Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν αναφέρεσαι σε μένα, σου απαντώ ότι δεν τρολαρω και έκανα απλώς ένα λάθος στη χρονιά. Με έχει κουράσει η επιθετικότητα κάποιων μελών εδώ. Αλήθεια.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 12:16 pmΕίπαμε ο τύπος τρολαρει ακατάπαυστα αλλά πρέπει να είναι λίγο πιο διαβασμενος![]()
Πάμε παρακάτω.
Ο Βιλντοζα έδειξε χθες ότι έχει την τελική πάσα,δλδ να βρει τον ελεύθερο παίκτη και να γράψει ασίστ. Όπως έδειξε ότι μπορεί να τρέξει την ομάδα στον αιφνιδιασμό.
Στο 5-5 φάνηκε να έχει λίγο θέμα με κάποια επιπόλαια λάθη αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν το πρώτο φιλικό, τώρα μαθαίνει και συστήματα και συμπαίκτες.
Στην άμυνα προσπάθησε όμως πολύ και γενικά έδειξε διάθεση.
Ο Ντόρσεϊ ήταν ο κλασσικός Ντόρσεϊ, μπορεί να έχασε 4-5 αλλά έβαλε τα κρίσιμα και δεν φοβάται να βγει μπροστά. Έτσι κι αλλιώς στην Ευρωλίγκα δεν ξέρω τι χρόνο θα χει αλλά πλέον έχεις παίκτες να μην φοβούνται.
Λαρεντζάκης αδιόρθωτος. Αυστηρά για α1 μέχρι να αλλάξει μυαλά.
Δεν ξέρω αν στον Μακισικ έκανε καλό ο ανταγωνισμός η όσα ακούγονται (υπήρχαν φορές μετά από καλάθι που κοιτούσε αγριεμενος) πάντως αν μείνει και έχει αυτήν την εικόνα έχει άνετα θέση στο rotation.
Με τους παίκτες που έχει πλέον ο Ολυμπιακός οι χώροι που θα βρίσκει ο σακ θα είναι πολλοί. Βούτυρο στο ψωμί του δηλαδή.
Ο ραιτ αντιμετώπισε το παιχνίδι σαν ολ σταρ γκειμ λόγω Πρίντεζη, γι αυτό μίλησα για κακή νοοτροπία. Πρέπει να ακούσει κάνα γαλλικό για να επανέλθει. Αν και τον είδα να έχει χάσει λίγο την πλαστικότητα του, ίσως απ την προετοιμασία και τα βάρη; Δεν ξέρω.
Του Πίτερς το θέμα μάλλον είναι πρώτα ψυχολογικό και μετά χρονικό. Ίσως θέλει να νιώθει το πρώτο βιολί για να λειτουργήσει. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχει την προπερσυνη εικόνα.
Ο Πετρουσεφ θα είχε δωθεί είδη δανεικός δεν υπάρχει λόγος για τόση καθυστέρηση, η κολλάνε στις διαπραγματεύσεις για επέκταση η θέλει να τον κρατήσει για το σούπερ καπ μην τυχόν τραυματιστεί άλλος ψηλός. Η μη χρησιμοποίηση του χθες προς το πρώτο μου κάνει. Τώρα οι ενοχλήσεις στο γόνατο οκ ναι θα μπορούσε τι να πω.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ βγάζουν χολή για τον Πρίντεζηprime7 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 2:06 pmΗ αντιπαλότητα στα Social είναι σε άλλο επίπεδο. Και με τον Οσμάν γίνεται χαμός στα σχόλια εκατέρωθεν. Οι ομάδες μας η μία τραβάει την άλλη και δείχνει πόσο καλό κάνει να έχουμε και τους 2 δυνατούς. Θεωρώ πως πλέον και στους 2 αιώνιους οι προπονητές θα παίξουν ρόλο στο πώς διαχειριστούν τα ρόστερ τους. Οι Πρόεδροι έκαναν ότι καλύτερο.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Tι εννοείς; Επειδή πηρε παίκτη ο Παναθηναϊκός;tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 3:37 pmΝα τι μπορεί να περίμεναν στον Ολυμπιακό, λογικά δεν πάει πουθενά ο φιλιπ τώρα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν ξερεις οτι ο φαλ ειναι να χασει 5-7 ματς ευρωλιγκας δεν ειναι να τον κρατησεις τον πετρουσεφ..εγω ομως επειδη δεν εχω καμια εμπιστοσυνη οτι δεν θα χασει ολο τον πρωτο γυρο θα τον κρατουσα μεχρι τοτε..και αν ειναι τον δινεις στο δευτερο μισο.ο μιλου δεν ειναι εικονα αθλητη αυτη,αν παιζει 30λ θα βγαλει τραυματισμο.
-
Tsilarxos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Για Φαλ λένε Νοέμβρη στην καλύτερη αν καταφέρει να ξεκινήσει προπονήσεις. Μπορεί να πάει και πιο αργά η τελικά να μην υπάρξει η βελτίωση που αναμένουν και να μπει χειρουργείο.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 4:52 pmαν ξερεις οτι ο φαλ ειναι να χασει 5-7 ματς ευρωλιγκας δεν ειναι να τον κρατησεις τον πετρουσεφ..εγω ομως επειδη δεν εχω καμια εμπιστοσυνη οτι δεν θα χασει ολο τον πρωτο γυρο θα τον κρατουσα μεχρι τοτε..και αν ειναι τον δινεις στο δευτερο μισο.ο μιλου δεν ειναι εικονα αθλητη αυτη,αν παιζει 30λ θα βγαλει τραυματισμο.
Το να αφήσεις πετρούσεφ τώρα μπορεί να σε κάνει αργότερα να ψάχνεις παίχτη.
Ας μείνει στο ρόστερ και προς το παρών ας παίρνει αρκετό χρόνο στο 5.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ε καλα αν ειναι να ξεκινησει τον νοεμβρη τοτε μιλαμε οτι θα μπει σε φορμα οταν τελειωνει ο πρωτος γυρος..οποτε ειναι τρολ να τον δωσεις..ασε που κατι μου λεει οτι θα φαει και τον χρονο του πιτερς στο 4..Tsilarxos έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 5:00 pmΓια Φαλ λένε Νοέμβρη στην καλύτερη αν καταφέρει να ξεκινήσει προπονήσεις. Μπορεί να πάει και πιο αργά η τελικά να μην υπάρξει η βελτίωση που αναμένουν και να μπει χειρουργείο.
-
Tsilarxos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Η ομάδα προφανώς και δεν θέλει να τον δώσει. Ο μάνατζερ πιέζει και ο παίχτης προτιμάει να πάει αστέρα για να παίζει 25+ λεπτά.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 5:03 pmε καλα αν ειναι να ξεκινησει τον νοεμβρη τοτε μιλαμε οτι θα μπει σε φορμα οταν τελειωνει ο πρωτος γυρος..οποτε ειναι τρολ να τον δωσεις..ασε που κατι μου λεει οτι θα φαει και τον χρονο του πιτερς στο 4..Tsilarxos έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 5:00 pm
Για Φαλ λένε Νοέμβρη στην καλύτερη αν καταφέρει να ξεκινήσει προπονήσεις. Μπορεί να πάει και πιο αργά η τελικά να μην υπάρξει η βελτίωση που αναμένουν και να μπει χειρουργείο.
Στο 4 δύσκολα να βρεί χρόνο.
Ο Σάσα χωρίς ρυθμο είδαμε χθές ότι έβαλε 20 σβηστός. Και μας θύμισε πως είναι να κινείσαι off ball. Είναι κορυφαίος σε αυτό.
Μόνο χρόνο από το Ράιτ στο 5 μπορεί να φάει τώρα που λείπει ο Φαλ. Στο 3 θα παίζει ο Φούρνιε οπότε ο Πίτερς μόνο 4 θα παίζει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο