Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 23, 2024 5:35 pm

Δεν συμφωνώ με την απόφαση, ούτε ισχύουν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά στα δύο σχόλια, στο ένα εγώ υπερασπιζομαι τον εαυτο μου και στο αλλο αυτός ο τύπος αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι γράφει στο φόρουμ γιατί θέλει να με "ξεμπροστιάσει", απολογείται που φιτιλιάζει το κλίμα και αμέσως μετά ανεβάζει φώτο που γελάει με το σχόλιο μου. Αν αυτό δεν είναι εμμονή τι είναι? Δεν αντέχει μόνο και μόνο στην ιδέα (οπως εχει παραδεχτεί πολλάκις) ότι κάποιος θα γράψει μισό καλό λογο για τα σχόλια μου, πρέπει να με ξεπεράσει τι να κάνουμε. Έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σε μια δημόσια συζήτηση, απτη στιγμή που οι mods εδώ και τόσο καιρό δεν του έχετε ρίξει κάνα φάουλ. Και ξαναρωτάω αν υπάρχει η επιλογή του μπλοκ. Επίσης ζητάω απτους mods να τσεκάρουν αν τα προφίλ του Djole77 και του montechristo ανήκουν στο ίδιο άτομο.

Παμε τωρα και σε κατι που κακως σβήστηκε, καθως ειναι on topic. O συγκεκριμένος ειναι ο μόνος εδώ πέρα που έχει πειραχτεί που ξεκίνησα συζήτηση για τους λόγους που δεν έχουν εξαντληθεί τα διαρκειας του οσφπ (δηλαδή που έδωσα αφορμή να γραφούν 7-8 σελίδες σε ένα ανενεργό τοπικ και μάλιστα με πολλές από τις απόψεις που διαβάσαμε να ήταν ολοκληρωμενες και να μας έβαλαν σε σκέψεις, από συνοπαδους σου κι ολας που φάνηκε να μην είχαν κανένα πρόβλημα με τη θεματολογία της συζήτησης) και φυσικά το άλλο τραγικό που έκανα, που ξεκίνησα τη συζήτηση περί σύγκρισης Walkup - Grant, τι χειρότερο δηλαδή για ένα μπασκετικό φόρουμ να έχει (και πάλι) αφορμή να συζητήσει κάτι τέτοιες μέρες, χωρίς αγώνες και μεταγραφικές εξελίξεις. Αποτέλεσμα? Και πάλι γράφτηκαν πολλές σελίδες από διάφορους συμφουρμιτες, έγινε συζήτηση, ξεπερασαμε τη βαρεμάρα μας και μάλιστα αποτέλεσε και αφορμή για να δημιουργηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΠΙΚ για τυχόν ανταλλαγές μεταξύ των αιωνίων. Εγώ στον Κοναν που έφτιαξε το τοπικ πάντως δεν του "την είπα" για τον οπαδισμο του, αντιθέτως τον συνεχάρη για τη πρωτοβουλία που πήρε. Αυτή είναι η διαφορά μας. Αν αυτά δεν του αρεσουν δεν ξέρω τι κάνει στο forum.

ΥΓ. Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσω να δέχομαι spam από dislikes από 2 συγκριμενα άτομα? Να σταματήσω να γράφω στα τοπικ του οσφπ ή γενικά στο φόρουμ? Ας απαντήσει ένας mod παρακαλώ με υπευθυνότητα.

6
3 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 23, 2024 5:46 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δεν συμφωνώ με την απόφαση, ούτε ισχύουν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά στα δύο σχόλια, στο ένα εγώ υπερασπιζομαι τον εαυτο μου και στο αλλο αυτός ο τύπος αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι γράφει στο φόρουμ γιατί θέλει να με "ξεμπροστιάσει", απολογείται που φιτιλιάζει το κλίμα και αμέσως μετά ανεβάζει φώτο που γελάει με το σχόλιο μου. Αν αυτό δεν είναι εμμονή τι είναι? Δεν αντέχει μόνο και μόνο στην ιδέα (οπως εχει παραδεχτεί πολλάκις) ότι κάποιος θα γράψει μισό καλό λογο για τα σχόλια μου, πρέπει να με ξεπεράσει τι να κάνουμε. Έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σε μια δημόσια συζήτηση, απτη στιγμή που οι mods εδώ και τόσο καιρό δεν του έχετε ρίξει κάνα φάουλ. Και ξαναρωτάω αν υπάρχει η επιλογή του μπλοκ. Επίσης ζητάω απτους mods να τσεκάρουν αν τα προφίλ του Djole77 και του montechristo ανήκουν στο ίδιο άτομο.

Παμε τωρα και σε κατι που κακως σβήστηκε, καθως ειναι on topic. O συγκεκριμένος ειναι ο μόνος εδώ πέρα που έχει πειραχτεί που ξεκίνησα συζήτηση για τους λόγους που δεν έχουν εξαντληθεί τα διαρκειας του οσφπ (δηλαδή που έδωσα αφορμή να γραφούν 7-8 σελίδες σε ένα ανενεργό τοπικ και μάλιστα με πολλές από τις απόψεις που διαβάσαμε να ήταν ολοκληρωμενες και να μας έβαλαν σε σκέψεις, από συνοπαδους σου κι ολας που φάνηκε να μην είχαν κανένα πρόβλημα με τη θεματολογία της συζήτησης) και φυσικά το άλλο τραγικό που έκανα, που ξεκίνησα τη συζήτηση περί σύγκρισης Walkup - Grant, τι χειρότερο δηλαδή για ένα μπασκετικό φόρουμ να έχει (και πάλι) αφορμή να συζητήσει κάτι τέτοιες μέρες, χωρίς αγώνες και μεταγραφικές εξελίξεις. Αποτέλεσμα? Και πάλι γράφτηκαν πολλές σελίδες από διάφορους συμφουρμιτες, έγινε συζήτηση, ξεπερασαμε τη βαρεμάρα μας και μάλιστα αποτέλεσε και αφορμή για να δημιουργηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΠΙΚ για τυχόν ανταλλαγές μεταξύ των αιωνίων. Εγώ στον Κοναν που έφτιαξε το τοπικ πάντως δεν του "την είπα" για τον οπαδισμο του, αντιθέτως τον συνεχάρη για τη πρωτοβουλία που πήρε. Αυτή είναι η διαφορά μας. Αν αυτά δεν του αρεσουν δεν ξέρω τι κάνει στο forum.

ΥΓ. Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσω να δέχομαι spam από dislikes από 2 συγκριμενα άτομα? Να σταματήσω να γράφω στα τοπικ του οσφπ ή γενικά στο φόρουμ? Ας απαντήσει ένας mod παρακαλώ με υπευθυνότητα.
Δεν προκειται αν σταματησεις να βλεπεις το spam. Ειχα blockαρει 2-3 ενοχλητικους (γενικοτερα οχι μονο για τα reactions δεν με νοιαζει αν σε καποιον αρεσει ή δεν αρεσει αυτο που λεω, δεν ειμαστε ολοι για ολους) αλλα συνεχιζαν να ερχονται οι ειδοποιησεις κανονικα.

Click στο ονομα αυτου που θες να μην βλεπεις posts του (βλεπεις οτι postαρε αλλα οχι τι postαρε, και σου δινει την επιλογη να το ανοιξεις να το δεις και να διαολιστεις παλι λολ) για να πας στο profile του και κλικαρεις εκει που λεει προσθεστε εχθρο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3556
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 23, 2024 6:22 pm

JohnnyPao έγραψε:

Για τα dislikes δεν βλέπω τι μπορείς να κάνεις, κι εμένα δεν μ αρέσει η χρήση τους ή άλλοι που χρησιμοποιούν την φατσούλα για να ειρωνευτουν ένα σχόλιο αντί για την κανονική τους, αλλά τι να κάνουμε ένα τιμωρήσουμε την ανωριμότητα τους; Να βγάλουμε τελείως τα reactions; Δεν μπορείς να τα αγνοείς; Δεν είσαι ο μόνος που έχει το πρόβλημα, ακούω προτάσεις.
Για τα σχόλια είσαι παλιό μέλος τα ξέρεις υποτίθεται, αν έχεις κάποιο πρόβλημα με ένα ποστ δεν απαντάς, όπως κανείς αναγκαζοντας μας είτε να αφήνουμε και των δύο, είτε διαγράφοντας τα όλα και να παραπονιέσαι μετά για άνιση μεταχειριση.Δεν ενδιαφέρουν τα άλλα μέλη οι προσωπικές διαμάχες, κανείς αναφορά στο σωστο επίμαχο ποστ και το βλέπουμε και δεν παρεκτρέπεται η συζήτηση.
Και να το ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά πως όλοι είναι ελεύθεροι να γράφουν σε οποίας ομάδας τα θέματα επιθυμούν.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Αύγ 23, 2024 9:40 pm

Εντάξει παιδιά κουβεντούλα κάνουμε για να περάσει ο χρόνος μέχρι να δούμε τις ομάδες μας....τα μεταγραφικά λίγο πολύ μας τελείωσαν, οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων μας αργούν, οπότε ας γεμίσουμε με χαλαρή κουβεντούλα τα κενά. Προφανώς ο καθένας μας έχει τις απόψεις του και υποστηρίζει τις απόψεις του.

Για τα μπασκετικά κοινά που διάβασα σε προηγούμενα πόστ, θεωρώ και εγώ με την σειρά μου ότι δεν υπάρχουν, καλώς ή κακώς το μπάσκετ πάντα ήταν δεύτερο άθλημα στην χώρα μας και αποκούμπι για όταν δεν πήγαινε καλά η ποδοσφαιρική μας ομάδα. Ο Παναθηναϊκός λόγω πιο σταθερής ομάδας στο Μπασκετ σαν σύνολο πολλών ετών και λόγω ότι στο ποδόσφαιρο δεν πάει καλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ε κάπως ο κόσμος το γύρισε και ασχολείται με το μπάσκετ κάπως παραπάνω, ε έχει και καλύτερο γήπεδο οπότε έδεσε το γλυκό. Αν φτιάξει γήπεδο στον Βοτανικό και καλή ποδοσφαιρική ομάδα με πορείες στην Ευρώπη, θα δείτε πως θα αραιώσει ο κόσμος από το Οακα, ειδικά αν συνδιαστεί η άνοδος του ποδοσφαίρου με πτώση στην μπασκετική ομάδα.

Γενικά στην Ελλάδα είμαστε πανυγιρτζίδες. Με εξαίρεση 2-3Κ μπασκετικού κοινού στις 2 μεγάλες ομάδες, σχεδόν όλοι οι άλλοι θέλουν να πηγαίνουν μόνο στα ντέρμπι και μόνο όταν έχουν καλή ομάδα και κερδίζουν. Στις νίκες όλοι μαζί, στις ήττες μόνοι σας με λίγα λόγια...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 945

Σάβ Αύγ 24, 2024 9:52 am

karamelitsa έγραψε:
Εντάξει παιδιά κουβεντούλα κάνουμε για να περάσει ο χρόνος μέχρι να δούμε τις ομάδες μας....τα μεταγραφικά λίγο πολύ μας τελείωσαν, οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων μας αργούν, οπότε ας γεμίσουμε με χαλαρή κουβεντούλα τα κενά. Προφανώς ο καθένας μας έχει τις απόψεις του και υποστηρίζει τις απόψεις του.

Για τα μπασκετικά κοινά που διάβασα σε προηγούμενα πόστ, θεωρώ και εγώ με την σειρά μου ότι δεν υπάρχουν, καλώς ή κακώς το μπάσκετ πάντα ήταν δεύτερο άθλημα στην χώρα μας και αποκούμπι για όταν δεν πήγαινε καλά η ποδοσφαιρική μας ομάδα. Ο Παναθηναϊκός λόγω πιο σταθερής ομάδας στο Μπασκετ σαν σύνολο πολλών ετών και λόγω ότι στο ποδόσφαιρο δεν πάει καλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ε κάπως ο κόσμος το γύρισε και ασχολείται με το μπάσκετ κάπως παραπάνω, ε έχει και καλύτερο γήπεδο οπότε έδεσε το γλυκό. Αν φτιάξει γήπεδο στον Βοτανικό και καλή ποδοσφαιρική ομάδα με πορείες στην Ευρώπη, θα δείτε πως θα αραιώσει ο κόσμος από το Οακα, ειδικά αν συνδιαστεί η άνοδος του ποδοσφαίρου με πτώση στην μπασκετική ομάδα.

Γενικά στην Ελλάδα είμαστε πανυγιρτζίδες. Με εξαίρεση 2-3Κ μπασκετικού κοινού στις 2 μεγάλες ομάδες, σχεδόν όλοι οι άλλοι θέλουν να πηγαίνουν μόνο στα ντέρμπι και μόνο όταν έχουν καλή ομάδα και κερδίζουν. Στις νίκες όλοι μαζί, στις ήττες μόνοι σας με λίγα λόγια...
Κανένα Μεταγραφικό δεν ΤΕΛΕΊΩΣΕ!!! Περιμένουμε τον αντίστοιχο Ναν του Θρύλου !!!

Change My Mind 😔😔😔

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Αύγ 24, 2024 10:11 am

prime7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 24, 2024 9:52 am
karamelitsa έγραψε:

Κανένα Μεταγραφικό δεν ΤΕΛΕΊΩΣΕ!!! Περιμένουμε τον αντίστοιχο Ναν του Θρύλου !!!

Change My Mind 😔😔😔
Οι πρόεδροι δήλωσαν ότι μεταγραφές τέλος, έτσι και αλλιώς δεν χωράει άλλος παίκτης οπως είναι τώρα το ρόστερ, εκτός και αν έχουμε κάποια αποχώρηση. Ήδη κατά την γνώμη μου είμαστε μπουκωμένοι.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3286
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Αύγ 24, 2024 11:27 am

JohnnyPao έγραψε:

Σε έχω στηρίξει δημόσια ( όχι μονο εγώ , όλη η διαχειριστική ομάδα) ότι το να γράφεις στα θέματα του Ολυμπιακού είναι χαρά μας και εξυπηρετεί το νόημα της δημιουργίας αυτού του φόρουμ.
Η χρονομέτρηση ποιανών ποστ μένουν περισσότερο στον "αέρα" πριν διαγραφούν είναι κακό επιχείρημα. Όλα έχουν να κάνουν με το πότε γίνεται η αναφορά ( εσύ πχ δεν χρησιμοποιείς την αναφορά και απαντάς) ή πότε θα διαβάσει ο moderator τα επίμαχα ποστ , συνήθως τυχαία ( μην νομίζετε ότι είμαστε 24/7 πάνω από κάθε ποστ).

Στο δια ταύτα οι αντιδράσεις στα dislike δεν είναι μεμπτή. Τα παιδιά διαφωνούν μαζί σου και τέλος. Στα υπόλοιπα που γράφεις έχεις δίκιο και επιβλήθηκαν ποινές
(διαγραφή ποστ, φαουλ, ημέρες off.) Η επιθετικότητα που νομίζεις ότι υπάρχει έχει ανιχνευτεί και με δικά σου ποστ που ξεκινάνε πιο "δυναμικά" αλλά τίποτα δεν είναι
επιλήψιμο.

Δεν θα σταματήσεις να γράφεις απο ΟΣΦΠ θέματα ή του φόρουμ και αυτό είναι νόμος :D , απλά θα σταματήσεις να παίρνεις επί του προσωπικού τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων ατόμων , θα έχεις το θάρρος της έκφρασης της γνώμης σου , που πίστεψε με υπάρχουν άτομα που θέλουν να διαβάσουν ανεξαρτήτως χρώματος.

Πάμε παρακάτω και δεν επανερχόμαστε σε αυτό. Να χρησιμοποιείς την αναφορά παρακαλώ πιο συχνά.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Κυρ Αύγ 25, 2024 11:06 am

Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει οτι ο γραπτός λόγος υστερεί σε αμεσότητα κ οτι πρέπει να είμαστε λίγο πιο….χαλαροι,να το πω κομψά,σε οτι διαβάζουμε ?
Επίσης ειναι κακό…πράγμα η…δίκη η ο καταλογισμός προθέσεων.
Επειδή πχ το sdna εβγαλε …κλασσικά το άρθρο για τις ..,μειωμένες ανανεώσεις των διαρκείας του Ολυμπιακού για να κάνει τις …συγκρίσεις και να βγαλει τα δικά του συμπεράσματα πίστα στην …πολιτική του(ας μην επεκταθούμε,γνωστά πράγματα)δε σημαίνει οτι δεν ειναι γεγονός.Ο Τζόνι έκανε μια ερώτηση κ ξεκίνησε μια συζήτηση .Νομιζω ουτε καν πήρε θέση .Τ αντίθετο δόθηκε ίσως μια αφορμή να κατανοήσουμε η καλύτερα να μην…ξεχάσουμε πάνω στον…ενθουσιασμό μας ποσο επιφανειακά ειναι κάποια πράγματα.

Επαναλαμβάνω καλό ειναι να μην είμαστε τόσο καταδικαστικοί κ απόλυτοι στις κρίσεις όσων διαβάζουμε έτσι κ αλλιώς πάντως.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Δευ Αύγ 26, 2024 5:47 pm

Μεσος ορος ηλικιακα των ομαδων της Euroleague

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1352
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Αύγ 26, 2024 7:03 pm

Δεν ξέρω αν είδατε το τελευταίο βιντεάκι που ανέβασε η καε από την πρώτη προπόνηση αλλά στο σεφ δεν φαίνεται να κράτησαν τον φωτισμό που είχε ομορφηνει όλο το γήπεδο στο προολυμπιακό.
Συγχαρητήρια η ασχήμια του σεφ επιστρέφει, α ξέχασα θα βάλουν κάποια κόκκινα καθίσματα νταξει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Δευ Αύγ 26, 2024 7:14 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Αύγ 26, 2024 7:03 pm
Δεν ξέρω αν είδατε το τελευταίο βιντεάκι που ανέβασε η καε από την πρώτη προπόνηση αλλά στο σεφ δεν φαίνεται να κράτησαν τον φωτισμό που είχε ομορφηνει όλο το γήπεδο στο προολυμπιακό.
Συγχαρητήρια η ασχήμια του σεφ επιστρέφει, α ξέχασα θα βάλουν κάποια κόκκινα καθίσματα νταξει
υποθετω ηταν δανεικα τοσο ο φωτισμος οσο και ο κλιματισμος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Αύγ 27, 2024 9:45 am

Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού γιατί δεν ανανεώθηκαν τα διαρκείας

Γιατί δεν μας ψήνει το προϊόν προφανώς, όπου προϊόν βάζοντας ΚΑΙ τις συνθήκες

5
5 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6634
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 27, 2024 11:11 am

Καλά ο φωτισμός ρε παιδιά ποσο να κοστίζει ; Να πουμε μαξ 50χιλ; Με αυτά σκουπίζονται οι αφοι δεν νομίζω ότι είναι θέμα χρημάτων ..Ίσως θέλουν να φαίνεται ο κόσμος στις κερκίδες ..

Πάντως ο φωτισμός και να υπάρχει θα τον λειτουργούν σε αγώνες και όχι προπονήσεις ..Ας περιμένουμε το φιλικό του Πρίντεζη καλύτερα ,μην τα λέμε τσάμπα ..και μένα όμως μαρεσε καλύτερα το σεφ στο προολυμπιακό

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Αύγ 27, 2024 5:36 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Αύγ 27, 2024 9:45 am
Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού γιατί δεν ανανεώθηκαν τα διαρκείας

Γιατί δεν μας ψήνει το προϊόν προφανώς, όπου προϊόν βάζοντας ΚΑΙ τις συνθήκες
87% των περσινών κατόχων, λίγο πάνω από 6000 δηλαδή, ανανέωσαν πάντως και φέτος. Αν βάλουμε και τα καινούρια διαρκείας που θα δοθούν λογικά θα πάμε σε έναν αριθμό κοντά στα 7000, που σημαίνει ότι θα διατεθούν όλα, παρά την αύξηση στις τιμές. Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου άσχημο σαν νούμερο τα 2/3 περίπου των θέσεων του ΣΕΦ να πηγαίνουν σε διαρκείας.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3556
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Αύγ 27, 2024 6:26 pm

Και δεν ξέρω πόσοι θυμάστε την συζήτηση που κάναμε για τα διαρκείας του ΠΑΟ και τι θα μπορούσε να κάνει ώστε αυτοί που δεν πάνε να τα πουλάνε σε άλλους κλπ. Εδώ ξεκινάει η συζήτηση τότε:
viewtopic.php?p=158358&sid=1015478a6eec ... e8#p158358

Φαίνεται ότι οι Αφοί μας διαβάζουν αφού θα εφαρμόσουν την επιβράβευση σε όσους δεν πάνε και τα δίνουν.
Εντυπωσιακό πως εδώ γκρινιάζουμε αλλά τα εισιτήρια είτε απλά, είτε διάρκειας εξαντλούνται.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”