Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 30, 2025 8:06 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 7:37 pm
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 5:29 pm

ο πιστος στρατιωτης για το περιστερι ηταν καλη επιλογη
στατιστικα αν παρεις 20 παιχτες 2-3 θα βγουνε
και μιλαμε για την α1 γιατι στην ευρωλιγκα γελουσε ο κοσμος με λασμε γκιστ
Ο Γκιστ επαιξε 6 χρονια σε εσας και ηταν απο τους καλυτερους αμυντικους forward στην ευρωπη. Ενω και ο Λασμε ηταν καλος. Με αυτους πηγατε την ΤΣΣΚΑ σε 5 παιχνιδια. Δεν ηταν του πεταματου
ο γκιστ ηταν φαντασιακος καλος αμυντικος οπως ειναι τωρα ο λεσορ
δηλαδη ειναι καλος αμυντικος στην φαντασια των οπαδων
τι λες ρε παιδι μου τετοιο κατορθωμα να παμε σε 5 παιχνιδια με την τσσκα? να το κανουν μπανερ στο οακα να μην ξεχναμε αυτην την ιστορικη στιγμη

τουλαχιστον το θετικο με τον γκιστ ειναι οτι ηξερε μπασκετ δεν ηταν οικοδομος/μπετατζης οπως ο λασμε

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 30, 2025 8:08 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 5:52 pm
Erether έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 5:21 pm

Έστω. 20 λεπτά έπαιζε αυτος και άλλα τόσα ο Μοτεγιουνας. Ίδιους χρόνους είχαν πανω-κατω. Εκτός από την τελευταία του σεζόν που όντως έπαιζε λιγοτερο. Έχουμε βγάλςι ματς με τον Πίτερς στο 5 και λέμε ότι δεν έχει την ποιότητα ο Χολ; Σιγά. Το θέμα είναι ότι σωματικά μπορεί να βγάλει άνετα 30λεπτα. Αμυντικά είναι τίμιος, αυτό μετράει σε έκτακτες περιπτώσεις που ο βασικός σέντερ λείπει
Ο Χολ είναι παίκτης που βασίζεται αποκλειστικά στα αθλητικά του προσόντα και στην ενέργεια που βγάζει στο παρκέ. Είναι ετεροφωτος και δεν μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του.

Για να μην παίζει 30λεπτα στην Μπασκόνια, εικάζω ότι όσο μένει στο παρκέ συνεχόμενα, η απόδοση του θα πέφτει, διότι χρειάζεται ενέργεια για να είναι δυναμικός στις φάσεις.

Προφανώς και μπορεί να παίξει 30 λεπτά, το θέμα είναι θα είναι το ίδιο αποδοτικός;
Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να είναι το ίδιο αποδοτικός για μεγάλο χρονικό διάστημα παίζοντας τόσα λεπτά. Θεωρητικά όμως θα χρειαστεί να το κάνει λίγες φορές μέσα στη σεζόν.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Αύγ 30, 2025 8:09 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 8:06 pm
Jeight έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 7:37 pm

Ο Γκιστ επαιξε 6 χρονια σε εσας και ηταν απο τους καλυτερους αμυντικους forward στην ευρωπη. Ενω και ο Λασμε ηταν καλος. Με αυτους πηγατε την ΤΣΣΚΑ σε 5 παιχνιδια. Δεν ηταν του πεταματου
ο γκιστ ηταν φαντασιακος καλος αμυντικος οπως ειναι τωρα ο λεσορ
δηλαδη ειναι καλος αμυντικος στην φαντασια των οπαδων
τι λες ρε παιδι μου τετοιο κατορθωμα να παμε σε 5 παιχνιδια με την τσσκα? να το κανουν μπανερ στο οακα να μην ξεχναμε αυτην την ιστορικη στιγμη

τουλαχιστον το θετικο με τον γκιστ ειναι οτι ηξερε μπασκετ δεν ηταν οικοδομος/μπετατζης οπως ο λασμε
Ο Γκιστ ηταν και αξιοπρεπης μπροστα. Το φαντασιακος θεωρω δεν ισχυει. Ο Σπανουλης και ο Πριντεζης δεινοπαθησαν εναντιον του τοσα χρονια. Και αυτη η ΤΣΣΚΑ ειχε τρομακτικο ροστερ (οπως και καθε ΤΣΣΚΑ ειναι η αληθεια)

Jeight

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 30, 2025 8:11 pm

assistant έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 7:12 pm
Jeight έγραψε:
Παρ Αύγ 29, 2025 10:39 pm

Σου ελευθερωνει μια θεση οπως και να χει. Ο ΠΑΟ ποιους θα κατεβασει frontline?
δηλαδη χαντακωνουμε μια ευρωπαικη χρονια για να εχουμε 3ο ψηλο(αν ειναι υγιης....)στους τελικους του Ιουνη.....δεν το ακουω,δεν το καταλαβαινω,δεν το ασπαζομαι.......
Ακομα δεν εχει ξεκινησει η χρονια και εχει χαντακωθει ηδη? Στο χειροτερο σεναριο παιρνουμε ψηλο μεσα στη χρονια. Ο Ραιτ και ο Πετρουσεφ ετσι ηρθαν, δεν ηρθε και η συντελεια.

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Αύγ 30, 2025 11:57 pm

Jeight έγραψε:
assistant έγραψε:
Σάβ Αύγ 30, 2025 7:12 pm

δηλαδη χαντακωνουμε μια ευρωπαικη χρονια για να εχουμε 3ο ψηλο(αν ειναι υγιης....)στους τελικους του Ιουνη.....δεν το ακουω,δεν το καταλαβαινω,δεν το ασπαζομαι.......
Ακομα δεν εχει ξεκινησει η χρονια και εχει χαντακωθει ηδη? Στο χειροτερο σεναριο παιρνουμε ψηλο μεσα στη χρονια. Ο Ραιτ και ο Πετρουσεφ ετσι ηρθαν, δεν ηρθε και η συντελεια.
ναι φιλε χαντακωνεται η χρονια γιατι τα δεκα παιχνιδια που θα χασουν μες στη χρονια νομοτελειακα ο Μιλου και ο Χολ θα τα χασεις και τα 10 ελλειψει 3ου ψηλου.......αν παιξουν 45 παιχνιδια ευρωλιγκας και ο Μιλου και ο Χολ ειμαστε κομπλε,δεν υπαρχει προβλημα.....

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Αύγ 31, 2025 2:07 am

Μεγάλο λάθος που αφέθηκε έτσι ο Ράιτ. Για τον όποιο λόγο και αν έγινε αυτό. Θα είχες Μιλου, Ράιτ, έπαιρνες και έναν τοπ πεντάρι ακόμη και θα τελείωνε η ιστορία. Πώς καταφέραμε και μείναμε με 1,5 σέντερ (στο καλύτερο σενάριο 2), απορίας άξιο είναι. Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν ότι είναι όλα κομπλέ. Τι να πω, διαφωνώ. Διαφωνώ κυρίως γιατί όλα έχουν να κάνουν με ποιους συγκρίνεσαι. Ο Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του. Αδιαμφισβήτητα. Τώρα αυτά του τύπου "ναι αλλά σε θεωρητικό επίπεδο" τα ακούω βερεσέ. Γίνανε πανίσχυροι και εμείς κρατάμε ομπρέλα. Και είμαστε και τυχεροί, διότι αν ο τραυματισμός του Φαλ έβγαινε το Νοέμβριο ξέρω γω ή του χρόνου, θα είχαμε διώξει το Μιλουτίνοφ (δεν ξεχνώ), έτοιμοι ήμασταν και θα ήμασταν στο 0.

Μακάρι να είναι όλα οκ. Ναι, πρώτος εγώ θα το πω. Αλλά...
Με ποιους; Και πώς; Δε βγαίνει η εξίσωση. Τέλος πάντων, δε βγαίνει άκρη πλέον.

Και όλα αυτά μόνο για το 5. Ούτε λόγος για την έλλειψη παικταρά στο 1...Σαλάτα καλαβριώτικη με λίγο από σίζαρ... Έχω πει και ξαναλέω, για να δει αυτό το τμήμα φως, απαιτούνται σαρωτικές αλλαγές απ' τη μια άκρη της πυραμίδας, ως την άλλη. Από μια άποψη, καλύτερα μια καταστροφική χρόνια, παρά μια μέτρια.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Κυρ Αύγ 31, 2025 2:43 am

assistant έγραψε:
Jeight έγραψε:

ναι φιλε χαντακωνεται η χρονια γιατι τα δεκα παιχνιδια που θα χασουν μες στη χρονια νομοτελειακα ο Μιλου και ο Χολ θα τα χασεις και τα 10 ελλειψει 3ου ψηλου.......αν παιξουν 45 παιχνιδια ευρωλιγκας και ο Μιλου και ο Χολ ειμαστε κομπλε,δεν υπαρχει προβλημα.....
Περυσι απο τελος Νοεμβριου δεν ειχες καν τριτο ψηλο και περαν του Μιλουτινοφ, ο δευτερος που ειχες ηταν ο φαλ που - δεν θα περιγραψω σε ποσο κακη κατασταση ηταν - γενικα δεν ειχε και τις αντοχες να παιξει πανω απο 25λεπτο.
Αν και θεωρω πως για να ειναι το ροστερ πληρες χρειαζεται ενας ακομα ψηλος, η φετινη φροντ λαιν ακομα κι ετσι να μεινει θα ειναι αναβαθμισμενη συγκριτικα με περυσι. Απο κει και περα αν υπαρχει τραυματισμος ή/και καποιος δεν τραβηξει θα αποκτηθει κι αλλος ψηλος μεσα στη σεζον. Μικρο το κακο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 31, 2025 9:02 am

Και τι πάει να πει αυτό; Ότι επειδή παίζαμε με πεντάρι τον Πίτερς και δεν ήρθε η καταστροφή, ότι είναι σωστή διαχείριση αυτή;

Φέτος η Ευρωλίγκα δεν είναι παίξε γέλασε. Θα δεινοπαθήσουμε για να είμαστε στην τετράδα. Μην κοιτάς που πέρυσι πέτυχες τις Ισπανικές ψόφιες και η μόνη ομάδα που πήγαινε τρένο ήταν η Παρί, που θα ξεφούσκωνε κάποια στιγμή λόγω κοντού ρόστερ. Φέτος οι περισσότερες ομάδες είναι άκρως ανταγωνιστικές.

Ότι θα πάρουμε ψηλό θα πάρουμε. Εγώ φοβάμαι μην είναι ο Κουμάντζε αυτός. Όχι ότι είναι κακός για τρίτος, αλλά θα προτιμούσα να έρθει κάτι πιο hot από Αμερική. Φοβάμαι, όμως, ότι το δίμηνο συμβόλαιο θα επεκταθεί για τέλη της σεζόν. Αν γινόταν με Μακορμακ αυτό, δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά με Κουμάντζε που μετά βίας έπαιζε στην Άλμπα, θέλω κάτι καλύτερο.

Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 31, 2025 9:37 am

assistant έγραψε:
Jeight έγραψε:

Και εγω σου λεω οτι δεν θα τα χασω και τα 10. Εδω επαιζα με 5 τον Πιτερς και βγηκα πρωτος

Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 31, 2025 9:41 am

kite26 έγραψε:
Μεγάλο λάθος που αφέθηκε έτσι ο Ράιτ. Για τον όποιο λόγο και αν έγινε αυτό. Θα είχες Μιλου, Ράιτ, έπαιρνες και έναν τοπ πεντάρι ακόμη και θα τελείωνε η ιστορία. Πώς καταφέραμε και μείναμε με 1,5 σέντερ (στο καλύτερο σενάριο 2), απορίας άξιο είναι. Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν ότι είναι όλα κομπλέ. Τι να πω, διαφωνώ. Διαφωνώ κυρίως γιατί όλα έχουν να κάνουν με ποιους συγκρίνεσαι. Ο Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του. Αδιαμφισβήτητα. Τώρα αυτά του τύπου "ναι αλλά σε θεωρητικό επίπεδο" τα ακούω βερεσέ. Γίνανε πανίσχυροι και εμείς κρατάμε ομπρέλα. Και είμαστε και τυχεροί, διότι αν ο τραυματισμός του Φαλ έβγαινε το Νοέμβριο ξέρω γω ή του χρόνου, θα είχαμε διώξει το Μιλουτίνοφ (δεν ξεχνώ), έτοιμοι ήμασταν και θα ήμασταν στο 0.

Και όλα αυτά μόνο για το 5. Ούτε λόγος για την έλλειψη παικταρά στο 1...Σαλάτα καλαβριώτικη με λίγο από σίζαρ... Έχω πει και ξαναλέω, για να δει αυτό το τμήμα φως, απαιτούνται σαρωτικές αλλαγές απ' τη μια άκρη της πυραμίδας, ως την άλλη. Από μια άποψη, καλύτερα μια καταστροφική χρόνια, παρά μια μέτρια.
Εσυ δεν εισαι που ελεγες οτι φ4 δεν βλεπουμε ουτε με κυαλι φετος? Επισης ο Ραιτ ηθελε να φυγει για να εχει μεγαλυτερο ρολο, τι ακριβως να καναμε? Για δευτερος σε μας δεν μπορει να σταθει αμυντικα εχει τεραστια κενα

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Κυρ Αύγ 31, 2025 11:06 am

kite26 έγραψε:

κι εμενα μου αρεσε ο ραιτ μπροστα , πισω ομως χανοταν στις αλλαγες και τον εσωζε το γεγονος οτι μοιραζε καποιες εντυπιωσιακοτατες ταπες και το ισιωνε καπως. αν φερναμε ψηλο ισαξιο του μιλου (που αυτο θα ηθελα εγω) ο ραιτ για να παιξει θα επρεπε να περιμενει να τραυματιστει καποιος με λιγα λογια αν εμενε ο ραιτ και παιρναμε και το χολ ναι μεν θα ειχαμε ποιοτικοτερο ροστερ στο 5 ,αφου ο ραιτ μπορουσε να παιξει και στο 4 αν εμενε εκτος για καποιο λογο ενας εκ των σασα πητερς (μαλιστα το ραιτ-πετρουσεφ το ειχαμε δει και μπορω να πω οτι μου αρεσε) αλλα απο την αλλη υπηρχε η πιθανοτητα να ειχαμε γκρινιες.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 31, 2025 11:20 am

Jeight έγραψε:
assistant έγραψε:

Και εγω σου λεω οτι δεν θα τα χασω και τα 10. Εδω επαιζα με 5 τον Πιτερς και βγηκα πρωτος
Παλιά στο Τέξας αυτά φίλτατε. Φέτος έχει ***τσα και ξύλο το μενού.

Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Αύγ 31, 2025 11:52 am

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Αύγ 31, 2025 11:20 am
Jeight έγραψε:

Παλιά στο Τέξας αυτά φίλτατε. Φέτος έχει ***τσα και ξύλο το μενού.
Meh. Ακομα και χωρις προσθηκη δεν νομιζω οτι ενα δεκαημερο εκτος του Μιλου θα στοιχισει. Ακουω για την ενισχυση ολων των ομαδων και δεν το βλεπω για να ειμαι ειλικρινης. Αντε πες ΠΑΟ και Μονακο ενισχυθηκαν. Η Φενερ αποδυναμωθηκε, η Παρι αποδεκατιστηκε, Η Μπαρτσα εχει μεσο ορο ηλικιας 42 χρονια, η Ρεαλ εχει παρει Μαλεντον αλλα εχασε Μουσα και Γιαμπουσελε ενω ο Καμπατσο θα ειναι 34-35, η Εφες εχασε Οτουρου και ο Πουαριε ειναι αγωνστο ποτε θα επιστρεψει μετα τον τραυματισμο του. H αρμανι εχασε Μιροτις που ηταν το 50% της επιθεσης της και ουσιαστικα τον αντικατεστησε με τον Booker!!!!!

kite26

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 31, 2025 12:01 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Αύγ 31, 2025 9:41 am
kite26 έγραψε:

Εσυ δεν εισαι που ελεγες οτι φ4 δεν βλεπουμε ουτε με κυαλι φετος? Επισης ο Ραιτ ηθελε να φυγει για να εχει μεγαλυτερο ρολο, τι ακριβως να καναμε? Για δευτερος σε μας δεν μπορει να σταθει αμυντικα εχει τεραστια κενα
Και το πιστεύω ακόμη έτσι που τα καταφέραμε. Ναι φίλε, ΑΝ φέρναμε καλύτερο του Ράιτ όλα θα ήταν καλά. Αλλά φέραμε χειρότερο του Ράιτ, οπότε αυτό συνιστά υποβάθμιση στη θέση. Ή μάλλον, ξέρεις κάτι; Άστο, δε μιλάω άλλο, θα περιμένω ένα μήνα να τα δείτε και μόνοι σας.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

kite26

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 31, 2025 12:04 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Αύγ 31, 2025 9:02 am
Και τι πάει να πει αυτό; Ότι επειδή παίζαμε με πεντάρι τον Πίτερς και δεν ήρθε η καταστροφή, ότι είναι σωστή διαχείριση αυτή;

Φέτος η Ευρωλίγκα δεν είναι παίξε γέλασε. Θα δεινοπαθήσουμε για να είμαστε στην τετράδα. Μην κοιτάς που πέρυσι πέτυχες τις Ισπανικές ψόφιες και η μόνη ομάδα που πήγαινε τρένο ήταν η Παρί, που θα ξεφούσκωνε κάποια στιγμή λόγω κοντού ρόστερ. Φέτος οι περισσότερες ομάδες είναι άκρως ανταγωνιστικές.

Ότι θα πάρουμε ψηλό θα πάρουμε. Εγώ φοβάμαι μην είναι ο Κουμάντζε αυτός. Όχι ότι είναι κακός για τρίτος, αλλά θα προτιμούσα να έρθει κάτι πιο hot από Αμερική. Φοβάμαι, όμως, ότι το δίμηνο συμβόλαιο θα επεκταθεί για τέλη της σεζόν. Αν γινόταν με Μακορμακ αυτό, δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά με Κουμάντζε που μετά βίας έπαιζε στην Άλμπα, θέλω κάτι καλύτερο.
Όχι φίλε, γίνεσαι κακός. Είμαστε κακοί εμείς που τα λέμε. Μια χαρά είναι ο Κουμάτζε ευκαιρία χρυσή. Δε θα έρθει το πρώτο ντέρμπι με Παναθηναϊκό; Εκεί θέλω να δω πως θα τα βγάλουμε πέρα. Με την ποιότητα που έχει το τωρινό ρόστερ, δε πα να είσαι ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, δε τσουλάει το πράγμα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”