JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 23, 2024 5:35 pm
Δεν συμφωνώ με την απόφαση, ούτε ισχύουν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά στα δύο σχόλια, στο ένα εγώ υπερασπιζομαι τον εαυτο μου και στο αλλο αυτός ο τύπος αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι γράφει στο φόρουμ γιατί θέλει να με "ξεμπροστιάσει", απολογείται που φιτιλιάζει το κλίμα και αμέσως μετά ανεβάζει φώτο που γελάει με το σχόλιο μου. Αν αυτό δεν είναι εμμονή τι είναι? Δεν αντέχει μόνο και μόνο στην ιδέα (οπως εχει παραδεχτεί πολλάκις) ότι κάποιος θα γράψει μισό καλό λογο για τα σχόλια μου, πρέπει να με ξεπεράσει τι να κάνουμε. Έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σε μια δημόσια συζήτηση, απτη στιγμή που οι mods εδώ και τόσο καιρό δεν του έχετε ρίξει κάνα φάουλ. Και ξαναρωτάω αν υπάρχει η επιλογή του μπλοκ. Επίσης ζητάω απτους mods να τσεκάρουν αν τα προφίλ του Djole77 και του montechristo ανήκουν στο ίδιο άτομο.
Παμε τωρα και σε κατι που κακως σβήστηκε, καθως ειναι on topic. O συγκεκριμένος ειναι ο μόνος εδώ πέρα που έχει πειραχτεί που ξεκίνησα συζήτηση για τους λόγους που δεν έχουν εξαντληθεί τα διαρκειας του οσφπ (δηλαδή που έδωσα αφορμή να γραφούν 7-8 σελίδες σε ένα ανενεργό τοπικ και μάλιστα με πολλές από τις απόψεις που διαβάσαμε να ήταν ολοκληρωμενες και να μας έβαλαν σε σκέψεις, από συνοπαδους σου κι ολας που φάνηκε να μην είχαν κανένα πρόβλημα με τη θεματολογία της συζήτησης) και φυσικά το άλλο τραγικό που έκανα, που ξεκίνησα τη συζήτηση περί σύγκρισης Walkup - Grant, τι χειρότερο δηλαδή για ένα μπασκετικό φόρουμ να έχει (και πάλι) αφορμή να συζητήσει κάτι τέτοιες μέρες, χωρίς αγώνες και μεταγραφικές εξελίξεις. Αποτέλεσμα? Και πάλι γράφτηκαν πολλές σελίδες από διάφορους συμφουρμιτες, έγινε συζήτηση, ξεπερασαμε τη βαρεμάρα μας και μάλιστα αποτέλεσε και αφορμή για να δημιουργηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΠΙΚ για τυχόν ανταλλαγές μεταξύ των αιωνίων. Εγώ στον Κοναν που έφτιαξε το τοπικ πάντως δεν του "την είπα" για τον οπαδισμο του, αντιθέτως τον συνεχάρη για τη πρωτοβουλία που πήρε. Αυτή είναι η διαφορά μας. Αν αυτά δεν του αρεσουν δεν ξέρω τι κάνει στο forum.
ΥΓ. Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσω να δέχομαι spam από dislikes από 2 συγκριμενα άτομα? Να σταματήσω να γράφω στα τοπικ του οσφπ ή γενικά στο φόρουμ? Ας απαντήσει ένας mod παρακαλώ με υπευθυνότητα.
Σε έχω στηρίξει δημόσια ( όχι μονο εγώ , όλη η διαχειριστική ομάδα) ότι το να γράφεις στα θέματα του Ολυμπιακού είναι χαρά μας και εξυπηρετεί το νόημα της δημιουργίας αυτού του φόρουμ.
Η χρονομέτρηση ποιανών ποστ μένουν περισσότερο στον "αέρα" πριν διαγραφούν είναι κακό επιχείρημα. Όλα έχουν να κάνουν με το πότε γίνεται η αναφορά ( εσύ πχ δεν χρησιμοποιείς την αναφορά και απαντάς) ή πότε θα διαβάσει ο moderator τα επίμαχα ποστ , συνήθως τυχαία ( μην νομίζετε ότι είμαστε 24/7 πάνω από κάθε ποστ).
Στο δια ταύτα οι αντιδράσεις στα dislike δεν είναι μεμπτή. Τα παιδιά διαφωνούν μαζί σου και τέλος. Στα υπόλοιπα που γράφεις έχεις δίκιο και επιβλήθηκαν ποινές
(διαγραφή ποστ, φαουλ, ημέρες off.) Η επιθετικότητα που νομίζεις ότι υπάρχει έχει ανιχνευτεί και με δικά σου ποστ που ξεκινάνε πιο "δυναμικά" αλλά τίποτα δεν είναι
επιλήψιμο.
Δεν θα σταματήσεις να γράφεις απο ΟΣΦΠ θέματα ή του φόρουμ και αυτό είναι νόμος

, απλά θα σταματήσεις να παίρνεις επί του προσωπικού τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων ατόμων , θα έχεις το θάρρος της έκφρασης της γνώμης σου , που πίστεψε με υπάρχουν άτομα που θέλουν να διαβάσουν ανεξαρτήτως χρώματος.
Πάμε παρακάτω και δεν επανερχόμαστε σε αυτό. Να χρησιμοποιείς την αναφορά παρακαλώ πιο συχνά.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)
SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions