Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 27, 2025 9:15 pm

Ελπίζω να φανεί η ανάγκη για γκαρντ και ψηλο στα φιλικά
Δυσκολο... ειναι και λίγα ρε γαμωτο

Και ο ψηλος να μην ειναι ο Καλιφας χεχ

Εικόνα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 27, 2025 9:27 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Αύγ 27, 2025 8:51 pm
Knoxville έγραψε:
Τετ Αύγ 27, 2025 7:49 pm

Ωραίος ο Οκέκουογιεν. Εάν δεν ήταν 2.13 δεν θα κάρφωνε ούτε με σκαμνί ο άτιμος.
Λείπει ενας ντροσχό για το ινκλουσίβιτι, είμαι υπέρ.
Δεν ειναι να απορει κανεις απο που πηρε το υφακι ο γιος του

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Αύγ 27, 2025 9:31 pm

ο λονι ηταν τοσο κακος που βρηκε αμεσως συμβολαιο στο ΝΒΑ..μην λεμε οτι θελουμε,ο τυπος εκανε πλακα στους υπολοιπους εμαθε οτι θα ξαναπαει ΝΒΑ και μετα κοροιδευε..δεν νομιζω να του αρεσε και ο τρινκιερι..φετος ισως βγει πρωτος σκορερ της ευρωλιγκας.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τετ Αύγ 27, 2025 9:36 pm

shaq7 έγραψε:
ο λονι ηταν τοσο κακος που βρηκε αμεσως συμβολαιο στο ΝΒΑ..μην λεμε οτι θελουμε,ο τυπος εκανε πλακα στους υπολοιπους εμαθε οτι θα ξαναπαει ΝΒΑ και μετα κοροιδευε..δεν νομιζω να του αρεσε και ο τρινκιερι..φετος ισως βγει πρωτος σκορερ της ευρωλιγκας.
Επιθετικά είναι υπερόπλο ο Λόνι. Το θέμα είναι πόσο efficient είναι. Θυμάμαι σε κάποια παιχνίδια πέρυσι να βάζει 15+ p σε ένα δεκάλεπτο και μετά να μην την δίνει από το δεξί στο αρίστερο και να τους κρεμάει. Στην Μακάμπι νομίζω του ταιριάζει και το στυλ της ομάδας οπότε εύκολα θα γράψει νούμερα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 27, 2025 9:43 pm

prime7 έγραψε:
Τετ Αύγ 27, 2025 9:12 pm
Τελευταία χρονιά του Μπαρτζώκα . Στην συνέντευξη το είπε πάλι ότι κρίμα που όταν γίνει το γήπεδο μάλλον δεν θα είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Και μόνο για αυτό το λόγο εγώ δεν περιμένω τίποτα σπουδαίο σε μεταγραφές φέτος. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει πολύ οικονομικά αλλά και σε Budget με το Σεφ έτοιμο και κατά πάσα πιθανότητα τον Σπανούλη στο τιμόνι.

Η 3αδα Λαρεντζάκης ,Σακ, Λι είναι απαράδεκτη. Αγαπάμε Σακίλ αλλά πέρσι δεν έπαιξε τίποτα πλην του τελευταίου αγώνα με τον Παο. Λαρεντζάκης κλασσικά διαβατήριο και Λι ένα ασουτος παίκτης που και τα 2 καλά στοιχεία που έχει στο στυλ Μπαρτζώκα εξαφανίζονται. Μόνο με με υγιή Κιναν αλλά και Θωμά έχουμε ελπίδες για κάτι καλό εφόσον δεν αποκτηθεί άλλος Guard.
Ο Φουρνιέ έχει άλλες δυο πολύ ποιοτικές χρονιές μπροστά του και ο Σάσα δεν είναι κανένα πιτσιρίκι.

Σιγά μην κάψουν δυο σεζόν επειδή θα φύγει ο Μπαρτζώκας ή θα περιμένουν να χτιστεί το ΣΕΦ για να επενδύσουν και άλλα χρήματα για την ομάδα.

Παίκτης σαν τον Φουρνιέ δεν ξέρουμε άμα θα ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας. Φέτος και του χρόνου είναι η ευκαιρία μας για κάτι καλό.

Μεταγραφές δεν έχουν γίνει γιατί δεν έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο. Απλό είναι, μην τα μπερδεύουμε. Και δεν έχει να κάνει με το αν θα φύγει ή θα μείνει ο Μπι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 27, 2025 9:51 pm

καλα και τον σπανουλη με τον πριντεζη που ειχαμε δεν ειναι οτι καηκαμε να τους βαλουμε με καλους συμπαικτες..που ειχαν αποδειξει κιολας πως παιρνουν τροπαια..Το να ξηλωθουν οι αφοι για τα καλα χρονια του φουρνιε αμφιβαλλω οτι υπαρχει καν σαν σκεψη..

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Ο Φουρνιέ έχει άλλες δυο πολύ ποιοτικές χρονιές μπροστά του και ο Σάσα δεν είναι κανένα πιτσιρίκι.
Νομίζω λίγο πολύ τα ίδια λέγαμε και για Σπανούλη & Πρίντεζη και δεν πήγε πολύ καλά... Τα κάψαμε μια χαρά τα καλά τους χρόνια, που στην θεωρία είναι πιο εύκολο να χτίσεις ομάδα όταν έχεις ήδη 2 παικταράδες οι οποίοι ειναι και Έλληνες.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Αύγ 27, 2025 9:57 pm

shaq7 έγραψε:
ο λονι ηταν τοσο κακος που εκατσε στο νβα λιγους μηνες τον σουταραν με συνοπτικες δεν εβρισκε συμβολαιο
και ξαναγυρισε στην ευρωπη σε μια ομαδα μεσαιας δυναμικοτητας

οντως αξιοθαυμαστη πορεια

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 27, 2025 10:20 pm

shaq7 έγραψε:
καλα και τον σπανουλη με τον πριντεζη που ειχαμε δεν ειναι οτι καηκαμε να τους βαλουμε με καλους συμπαικτες..που ειχαν αποδειξει κιολας πως παιρνουν τροπαια..Το να ξηλωθουν οι αφοι για τα καλα χρονια του φουρνιε αμφιβαλλω οτι υπαρχει καν σαν σκεψη..
Είναι άδικο αυτό που λες για τους Αφούς. Μόνο πέρυσι έδωσαν buy out 500k και τριετές με 2 μυριο τον χρόνο στον Λι Μάρτη μήνα.

Το ότι υπάρχει μια κακή προϊστορία σας κάνει λίγο προκατειλημμένους. Σαν τις γκόμενες που τους έχεις κάνει κάτι το πρώτο 6μηνο της σχέσης και στο πετάνε 5 χρόνια μετά (μην το πάρεις προσωπικά).

Εγώ θεωρώ ότι το βέτο έχει πέσει από Μπαρτζώκα. Ειδικά μετά από αυτά που είπε νομίζω ότι και αυτός δεν ξέρει ακόμα τι έχει ανάγκη το ρόστερ με τόσα ερωτηματικά. Παράλογο δεν το λες, είναι προτιμότερο να δώσεις μια ευκαιρία στον Ντόρσει που σου πήρε το πρωτάθλημα και παίζει καλά με την Εθνική και στον Λι το πρώτο δίμηνο όταν τον χρυσοπλήρωσες πέρυσι πάρα να τον δώσεις απευθείας δανεικό για να φέρεις ένα στοίχημα από Αμερική.

Αν βρίσκανε καμία τρελή ευκαιρία θα την είχαν κάνει την μεταγραφή, αλλά δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο που να θέλει να έρθει σε εμάς. Αυτό ήταν το πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 27, 2025 10:32 pm

berry έγραψε:
Τετ Αύγ 27, 2025 9:10 pm
Συριγος τραγικός

Το χα δει τότε .Ήταν η πρώτη φορά που εμαθα το Γκίλφορντ. Το μετέπειτα GU2

Που να φανταστώ οτι λίγα χρονια μετά θα σπούδαζα εκει
Κάθε φορά που ακούω το "βγήκε ο χοντρός έξω για να βοηθήσει" λυγίζω :D

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τετ Αύγ 27, 2025 10:44 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Αύγ 27, 2025 9:57 pm
shaq7 έγραψε:
ο λονι ηταν τοσο κακος που εκατσε στο νβα λιγους μηνες τον σουταραν με συνοπτικες δεν εβρισκε συμβολαιο
και ξαναγυρισε στην ευρωπη σε μια ομαδα μεσαιας δυναμικοτητας

οντως αξιοθαυμαστη πορεια
Μπα άστο

https://www.basketball-reference.com/pl ... elo01.html

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 27, 2025 10:57 pm

tokalytero3d έγραψε:
Knoxville έγραψε:
Τετ Αύγ 27, 2025 7:49 pm

Ωραίος ο Οκέκουογιεν. Εάν δεν ήταν 2.13 δεν θα κάρφωνε ούτε με σκαμνί ο άτιμος.
Λείπει ενας ντροσχό για το ινκλουσίβιτι, είμαι υπέρ.
τι διαμαντακι ειναι αυτο :roofl: βγηκε ο χοντρος εξω για να βοηθησει,ωραιο στυλ κανει και ντριμπλες :lol:

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τετ Αύγ 27, 2025 11:05 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Αύγ 27, 2025 10:57 pm
tokalytero3d έγραψε:

τι διαμαντακι ειναι αυτο :roofl: βγηκε ο χοντρος εξω για να βοηθησει,ωραιο στυλ κανει και ντριμπλες :lol:
Ξέρει πιο πολυ μπασκετ από τον Καλιφα παντως

Απλά δεν τον βοηθά το σώμα του - αθλητικά,εδώ γελάμε, προσόντα του

Εικόνα
FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Αύγ 28, 2025 8:35 am

prime7 έγραψε:
Τετ Αύγ 27, 2025 9:12 pm
Τελευταία χρονιά του Μπαρτζώκα . Στην συνέντευξη το είπε πάλι ότι κρίμα που όταν γίνει το γήπεδο μάλλον δεν θα είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Και μόνο για αυτό το λόγο εγώ δεν περιμένω τίποτα σπουδαίο σε μεταγραφές φέτος. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει πολύ οικονομικά αλλά και σε Budget με το Σεφ έτοιμο και κατά πάσα πιθανότητα τον Σπανούλη στο τιμόνι.

Η 3αδα Λαρεντζάκης ,Σακ, Λι είναι απαράδεκτη. Αγαπάμε Σακίλ αλλά πέρσι δεν έπαιξε τίποτα πλην του τελευταίου αγώνα με τον Παο. Λαρεντζάκης κλασσικά διαβατήριο και Λι ένα ασουτος παίκτης που και τα 2 καλά στοιχεία που έχει στο στυλ Μπαρτζώκα εξαφανίζονται. Μόνο με με υγιή Κιναν αλλά και Θωμά έχουμε ελπίδες για κάτι καλό εφόσον δεν αποκτηθεί άλλος Guard.
“Στεναχωριέμαι αν δεν θα είμαι στην ομάδα όταν θα είναι έτοιμο, δεν ξέρω (σ.σ. γέλια). Ποτέ δεν ξέρεις στην ζωή, θα είναι φανταστικό και από ό,τι έχω ακούσει από τους προέδρους, πώς θα γίνει”.

Εγώ δε βλέπω πουθενά να λέει πως θα είναι τελευταία του χρονιά. Πολύ πιθανό να είναι, αλλά όπως το γράφεις δεν προκύπτει από τη συνέντευξη.

Άλλο "μπορεί να μην είμαι", άλλο "μάλλον δε θα είμαι".

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 28, 2025 8:53 am

Νομίζω ότι φέτος είναι η τελευταία του ζαριά. Να πάει πάλι φ4 και να χάσουμε στον ημιτελικό 5η συνεχόμενη χρόνια, μετά ο ίδιος δεν θα θέλει να μείνει. Αν το πάρουμε φέτος εγώ τον βλέπω στο νέο Σεφ.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”