800 είναι πάρα πολύ λίγα. Έχει πολύ καλό όνομα στην Κίνα και νομίζω ότι κάτω από 1,2-1,4 δεν πέφτει εκεί, είναι μεγάλη η διαφορά από τα 800.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2020 11:40 pmΡε παιδες αν ο φριντετ μεινει ελευθερος και ερχεται με κανα 800ρι μας χαλαει?? Σε μια πενταδα με τζεκινς μακισικ γκιλ ελις δεν νομιζω οτι μας νοιαζει οτι ειναι τρυπας...και ο τυπος εχει τρελο σουτακι και ειναι σκορερ..στον παο για μενα δεν τον διαχειριστηκαν καλα.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι μονο με τζεκινς μπορει να παιξει η μακισικ και παπ.
2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλε και εγω θελω να τον δω τον χαπ, αλλα ο χασαν σε συνδιασμο με ελις εχει τετοιες τρανταχτες αδυναμιες που θελουμε καλο 5. Αν παρουμε χαπ και διορθωσουμε το προβλημα αργοτερα (πχ μεσα στη χρονια) μεσα ειμαι, αλλα τοτε πρεπει να του κανουμε σοβαρο συμβολαιο. Αν η ομαδα θελει να ασχοληθει με χαπ σοβαρα, τοτε πρεπει να του ανανεωσει το συμβολαιο τωρα διαφορετικα απλα θα τον χασουμε του χρονου. Επειδη προβλεπω να μας χτυπαει η κριση αργοτερα εμας, καλο ειναι να σκεφτομαστε το ζοφερο μελλον απο τωρα.kojito έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2020 11:11 pmΣτην Τουρκ Τέλεκομ ήταν φέτος, με την οποία αν θυμάμαι καλά έχει ήδη ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά.
Ο Happ στο κολλεγιακό σαν 4αρι έπαιζε κυρίως. Ενώ έχει το footwork και την πλαστικότητα, δεν έχει καθόλου σουτ. Στον Ολυμπιακό και στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα δηλαδή μόνο ως 5αρι θα μπορούσε να σταθεί, θέση στην οποία έχει παίξει ελάχιστα βέβαια. Πάντως αν πάμε με Βεζένκοφ ή Gill ή κάποιο 4αρι που δεν μπορεί να κατέβει στο 5, η αλήθεια είναι ότι δεν θα με χάλαγε σαν 3ος ψηλός... Θυμάμαι πάντως ένα ενδιαφέρον στατιστικό που είχα διαβάσει κάποτε, ότι στην τελευταία του χρονιά στο κολλέγιο ήταν ο μόνος παίκτης απ'όλα τα κολλέγια που ήταν στην κορυφή και των 5 βασικών στατιστικών κατηγοριών της ομάδας του.
0
- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
O ζερβας λεει οτι θα παμε για κομπο περισσοτερο και οχι 2-3,και οτι στην λιστα πρωτος ειναι ενας καλυτερος και πιο ακριβος απο τον λοιντ αποτι λενε οι ανθρωποι του ολυμπιακου και μετα ο λοιντ που εχει κασε που το σηκωνουμε..
Ο λοιντ εμενα με ψηνει με τα χιλια,καλυτερα απο μπροκχοφ-χιλιαρντ..και γενικα αν εξαιρεσουμε τους ντε κολο χιγκινς και κουριτς δεν μου ερχεται καποιος καλυτερος..
Σλουκας Λοιντ Μακισικ Γκιλ Ελλις
Σπαν Τζενκινς Παπ Πρι Μαρτιν
Ο λοιντ εμενα με ψηνει με τα χιλια,καλυτερα απο μπροκχοφ-χιλιαρντ..και γενικα αν εξαιρεσουμε τους ντε κολο χιγκινς και κουριτς δεν μου ερχεται καποιος καλυτερος..
Σλουκας Λοιντ Μακισικ Γκιλ Ελλις

Σπαν Τζενκινς Παπ Πρι Μαρτιν

0
- john wick
- Reactions: 225
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2 διαφωνίες,.,,,shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2020 12:39 pmO ζερβας λεει οτι θα παμε για κομπο περισσοτερο και οχι 2-3,και οτι στην λιστα πρωτος ειναι ενας καλυτερος και πιο ακριβος απο τον λοιντ αποτι λενε οι ανθρωποι του ολυμπιακου και μετα ο λοιντ που εχει κασε που το σηκωνουμε..
Σλουκας Λοιντ Μακισικ Γκιλ Ελλις![]()
![]()
![]()
Σπαν Τζενκινς Παπ Πρι Μαρτιν![]()
Αν μπορείς να πάρεις Μπρόκχοφ δεν το σκέφτεσαι , θέλει 2 Loyd στην καθισιά του...
Γενικά στις 2 5άδες που έβαλες δεν υπάρχει ο σουτέρ κίλερ ....
0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Επειδη τον μακισικ εγω τον εχω πιο πολυ για 3 στο μυαλο μου και ο παπ θα παιζει 25λεπτα τουλαχιστον δεν βλεπω πως χωραει ο μπροκχοφ που ειναι και πολυ πιο ακριβος απο τον λοιντ..Πιστευω θα μπλεξουμε μετα με τοσα 3αρια,και τον βεζενκοφ του λενε θα παιζει 3 και ο χαραλαμποπουλος παιζει εκει..john wick έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2020 12:47 pm2 διαφωνίες,.,,,shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2020 12:39 pmO ζερβας λεει οτι θα παμε για κομπο περισσοτερο και οχι 2-3,και οτι στην λιστα πρωτος ειναι ενας καλυτερος και πιο ακριβος απο τον λοιντ αποτι λενε οι ανθρωποι του ολυμπιακου και μετα ο λοιντ που εχει κασε που το σηκωνουμε..
Σλουκας Λοιντ Μακισικ Γκιλ Ελλις![]()
![]()
![]()
Σπαν Τζενκινς Παπ Πρι Μαρτιν![]()
Αν μπορείς να πάρεις Μπρόκχοφ δεν το σκέφτεσαι , θέλει 2 Loyd στην καθισιά του...
Γενικά στις 2 5άδες που έβαλες δεν υπάρχει ο σουτέρ κίλερ ....
Λοιντ σλουκας γκιλ σουταρουν με 40% + οποτε δεν νομιζω να εχουμε προβλημα χωρις καποιον κλασσικο σουτερ..επισης ποσοι τετοιοι υπαρχουν στην ευρωπη? Κουρικ καρολ φριντετ ? Εκτος πια και παμε σε παικτες οπως τζαρελ εντι κτλ που εκει προτιμω τον λοιντ σιγουρα.
Ο λοιντ σου δινει σκορ που λειπει,μπορει να μοιρασει και παιχνιδι σχετικα,παιζει και πισω απο τον σλουκα και μαζι με αυτον..απο οσους ακουγονται μου ταιριαζει καλυτερα.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα και από εμένα!
Πολύ χαίρομαι που επέστρεψε το αγαπημένο φόρουμ και εύχομαι να είστε όλοι καλά!
Θα συμφωνήσω με τον shaq7 για Λόιντ και θα πω και την αμαρτία μου: θέλω μαζί και Ντεντμον. Άμα έρθουν αυτοί οι 2 και με Σπανούλη, Σλουκα , Λαρεντζάκη θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα δίνει λύσεις και ο Μακκισικ άλλωστε. Στο 4 θέλω Βεζε μακροχρόνια, και ας δημιουργεί έναν μίνι πονοκέφαλο η φετινή διαχείριση του ρόστερ. Άλλωστε, ανάλογα με τις εξελίξεις και απέναντι, ίσως έχουμε του χρόνου την ευκαιρία να έχουμε δίδυμο Βεζε Μητογλου. Άρα για φέτος, με Χασάν-Ελλις και Πρίντεζη-Βεζε, σε συνδυασμό με πιο ψηλό από τον ρουμπιτ 4-5αρι μπορούμε να είμαστε δυνατοί. Άρα:
Σλούκας, Λόιντ, Νικολαιδης
Σπανούλης, Ντεντμον, Λαρεντζάκης
Μακκισικ
Παπανικολάου, Χαραλαμπόπουλος
Πρίντεζης, Βεζε
Χ
Έλλις, Μάρτιν
Στους ψηλούς μπαίνει και ή ο Χρηστίδης ή ο Μαντζουκας ή και κάποιος άλλος για να συμπληρώσει 15αδα. Ιδανικά θα ήθελα Χαπ εκεί αλλά δεν γίνεται αυτό, άρα ελπίζω σε ανανέωση και δανεισμό, έχει αναμφισβήτητα πολύ μέλλον. 6 ξένοι κιόλας σε περίπτωση που γίνει τελικά και κανένα περίεργο με την Α1.
Πολύ χαίρομαι που επέστρεψε το αγαπημένο φόρουμ και εύχομαι να είστε όλοι καλά!
Θα συμφωνήσω με τον shaq7 για Λόιντ και θα πω και την αμαρτία μου: θέλω μαζί και Ντεντμον. Άμα έρθουν αυτοί οι 2 και με Σπανούλη, Σλουκα , Λαρεντζάκη θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα δίνει λύσεις και ο Μακκισικ άλλωστε. Στο 4 θέλω Βεζε μακροχρόνια, και ας δημιουργεί έναν μίνι πονοκέφαλο η φετινή διαχείριση του ρόστερ. Άλλωστε, ανάλογα με τις εξελίξεις και απέναντι, ίσως έχουμε του χρόνου την ευκαιρία να έχουμε δίδυμο Βεζε Μητογλου. Άρα για φέτος, με Χασάν-Ελλις και Πρίντεζη-Βεζε, σε συνδυασμό με πιο ψηλό από τον ρουμπιτ 4-5αρι μπορούμε να είμαστε δυνατοί. Άρα:
Σλούκας, Λόιντ, Νικολαιδης
Σπανούλης, Ντεντμον, Λαρεντζάκης
Μακκισικ
Παπανικολάου, Χαραλαμπόπουλος
Πρίντεζης, Βεζε
Χ
Έλλις, Μάρτιν
Στους ψηλούς μπαίνει και ή ο Χρηστίδης ή ο Μαντζουκας ή και κάποιος άλλος για να συμπληρώσει 15αδα. Ιδανικά θα ήθελα Χαπ εκεί αλλά δεν γίνεται αυτό, άρα ελπίζω σε ανανέωση και δανεισμό, έχει αναμφισβήτητα πολύ μέλλον. 6 ξένοι κιόλας σε περίπτωση που γίνει τελικά και κανένα περίεργο με την Α1.
0
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με βάση τα λεγόμενα Κογκαλίδη (ελέγχεται η αξιοπιστία) είναι πολύ πιθανό το παρακάτω:
Σλούκας, Jenkins
Σπανούλης, Λαρεντζάκης
Παπανικολάου, McKissic
Πρίντεζης, Gill
Ellis, Martin
Και ουσιαστικά θες κάτι καλό στο 2 και κάτι ακόμη στους ψηλούς. Αν μείνει ο Σάσα άλλη κίνηση δε θα γίνει στους ψηλούς άρα θα έχουμε ένα θέμα κόντρα σε βαριά κορμιά, αλλά πιστεύω πως αξίζει. Δε λες όχι σε Gill, απλά για να πάρεις έναν 7footer για ρόλο 7-8 λεπτών κάθε τρίτο ματς ή κάποιο στοίχημα σαν τον Hicks, που στην τελική κι αυτός θα έχει θέμα με ψηλούς τύπου Milutinov.
Σχετικά με το 2 αν μπει εκεί κάπου ο Broekhoff (πηγαίνοντας στο 3 σε τράμπα με McKissic). τότε νομίζω χάνουμε στο σκορ και ουσιαστικά στηρίζουμε πάρα πολλά στον McKissic κι αν αυτός θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε ball handler/slasher ρόλο που δεν το έχει ο Broekhoff. Έδειξε να τα έχει τα στοιχεία o Shaq, αλλά έχουμε πολύ περιορισμένο δείγμα και θα ήθελα κάτι μπροστά του και γι' αυτό θεωρώ τον Lloyd την καλύτερη επιλογή. Όχι φυσικά πως θα πω όχι στον Broekhoff αν έρθει, αλλά μου φαίνεται πολυτέλεια για το συγκεκριμένο ρόστερ.
Σλούκας, Jenkins
Σπανούλης, Λαρεντζάκης
Παπανικολάου, McKissic
Πρίντεζης, Gill
Ellis, Martin
Και ουσιαστικά θες κάτι καλό στο 2 και κάτι ακόμη στους ψηλούς. Αν μείνει ο Σάσα άλλη κίνηση δε θα γίνει στους ψηλούς άρα θα έχουμε ένα θέμα κόντρα σε βαριά κορμιά, αλλά πιστεύω πως αξίζει. Δε λες όχι σε Gill, απλά για να πάρεις έναν 7footer για ρόλο 7-8 λεπτών κάθε τρίτο ματς ή κάποιο στοίχημα σαν τον Hicks, που στην τελική κι αυτός θα έχει θέμα με ψηλούς τύπου Milutinov.
Σχετικά με το 2 αν μπει εκεί κάπου ο Broekhoff (πηγαίνοντας στο 3 σε τράμπα με McKissic). τότε νομίζω χάνουμε στο σκορ και ουσιαστικά στηρίζουμε πάρα πολλά στον McKissic κι αν αυτός θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε ball handler/slasher ρόλο που δεν το έχει ο Broekhoff. Έδειξε να τα έχει τα στοιχεία o Shaq, αλλά έχουμε πολύ περιορισμένο δείγμα και θα ήθελα κάτι μπροστά του και γι' αυτό θεωρώ τον Lloyd την καλύτερη επιλογή. Όχι φυσικά πως θα πω όχι στον Broekhoff αν έρθει, αλλά μου φαίνεται πολυτέλεια για το συγκεκριμένο ρόστερ.
0
Στην απευκταία περίπτωση που δεν πάρουμε τον Γκιλ ή έστω καλό και αθλητικό 4αρι ή 4-5ρι, θα μπορούσαμε να δούμε παραμονή Βέζε και να πηγαίναμε για τον Ντ. Ρίστιτς της Αστάνα. Και θα προσθέταμε ψηλό 5αρι με κλασσικά χαρακτηριστικά και δυναμική εξέλιξης αλλά και θα μπορούσαμε να δούμε και ψηλά σχήματα με τον Έλλις στο 4 και τον σέρβο στο 5. Λέω τώρα, γιατί είναι καλή περίπτωση. Όπως είναι και ο Κράβιτς ,της Ομπραδόιρο που τον έχω χιλιοπεί για 5ο. Λογικά όμως ο Ρίστιτς θα φτάσει ψηλότερα από τον συμπατριώτη του.
-
- Reactions: 0
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίκτες που θα ήθελα να δω με τα ερυθρόλευκα:
- ΜητρουΛονγκ (παίκτης να γίνει ο δικός σου Καλάθης μαθαίνοντας φέτος από Σπανούλη και από του χρόνου τραβώντας το κουπί δίπλα στον Σλούκα)
- Τζαρελ Εντι για πίσω απο Παπ στο 3 (αλφαδι χέρι, ανοίγει χώρο για να κάνουν παιχνίδι τα γκαρντ)
- Τζοκ Λαντέιλ (πιστεύω έχει πολύ μεγάλο ταβάνι), Εμάνουελ Τέρι (αν δεν έρθει ο Χασάν)
Και το ιδανικό:
Σλούκας, Λόιντ, ΜητρουΛονγκ
Μακίσικ, Σπανούλης, Λαρεντζάκης
Παπανικολάου, Έντι, Μαντζούκας
Γκιλ, Πριντεζης, Βεζένκοφ
Χασάν, Έλλις
του χρόνου και να σταματήσουν οι δύο αρχηγοί, έχεις έτοιμη ομάδα με ανανεωμένο κορμό.
- ΜητρουΛονγκ (παίκτης να γίνει ο δικός σου Καλάθης μαθαίνοντας φέτος από Σπανούλη και από του χρόνου τραβώντας το κουπί δίπλα στον Σλούκα)
- Τζαρελ Εντι για πίσω απο Παπ στο 3 (αλφαδι χέρι, ανοίγει χώρο για να κάνουν παιχνίδι τα γκαρντ)
- Τζοκ Λαντέιλ (πιστεύω έχει πολύ μεγάλο ταβάνι), Εμάνουελ Τέρι (αν δεν έρθει ο Χασάν)
Και το ιδανικό:
Χασάν, Έλλις
του χρόνου και να σταματήσουν οι δύο αρχηγοί, έχεις έτοιμη ομάδα με ανανεωμένο κορμό.
0
oberryberry έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2020 3:09 amΠαίκτες που θα ήθελα να δω με τα ερυθρόλευκα:
Και το ιδανικό:
Χασάν, Έλλις

Ο Χασάν όμως είναι κλεισμένος.
Ο Μήτρου Λονγκ δεν έχει σχέση με τον Καλάθη αναφορικά με την αξία τους, παρά μονάχα με τη χώρα που μεγαλώσαν. Καλό θα ήταν πάντως να τον τσιμπάγαμε το επόμενο καλοκαίρι, για του χρόνου στην Α1.
Ο Πρίντεζης λογικά θα βγάλει και μια χρονιά ακόμη (πέραν αυτής που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο) κι ο Λόιντ συζητιέται απ΄όσο είδα σε μέσα του εξωτερικού.
Ο Έντι είναι καλή περίπτωση όντως.
Ξέχασες και τον Τζένκινς που λογικά θα κλείσει.
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τον σλούκα είναι το μονο θέμα που δεν μπορει να πει καποιος οτι αργουμε. Ο παικτης ειναι παικτης της φενερ και οι αφοι απλα περιμενουν τις εξελίξεις. Με ολες τις αλλες θέσεις ομως αργούμε χαρακτηριστηκά. Και αντε να πουμε ότι στα γκαρντ περιμενουν πρώτα να δουν τι θα γίνει με σλουκα, για τις αλλες θέσεις όμως δεν έχει νόημα να διαβάζουμε τέτοια επιχειρήματα (σε διαφορα site).
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομιζω οτι αργουμε..Πριν ανανεωσει και ο σπαν δεν νομιζω οτι θα ανακοινωθει καποιος ,λογικα ειναι και θεμα σεβασμου πρωτα να ανακοινωθουν οι αρχηγοι..Μετα αν μεινει ο βεζε θα ανακοινωθει και το 4ρι μαζι με τον μαρτιν και τελος θα περιμενουμε τον σλουκα που μολις ανακοινωθει αν δεν παει κατι στραβα θα ρθει και ο τζενκινς μαζι με το 2ρι. Ο Μπαρτζω τους εχει ετοιμους αφου τους δουλευει απο τον μαρτη..
Μονο αν παει κατι λαθος με τον σλουκα θα εχουμε μεινει πισω αλλα λογικα και αξιζει το ρισκο αλλα και πιστευουν οτι θα ρθει.
Μονο αν παει κατι λαθος με τον σλουκα θα εχουμε μεινει πισω αλλα λογικα και αξιζει το ρισκο αλλα και πιστευουν οτι θα ρθει.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εντωμεταξυ αποτι καταλαβα απο αυτα που ειπε ο στεφανου που ειναι κολλητος του βεζε λογικα θα μεινει ο παικτης επειδη δειχνει οτι ο ολυμπιακος τον στηριζει..λογικα αυτο σημαινει οτι ξεχναμε τον γκιλ και στο 4 να περιμενουμε καναν ποιθρες η χικς.. Ελπιζω μετα τουλαχιστον στους κοντους να αναβαθμισουμε τον τζενκινς με τον γουοκαπ και να ρθει και ο λοιντ( η ο μπροκχοφ αν θελει και αλλο 3ρι ο μπαρτζω)..
Οπως και να χει θελουμε σιγουρα εναν μεγαλο σκορερ για μενα,αν υπαρχει και καλυτερος του λοιντ (μιας και δεν δειχνει να τον εχουμε πρωτο στην λιστα) πρεπει να ρθει..
Οπως και να χει θελουμε σιγουρα εναν μεγαλο σκορερ για μενα,αν υπαρχει και καλυτερος του λοιντ (μιας και δεν δειχνει να τον εχουμε πρωτο στην λιστα) πρεπει να ρθει..
0