Euroleague Round 31, LDLC ASVEL Villeurbanne vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 26, 2025 2:22 pm

kraftf έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 9:53 am
Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 3:18 am

Επειδή μίλησες περί τεράτων, εγώ θα σου απαντήσω ως πρώην αθλητής του μπάσκετ λοιπόν….(βέβαια δικαίωμα σου να το πιστεύεις ή όχι).Αν θεωρείς τέρατα αυτό που ΕΓΩ έγραψα ( και όχι φυσικά ακούγονται που λες , διότι εγώ είμαι αυτός που το έγραψα σε σχόλιο μου) περί του ότι ο Lee δεν είναι main ball handler, τότε με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά αν θεωρείς ότι είναι, βλέπουμε μάλλον άλλο άθλημα οι δυό μας, διότι πολύ ΑΠΛΑ ο Lee και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ούτε υπήρξε και ποτέ στην καριέρα του επιφορτισμένος με τέτοιον ρόλο!!! Το ότι πιθανόν να προσπαθήσει ο προπονητής να τον κάνει έναν υβριδικού τέτοιου τύπου παίκτη στο μέλλον, είναι τελείως μα τελείως άσχετο με αυτό που κριτικάρεις και πολύ άσχημα κιόλας!!! Επίσης έγραψες ένα σχόλιο που εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεις ότι η ομάδα έχασε επειδή επιλέχθηκε να πάρει πολλά σουτ ο Φουρνιέ!!! Εντάξει αδερφέ μου, σηκώνω τα χέρια ψηλά!! Η ομάδα έχασε και ο μοναδικός λόγος είναι γιατί ήταν ΑΘΛΙΑ σε δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, δεν είναι ντροπή να το παραδεχόμαστε!!! Κάτι βέβαια, που υποστηρίζεις και εσύ καθώς αναφέρεις ότι:
- Δέχεσαι την κακή μέρα του κόουτς και τις περίεργες επινοήσεις με τον Πήτερς
-Δέχεσαι ότι ήταν κακός ο Γκος σήμερα
-Δέχεσαι ότι ήταν κακός ο Φαλ και στις δύο πλευρές του παρκέ
Κατά τα άλλα όμως, να πάρουμε οι υπόλοιποι δύο αυγά Τουρκίας (ευχαριστούμε πολύ) και από την άλλη, το σαϊτ θες να είναι μπασκετικό!!!
Άλλα βέβαια όπως προείπες, φταίνε τα πολλά σουτ του Φουρνιέ και ότι εμείς τα γ…..με όλα με μια ήττα!
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ, αλλά για εμένα το σχόλιο σου είναι προσβλητικότατο και είναι και επιεικής ο χαρακτηρισμός………
Όταν η ομάδα παίζει άθλια, δεν είναι κακό να επισημαίνεται, πάντα σε κόσμια και ευπρεπή πλαίσια!! Αν δεν βλέπεις ότι μετά την διακοπή η ομάδα σέρνεται, ασχέτως αποτελεσμάτων (έχοντας βέβαια και το ισχυρό αντεπιχείρημα των τραυματιών) με συγχωρείς, αλλά απλά ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ
……….ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ……….
Έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς τον εαυτό μπασκετική ευφυΐα. Δε πρόκειται να στο στερήσω.
Βασιζόμενος λοιπόν σε αυτήν μπορείς να μου απαντήσεις ποιον άλλον point guard έχει στο ρόστερ? Μήπως κανέναν σύμφωνα με τα λεγόμενα σου? Αρα μήπως δεν πρέπει να κατεβει να παίξει κανένα ματς μέχρι να γυρίσει ο Γουοκαπ και αν δε γυρίσει να αποσυρθούμε από τη Euroleague?Καλή μου φαίνεται η προοπτική σου!
Το πρώην αθλητής του μπάσκετ που λες είναι κάποιου είδους ιερό τέρας που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως? Αν ναι συγγνώμη δεν το ήξερα και δεν πρόκειται ξανά να αμφισβητήσω λεγόμενα σου...
Ο Σειμπεν Λι λοιπόν ο ανίκανος playmaker είχε μόλις 4 ασσιστ με 2 λάθη στο παιχνίδι. Μάλλον δεν ξέρει τι κάνει ο Μπαρτζώκας...
Για το ΦΟυρνιε είπα ότι η κατάχρηση που έκανε στα σουτ ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που χάσαμε. Δεν είπα ότι ήταν ο ένας λόγος που χάσαμε. Όταν απαντάς προσπάθησε να έχεις διαβάσει πριν αυτά στα οποία απαντάς. Επίσης είπα ότι καλώς έγινε αυτό παρόλο που τελικά μέτρησε στο να χάσουμε το παιχνίδι. Και γιατί έγινε καλώς αυτό? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
Αυτή λοιπόν η τραγική ομάδα και προπονητικό επιτελείο όπως την περιγράφετε κατάφερε 4 αγωνιστικές πριν το τέλος να έχει πλεονέκτημα έδρας και να έχει την πολυτέλεια να κάνει κοιλιά/προετοιμασία στο τέλος της regular.
Ανέφερες ξανά και όλα αυτά που δεχομαι ως κακκώς κείμενα για να μου δείξεις τι ακριβώς? Ότι είναι προσβλητικό το σχόλιο μου? Αυτό κατάλαβες από τις παραδοχές μου?
Το σχόλιο μου είναι θυμωμένο αλλά όχι προσβλητικό. Αντιθέτως απευθύνεται σε πλήθος προσβλητικών σχολίων για ολόκληρη την ομάδα και πρωτίστως για έναν παίκτη σαν το Φαλ που είναι σημαντικός πυλώνας του οικοδομήματος του Ολυμπιακού μαζί με Παπανικολάου και Γουοκαπ. Και όπως οι σώφρονες δεν πιάνουν στο στόμα τους τον αρχηγό όταν είναι κακός όπως χθες το ίδιο πρέπει να γίνεται και για τον Φαλ.
Επειδή λοιπόν απαντάς θυμωμένα σε κάποια ποστ που δεν σου αρέσουν , έχεις δικαίωμα να ειρωνεύεσαι και να γενικεύεις τα πάντα , έτσι ?? Μίλησα εγώ για ανίκανους play maker, για τραγική ομάδα και επιτελείο ή να αποσυρθούμε από την Ευρωλίγκα αν δεν γυρίσει ο Γουόκαπ και τις λοιπές φανφάρες που πετάς γενικολογώντας? Κάνε μας την χάρη σε παρακαλώ…… αναφέρθηκα στο ότι μετά την διακοπή η ομάδα έχει σβήσει επικίνδυνα και ότι ο προπονητής (και λόγω των πολλών τραυματισμών) δείχνει να είναι σε άσχημο φεγγάρι!! Ελπίζω τουλάχιστον να αντιλαμβάνεσαι ότι το μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο, δεν έχει κανένα μαγικό διακόπτη να τον βάζεις on off και να παίζεις όποτε θες σε τοπ επίπεδο! Μα το άλλο?Μπασκετική ευφυία με είπες?? Οκ, πες και άλλα φίλε, καλή συνέχεια……..αλλά μην κάνεις την τρίχα τριχιά και το βασικότερο μην προσβάλλεις με ειρωνείες, δεν βγάζει πουθενά!!! Ολυμπιακοί είμαστε δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι την ίδια άποψη, ας σταματήσουμε να το παίζουμε υπερασπιστές των πάντων και ας εκφράζουμε τις απόψεις που είτε αρέσουν, ή δεν αρέσουν με νορμάλ τρόπο και όχι με ειρωνεία, στο ξαναγράφω. Οι ειρωνείες δεν οδηγούν πουθενά και είναι και πανεύκολες και για τους άλλους να σου απαντήσουν να ξέρεις!

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 578
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μαρ 26, 2025 2:33 pm

Δεν νομίζω ότι κάποιος από τους προλαλήσαντες θέτει θέμα Μπαρτζώκα. Εγώ προσωπικά διαφωνω μα την λογική ότι λόγω παλιών αποτυχιών, 100 χρόνων και μεγάλης επένδυσης φέτος η Ευρωλίγκα είναι αυτοσκοπός. Παίζουν και άλλοι και όπως βλέπουμε φέτος υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες, αλλά και ταυτόχρονα ότι όλες οι ομάδες έχουν τις αδυναμίες τους.

Πιο πολύ νομίζω ότι οι φίλοι της ομάδας εκφράζουμε τις ανησυχίες μας για τις δομικές αδυναμίες του ρόστερ που κατά την άποψη μου ήταν θέμα συγκυριών και όχι τόσο λάθος του προπονητή και προσπαθούμε όλοι μας να καταλάβουμε αν με το υπάρχον ρόστερ έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου και αν το ρόστερ έχει περισσότερο potential από αυτό που έχει δείξει μέχρι σήμερα.

Νομίζω ότι μια μεγάλη διαφορά με την σεζόν 22-23 είναι ότι η τότε ομάδα έπαιζε διαστημικό μπάσκετ όλη την σεζόν και σε έπειθε ότι είναι η καλύτερη ομάδα και ότι θα πάρει τον τίτλο. Φέτος, ενώ είμαστε πρώτοι θεωρώ ότι δεν έχουμε πείσει με το μπάσκετ που παίζουμε. Σίγουρα έχουμε κάνει παιχνιδάρες, απλά λείπει η σταθερότητα και αυτή η σιγουριά ότι το ρόστερ θα ανταποκριθεί στα δύσκολα.

Οι αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι ήταν πολλές και ριζικές για το τμήμα. Εγώ προσωπικά αν χάσω από Φενερ ή ΠΑΟ σε ημιτελικό ή τελικό αλλά έχω παίξει καλό μπάσκετ, δεν θα έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα. Απλά θα πω ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα, αλλά τουλάχιστον προσπαθήσαμε. Αν, όμως, η ομάδα εμφανιστεί κατώτερη των προσδοκιών όπως έγινε πέρυσι, τότε θα μα πειράξει πολύ.

Ακόμα και το φετινό ρόστερ για μένα έχει περισσότερα να δώσει και είναι στο χέρι του coach γιατί ακόμα υπάρχει χρόνος να το αλλάξει αυτό. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟ δεν έπειθε καθόλου στην σειρά με την Μακάμπι, αλλά μέσα από την σειρά φορμαρίστηκε και έφτιαξε μέταλλο νικητή. Μπορεί να πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, αλλά η σεζόν έχει πολύ ψωμί ακόμα.

3
3 Εικόνα
steph.larry

junior
Reactions: 142
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Τετ Μαρ 26, 2025 2:40 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 12:23 pm
steph.larry έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 11:29 am
Πρόλαβα και είδα πολύ λίγο από το χθεσινό ματς. Γενικά θέλω να πω ότι μια χαρά η ομάδα έχει φτάσει ως εδώ έχοντας εξασφαλίσει εν πολλοίς το πλεονέκτημα και έχοντας περιθώριο για 1-2 ή και περισσότερες ήττες, απλώς θα σταθώ στα εξής με αφορμή κυρίως κάποια σχόλια που γράφτηκαν:

- O Φαλ σε εμάς κέρδισε τη θέση του και την ανανέωση του κυρίως από την εξωπραγματική για τα κυβικά του ικανότητα να κάνει τον playmaker ρακέτας στο σύστημα της motion επίθεσης, και επειδή το παρουσιαστικό του και μόνο αποτέλει φόβητρο στην αμύνα για αντίπαλα guards που αρέσκονται στο μπάσιμο. Από τη στιγμή που οι αντίπαλοι προπόνητες κατανόησαν ότι
  • πρώτον, δεν είναι και ο καλύτερος finisher, άρα δε στέλνουμε βοήθεια στο μαρκάρισμα του και του κόβουμε την πάσα,
  • και δεύτερον, αν επαναλαμβανόμενα τον βγάζεις ψηλά εκτός ρακέτας στην αμύνα και τον κουράζεις κάνοντας τον να ακολουθεί ένα αντίπαλο γρήγορο πεντάρι, τον έχεις αχρηστέψει γιατί είναι αργός και αδύναμος στα πόδια,

ο συγκεκριμένος ψηλός περιορίζεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε αυτά που αντικειμενικά μπορεί να προσφέρει. Μετά τον περσινό τραυματισμό του επίσης τα αρνητικά του στοιχεία φαίνονται πιο έντονα γιατί έχει μειωθεί και η όποια διάρκεια είχε στο παιχνίδι του. Επιθετικά δε είναι τόσο τραγικός σε βολές (και λόγω εύκολης κόπωσης), που το να του κάνουν πολλά σκληρά φάουλ σε ένα μάτς δεν αποτελεί καν δίλημμα για οποιοδήποτε αντίπαλο.

- Ο Μιλού από την άλλη χρεώνεται κυρίως την έλλειψη επαγγελματισμού, αλλά αν εξετάσουμε καθαρά το αγωνιστικό, νομίζω πως δεν είναι και τόσο εύκολα τα συμπεράσματα για όλη τη διετία. Στη τωρινή θητεία του με εξαίρεση μερικά ματς μετρημένα στα δάχτυλα, ουδέποτε αξιοποιήθηκε με τρόπο που να αναδεικνύει τα επιθετικά του ατού. Καλώς του γίνεται η κριτική αλλά ξεχνάμε και κάποια πράγματα στην περίπτωση του, όπως πχ το τρελό hustle play στα επιθετικά ριμπάουντ στο 1ο μισό της σεζόν (παίχτης φύσει αδιάφορος δε το κάνει ποτέ αυτό, θυμηθείτε εικόνα Πετρούσεφ στο τελευταίο του ματς με Εφές πριν φύγει) ή το ότι πέρυσι τραυματίστηκε εξαιτίας απροσεξίας του Παπ και ατυχίας, σε περίοδο μάλιστα που έπαιζε και καλά.

Επομένως μάλλον κανένα από τα 2 αυτά βαριά συμβόλαια της frontline δε τα έχουμε χειριστεί σωστά, είτε επειδή του βάζουμε να κάνουν πράγματα που δε μπορούν είτε επειδή δε τους προστατεύουμε από κούραση κτλ (οκ, δε βοήθησαν και οι τραυματισμοί σε αυτό). Έχουμε το σύστημα που παίζουμε το μπάσκετ μας και πρέπει αυτοί να προσαρμοστούν 100-0 σε αυτό και να μη βρεθεί η χρυσή τομή κάπου στη μέση ας πούμε.

Και αυτό με οδηγεί και σε μια γενικότερη παρατήρηση για την ομάδα, που προσωπικά μου δημιουργεί και τις εντονότερες αμφιβολίες για το αν τελικά μπορούμε να φτάσουμε επιτέλους στην πολυπόθητη κατάκτηση και να μην ταβανιάζουμε στο F4. Αυτή η παρατήρηση είναι ότι γενικά δεν αξιοποιούμε συνολικά τα ατού του ρόστερ, όταν αυτό προϋποθέτει να σπάσουμε καλούπια και να παίξουμε και με μια διαφορετική φιλοσοφία από αυτήν την motion offence με τις πολλές πάσες. Καλό χρυσό το σύστημα, αλλά υπάρχουν και κρίσιμα ματς που βραχυκυκλώνει και πάει περίπατο, ε και για αυτά ακριβώς τα κρίσιμα ματς δε φαίνεται να έχουμε γενικά ως plan b το mentality (όχι μόνο για Σάσα, Φουρνιέ δηλαδή) ότι διαθέτουμε ικανότατους σκόρερ που μπορούν να γίνουν καταλυτικοί. Είμαστε η ομάδα των πολλών εν δυνάμει πρωταγωνιστών όπως μας χαρακτηρίζουν αυτά τα τελευταία χρόνια ή χτίσαμε την όμαδα των πολλών εν δυνάμει πρωταγωνιστών αρκεί αυτοί να λέγονται Βεζένκοβ η Φουρνιέ;
Πολύ ωραίο το σχόλιο σου που ανοίγει μια ενδιαφέρουσα, αλλά φιλοσοφική συζήτηση για τον χαρακτήρα που έχουμε ως ομάδα.

Θέλω να προσθέσω πάνω σε αυτό ότι μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι παίκτες όπως πχ. ο Βιλτόζα, ο οποίος έφυγε ως αποτυχημένος από τον ΠΑΟ, αλλά είχε ματς με πάνω από 15 πόντους μέσα στην σεζόν και αν δεν κάνω λάθος στον τελικό με Ρεάλ πέραν από την φανταστική άμυνα πάνω στον Καμπάτσο, κόλλησε και τρία τρίποντα, πως, λοιπόν αυτός ο παίκτης δεν έχει σκοράρει σε εμάς πάνω από δέκα πόντους σε ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας μέσα σε όλη την σεζόν. Ξέχασε το μπάσκετ; Ή απλά είναι θέμα ψυχολογίας; Φοβάται να πάρει προσπάθειες γιατί θα βγει έξω και απλά σπάει την μπάλα στον Φουρνιέ;

Το ίδιο ισχύει και για παίκτες όπως ο Πίτερς, ο Ντόρσει, ο Λι κ.ο.κ. Ο ΠΑΟ κέρδισε την Ευρωλίγκα όχι μόνο επειδή είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Ναν και τον Σλούκα, αλλά επειδή είναι ομάδα που σε κάθε βραδιά μπορεί να βγάλει διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Δεν γίνεται να έχεις τον Πίτερς, ο οποίος στην Α1 κάνει όργια, και να μην έχεις βρει έναν τρόπο να τον αξιοποιήσεις και στην Ευρωλίγκα. Για να πάρουμε την κούπα πρέπει οι ρολίστες μας να είναι εκεί και να δώσουν χρήσιμες βοήθειες.

Για να επιστρέψω και στο καυτό θέμα με τους ψηλούς μας. Βαρέθηκα να διαβάσω όλο το χρόνο ότι δεν έχουμε γκάρντ, για τα γκάρντ του ΠΑΟ και για την έλλειψη ποιότητας των δικών μας, ότι η Ευρωλίγκα κερδίζεται από τα γκάρντ κτλ.

Εγώ θα πω την ριζοσπαστική άποψη ότι Ευρωλίγκα χωρίς ψηλούς δεν κερδίζεις. Το είδαμε και πέρυσι στον ημιτελικό τι έκανε η τριάδα Φαλ-Μιλου-Ράιτ απέναντι στον Ταβάρες και τι έκανε αντίστοιχα ο Λεσόρ απέναντι σε Ταβάρες-Πουαριε. Με αυτήν την εικόνα που έχουν οι ψηλοί μας χαιρετά μου τον πλάτανο.

Αν δεν γίνει κανά θαύμα να έχουμε ανάσταση του Μίλου εκεί κοντά στο Πάσχα, η αναγέννηση του Ράιτ, τα βλέπω πολύ σκούρα τα πράγματα. Μπορεί να κραζουμε από το πρωί μέχρι τον βράδυ τον Μίλου και δικαίως, αλλά αν δεν επιστρέψει σε εμφανίσεις τελικών Α1, δεν βλέπω σωτηρία όσο καλά και αν παίξουν οι Φουρνιέ-Σάσα.
Τα έγραψε και ο φίλος redcard πιο πάνω αυτά που σκεφτόμουν και εγώ πάνω-κάτω καλύτερα και από εμένα. Κατά τα άλλα ναι, είναι σαν η ομάδα ή παίχτες τις ομάδας για ανα ακριβολογούμε, έχουν αδικαιολόγητο κόφτη σε αυτό που πραγματικά μπορούν να δώσουν. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε προγραμματισμένα ντεφορμαρίσματα και συντήρηση δυνάμεων. Αλλά πιο πολύ σε χτυπητές περιπτώσεις, όπως πχ του Λι που λες ότι αμά το δεις το κενό, παρτο το ρημάδι το καθαρό drive, είναι και ατού του συγκεριμένου παίχτη (ναι ξέρω είναι νωρίς, το έχω στα υπόψιν). Έχει πάρει πχ ο Φουρνιέ τρισχειρότερα drive που δεν είναι το φόρτε του και κουτουλάει ας πούμε. Μην έχουμε εμμονή να ψάξεις την τελική τέλεια πάσα no matter what. Είναι δουλειά προπονητή αυτό βέβαια.

0
steph.larry

junior
Reactions: 142
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Τετ Μαρ 26, 2025 2:48 pm

Airman έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 2:09 pm
redcard έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 1:05 pm

Δυστυχως ολα αυτα ειναι ακρως ανησυχητικα, και επειδη βλεπω πολλους να λενε οτι φερνουμε τη καταστροφη μετα απο ηττες, ειλικρινα ποιος τα .... τα ματς με τον Αστερα και τη Βιλερμπαν.

Εγω λεω οτι σου πανε ολα πριμα και πας στον τελικο. Εχεις ενα δεκαλεπτο ακομα και το ματς ειναι στα ισια. Ποσο σιγουρος εισαι οτι αρκετοι απο τους απο πανω δε θα ξεφορτωνονται τη μπαλα σαν τον μουντζουρη ή δε θα σηκωνονται με τη σκεψη οτι αν αστοχησουν ο Μπαρτζωκας θα καρυδωσει τον Μποζικα ή τους ιδιους σε live μεταδοση; Ειναι παιχνιδι ΑΚΡΑΙΩΝ λεπτομερειων ενας ημιτελικός ή ένας τελικός, το εχουμε μαθει και με τον καλο και με τον ασχημο τροπο. Μια επιθεση, μια αμυνα, μια πασα που θα βγει απο το καθαρο μυαλο ενος παιχτη, μια πασα που δε θα δει επειδη δε θα ειναι ψυχραιμος κλπ. Καποτε ο Ιβκοβιτς στο ημιχρονο του τελικου με τη ΤΣΣΚΑ που ολα πηγαιναν λαθος, εβγαλε ολα του τα νευρα μονο στον Σπανουλη και αφησε τα πιτσιρικια στο απυροβλητο. Ηταν ευχαριστημενος μαζι τους; Φυσικα και οχι αλλα ειχε τη ψυχραιμια μεσα στα νευρα του να καταλαβει οτι δε θα μπορουσαν να διαχειριστουν το σκ@τωμα και αυτο το τρικ βοηθησε να σηκωσουμε την Ευρωλιγκα. Φανταζεστε τον Μπαρτζωκα στη θεση του Ιβκοβιτς σε εκεινο το ημιχρονο εκεινου του τελικου;

Αγαπω τον κοουτς, το ξερουμε οτι φετος εχει φορτωθει ενα μεγαλο "πρεπει" και ειναι ανθρωπινα κατανοητο 100% αλλα δυστυχως ο ρολος του επιβαλει η πιεση του να ειναι αντιστροφως αναλογη της κρισιμοτητας των στιγμων, τουλαχιστον σε κοινη θεα και ως προς το τι μεταδιδεται στους παιχτες. Και πολλες φορες το να βγαινεις μπροστα σημαινει οτι πρεπει να κανεις ενα βημα πισω.

Φίλε μου, χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, θα σου πω ότι κανείς δε γεννιέται έχοντας κατακτήσει 5 ευρωλίγκες. Τα δύσκολα αυτά ματς όπως λες αποτελού μία εξελικτική διαδικασία τόσο για τους παίχτες, όσο όμως και για τους προπονητές. Ο Μπαρτζώκας έχει παραστάσεις, μπορεί να σχεδιάσει ένα καλό πλάνο για το εκάστοτε ματς, όμως όπως κάθε άνθρωπος έχει τα στραβά και τα κουλά του. Πάντα ο ρόλος των προπονητών αν θες είναι και κομματάκι άχαρος, υπό την έννοια ότι αν ο Γιουλ αστοχούσε, ο Μπαρτζώκας θα ήταν προπονητάρα κτλ για τον Ελληνα, ενώ πχ τώρα "ο κόουτς δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δύσκολα". Εχω ξαναμιλήσει και άλλες φορές για τον καρκίνο του πρέπει που οι διοικήσεις κυρίως βάζουν στις ομάδες. Πρέπει ο ΟΣΦΠ να παρει την ευρωλίγκα... μα το ίδιο λέει και η Φενέρ...και η Μονακό... Και ο παναθηναϊκός...μέχρι και οι οπαδοί του Αστέρα ζητούν το ίδιο. Αυτό που βλέπω στον ΟΣΦΠ πάντως φέτος είναι μία απύθμενη πίεση για τον κόουτς που δεν ξέρω ειλικρινά και ποιος κόουτς στην Ευρώπη θα μπορούσε να την αντέξει. Το να βγαίνει δηλαδή ένας προπονητής και να σου λεει "μας έχει αυξήσει την πίεση ο ΠΑΟ" δεν είναι ΟΚ για εμένα γιατί το βγάζει και στους παίχτες, αλλά όχι με την έννοια του δημιουργικού άγχους, αλλά με την έννοια του ανασταλτικού παράγοντα, της τροχοπέδης. Δηλαδή πες μου ειλικρινά τι θα γίνει αν πάρει την Ευρωλίγκα φέτος ο ΠΑΟ...θα τον σταυρώσουν και θα τον κάψουν; Και θα ήθελα ειλικρινά και μία καλή προπονητική πρόταση. Γιατί ΟΚ είναι εύκολο να πούμε ο Μπαρζτώκας είναι στραβός, αλλά πρέπει να απαντήσουμε και στο ποιος θα ήταν κατάλληλος.
Μπράβο σου φίλε για το μετρήμενο λόγο και τη διαύγεια στις σκέψεις που αποτυπώνεις για την αντίπαλη ομαδά. Μακάρι να ήμασταν στην πλειοψηφία όλοι μας έτσι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Μαρ 26, 2025 2:54 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 2:33 pm
Δεν νομίζω ότι κάποιος από τους προλαλήσαντες θέτει θέμα Μπαρτζώκα. Εγώ προσωπικά διαφωνω μα την λογική ότι λόγω παλιών αποτυχιών, 100 χρόνων και μεγάλης επένδυσης φέτος η Ευρωλίγκα είναι αυτοσκοπός. Παίζουν και άλλοι και όπως βλέπουμε φέτος υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες, αλλά και ταυτόχρονα ότι όλες οι ομάδες έχουν τις αδυναμίες τους.

Πιο πολύ νομίζω ότι οι φίλοι της ομάδας εκφράζουμε τις ανησυχίες μας για τις δομικές αδυναμίες του ρόστερ που κατά την άποψη μου ήταν θέμα συγκυριών και όχι τόσο λάθος του προπονητή και προσπαθούμε όλοι μας να καταλάβουμε αν με το υπάρχον ρόστερ έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου και αν το ρόστερ έχει περισσότερο potential από αυτό που έχει δείξει μέχρι σήμερα.

Νομίζω ότι μια μεγάλη διαφορά με την σεζόν 22-23 είναι ότι η τότε ομάδα έπαιζε διαστημικό μπάσκετ όλη την σεζόν και σε έπειθε ότι είναι η καλύτερη ομάδα και ότι θα πάρει τον τίτλο. Φέτος, ενώ είμαστε πρώτοι θεωρώ ότι δεν έχουμε πείσει με το μπάσκετ που παίζουμε. Σίγουρα έχουμε κάνει παιχνιδάρες, απλά λείπει η σταθερότητα και αυτή η σιγουριά ότι το ρόστερ θα ανταποκριθεί στα δύσκολα.

Οι αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι ήταν πολλές και ριζικές για το τμήμα. Εγώ προσωπικά αν χάσω από Φενερ ή ΠΑΟ σε ημιτελικό ή τελικό αλλά έχω παίξει καλό μπάσκετ, δεν θα έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα. Απλά θα πω ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα, αλλά τουλάχιστον προσπαθήσαμε. Αν, όμως, η ομάδα εμφανιστεί κατώτερη των προσδοκιών όπως έγινε πέρυσι, τότε θα μα πειράξει πολύ.

Ακόμα και το φετινό ρόστερ για μένα έχει περισσότερα να δώσει και είναι στο χέρι του coach γιατί ακόμα υπάρχει χρόνος να το αλλάξει αυτό. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟ δεν έπειθε καθόλου στην σειρά με την Μακάμπι, αλλά μέσα από την σειρά φορμαρίστηκε και έφτιαξε μέταλλο νικητή. Μπορεί να πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, αλλά η σεζόν έχει πολύ ψωμί ακόμα.
Της ίδιας άποψης με την δική σου είμαστε οι περισσότεροι, θέλω να πιστεύω δηλαδή, έλα όμως που έχουμε τους αυτόκλητους υπερασπιστές των πάντων που θεωρούν τα πάντα καλώς καμωμένα…….βέβαια αν χτύπα ξύλο γίνει καμία στραβή και δεν πάρουμε τίποτα θα είναι οι πρώτοι που θα ξεσαλώνουν και θα ζητάνε αλλαγές και λοιπά γραφικά! Όσο αφορά το ρόστερ πάντως , θεωρώ ότι φέρει ευθύνη και ο κόουτς (προφανώς και θέλω να μείνει, μην το ξαναλέω) γιατί θεωρώ μη αποδεκτό με τα καντάρια μπάσκετ που ξέρει να παρουσιάζει ρόστερ με τόσο μεγάλη ποιότητα μεν, αλλά με φανερή έλλειψη αθλητικότητας και στα φτερά και στο 4 και στο 5!!! Φοβάμαι ότι αυτό το στοιχείο δυνητικά θα μας στοιχίσει καθοριστικά φέτος στα μεγάλα παιχνίδια ( με την ελπίδα να αποφασίσει διαφορετικά η μεγάλη κλάση του Εβάν και του Σάσα)

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1397
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Μαρ 26, 2025 3:09 pm

Airman έγραψε:
... Δηλαδή πες μου ειλικρινά τι θα γίνει αν πάρει την Ευρωλίγκα φέτος ο ΠΑΟ...θα τον σταυρώσουν και θα τον κάψουν; Και θα ήθελα ειλικρινά και μία καλή προπονητική πρόταση. Γιατί ΟΚ είναι εύκολο να πούμε ο Μπαρζτώκας είναι στραβός, αλλά πρέπει να απαντήσουμε και στο ποιος θα ήταν κατάλληλος.
Σε μια τέτοια εξέλιξη θα δούμε πόσο έχουν ωριμάσει οι Αγγελόπουλοι σαν διοικητικοί ηγέτες. Κατά τη γνώμη μου βρίσκονται σε καλύτερο σημείο απ' ότι πριν έντεκα χρόνια (όπου και τότε δεν ήταν τίποτα σεσημασμένοι προπονητοφάγοι) και δεν θα γίνει τίποτα συγκλονιστικό σε προπονητικό επίπεδο, και καλώς δεν θα γίνει γιατί δεν υπάρχει εκεί έξω προπονητής αντίστοιχης ποιότητας και εμπειρίας (προσωπικότητας και ούτω καθεξής) που να είναι διαθέσιμος.

Σε ένα τέτοιο -απευκταίο- ενδεχόμενο η τεχνική υποβάθμιση είναι σχεδόν σίγουρη.

Μπορεί να αναπροσαρμόσουν το μπάτζετ και βάση αυτού να διορθώσουν τις όποιες αστοχίες του ρόστερ, κατά τα λοιπά η ζωή θα συνεχιστεί κανονικά, όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός με πολύ χειρότερες προϋποθέσεις από άποψη διοικητικής ηγεσίας έχοντας να αντιμετωπίσει τις κυκλοθυμικές ιδιοτροπίες του Μητσάρα όταν έγινε το repeat του Ολυμπιακού το '12-'13 και παρόλα αυτά μετά από μερικά χρόνια επανήλθε στα υψηλά πατώματα της Ευρωλίγκας και τους τίτλους.

Η προοπτική οικονομικής εκμετάλλευσης του ΣΕΦ τα ερχόμενα χρόνια είναι παράγοντας εγγύησης ότι η διοίκηση Αγγελόπουλων θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον Ολυμπιακό για κάμποσα χρόνια ακόμα. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να δημιουργήσουν από μόνοι τους εσκεμμένα μια κατάσταση αβεβαιότητας στο αγωνιστικό τμήμα με μια αποχώρηση του Μπαρτζώκα και ένα γαϊτανάκι προπονητικών εναλλαγών σαν αυτό που έζησαν το 2019-'20, γεγονός που είναι ικανό να οδηγήσει σε απομάκρυνση του κόσμου και σε οικονομική αποτυχία το όλο εγχείρημα.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βήματα εκτός φάσης την Τετ Μαρ 26, 2025 3:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
redcard

junior
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Μαρ 26, 2025 3:10 pm

Airman έγραψε:
redcard έγραψε:

Δυστυχως ολα αυτα ειναι ακρως ανησυχητικα, και επειδη βλεπω πολλους να λενε οτι φερνουμε τη καταστροφη μετα απο ηττες, ειλικρινα ποιος τα .... τα ματς με τον Αστερα και τη Βιλερμπαν.

Εγω λεω οτι σου πανε ολα πριμα και πας στον τελικο. Εχεις ενα δεκαλεπτο ακομα και το ματς ειναι στα ισια. Ποσο σιγουρος εισαι οτι αρκετοι απο τους απο πανω δε θα ξεφορτωνονται τη μπαλα σαν τον μουντζουρη ή δε θα σηκωνονται με τη σκεψη οτι αν αστοχησουν ο Μπαρτζωκας θα καρυδωσει τον Μποζικα ή τους ιδιους σε live μεταδοση; Ειναι παιχνιδι ΑΚΡΑΙΩΝ λεπτομερειων ενας ημιτελικός ή ένας τελικός, το εχουμε μαθει και με τον καλο και με τον ασχημο τροπο. Μια επιθεση, μια αμυνα, μια πασα που θα βγει απο το καθαρο μυαλο ενος παιχτη, μια πασα που δε θα δει επειδη δε θα ειναι ψυχραιμος κλπ. Καποτε ο Ιβκοβιτς στο ημιχρονο του τελικου με τη ΤΣΣΚΑ που ολα πηγαιναν λαθος, εβγαλε ολα του τα νευρα μονο στον Σπανουλη και αφησε τα πιτσιρικια στο απυροβλητο. Ηταν ευχαριστημενος μαζι τους; Φυσικα και οχι αλλα ειχε τη ψυχραιμια μεσα στα νευρα του να καταλαβει οτι δε θα μπορουσαν να διαχειριστουν το σκ@τωμα και αυτο το τρικ βοηθησε να σηκωσουμε την Ευρωλιγκα. Φανταζεστε τον Μπαρτζωκα στη θεση του Ιβκοβιτς σε εκεινο το ημιχρονο εκεινου του τελικου;

Αγαπω τον κοουτς, το ξερουμε οτι φετος εχει φορτωθει ενα μεγαλο "πρεπει" και ειναι ανθρωπινα κατανοητο 100% αλλα δυστυχως ο ρολος του επιβαλει η πιεση του να ειναι αντιστροφως αναλογη της κρισιμοτητας των στιγμων, τουλαχιστον σε κοινη θεα και ως προς το τι μεταδιδεται στους παιχτες. Και πολλες φορες το να βγαινεις μπροστα σημαινει οτι πρεπει να κανεις ενα βημα πισω.

Φίλε μου, χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, θα σου πω ότι κανείς δε γεννιέται έχοντας κατακτήσει 5 ευρωλίγκες. Τα δύσκολα αυτά ματς όπως λες αποτελού μία εξελικτική διαδικασία τόσο για τους παίχτες, όσο όμως και για τους προπονητές. Ο Μπαρτζώκας έχει παραστάσεις, μπορεί να σχεδιάσει ένα καλό πλάνο για το εκάστοτε ματς, όμως όπως κάθε άνθρωπος έχει τα στραβά και τα κουλά του. Πάντα ο ρόλος των προπονητών αν θες είναι και κομματάκι άχαρος, υπό την έννοια ότι αν ο Γιουλ αστοχούσε, ο Μπαρτζώκας θα ήταν προπονητάρα κτλ για τον Ελληνα, ενώ πχ τώρα "ο κόουτς δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δύσκολα". Εχω ξαναμιλήσει και άλλες φορές για τον καρκίνο του πρέπει που οι διοικήσεις κυρίως βάζουν στις ομάδες. Πρέπει ο ΟΣΦΠ να παρει την ευρωλίγκα... μα το ίδιο λέει και η Φενέρ...και η Μονακό... Και ο παναθηναϊκός...μέχρι και οι οπαδοί του Αστέρα ζητούν το ίδιο. Αυτό που βλέπω στον ΟΣΦΠ πάντως φέτος είναι μία απύθμενη πίεση για τον κόουτς που δεν ξέρω ειλικρινά και ποιος κόουτς στην Ευρώπη θα μπορούσε να την αντέξει. Το να βγαίνει δηλαδή ένας προπονητής και να σου λεει "μας έχει αυξήσει την πίεση ο ΠΑΟ" δεν είναι ΟΚ για εμένα γιατί το βγάζει και στους παίχτες, αλλά όχι με την έννοια του δημιουργικού άγχους, αλλά με την έννοια του ανασταλτικού παράγοντα, της τροχοπέδης. Δηλαδή πες μου ειλικρινά τι θα γίνει αν πάρει την Ευρωλίγκα φέτος ο ΠΑΟ...θα τον σταυρώσουν και θα τον κάψουν; Και θα ήθελα ειλικρινά και μία καλή προπονητική πρόταση. Γιατί ΟΚ είναι εύκολο να πούμε ο Μπαρζτώκας είναι στραβός, αλλά πρέπει να απαντήσουμε και στο ποιος θα ήταν κατάλληλος.
Δεν χρειαζεται να σταυρωθει και να καει κανεις.

Πιεση μεγαλη υπαρχει πραγματι αλλα δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος, ουτε προπονητης, ουτε παιχτης να την αντεξει, υπαρχουν χιλιαδες αλλες ομαδες να προπονησει ή να παιξει κανεις. Ο ιδιος ο Μπαρτζωκας κιολας εχει πει οτι το περιβαλλον του Ολυμπιακου ειναι το καλυτερο στον κοσμο (!) για να δουλευει ενας προπονητης οποτε η προσεγγιση οτι ειναι περιπου ενας κακομοιρης που φορτωνεται ενα δυσαναλογο βαρος και "τι τον βρηκε τον ανθρωπο" παυει (οχι απο μενα, απο τον ιδιο). Κατι κερδιζεις, κατι χανεις ομως, τιποτα δεν ερχεται τσαμπα.

Για το buzzer του Γιουλ που αναφερεσαι, δε φταιει o προπονητης που μπαινουν ή χανονται αυτα τα σουτ, το ματς αυτο όμως δεν επρεπε ποτε να εχει παει εκει imo. Οπως για να το πω και αναποδα, δε θα ηταν μαγκας ο Κασλαουσκας αν το σουτ του Πριντεζη το 2012 εβρισκε σιδερο, ηταν υπευθυνος απλα για το οτι ενα ματς του +19 εφτασε να παιζεται σε μια επιθεση.

Για μενα το ιδανικο σεναριο θα ηταν ο Μπαρτζωκας να κανει την αυτοκριτικη του και στη πραξη (γιατι στα λογια την εχει κανει, εχει πει ο ιδιος παρα πολλες φορες οτι δε του αρεσει η συμπεριφορα του στον παγκο) και να ριξει παλμους. Το εχει κανει φετος για μεγαλο διαστημα, τωρα ξανα τον βλεπω και παρασύρεται. Αν δεν τα καταφερει (δεν θα το θεωρησω καθολου παραλογο, ειναι 60+ ο ανθρωπος, ας ειμαστε ρεαλιστες) θα πρεπει να αξιολογηθει ξανα αν αυτη η συμπεριφορα στα κρισιμα παιχνιδια, στις κρισιμες στιγμες ειναι καθοριστικα αρνητικη για την ομαδα. Αν κρινεις οτι δεν ειναι, συνεχιζεις ως εχεις και απλα αλλαζεις παιχτες γιατι οπως σωστα λες δεν βρισκεις καλυτερους εκει εξω. Αν ειναι ομως, δε μπορεις να συνεχισεις εκτος αν αποδεχτεις οτι το ταβανι σου ειναι το final4. Πρεπει να παρεις ρισκο, σε υποχρεωνει η πραγματικοτητα. Ολα αυτα που λεω ειναι απλα, λογικα βηματα.

Τωρα ποιος θα τον διαδεχτει; Η απαντηση εχει πολλα ονοματα, καποια απ αυτα με αναγουλιαζουν κιολας και ειναι ΟΛΑ χειροτερα απο τον Μπαρτζωκα στη παρουσα φαση για να σε προλαβω. Αλλα τι να κανουμε, πρεπει να παρεις ρισκο. Και το ρισκο σου θα ειναι να εμπιστευτεις εναν προπονητη με λιγοτερες περγαμηνες ή εμπειρια με την ελπιδα οτι μπορει ναι μεν να σε παει 3ο αντι για 1ο, ομως στο τελος θα ειναι καλυτερος στη διαχειριση. Μπορει και να μην σου βγει φυσικα το ρισκο, μπορει να πανε ολα στραβα κι αναποδα ξανα αλλα δεν εχεις αλλη επιλογη. Και ο Μπαρτζωκας ο ιδιος στη πρωτη του θητεια ενα τετοιο στοιχημα ηταν. Και δε πηγε και ασχημα.

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 149
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

η ομαδα ειναι κακη...
ο προποντης τα εχει χαμμενα...
Γιατι ειμαστε 1οι?
επειδη ποιοτικα ειμαστε πολυ καλυτεροι απο τον 2ο.
και ναι ακομα και απο τον παο.
Αλλα ευρωλιγκα δεν θα παρουμε.Προπονητης που εχει μιλουτινοφ στο ροστερ και τον εχει να τρεχει πανω κατω σαν ταξι και να μαζευει απλα ριμπαουντ ειναι για γελια. Προπονητης που εχει παιχτες οπως βιλντοζα και λι να το παιζουν εφεδρικοι γουοκαπ και να παιρνουν 2 προσπαθειες ανα αγωνα ειναι για γελια. Προπονητης που εχει πιτερς και εχει 0 συστηματα για να τον βγαλει ελευθερο να σουταρει και τον εχει μετατρεψει σε αμυντικο τερμινειτορ ειναι για γελια. Η ομαδα εχει ελλειψη απο γκαρντ τωρα με τους τραυματισμους και βλεπουμε ντορσει με το σταγονομετρο και σε μια γωνια για να σουταρει ο φουρνιε απο τα 10 μετρα με πιεση.Φοβερος παιχτης αλλα καπου οπα με τον Γαλλο.Οποιος δεν βλεπει οτι ο προπονητης ζει και πεθαινει με 2 παιχτες εθελοτυφλει. Και αυτο ειναι αστειο γιατι εχεις παιχτες οπως ο βιλντοζα, ο λι, ο πιτερς, ο μιλου και ο ντορσει στο ροστερ.Το αστειο?Περιμενε να γυρισει ο εβανς να τον κανει και αυτον αμυντικο τερμινειτορ και αν δινει πασα στον φουρνιε μολις περναει το κεντρο και εσεις να αναρωτιεστε μετα που πηγε ο παιχταρας της ζαλγκιρις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
staisdimitris

Reactions: 11

Τετ Μαρ 26, 2025 3:37 pm

Έχετε σκεφτεί το "διαβολικό" σενάριο, να θέλουμε να είμαστε μόνο 1 βαθμό μπροστά, για να μπορούμε να ελέγξουμε/διαλέξουμε αντίπαλο στα play off και να αποφύγουμε τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final4;

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1025

Τετ Μαρ 26, 2025 3:45 pm

staisdimitris έγραψε:
Έχετε σκεφτεί το "διαβολικό" σενάριο, να θέλουμε να είμαστε μόνο 1 βαθμό μπροστά, για να μπορούμε να ελέγξουμε/διαλέξουμε αντίπαλο στα play off και να αποφύγουμε τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final4;
Οχι γιατι δεν το καναμε ουτε περυσι που μπορουσαμε να αποφυγουμε την ρεαλ στον ημιτελικο .

Αλλα ακομα και να θελαμε παλι δεν μπορουμε να το ελεγξουμε γιατι η κατασταση ειναι ρευστη με διπλες και τριπλες ισοβαθμιες .

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 502
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Μαρ 26, 2025 3:50 pm

staisdimitris έγραψε:
Αντίπαλο δεν μπορούμε να διαλέξουμε αφού είτε πρώτοι είτε δεύτεροι, τα play in θα περιμενουμε για να τον μάθουμε. Ούτε στο τέλος της regular δεν θα τον ξέρουμε.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1444
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μαρ 26, 2025 4:58 pm

Jamesharden13 έγραψε:
η ομαδα ειναι κακη...
Γιατι ειμαστε 1οι?
Αλλα ευρωλιγκα δεν θα παρουμε.Προπονητης που εχει μιλουτινοφ στο ροστερ και τον εχει να τρεχει πανω κατω σαν ταξι και να μαζευει απλα ριμπαουντ ειναι για γελια. Προπονητης που εχει παιχτες οπως βιλντοζα και λι να το παιζουν εφεδρικοι γουοκαπ και να παιρνουν 2 προσπαθειες ανα αγωνα ειναι για γελια. Προπονητης που εχει πιτερς και εχει 0 συστηματα για να τον βγαλει ελευθερο να σουταρει και τον εχει μετατρεψει σε αμυντικο τερμινειτορ ειναι για γελια. Η ομαδα εχει ελλειψη απο γκαρντ τωρα με τους τραυματισμους και βλεπουμε ντορσει με το σταγονομετρο και σε μια γωνια για να σουταρει ο φουρνιε απο τα 10 μετρα με πιεση.Φοβερος παιχτης αλλα καπου οπα με τον Γαλλο.Οποιος δεν βλεπει οτι ο προπονητης ζει και πεθαινει με 2 παιχτες εθελοτυφλει. Και αυτο ειναι αστειο γιατι εχεις παιχτες οπως ο βιλντοζα, ο λι, ο πιτερς, ο μιλου και ο ντορσει στο ροστερ.Το αστειο?Περιμενε να γυρισει ο εβανς να τον κανει και αυτον αμυντικο τερμινειτορ και αν δινει πασα στον φουρνιε μολις περναει το κεντρο και εσεις να αναρωτιεστε μετα που πηγε ο παιχταρας της ζαλγκιρις.
Πιστεύεις δηλαδή ότι είμαστε ποιοτικά πολύ καλύτεροι από τον πλήρη ΠΑΟ πχ?

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 149
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Τετ Μαρ 26, 2025 5:36 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 4:58 pm
Jamesharden13 έγραψε:
η ομαδα ειναι κακη...
Γιατι ειμαστε 1οι?
Πιστεύεις δηλαδή ότι είμαστε ποιοτικά πολύ καλύτεροι από τον πλήρη ΠΑΟ πχ?

Ναι αλλα ξαναλεω δινω πολυ παραπανω πιθανοτητες να παρει την ευρωλιγκα ο παο.

0
kraftf

sophomore
Reactions: 70
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Μαρ 26, 2025 5:38 pm

Airman έγραψε:
redcard έγραψε:

Δε σε ξέρω φίλε αλλά πραγματικά δεν έχω ξαναδιαβάσει πιο προσγειωμένη άποψη από οποιονδήποτε στα κοινωνικά δρώμενα, δηλαδή φίλαθλο-οπαδό-δημοσιογράφο-αναλυτη. Το γεγονός ότι είσαι και Παναθηναικός από μόνο του σου δίνει το απλόχερο δικαίωμα της λήψης συγχαρητηρίων. Αν σκέφτονταν οι μισοί οπαδοί όλων των ομάδων σαν και σένα πραγματικά θα είχε εκλείψει η απύθμενη τοξικότητα του αθλήματος.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1164

Τετ Μαρ 26, 2025 6:17 pm

kraftf έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 5:38 pm
Airman έγραψε:

Δε σε ξέρω φίλε αλλά πραγματικά δεν έχω ξαναδιαβάσει πιο προσγειωμένη άποψη από οποιονδήποτε στα κοινωνικά δρώμενα, δηλαδή φίλαθλο-οπαδό-δημοσιογράφο-αναλυτη. Το γεγονός ότι είσαι και Παναθηναικός από μόνο του σου δίνει το απλόχερο δικαίωμα της λήψης συγχαρητηρίων. Αν σκέφτονταν οι μισοί οπαδοί όλων των ομάδων σαν και σένα πραγματικά θα είχε εκλείψει η απύθμενη τοξικότητα του αθλήματος.
Συμφωνεις ή διαφωνεις με αυτα που γραφει ο Airman ποτε δεν διαβαζεις ενα ποστ του και να μην εχεις ξεχασει οτιδηποτε τοξικο εχεις διαβασει πιο πανω. Μπραβο του γιατι πρωτα εχει αντιληφθει οτι το Μπασκετ σε οποιοδήποτε μορφη ασχολεισαι μαζι του ειτε αυτο ειναι να το παρακολουθεις ή να το παιζεις στο γηπεδο της γειτονιας σου με τα φιλαρακια σου ειναι μορφη διασκεδασης και οχι τροπος να βγαζεις τα απωθυμενα σου

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”