μας κι όχι σε αυτά που νομίζουμε. ¨Οχι ότι έγινε και κάτι αν καταλάβαμε λάθος, αλλά να μην κουράζουμε κ τους άλλους.

Καλό μας βράδυ. :smile:

* Eπιπλέον, στο ρόστερ που πρότεινα, παίζουν 3 παίκτες προερχόμενοι από το Γιούροκαπ + τον ήδη υπάρχοντα, Έλλις μας κάνουν 4 Γιουροκαπ-ατοι έναντι 2 από την Ευρωλίγκα- πες 3 μαζί με τον Ε.Μόρλαντ ή κάποιον αντίστοιχης αξίας.
Μια χαρά δηλαδή, το λες και ευρηματικό, βρε συ Τζόνι.

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 51
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Σάβ Φεβ 01, 2020 5:35 am

Φίλτατε basket72 συγχώρα με, αλλά νομίζω κι εγώ πως γίνεσαι ολίγον τι υπερβολικός με τις τόσες προσθήκες ξένων, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν γράψει επανειλημμένα οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" (ζέρβας, μελάγιες, βαρλάς κλπ) για πλάνο "επανελληνοποίησης", και ότι αυτό ήταν και μια από τις βασικές παραμέτρους της συμφωνίας Μπαρτζώκα-αφών.

Πρακτικά μιλώντας, στις θέσεις των FWs δε θ' αλλάξουν πολλά, θεωρώ. Θα φύγει, λογικά, ο Πολ, θα επιστρέψει ο "σκληρός" Αγρα, το πολύ-πολύ να φέρει για ασφάλεια ως τουίνερ κάποιον βετεράνο χωρίς πολλές απαιτήσεις, όπως ο Ντοορνεκαμπ επί παραδείγματι. Μόνο, κατ' εμέ, ερωτηματικό ο Ρούμπιτ, αν και εκτιμώ πως τελικώς θα αποδεσμευτεί, και λόγω συμβολαίου και για να μην παραγκωνιστούν οι Αγραβάνης & Βεζενκοφ.

Στα γκαρντς, για μένα το ΠΟΛΥ - και μακάρι, καθώς δεν είμαι αισιόδοξος* - να έρθει ένας (1) από τα "ψηλά ράφια", επιπέδου Beaubois ας πούμε. Κόνιαρης, Λαρε, Σπανούλης (αν συνεχίσει) δε νομίζω πως θα προοριστούν για 4λεπτα & garbagetime. Αν, μάλιστα, φέρει από τώρα κάποιον όπως ο Άλεξ Χάμιλτον της Ρισόν και κουμπώσει καλά, τότε ενδεχομένως δε θα γίνει δεύτερη καλοκαιρινή προσθήκη.

Στο 5, ωραία περίπτωση δείχνει αυτός ο Moreland, μου κίνησες το ενδιαφέρον να τον γιουτιουμπάρω πιο ενδελεχώς. Μπορεί να σταθεί, εκτιμάς, και ως βασικός;

*λόγω της οικονομικής αφερεγγυότητας και του "κακού" ονόματος στην πιάτσα, που σχεδόν τείνει να παγιωθεί, έχω την αίσθηση, με τα τελευταία

Καλημέρα :smile:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”