Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 07, 2024 10:04 am

Ήρθα παραλία σήμερα μπας και μου πέσει από χθες αλλά δεν το βλέπω...

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ !!!!

Γιώργο ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!!

Ευχαριστούμε μάγκες Αγγελόπουλοι που τιματε αυτούς που το αξίζουν και φτιάξατε ομαδάρα για τα 100 χρόνια του Δαφνοστεφανομένου!

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Σεπ 07, 2024 10:31 am

Christofis έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 9:24 am
manos_89 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 7:15 am
Εμένα ο Βιλντόζα δεν μου έδειξε κάτι που δεν ήξερα. Δεν έχω δει στατιστικά, αλλά η επιπολαιότητα υπάρχει διάχυτη στο παιχνίδι του. Θυμάμαι 1-2 λάθη μαζεμένα στην αρχή, τρίποντο στον αιφνιδιασμό κατεβάζοντας τη μπάλα, μια πάσα στα πόδια του πήτερς κάπου στο 2 ημίχρονο.
Με περισσότερα λεπτά αυτό δεν θα φαίνεται τόσο.
Νομίζω ότι έναν εκ των Βιλντόζα/Γκος θα τον φάει η μαρμάγκα. Προς το παρόν θα πόνταρα στον Βιλντόζα (ότι θα τον φάει η μαρμάγκα εννοώ :D).

Ο Πήτερς χάνεται με τον Βεζένκοβ, ο οποίος θα βάζει 20άρες και 30άρες, αλλά παίρνοντας τις ανάλογες προσπάθειες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χώρος για Πήτερς.

Στο μεταξύ στο Ολυμπιακός-Μακάμπι μου φάνηκαν και οι 2 ομάδες πολύ πιο έτοιμες από τον Παναθηναϊκό αλλά who knows.
Ο βιλντοζα δεν ειναι καλος στην ληψη αποφασεω(αυτο που περιγραφεις ως επιπολαιος) για αυτο και δεν ειναι ασσος. Ειναι δυαρι με καλο χειρισμο και ειναι καλος πασερ. Με τον γουοκαπ ή τον γκος διπλα του θα ειναι καραβασικουρα.

Ο πιτερς δεν ηταν κακος αμυντικα στο 3, ηταν αστοχος(ισως γιατι το κορμι ειναι ακομη βαρυ λογω της προετοιμασιας) και για αυτο φανηκε σαν να χαθηκε( ουτως ή αλλως και περυσι δεν επαιρνε πολλες προσπαθειες ασχετα αν ηταν πρωτος σκορερ της ομαδας γιατι ηταν πολυ ευστοχος.

Ο παο ειχε πιο σημαντικες απουσιες για το παιχνιδι του απο οτι εμεις
Πολύ σωστό comment. Παιδιά είναι πρώτο φιλικό, δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τους παίκτες. Ο Ντόρσευ πχ ήταν άστοχος, στο επόμενο μπορεί να τα χλατσώνει από παντού. Και μένα μου άρεσε πολύ ο Βιλντόζα. Πιστεύω ότι μπορεί να πάρει επάξια τον ρόλο του Σλούκα στην ομάδα του 22’ στην second unit. Ο Μακίσικ ευχάριστη έκπληξη και αρχίζει ο πονοκέφαλος για τον coach. Η ομάδα είναι από άλλο πλανήτη, αλλά υπάρχουν δυο βασικά θέματα κατά την άποψη μου:

1. Έχουμε μαζευτεί πολλοί. Δεν βγαίνει το πράγμα με αυτό το ρόστερ και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το διαχειριστεί αυτό ο coach και αν είναι διαχειρίσιμο.

2. Μου φαίνεται απίστευτο, αλλά βλέπω πρόβλημα στους ψηλούς. Ο Ράιτ ενώ είναι αγαπημένο πουλέν, δεν είναι ακόμα έτοιμος να αναλάβει ρόλο στην ομάδα. Ο Μίλου δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να παίξει αποδοτικά για πάνω από 20 λεπτά με τέτοια φυσική κατάσταση. Μέχρι να γυρίσει ο Φαλ και να βρει την φόρμα του θα έχουμε πρόβλημα.

Με Πετρούσεφ τι θα γίνει τελικά ρε μάγκες; Επίσης αν ο Γκός ξεκινάει με πρόβλημα στον ώμο, τον βλέπω να μην παίζει τόσο πολύ φέτος.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Σεπ 07, 2024 10:37 am

Dimmitz έγραψε:

2. Μου φαίνεται απίστευτο, αλλά βλέπω πρόβλημα στους ψηλούς. Ο Ράιτ ενώ είναι αγαπημένο πουλέν, δεν είναι ακόμα έτοιμος να αναλάβει ρόλο στην ομάδα. Ο Μίλου δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να παίξει αποδοτικά για πάνω από 20 λεπτά με τέτοια φυσική κατάσταση. Μέχρι να γυρίσει ο Φαλ και να βρει την φόρμα του θα έχουμε πρόβλημα.

Με Πετρούσεφ τι θα γίνει τελικά ρε μάγκες; Επίσης αν ο Γκός ξεκινάει με πρόβλημα στον ώμο, τον βλέπω να μην παίζει τόσο πολύ φέτος.
Για τον Ράιτ νόμίζω ότι όσοι περίμεναν ξαφνικά να είναι επιπέδου 1ου σέντερ σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είχαν υπερβολικές προσδοκίες, όμως εξίσου υπερβολικό είναι να τον κρίνουμε από το πρώτο φιλικό που ήταν και εορταστικού χαρακτήρα. Ο Μιλού μπορεί να βγάζει 20 και κάτι λεπτά, τα 30 λεπτά σε υψηλή ένταση που αναγκάστηκε να βγάζει πέρυσι στους τελικούς είναι πολλά για να μπορεί να διατηρεί την ίδια απόδοση. Ο Ράιτ πρέπει να καλύψει αυτά τα 15-18 λεπτά, αν είναι σοβαρός αμυντικά θα τα καταφέρει. Αν έχουμε και τον Πετρούσεφ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το ζήτημα είναι αν οι ενοχλήσεις του Πετρούσεφ ήταν πραγματικές ή αν ο παίκτης θέλει να μας πιέσει.

Delpo1987

senior
Reactions:

Σάβ Σεπ 07, 2024 10:41 am

Christofis έγραψε:
manos_89 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 7:15 am
Εμένα ο Βιλντόζα δεν μου έδειξε κάτι που δεν ήξερα. Δεν έχω δει στατιστικά, αλλά η επιπολαιότητα υπάρχει διάχυτη στο παιχνίδι του. Θυμάμαι 1-2 λάθη μαζεμένα στην αρχή, τρίποντο στον αιφνιδιασμό κατεβάζοντας τη μπάλα, μια πάσα στα πόδια του πήτερς κάπου στο 2 ημίχρονο.
Με περισσότερα λεπτά αυτό δεν θα φαίνεται τόσο.
Νομίζω ότι έναν εκ των Βιλντόζα/Γκος θα τον φάει η μαρμάγκα. Προς το παρόν θα πόνταρα στον Βιλντόζα (ότι θα τον φάει η μαρμάγκα εννοώ :D).

Ο Πήτερς χάνεται με τον Βεζένκοβ, ο οποίος θα βάζει 20άρες και 30άρες, αλλά παίρνοντας τις ανάλογες προσπάθειες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χώρος για Πήτερς.

Στο μεταξύ στο Ολυμπιακός-Μακάμπι μου φάνηκαν και οι 2 ομάδες πολύ πιο έτοιμες από τον Παναθηναϊκό αλλά who knows.
Ο βιλντοζα δεν ειναι καλος στην ληψη αποφασεω(αυτο που περιγραφεις ως επιπολαιος) για αυτο και δεν ειναι ασσος. Ειναι δυαρι με καλο χειρισμο και ειναι καλος πασερ. Με τον γουοκαπ ή τον γκος διπλα του θα ειναι καραβασικουρα.

Ο πιτερς δεν ηταν κακος αμυντικα στο 3, ηταν αστοχος(ισως γιατι το κορμι ειναι ακομη βαρυ λογω της προετοιμασιας) και για αυτο φανηκε σαν να χαθηκε( ουτως ή αλλως και περυσι δεν επαιρνε πολλες προσπαθειες ασχετα αν ηταν πρωτος σκορερ της ομαδας γιατι ηταν πολυ ευστοχος.

Με αφορμή το ότι ο ΠΑΟ είχε σημαντικότερες απουσίες από ότι εμείς , με το οποίο διαφωνώ, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μοιραστούν οι χρόνοι φέτος αν οντως δεν υπάρξει αποχώρηση. Σκεφτείτε ότι χθες για εμάς δεν έπαιξαν Γουοκαπ, Γκος , Φουρνιε , Πετρουσεφ, Φαλ (οι 4 από τους 5 είναι κομβικοτατοι για το παιχνίδι μας και ο Πετρουσεφ είναι διεθνής Σέρβος ) και η ομάδα φαινόταν πλήρης . Μια ομάδα με αυτή την 5 αδα σαν βασική πιστεύω θα παλευε για πλέι-οφ με βλέψεις για πλεονέκτημα και χθες δεν έπαιζε καν , χωρίς με εξαίρεση τον ασσο να φαίνεται ότι λείπει κάτι ! Μακάρι να βρει τη φόρμουλα ο σκακιστής το βάθος που έχουμε με εντυπωσίασε πάντως!!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 07, 2024 11:00 am

Conan1982 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Για τον Ράιτ νόμίζω ότι όσοι περίμεναν ξαφνικά να είναι επιπέδου 1ου σέντερ σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είχαν υπερβολικές προσδοκίες, όμως εξίσου υπερβολικό είναι να τον κρίνουμε από το πρώτο φιλικό που ήταν και εορταστικού χαρακτήρα. Ο Μιλού μπορεί να βγάζει 20 και κάτι λεπτά, τα 30 λεπτά σε υψηλή ένταση που αναγκάστηκε να βγάζει πέρυσι στους τελικούς είναι πολλά για να μπορεί να διατηρεί την ίδια απόδοση. Ο Ράιτ πρέπει να καλύψει αυτά τα 15-18 λεπτά, αν είναι σοβαρός αμυντικά θα τα καταφέρει. Αν έχουμε και τον Πετρούσεφ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το ζήτημα είναι αν οι ενοχλήσεις του Πετρούσεφ ήταν πραγματικές ή αν ο παίκτης θέλει να μας πιέσει.
Κάνεις δεν νομίζω να περιμένει τον Ράιτ να πιάσει απόδοση 1ου Σέντερ ή έστω την περσινή. Το ζήτημα είναι να μπορεί να πάρει έναν ρόλο περισσότερο από αυτόν του Αντεντοκουμπο στον ΠΑΟ, δλδ να είναι 15 λεπτά στο παρκέ (όσο λείπει ο Φαλ) και να μην είναι αρνητικός για την ομάδα ή κάνει μαζεμένα φουλ και αναγκαστικά μετά θα πρέπει να μείνει στο παρκέ ο Μίλου με αναπνευστήρα.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 07, 2024 11:07 am

Delpo1987 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 10:41 am
Christofis έγραψε:

Με αφορμή το ότι ο ΠΑΟ είχε σημαντικότερες απουσίες από ότι εμείς , με το οποίο διαφωνώ, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μοιραστούν οι χρόνοι φέτος αν οντως δεν υπάρξει αποχώρηση. Σκεφτείτε ότι χθες για εμάς δεν έπαιξαν Γουοκαπ, Γκος , Φουρνιε , Πετρουσεφ, Φαλ (οι 4 από τους 5 είναι κομβικοτατοι για το παιχνίδι μας και ο Πετρουσεφ είναι διεθνής Σέρβος ) και η ομάδα φαινόταν πλήρης . Μια ομάδα με αυτή την 5 αδα σαν βασική πιστεύω θα παλευε για πλέι-οφ με βλέψεις για πλεονέκτημα και χθες δεν έπαιζε καν , χωρίς με εξαίρεση τον ασσο να φαίνεται ότι λείπει κάτι ! Μακάρι να βρει τη φόρμουλα ο σκακιστής το βάθος που έχουμε με εντυπωσίασε πάντως!!
Κοιτα για να ειμαστε λιγο αντικειμενικοι χθες ελειψαν ολα τα πενταρια του Παο ο Ναν και ο σλουκας Δηλαδοι οι περσινοι τρεις καλυτεροι του παικτες και τα αναπληρωματικα πενταρια. Σε ενα ηδη μικρο ροστερ τετοιες απουσιε ειναι ποκυ σημαντικες καθως ο καλαιτζακης, ο σαμαντουροβ και ο μωραιτης ειναι αυμπληρωματικοι παικτες που ειτε θα ειναι εκτος ειτε και να ειναι παρον μαλλον δεν θα παιζουν καθολου ακομη και σε παιχνιδια Α1

Το πως θα μοοραστουν οι χρονοι ενω θα ειναι ολοι καλα ειναι οντως μια σπαζοκεφαλια που ομως ο κοουτα πληρωνεται καλα για να λυσει.

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Σεπ 07, 2024 11:14 am

kite26 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 12:55 am
prime7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 07, 2024 12:51 am
Δεν ΥΠΆΡΧΕΙ!!! Νικήσαμε με την κλασική του πιρουέτα και το πεταχτάρι !!!!!

ΓΙΩΡΓΟ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!
Μπορεί να μη με πιστέψεις, αλλά έτσι σκεφτόμουνα ότι θα τελείωνε. Σαν να μην να μπορούσε να υπάρξει άλλο τέλος στο παραμύθι του Γιωργαρου. Πριντεζαρα μου σ' αγαπώ, πώς να ξεχάσω που με έκανες να κλαίω σαν μωρό παιδί το 2011. Να ξέρεις ότι από εκεί ψηλά σε βλέπει ο Ντούντα και σε καμαρώνει!
Το 2011 μαλλον εκλαιγες απ τη συγκηνητικη αγκαλια ΔΔ με Ζοτς......αλλα τεσπα,μικρο το κακο....

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Σεπ 07, 2024 11:24 am

Το 2011 κλαιγαμε που διαλύθηκε η ομάδα και διαφαινόταν πέτρινα χρόνια και παρκάρισμα αλλά 7-8 μήνες μετά , το 2012 , επειδή είχαμε ακόμα στην ομάδα Σπανούλη Πρίντεζη με κάτι 22χρονους ταλαντούχους Έλληνες και ήρθαν Λο με τον Τζόι Ντόρσεϊ ( και ένας πολύ κοντούλης σέντερ με μπρατσα ) κλαιγαμε από χαρά που άλλαξε για πάντα η μοίρα του Ολυμπιακού και τοποθετήθηκε για τα καλά στην ελίτ :mrgreen:

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Σάβ Σεπ 07, 2024 11:52 am

Σαν αγχωμενος μου φάνηκε χθες ο Ραιτ για να αποδείξει κάτι, δεν αποκλείεται να τον εχει επηρεάσει ψυχολογικά η υπερφόρτωση στα σέντερ.

Αντίθετα ο Μακισικ εμφανως έχει νιώσει πίεση και παρουσιάστηκε (χθες τουλάχιστον) σε εντελως διαφορετικη κατάσταση απο την αντίστοιχη περσινή.

Και αν ισχύουν αυτά, κάπου λήγει τη συζήτηση για το τι ειναι καλο και τι ειναι κακο οσον αφορα το μέγεθος του ρόστερ και τις ισορροπίες που προκύπτουν. Η σωστη απάντηση είναι: εξαρτάται.

Δεν ειναι ολοι ίδιοι χαρακτηρες σε μια ομάδα (και λογικο), καθε ενας πάντα θα αντιδρά διαφορετικα, καποιους το μικρο ροστερ θα τους κανει να νιώθουν άνετα, κάποιους θα τους επαναπαύει ενώ αντίστοιχα με το μεγαλύτερο καποιοι θα εχουν έξτρα κίνητρο και κάποιοι θα αγχώνονται.

You can't always win.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 07, 2024 11:56 am

Conan1982 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Το να μας πιεσει ο παικτης μεσω ενος τραυματισμου σε ενα φιλικο παιχνιδι γιορτη θα ηταν μεγαλη μικροπρεπεια. Ειδικα αν εχει παρθει αποφαση να μεινεινππυ μονο τον εαυτο του θα βλαψει καθως δεν εχει συμβολαιο μονο για φετος. Εκτος και αν οντως εχει αποφασιστει να φυγει και απλα κανουμε καψονια ατον προεδρο του αστερα για τις δηλωσεις του(που ειναι δικη μας μικροπρεπεια ως προς τον σφαιροπουλο και τον παικτη).

Εγω παντως θα τον κρατουσα τουλαχιστον μεχρι να δω τον φαλ σε ομαδικη προπονηση( δεν νομιζω θα αργησει) να βγαζει ολο το προγραμμα καθως δεν πρεπει να καει ο Ραιτ και να μην κλαταρει ο Μιλουτινοφ (ο οποιος επαιζε στους ολυμπιακους δηλαδη δεν καθοταν 3 μηνες οποτε δεν νομιζω να ειναι σε τοσο κακη φυσικη κατασταση( κοιλιτσα δεν προσεξα η αληθεια))

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:16 pm

Είπαμε ο τύπος τρολαρει ακατάπαυστα αλλά πρέπει να είναι λίγο πιο διαβασμενος :D
Πάμε παρακάτω.

Ο Βιλντοζα έδειξε χθες ότι έχει την τελική πάσα,δλδ να βρει τον ελεύθερο παίκτη και να γράψει ασίστ. Όπως έδειξε ότι μπορεί να τρέξει την ομάδα στον αιφνιδιασμό.
Στο 5-5 φάνηκε να έχει λίγο θέμα με κάποια επιπόλαια λάθη αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν το πρώτο φιλικό, τώρα μαθαίνει και συστήματα και συμπαίκτες.
Στην άμυνα προσπάθησε όμως πολύ και γενικά έδειξε διάθεση.
Ο Ντόρσεϊ ήταν ο κλασσικός Ντόρσεϊ, μπορεί να έχασε 4-5 αλλά έβαλε τα κρίσιμα και δεν φοβάται να βγει μπροστά. Έτσι κι αλλιώς στην Ευρωλίγκα δεν ξέρω τι χρόνο θα χει αλλά πλέον έχεις παίκτες να μην φοβούνται.
Λαρεντζάκης αδιόρθωτος. Αυστηρά για α1 μέχρι να αλλάξει μυαλά.
Δεν ξέρω αν στον Μακισικ έκανε καλό ο ανταγωνισμός η όσα ακούγονται (υπήρχαν φορές μετά από καλάθι που κοιτούσε αγριεμενος) πάντως αν μείνει και έχει αυτήν την εικόνα έχει άνετα θέση στο rotation.
Με τους παίκτες που έχει πλέον ο Ολυμπιακός οι χώροι που θα βρίσκει ο σακ θα είναι πολλοί. Βούτυρο στο ψωμί του δηλαδή.
Ο ραιτ αντιμετώπισε το παιχνίδι σαν ολ σταρ γκειμ λόγω Πρίντεζη, γι αυτό μίλησα για κακή νοοτροπία. Πρέπει να ακούσει κάνα γαλλικό για να επανέλθει. Αν και τον είδα να έχει χάσει λίγο την πλαστικότητα του, ίσως απ την προετοιμασία και τα βάρη; Δεν ξέρω.
Του Πίτερς το θέμα μάλλον είναι πρώτα ψυχολογικό και μετά χρονικό. Ίσως θέλει να νιώθει το πρώτο βιολί για να λειτουργήσει. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχει την προπερσυνη εικόνα.
Ο Πετρουσεφ θα είχε δωθεί είδη δανεικός δεν υπάρχει λόγος για τόση καθυστέρηση, η κολλάνε στις διαπραγματεύσεις για επέκταση η θέλει να τον κρατήσει για το σούπερ καπ μην τυχόν τραυματιστεί άλλος ψηλός. Η μη χρησιμοποίηση του χθες προς το πρώτο μου κάνει. Τώρα οι ενοχλήσεις στο γόνατο οκ ναι θα μπορούσε τι να πω.

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:28 pm

Mηπως τελικα να γινει ο Πετρουσεφ το 3ο 3αρι μας και να δωθει δανεικος ο Ράιτ; :D

Το θεμα χθες με τον Πιτερς δεν ηταν οτι εκβιασε προσπαθειες ή οτι ηταν αστοχος. Ηταν οτι αναγκαζοταν να παει σε προσωπικες φασεις. 2 φορες μονο βρηκε το στατικο σουτ, που τον εχει κανει διασημο. Παιζοντας στο '3' και με τον Σασα να τραβαει ολο το παιχνιδι, ευνουχιζεται το βασικο του πλεονεκτημα. Οπως επισης δεν μπορει να κανει αυτα τα fade away σουτ απο τα φτερα.

Βιλντοζα στον ασσο απλα δεν υπαρχει. Γι'αυτο λεγαμε οτι θα βρισκεται στο παρκε παντα ενας εκ των Γουοκαπ και Γκος. Ή ο Φουρνιε σαν οργανωτης, οσο δεν τραβαει ο Γκος. Πολυ ανωτερος του Λουκα σε αυτο το κομματι. Ο Βιλντοζα απλα θα κονταροχτυπηθει με τον Ντορσευ για το ποιος θα αναλαβει το '2'.

Καλο νεο η εικονα του Μακκισικ. Θελουμε ενα 2αρο3αρι με μεγεθος. Ποσο να αντεξει ο Παπ και πως να ανταπεξερθει ο Φουρνιε ή ο Πιτερς απεναντι σε πυραυλοκινητους αντιπαλους ή σε αντιπαλους με μεγεθος. Συνηθως θα βρουν μπορστα τους το πρωτο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Σάβ Σεπ 07, 2024 12:32 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:29 pm

Μια υποσημείωση για Πίτερς. Όντως μαζί με τον Ραιτ ήταν ο πιο επηρεασμένος παίκτης μας από τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ και από την έλευση του Σάσα, πράγμα που είναι απολύτως φυσιολογικό και θα θέλει κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί στον νέο του ρόλο. Δεν είναι εύκολο να είσαι πρώτο βιολί και να παίζεις 25+ λεπτά όλη τη σεζόν πέρυσι και ξαφνικά να πρέπει να βρεις χρόνο και ρόλο ως δεύτερος. Όμως, μετά την περσινή του χρόνια είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και θα είναι χρήσιμος για την ομάδα. Αποκλείεται να πιάσει τα επίπεδα μετριότητας του 22´ και το υπογράφω.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Σεπ 07, 2024 12:44 pm

Αν δεν βγει ο Πίτερς θα φέρουμε Πρίντεζη

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Σάβ Σεπ 07, 2024 2:06 pm

Η αντιπαλότητα στα Social είναι σε άλλο επίπεδο. Και με τον Οσμάν γίνεται χαμός στα σχόλια εκατέρωθεν. Οι ομάδες μας η μία τραβάει την άλλη και δείχνει πόσο καλό κάνει να έχουμε και τους 2 δυνατούς. Θεωρώ πως πλέον και στους 2 αιώνιους οι προπονητές θα παίξουν ρόλο στο πώς διαχειριστούν τα ρόστερ τους. Οι Πρόεδροι έκαναν ότι καλύτερο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”