Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ειναι να απορει κανεις απο που πηρε το υφακι ο γιος του
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φουρνιέ έχει άλλες δυο πολύ ποιοτικές χρονιές μπροστά του και ο Σάσα δεν είναι κανένα πιτσιρίκι.prime7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 9:12 pmΤελευταία χρονιά του Μπαρτζώκα . Στην συνέντευξη το είπε πάλι ότι κρίμα που όταν γίνει το γήπεδο μάλλον δεν θα είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Και μόνο για αυτό το λόγο εγώ δεν περιμένω τίποτα σπουδαίο σε μεταγραφές φέτος. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει πολύ οικονομικά αλλά και σε Budget με το Σεφ έτοιμο και κατά πάσα πιθανότητα τον Σπανούλη στο τιμόνι.
Η 3αδα Λαρεντζάκης ,Σακ, Λι είναι απαράδεκτη. Αγαπάμε Σακίλ αλλά πέρσι δεν έπαιξε τίποτα πλην του τελευταίου αγώνα με τον Παο. Λαρεντζάκης κλασσικά διαβατήριο και Λι ένα ασουτος παίκτης που και τα 2 καλά στοιχεία που έχει στο στυλ Μπαρτζώκα εξαφανίζονται. Μόνο με με υγιή Κιναν αλλά και Θωμά έχουμε ελπίδες για κάτι καλό εφόσον δεν αποκτηθεί άλλος Guard.
Σιγά μην κάψουν δυο σεζόν επειδή θα φύγει ο Μπαρτζώκας ή θα περιμένουν να χτιστεί το ΣΕΦ για να επενδύσουν και άλλα χρήματα για την ομάδα.
Παίκτης σαν τον Φουρνιέ δεν ξέρουμε άμα θα ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας. Φέτος και του χρόνου είναι η ευκαιρία μας για κάτι καλό.
Μεταγραφές δεν έχουν γίνει γιατί δεν έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο. Απλό είναι, μην τα μπερδεύουμε. Και δεν έχει να κάνει με το αν θα φύγει ή θα μείνει ο Μπι.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω λίγο πολύ τα ίδια λέγαμε και για Σπανούλη & Πρίντεζη και δεν πήγε πολύ καλά... Τα κάψαμε μια χαρά τα καλά τους χρόνια, που στην θεωρία είναι πιο εύκολο να χτίσεις ομάδα όταν έχεις ήδη 2 παικταράδες οι οποίοι ειναι και Έλληνες.Ο Φουρνιέ έχει άλλες δυο πολύ ποιοτικές χρονιές μπροστά του και ο Σάσα δεν είναι κανένα πιτσιρίκι.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι άδικο αυτό που λες για τους Αφούς. Μόνο πέρυσι έδωσαν buy out 500k και τριετές με 2 μυριο τον χρόνο στον Λι Μάρτη μήνα.
Το ότι υπάρχει μια κακή προϊστορία σας κάνει λίγο προκατειλημμένους. Σαν τις γκόμενες που τους έχεις κάνει κάτι το πρώτο 6μηνο της σχέσης και στο πετάνε 5 χρόνια μετά (μην το πάρεις προσωπικά).
Εγώ θεωρώ ότι το βέτο έχει πέσει από Μπαρτζώκα. Ειδικά μετά από αυτά που είπε νομίζω ότι και αυτός δεν ξέρει ακόμα τι έχει ανάγκη το ρόστερ με τόσα ερωτηματικά. Παράλογο δεν το λες, είναι προτιμότερο να δώσεις μια ευκαιρία στον Ντόρσει που σου πήρε το πρωτάθλημα και παίζει καλά με την Εθνική και στον Λι το πρώτο δίμηνο όταν τον χρυσοπλήρωσες πέρυσι πάρα να τον δώσεις απευθείας δανεικό για να φέρεις ένα στοίχημα από Αμερική.
Αν βρίσκανε καμία τρελή ευκαιρία θα την είχαν κάνει την μεταγραφή, αλλά δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο που να θέλει να έρθει σε εμάς. Αυτό ήταν το πρόβλημα.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα άστο
https://www.basketball-reference.com/pl ... elo01.html

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τι διαμαντακι ειναι αυτο
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
“Στεναχωριέμαι αν δεν θα είμαι στην ομάδα όταν θα είναι έτοιμο, δεν ξέρω (σ.σ. γέλια). Ποτέ δεν ξέρεις στην ζωή, θα είναι φανταστικό και από ό,τι έχω ακούσει από τους προέδρους, πώς θα γίνει”.prime7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 9:12 pmΤελευταία χρονιά του Μπαρτζώκα . Στην συνέντευξη το είπε πάλι ότι κρίμα που όταν γίνει το γήπεδο μάλλον δεν θα είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Και μόνο για αυτό το λόγο εγώ δεν περιμένω τίποτα σπουδαίο σε μεταγραφές φέτος. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει πολύ οικονομικά αλλά και σε Budget με το Σεφ έτοιμο και κατά πάσα πιθανότητα τον Σπανούλη στο τιμόνι.
Η 3αδα Λαρεντζάκης ,Σακ, Λι είναι απαράδεκτη. Αγαπάμε Σακίλ αλλά πέρσι δεν έπαιξε τίποτα πλην του τελευταίου αγώνα με τον Παο. Λαρεντζάκης κλασσικά διαβατήριο και Λι ένα ασουτος παίκτης που και τα 2 καλά στοιχεία που έχει στο στυλ Μπαρτζώκα εξαφανίζονται. Μόνο με με υγιή Κιναν αλλά και Θωμά έχουμε ελπίδες για κάτι καλό εφόσον δεν αποκτηθεί άλλος Guard.
Εγώ δε βλέπω πουθενά να λέει πως θα είναι τελευταία του χρονιά. Πολύ πιθανό να είναι, αλλά όπως το γράφεις δεν προκύπτει από τη συνέντευξη.
Άλλο "μπορεί να μην είμαι", άλλο "μάλλον δε θα είμαι".

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο