Μεγάλο λάθος που αφέθηκε έτσι ο Ράιτ. Για τον όποιο λόγο και αν έγινε αυτό. Θα είχες Μιλου, Ράιτ, έπαιρνες και έναν τοπ πεντάρι ακόμη και θα τελείωνε η ιστορία. Πώς καταφέραμε και μείναμε με 1,5 σέντερ (στο καλύτερο σενάριο 2), απορίας άξιο είναι. Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν ότι είναι όλα κομπλέ. Τι να πω, διαφωνώ. Διαφωνώ κυρίως γιατί όλα έχουν να κάνουν με ποιους συγκρίνεσαι. Ο Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του. Αδιαμφισβήτητα. Τώρα αυτά του τύπου "ναι αλλά σε θεωρητικό επίπεδο" τα ακούω βερεσέ. Γίνανε πανίσχυροι και εμείς κρατάμε ομπρέλα. Και είμαστε και τυχεροί, διότι αν ο τραυματισμός του Φαλ έβγαινε το Νοέμβριο ξέρω γω ή του χρόνου, θα είχαμε διώξει το Μιλουτίνοφ (δεν ξεχνώ), έτοιμοι ήμασταν και θα ήμασταν στο 0.
Μακάρι να είναι όλα οκ. Ναι, πρώτος εγώ θα το πω. Αλλά...
Με ποιους; Και πώς; Δε βγαίνει η εξίσωση. Τέλος πάντων, δε βγαίνει άκρη πλέον.
Και όλα αυτά μόνο για το 5. Ούτε λόγος για την έλλειψη παικταρά στο 1...Σαλάτα καλαβριώτικη με λίγο από σίζαρ... Έχω πει και ξαναλέω, για να δει αυτό το τμήμα φως, απαιτούνται σαρωτικές αλλαγές απ' τη μια άκρη της πυραμίδας, ως την άλλη. Από μια άποψη, καλύτερα μια καταστροφική χρόνια, παρά μια μέτρια.