2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 13, 2020 10:41 pm

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 13, 2020 10:30 pm
Μήπως μας λείπει ένας φονιάς στα γκαρντ από το τρίποντο ;;; Ή είμαι πολύ γκρινιάρης ;; Χαχχα
Αυτο ειναι το πλανο αποτι λενε για τα γκαρντ,ενας σκυλος στην αμυνα(τον τζενκινς εγω τον εχω 100% κλεισμενο) και ενας σουτερ ακομα ,τωρα αν θα ειναι σκετο γκαρντ η θα παταει και στο 3 θα δειξει..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 13, 2020 10:56 pm

Μακάρι , καημό το έχω και πονάμε χρόνια σε αυτό τον τομέα

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιουν 13, 2020 10:57 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 13, 2020 10:41 pm
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 13, 2020 10:30 pm
Μήπως μας λείπει ένας φονιάς στα γκαρντ από το τρίποντο ;;; Ή είμαι πολύ γκρινιάρης ;; Χαχχα
Αυτο ειναι το πλανο αποτι λενε για τα γκαρντ,ενας σκυλος στην αμυνα(τον τζενκινς εγω τον εχω 100% κλεισμενο) και ενας σουτερ ακομα ,τωρα αν θα ειναι σκετο γκαρντ η θα παταει και στο 3 θα δειξει..
Θεωρώ ότι ο Μακίσικ παίζει άνετα στο 3 και παίρνετε ένα δυάρι που να τα στάζει.

Ο JR Smith είναι ελεύθερος. :twisted:

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Θα το ξαναπω μιας που το λεω καθε χρονο. Τοσο δυσκολο ειναι να παρουμε γκαρντ που και να ειναι καλος σουτερ και να παιζει αμυνα ;

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιουν 13, 2020 10:59 pm

Reaper έγραψε:
Θα το ξαναπω μιας που το λεω καθε χρονο. Τοσο δυσκολο ειναι να παρουμε γκαρντ που και να ειναι καλος σουτερ και να παιζει αμυνα ;
Ε όταν αναφέρουν τον Ντένμον τσινίζετε.

Ο Μπρόεκχοφ είναι ιδανικός, παίζει στο 2, δίνει μήκος.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Σάβ Ιουν 13, 2020 11:31 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιουν 13, 2020 10:59 pm
Reaper έγραψε:
Ε όταν αναφέρουν τον Ντένμον τσινίζετε.

Ο Μπρόεκχοφ είναι ιδανικός, παίζει στο 2, δίνει μήκος.
Προφανως δεν εννοω επιπεδου Ντενμον. Παικτη των 400-500 χιλιαδων δηλαδη.
Μπροκχοφ θελω.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 14, 2020 5:05 am

Reaper έγραψε:
Σάβ Ιουν 13, 2020 11:31 pm

Προφανως δεν εννοω επιπεδου Ντενμον. Παικτη των 400-500 χιλιαδων δηλαδη.
Μπροκχοφ θελω.
Kι εγώ θέλω Μπρόκχοφ καιρόοοο τώρα. Θυμάμαι και εκείνη τη δηλώση του Μπαρτζώκα που θέλει 5 (άντε 4) δίμετρους στην πεντάδα και δεν τον αποκλείω καθόλου τον aussie 3&d.

Πάντως ο Ντένμον ή Ντέμον, ή Ντέντμοντ :D δεν πρέπει να είναι φθηνότερος από 600-700χιλ. Του έκοψες ένα 200αράκι.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4009
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Ιουν 14, 2020 11:48 am

Θα βάλω για δεύτερη φορά μια ένσταση για παίκτη που έχει ακουστεί, μετά τον Brooks. Δεν είμαι σίγουρος πως ο Broekhoff θα φύγει από τις ΗΠΑ. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει αλλά έχω την αίσθηση πως κάτι ο covid-19, κάτι το χρόνιο πρόβλημα υγείας της συζύγου του (είναι αμερικανίδα και τα "έχουν" από το κολλέγιο) τον καθιστούν δύσκολο για να αφήσει τις ΗΠΑ. Όπως δύσκολο είναι να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Αυτό που θα παίξει ρόλο σίγουρα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θέλει να παίξει και μένοντας στο NBA θα είναι ουσιαστικά ανενεργός (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) και ο παίκτης αυτό σίγουρα δεν το θέλει.

https://www.chicagotribune.com/suburbs/ ... story.html

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 14, 2020 12:04 pm

ssoulliss έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2020 11:48 am
Θα βάλω για δεύτερη φορά μια ένσταση για παίκτη που έχει ακουστεί, μετά τον Brooks. Δεν είμαι σίγουρος πως ο Broekhoff θα φύγει από τις ΗΠΑ. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει αλλά έχω την αίσθηση πως κάτι ο covid-19, κάτι το χρόνιο πρόβλημα υγείας της συζύγου του (είναι αμερικανίδα και τα "έχουν" από το κολλέγιο) τον καθιστούν δύσκολο για να αφήσει τις ΗΠΑ. Όπως δύσκολο είναι να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Αυτό που θα παίξει ρόλο σίγουρα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θέλει να παίξει και μένοντας στο NBA θα είναι ουσιαστικά ανενεργός (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) και ο παίκτης αυτό σίγουρα δεν το θέλει.

https://www.chicagotribune.com/suburbs/ ... story.html

Έχεις πολύ δίκιο, όντως παίζει ως πιθανότητα, από την άλλη όμως είναι καιρό χωρίς δουλειά και το ΝΒΑ θα αργήσει. Το είχα διαβάσει κι εγώ σε μέσο της πατρίδας του τότε την άνοιξη και το είχα παραθέσει εδώ.

Και στην υπόθεση Μπρουκς είχες πολύ δίκιο κι ήταν δεδομένο ότι ο Μπρουκς θα ήθελε να κάτσει, αλλά εκεί έπαιξε ρόλο η αλλαγή του ΄¨όχι¨ του Μεσσινα σε¨να騨. Ο Σταυρόπουλος θα ξέρει. Πάντως η πρώτη απόφαση ήταν να τον αφήσουν ελεύθερο κι ως τέτοιος είχε ήδη δεχθεί πρέσσινγκ από ισπανικές ομάδες.
.

Γυρνώντας στην υπόθεση Μπρόκχοφ, θεωρώ ότι ο κόουτς τον έχει πλησιάσει από την άνοιξη.
Το γεγονός πάντως ότι δεν έχει ήδη υπογράψει τόσο καιρό σε καλή ή και κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα, καταδεικνύει ότι αυτό που λες έχει όντως βάση. Φαίνεται να θέλει διακαώς να μείνει Αμέρικα ο στρατιώτης Ράιαν. :)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 14, 2020 8:30 pm

Παντως εχτες εγραψα οτι εχει καιρο να γραφτει ο μπροκχοφ αλλα η εφες λογικα δεν ενδιαφερεται ,σημερα παιζει παντου σαν πρωτος στοχος :D Μπας και μας διαβαζουν?!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aiver

senior
Reactions: 44
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Ιουν 14, 2020 9:06 pm

Με τον Happ σε κατάσταση είσαστε?
Έβλεπα κάποια highlights του απο πέρυσι που ήταν δανεικός. Αρχικά ενθουσιάστηκα, η προοπτικη που έχει κανει μπαμ. Το footwork, οι κινήσεις του δεν είναι διόλου άσχημες. Ένα πολύ versatile ψηλός εντός του ζωγραφιστού. Είχα και στο μυαλό μου ότι αφού ηταν undrafted όταν τον πήρατε θα είναι 20-22. Τελικά ανακάλυψα ότι ειναι 24, και κάπως εκεί ξενέρωσα. Ξαφνικά μου έγινε άγουρος :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 14, 2020 9:22 pm

aiver έγραψε:
Έβλεπα κάποια highlights του απο πέρυσι που ήταν δανεικός. Αρχικά ενθουσιάστηκα, η προοπτικη που έχει κανει μπαμ. Το footwork, οι κινήσεις του δεν είναι διόλου άσχημες. Ένα πολύ versatile ψηλός εντός του ζωγραφιστού. Είχα και στο μυαλό μου ότι αφού ηταν undrafted όταν τον πήρατε θα είναι 20-22. Τελικά ανακάλυψα ότι ειναι 24, και κάπως εκεί ξενέρωσα. Ξαφνικά μου έγινε άγουρος :mrgreen:
ψιλοαπιθανο να παιξει με μπαρτζωκα..Λογικα θα παει σε καποια ιταλικη που εχει και το διαβατηριο και θα μας πληρωσουν τα 150χιλ μπαι αουτ.Το κακο με τον χαπ για μενα ειναι οτι ενω πιο πολυ παει για 4ρι δεν εχει καθολου σουτ,σε φαση ουτε που το σκεφτεται.. Δεν θα με χαλαγε για συμπληρωματικος αλλα θεωρω οτι για τον μπαρτζωκα δεν κανει.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Κυρ Ιουν 14, 2020 10:09 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2020 9:22 pm
aiver έγραψε:
ψιλοαπιθανο να παιξει με μπαρτζωκα..Λογικα θα παει σε καποια ιταλικη που εχει και το διαβατηριο και θα μας πληρωσουν τα 150χιλ μπαι αουτ.Το κακο με τον χαπ για μενα ειναι οτι ενω πιο πολυ παει για 4ρι δεν εχει καθολου σουτ,σε φαση ουτε που το σκεφτεται.. Δεν θα με χαλαγε για συμπληρωματικος αλλα θεωρω οτι για τον μπαρτζωκα δεν κανει.
Σουτ ειχε ο γουλιτζερ αλλα δε φτανει μονο αυτο πλεον. Που ειναι αυτη η ψυχη?

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2545
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Ιουν 14, 2020 11:11 pm

Redfly έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2020 10:09 pm

Σουτ ειχε ο γουλιτζερ αλλα δε φτανει μονο αυτο πλεον. Που ειναι αυτη η ψυχη?
Στην Τουρκ Τέλεκομ ήταν φέτος, με την οποία αν θυμάμαι καλά έχει ήδη ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά.

Ο Happ στο κολλεγιακό σαν 4αρι έπαιζε κυρίως. Ενώ έχει το footwork και την πλαστικότητα, δεν έχει καθόλου σουτ. Στον Ολυμπιακό και στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα δηλαδή μόνο ως 5αρι θα μπορούσε να σταθεί, θέση στην οποία έχει παίξει ελάχιστα βέβαια. Πάντως αν πάμε με Βεζένκοφ ή Gill ή κάποιο 4αρι που δεν μπορεί να κατέβει στο 5, η αλήθεια είναι ότι δεν θα με χάλαγε σαν 3ος ψηλός... Θυμάμαι πάντως ένα ενδιαφέρον στατιστικό που είχα διαβάσει κάποτε, ότι στην τελευταία του χρονιά στο κολλέγιο ήταν ο μόνος παίκτης απ'όλα τα κολλέγια που ήταν στην κορυφή και των 5 βασικών στατιστικών κατηγοριών της ομάδας του.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 14, 2020 11:40 pm

Ρε παιδες αν ο φριντετ μεινει ελευθερος και ερχεται με κανα 800ρι μας χαλαει?? Σε μια πενταδα με τζεκινς μακισικ γκιλ ελις δεν νομιζω οτι μας νοιαζει οτι ειναι τρυπας...και ο τυπος εχει τρελο σουτακι και ειναι σκορερ..στον παο για μενα δεν τον διαχειριστηκαν καλα.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι μονο με τζεκινς μπορει να παιξει η μακισικ και παπ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”