Αφού παίξαν εκπληκτικά απόψε, γιατί να κράξουμε?Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 11:51 pmΕγω λεω να κραξουμε ολοι διχως τελος την ομαδα ωστε ετσι να παρουν πολλη δυναμη και να νικησουν στο ΟΑΚΑ.
Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
- Μυστικό Αρκούδι
- Reactions: 169
- Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
1
1

-
- Reactions: 399
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλά κρασιά τον Αύγουστο...Μυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 11:50 pmΜα αυτό είπα προηγουμένως. Ότι η τιμωρία θα ήταν η απάθεια του κοινού. Αυτό θα μεταφραζόταν σε άδειο ΣΕΦ. Το κράξιμο σημαίνει ότι θέλουμε να δούμε κάτι καλύτερο.glenrice90 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 11:47 pm
Φιλε μου δε θα κάναν πρωταθλητισμό αν η απόδοσή τους ήταν εξαρτιωταν από το τι θα πούμε κάτι randoms σε ένα φόρουμ, ούτε καν από το τι θα γραφτεί στα Μέσα. Ξέρεις από τι πήραν δύναμη και πεισμωσαν; Από τον κόσμο που είδαν να τους στηρίζει με τη Ρεάλ μετά τον ΠΑΟ , από τη συσπείρωση μεταξύ τους και από τον αθλητικό εγωισμό που έχουν.
Πίεση υπάρχει ούτως η άλλως σε κάθε ματς όταν παίζεις με αυτή τη φανέλα.
0
- kite26
- Reactions: 1008
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι, οκ, μακάρι!Tsilarxos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 10:53 pmΑφού είναι διαστημικός παιχταρας γιατί καμιά ομάδα του NBA δεν έδειξε ενδιαφέρον? Έστω να του δώσει το minimum εγγυημένο για να ξαναμπεί στο κόλπο. Για Ευρώπη καλός παίχτης για NBA προφανώς δεν κάνει. Κάτι ξέρουν εκεί.
Cheat είναι και ο Σάσα Ευρώπη. Μπορεί να μην ακούσεις το όνομα του σε όλο το ματς και στο τέλος να δείς ότι έβαλε 23 πόντους. Και ο φούρνιε σύντομα θα είναι cheat όταν έρθει στο 100%
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προληπτικά φίλε μου! Προληπτικά!Μυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 11:54 pmΑφού παίξαν εκπληκτικά απόψε, γιατί να κράξουμε?Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 11:51 pmΕγω λεω να κραξουμε ολοι διχως τελος την ομαδα ωστε ετσι να παρουν πολλη δυναμη και να νικησουν στο ΟΑΚΑ.
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Μυστικό Αρκούδι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παραφραζοντας μια φημολογουμενη δηλωση καποιου καποτεΜυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 11:54 pmΑφού παίξαν εκπληκτικά απόψε, γιατί να κράξουμε?Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 11:51 pmΕγω λεω να κραξουμε ολοι διχως τελος την ομαδα ωστε ετσι να παρουν πολλη δυναμη και να νικησουν στο ΟΑΚΑ.
"Οι παικτες του ολυμπιακου μετα απο καθε παιχνιδι πρεπει να κραζονται κι ας μην ξερουμε τον λογο . Τον ξερουν αυτοι "
2
2

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσπαθώ τόσο καιρό να πω το ότι το να είσαι Ολυμπιακός δε σημαίνει ότι θα τα βλέπεις όλα με κόκκινα γυαλιά και ωραιοποιημένα. Φυσικά και κάνω λάθη, ούτε είμαι και προπονητής. Όμως, βλέπω χρόνια μπάσκετ όπως και άλλοι εδώ. Ε, κάτι θα νιώθω τουλάχιστον. Στην ουσία, προσπαθώ να βλέπω και αναλύω αυτό που βλέπω. Αν κάποιοι δεν το μπορούν, ας με αγνοούν ή να βάζουν downvotes.Μυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 01, 2024 12:09 amΔώσε πόνο αγόρι μου, οι πραγματικοί Ολυμπιακοί είναι ακομπλεξάριστοι!
Παρακάτω τώρα. Το 2-0 της εβδομάδας αυτής είναι εξαιρετικό, όχι απλά καλό. Μακριά από τραυματισμούς, χρειαζόμαστε αγωνιστικό ρυθμό. Αν ο Σάσα το βρει, δε θα σταματιέται. Χρειαζόμαστε τόνωση κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι και οι νίκες αυτό κάνουν. Στο τέλος της ημέρας, ας κάνουμε ό,τι μπορούμε τη χρονιά αυτή, στηρίζουμε την ομάδα στα καλά και στα άσχημα (στα άσχημα θα ασκούμε κριτική όμως).
2
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Νοέμ 01, 2024 12:19 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- montechristo
- Reactions: 1643
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
glenrice90 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 11:38 pmΟι περισσότεροι δε κάνετε επί της ουσίας κριτική.
Η νευρικότητα που έχετε και γράφετε σα παρλαπιπες κάτι δράματα ανά 3 λεπτά κάθε αγώνα που δε πάει καλά έχει να κάνει με τη πρεμουρα σας επειδή ο ΠΑΟ έκανε τη χρονιά που έκανε πέρυσι. Να μαστε ειλικρινεις. Είναι πιο πολύ εγωποτεθαγινωμανα η φάση παρά μπασκετική κριτική, γιαυτο ακόμα και σε νίκες γράφετε για Ναν κλπ. Και γι'αυτό οι υπολοιποι που είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι και ξέρουμε ότι η φάση φέτος θέλει υπομονή και στήριξη, σιχτιριζουμε.
Στις νίκες Ολυμπιακός, στις ήττες Ολυμπιακάρα πάει το ρητό. Όχι "κράζουμε γιατί νοιαζόμαστε" φίλε που το γράψες. Οπαδικο gaslighting κανονικά![]()

1
1

- montechristo
- Reactions: 1643
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
- Μυστικό Αρκούδι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
''γίνεσαι δραματικός''montechristo έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 01, 2024 12:18 amglenrice90 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 11:38 pmΟι περισσότεροι δε κάνετε επί της ουσίας κριτική.
Η νευρικότητα που έχετε και γράφετε σα παρλαπιπες κάτι δράματα ανά 3 λεπτά κάθε αγώνα που δε πάει καλά έχει να κάνει με τη πρεμουρα σας επειδή ο ΠΑΟ έκανε τη χρονιά που έκανε πέρυσι. Να μαστε ειλικρινεις. Είναι πιο πολύ εγωποτεθαγινωμανα η φάση παρά μπασκετική κριτική, γιαυτο ακόμα και σε νίκες γράφετε για Ναν κλπ. Και γι'αυτό οι υπολοιποι που είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι και ξέρουμε ότι η φάση φέτος θέλει υπομονή και στήριξη, σιχτιριζουμε.
Στις νίκες Ολυμπιακός, στις ήττες Ολυμπιακάρα πάει το ρητό. Όχι "κράζουμε γιατί νοιαζόμαστε" φίλε που το γράψες. Οπαδικο gaslighting κανονικά![]()
![]()
''αντιδράς υπερβολικά πάλι''
''εσύ φταις που νιώθεις έτσι''
Ξανασκέψου το λίγο και θα καταλάβεις ποιός κάνει το gaslighting.
2
2

- Conan1982
- Reactions: 3296
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι δηλώσεις του υφυπουργού αθλητιστμού για το ΣΕΦ:
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... nakinosis/
Αναφέρει στο τέλος ότι θα έχουμε και πολύ σύντομα ανακοινώσεις.
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 954
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Αντε καιρός είναι, αμαρτία να έχουμε τέτοια ομάδα και υψηλές πλέον τιμές εισιτηρίων διαρκείας και να παίζουμε σε τέτοιο γήπεδο αχούρι. Μακάρι να περάσει το γήπεδο στην ομάδα και να ξεκινήσει η ανακαίνιση ώστε με την νέα αγωνιστική χρονιά 2025/2026 να μπούμε σε ένα ''νέο'' γήπεδο....τα λεφτά της ανακαίνισης άνετα θα τα βγάλουν σε βάθος χρόνου από τα εισιτήρια καθώς ο κόσμος θα πληρώσει και μεγαλύτερα ποσά για να δει την ομάδα να παίζει σε ένα σύγχρονο γήπδο.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 01, 2024 5:18 pmΟι δηλώσεις του υφυπουργού αθλητιστμού για το ΣΕΦ:
0
-
- Reactions: 399
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλησπερες!
Ψιλοεπειγουσα ερώτηση:
Είμαι κάτοικος εξωτερικού και έχω στη διάθεσή μου κωδικό εισιτηρίου για τον αγώνα με τη Βιρτους τη Τετάρτη (θα προσγειωθω Ελλάδα ανήμερα του αγώνα). Έδωσα ΑΜΚΑ ΑΦΜ κλπ.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να ενεργοποιήσω το εισιτήριο μέσω του gov wallet γιατί το σημείο του διαβατηρίου μου που σκαναρεται με το NFC έχει ξεθωριάσει και δε λειτουργεί (στα αεροδρόμια όπου χρειάζεται ελεγχος πάω στη manual ουρα πχ). Δε μπορώ να το ενεργοποιήσω ούτε μέσω του taxisnet γιατί απαιτεί ελληνικό αριθμό κινητού που να είναι συνδεδεμένος με e-banking ελληνικής τράπεζας, ενώ αυτή τη στιγμή δε διαθέτω ούτε ελληνικό αριθμό ούτε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμο (ενώ έχω κανονικά πρόσβαση στο γενικό portal του taxisnet, έχω κωδικούς κλπ)
Υπάρχει κάποιο σημειο στο ΣΕΦ που μπορώ να πάω πριν αρχίσει το ματς και να κάνω τη ταυτοποίηση με κάποιον υπάλληλο εφόσον θα έχω το διαβατήριο μαζί μου; Ρωτάω γιατί στις οδηγίες του gov wallet αναφερεται το παρακάτω:
"Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την ταυτοποίηση του εισιτηρίου, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ειδικά γραφεία που βρίσκονται εντός των γηπέδων, τα οποία θα σας ταυτοποιήσουν με φυσική παρουσία και θα ενεργοποιήσουν το εισιτήριο σας στην εφαρμογή gov.gr wallet."
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή
Ψιλοεπειγουσα ερώτηση:
Είμαι κάτοικος εξωτερικού και έχω στη διάθεσή μου κωδικό εισιτηρίου για τον αγώνα με τη Βιρτους τη Τετάρτη (θα προσγειωθω Ελλάδα ανήμερα του αγώνα). Έδωσα ΑΜΚΑ ΑΦΜ κλπ.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να ενεργοποιήσω το εισιτήριο μέσω του gov wallet γιατί το σημείο του διαβατηρίου μου που σκαναρεται με το NFC έχει ξεθωριάσει και δε λειτουργεί (στα αεροδρόμια όπου χρειάζεται ελεγχος πάω στη manual ουρα πχ). Δε μπορώ να το ενεργοποιήσω ούτε μέσω του taxisnet γιατί απαιτεί ελληνικό αριθμό κινητού που να είναι συνδεδεμένος με e-banking ελληνικής τράπεζας, ενώ αυτή τη στιγμή δε διαθέτω ούτε ελληνικό αριθμό ούτε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμο (ενώ έχω κανονικά πρόσβαση στο γενικό portal του taxisnet, έχω κωδικούς κλπ)
Υπάρχει κάποιο σημειο στο ΣΕΦ που μπορώ να πάω πριν αρχίσει το ματς και να κάνω τη ταυτοποίηση με κάποιον υπάλληλο εφόσον θα έχω το διαβατήριο μαζί μου; Ρωτάω γιατί στις οδηγίες του gov wallet αναφερεται το παρακάτω:
"Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την ταυτοποίηση του εισιτηρίου, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ειδικά γραφεία που βρίσκονται εντός των γηπέδων, τα οποία θα σας ταυτοποιήσουν με φυσική παρουσία και θα ενεργοποιήσουν το εισιτήριο σας στην εφαρμογή gov.gr wallet."
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή

0
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Έσβησες ποστ με τις επίσημες δηλώσεις του προπονητή της Αρμάνι , ενός προπονητή που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τη διαιτησία 15 χρόνια τώρα , αλλά έχεις κρατήσει από πάνω ποστ το οποίο χαρακτηρίζει χαζομάρες τις απόψεις αλλού συμφορουμιτη και μάλιστα έχει πάρει και 10 like. Τι να πει κανείς χρονιαρες μέρεςConan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 27, 2024 12:24 pmΕίπαμε να γίνουμε πιο ελαστικοί όσον αφορά το θέμα με την διαιτησία και αφήνουμε κάποιες δημοσιεύσεις που αφορούν την κριτική αποφάσεων που αφορούν το ματς αλλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε τα τόπικ να γίνουν πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ οπαδών των 2 ομάδων για την διαιτησία. Οπότε θα παρακαλέσω τους συμφορουμίτες ασχέτως τι ομάδα υποστηρίζουν να ηρεμήσουν και αντί να αναλώνονται στο ποια ομάδα έχει αδικηθεί, ποια όχι και να κάνουν τους συνήγορους των 2 ομάδων να επικεντρωθούν στο μπάσκετ και να μην μας αναγκάζουν να σβήνουμε δημοσιεύσεις και μοιραία να αρχίζουμε να μοιράζουμε ποινές.
Σου κάνανε και αναφορά και την έκλεισες καπάκι.
Καλη χρόνια!!

4
2
2