Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε συμμετοχή του Σασα,αν ο μυϊκός σπασμός γίνει μια ωραία θλάση και μείνει ένα μήνα έξω θα έχουμε θέμα.Δυστυχώς κάναμε κάποιες τζάμπα ήττες και τώρα δεν υπάρχει μαξιλαράκι ασφαλείας.Τον ΠΑΟ μπορούμε να τον κερδίσουμε και χωρίς τον Βεζενκοφ,αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει.Λογικά θα δούμε και Μπολομποι στο 4 για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα.
Από τη μια έχουμε ομάδες να ενισχύονται πολύ σημαντικά.
Από την άλλη όλοι νικάνε όλους. Οι διαφορές στη βαθμολογία είναι πολύ μικρές. Η Μπασκόνια είναι πρώτη. Τουλάχιστον 14 ομάδες έχουν φιλοδοξίες 8αδας.
Φυσικά και κινδυνεύουμε να μην μπούμε 8αδα.
Θα γίνει σφαγή μέχρι τέλους
Δυστυχώς έχουμε κάνει πολύ άσχημες ήττες
Αύριο βαθμολογικά καίει το παιχνίδι.
Σε κάθε περίπτωση χωρίς διορθώσεις η ομάδα δε θα τα καταφέρει. Κανένα πρόβλημα βέβαια αν δε μπορούν κι άλλα λεφτά οι πρόεδροι. Και πάλι τους ευχαριστουμε
Από την άλλη όλοι νικάνε όλους. Οι διαφορές στη βαθμολογία είναι πολύ μικρές. Η Μπασκόνια είναι πρώτη. Τουλάχιστον 14 ομάδες έχουν φιλοδοξίες 8αδας.
Φυσικά και κινδυνεύουμε να μην μπούμε 8αδα.
Θα γίνει σφαγή μέχρι τέλους
Δυστυχώς έχουμε κάνει πολύ άσχημες ήττες
Αύριο βαθμολογικά καίει το παιχνίδι.
Σε κάθε περίπτωση χωρίς διορθώσεις η ομάδα δε θα τα καταφέρει. Κανένα πρόβλημα βέβαια αν δε μπορούν κι άλλα λεφτά οι πρόεδροι. Και πάλι τους ευχαριστουμε
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι μόνο ο ολυμπιακός έχει κερδίσει στην Βιτόρια αλλά μόνο ο Οσφπ η ρεαλ και η Μακάμπι έχουν παίξει εκεί από ομάδες 8αδας. Σίγουρα θα έχει απώλειες αλλά θα παραμείνει ψηλά. Παίζει σπουδαίο μπάσκετ, έχει και 2 δίπλα στην Τουρκία.Ilias7 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 01, 2023 12:21 pmΠαρατηρώντας λίγο τη βαθμολογία της Ευρωλίγκα βλέπω πως είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει περάσει από τη Μπασκόνια. Καθώς τρέχει σερί 8-1.
Ίσως στο τέλος να παίξει το ρόλο του αυτό το διπλό καθώς για την ώρα η Μπασκόνια δε δείχνει να είναι φωτοβολίδα που θα σβήσει.
Η Μονακό είναι πιο πιθανό να χάσει έδαφος. Τον τελευταίο μήνα δεν πατάει πολύ καλά, αν και δεν το πλήρωσε. Έχει χάσει τον Λόιντ και η περιφέρεια της έχει πέσει πολύ σε απόδοση, κυρίως στα ποσοστά 3π. Πιο πιθανή ισοβαθμία μου κάνει αυτή.
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μολις το διαβασα κι εγω στο sdna.......αναφερει και το ονομα του Κοτζια που γενικα ειναι σοβαρος και εγκυρος........το ποσο βεβαια που γραφεται (2,5 μιλιονς για εναμιση χρονο)μου φαινεται περαν καθε λογικης........Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 01, 2023 9:50 pmΈχει πάρει το μάτι μου ότι για Ντόρσεϊ εμεις κι η Φενέρ δίνουμε σχεδόν τα ίδια ποσά.Είχε πρόταση κι από Μονακό την οποία αρνήθηκε σήμερα!Παίζεται δηλαδή μεταξύ Ολυμπιακού-Φενέρ η επομένη ομάδα του....σύντομα θα φανεί αν στέκουν οι φήμες
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλα οχι σοβαρος και εγκυρος ο κοτζιας...απο τους χειροτερους ειναι...οτι βλεπει στο τουιτερ αναπαραγει..assistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 02, 2023 12:14 amΜολις το διαβασα κι εγω στο sdna.......αναφερει και το ονομα του Κοτζια που γενικα ειναι σοβαρος και εγκυρος........το ποσο βεβαια που γραφεται (2,5 μιλιονς για εναμιση χρονο)μου φαινεται περαν καθε λογικης........Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 01, 2023 9:50 pmΈχει πάρει το μάτι μου ότι για Ντόρσεϊ εμεις κι η Φενέρ δίνουμε σχεδόν τα ίδια ποσά.Είχε πρόταση κι από Μονακό την οποία αρνήθηκε σήμερα!Παίζεται δηλαδή μεταξύ Ολυμπιακού-Φενέρ η επομένη ομάδα του....σύντομα θα φανεί αν στέκουν οι φήμες
μεχρι στιγμης για ντορσει τα παντα ακουστηκαν..οτι εχουμε 300κ καλυτερη προταση,οτι εχουμε 300κ χειροτερη προταση αλλα και οτι θα περιμενει 10ημερο συμβολαιο που μαλιστα το βρηκε κιολας..
δικη μου εκτιμηση οτι δινουμε λιγοτερα απο φενερ αλλα ο ντορσει θα παει για το 10ημερο..αφου ληξει κ αυτο παιζει να τον παρουμε κοψοχρονια αφου ολες οι αλλες ομαδες θα κοιταξουν αλλου.
βεβαια αν ειναι να εχει τετοιο ερωτα ο ντορσει για το ΝΒΑ παιζει περισσοτερη ζημια να μας κανει παρα καλο..εγω θα τον εφερνα μονο αν υπογραψει 1,5 χρονο και με οψιον να φυγει 10ιουνιου το πολυ..μην χασουμε παλι ολα τα γκαρντ για να τον περιμενουμε.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τον Κοτζια εγω τον εκτιμω,τον θεωρω σοβαρο και γνωστη και στο ραδιοφωνο τον ακουω και με καλυπτει.......αλλα οκ δε θα τα χαλασουμε εδω,ο καθενας με τις προτιμησεις του......shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 02, 2023 2:23 amκαλα οχι σοβαρος και εγκυρος ο κοτζιας...απο τους χειροτερους ειναι...οτι βλεπει στο τουιτερ αναπαραγει..assistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 02, 2023 12:14 am
Μολις το διαβασα κι εγω στο sdna.......αναφερει και το ονομα του Κοτζια που γενικα ειναι σοβαρος και εγκυρος........το ποσο βεβαια που γραφεται (2,5 μιλιονς για εναμιση χρονο)μου φαινεται περαν καθε λογικης........
μεχρι στιγμης για ντορσει τα παντα ακουστηκαν..οτι εχουμε 300κ καλυτερη προταση,οτι εχουμε 300κ χειροτερη προταση αλλα και οτι θα περιμενει 10ημερο συμβολαιο που μαλιστα το βρηκε κιολας..
δικη μου εκτιμηση οτι δινουμε λιγοτερα απο φενερ αλλα ο ντορσει θα παει για το 10ημερο..αφου ληξει κ αυτο παιζει να τον παρουμε κοψοχρονια αφου ολες οι αλλες ομαδες θα κοιταξουν αλλου.
βεβαια αν ειναι να εχει τετοιο ερωτα ο ντορσει για το ΝΒΑ παιζει περισσοτερη ζημια να μας κανει παρα καλο..εγω θα τον εφερνα μονο αν υπογραψει 1,5 χρονο και με οψιον να φυγει 10ιουνιου το πολυ..μην χασουμε παλι ολα τα γκαρντ για να τον περιμενουμε.
Τι να την κανει ο Ντορσει την οψιον 10Ιουνη;;;;;;;;1η Ιουλιου ξεκινανε οι μεταγραφες στο Αμερικα...........
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καποια στιγμη τον ειχα ακουσει και εγω,εχει οντως καποιες γνωσεις απο χαμηλοτερες κατηγοριες,ιωνικο κτλ ,παρακολουθει γενικα μπασκετ..αλλα εγω μιλαω για τις ΄΄πληροφοριες΄΄που εχει για μεταγραφες ..για του παο κατι βρισκει μιας και δουλευει στο σδνα,ολυμπιακο ουτε ελεφαντα..αλλα οκ δεν ειναι εκει το θεμα μαςassistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 02, 2023 11:19 amτον Κοτζια εγω τον εκτιμω,τον θεωρω σοβαρο και γνωστη και στο ραδιοφωνο τον ακουω και με καλυπτει.......αλλα οκ δε θα τα χαλασουμε εδω,ο καθενας με τις προτιμησεις του......shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 02, 2023 2:23 am
καλα οχι σοβαρος και εγκυρος ο κοτζιας...απο τους χειροτερους ειναι...οτι βλεπει στο τουιτερ αναπαραγει..
Τι να την κανει ο Ντορσει την οψιον 10Ιουνη;;;;;;;;1η Ιουλιου ξεκινανε οι μεταγραφες στο Αμερικα...........
Δικαιο εχεις οτι του ειναι αχρηστη αλλα ας παρει το ρισκο οτι θα βρει και εμεις να κλεισουμε καναν λοιντ να τελειωνουμε..γιατι στις 25ιουλιου που αποφασιζει καθε φορα δεν θα υπαρχει καλο 2ρι ουτε για δειγμα.
Προσωπικά δεν τον θέλω το Ντόρσευ. Κι αγωνιστικά έχω ενστάσεις , αλλά το βασικό είναι ότι το παιδί ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Με το ζόρι παντρια; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ευρώπη, τι να κάνουμε τώρα.
Κι αν αναγκαστεί να έρθει, θα έχουμε ένα ξενερώμενο παίκτη, που θα κάνει αγγαρεία, δε θα τον νοιάζει νικήσουμε χάσουμε.
Και το καλοκαίρι, θα μας ξαναζαλισει τον έρωτα
Όχι ευχαριστώ, από μακρυά κι αγαπημένοι.
Αν τα αδέλφια θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, παίκτες υπάρχουν αν έχουμε μάτι. Και παίκτες που θα το δούνε σαν ευκαιρία ζωής.
Ψάχνουμε μακκισικ με καλύτερο σουτ, ίσως και λίγο πιο ψηλό
Για τον Πίτερς είναι πανευκολο να βρεις αντικαταστάτη. Βασικά είναι αδύνατο να βρεις το ίδιο σοφτ παίκτη.
Κι αν αναγκαστεί να έρθει, θα έχουμε ένα ξενερώμενο παίκτη, που θα κάνει αγγαρεία, δε θα τον νοιάζει νικήσουμε χάσουμε.
Αν τα αδέλφια θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, παίκτες υπάρχουν αν έχουμε μάτι. Και παίκτες που θα το δούνε σαν ευκαιρία ζωής.
Για τον Πίτερς είναι πανευκολο να βρεις αντικαταστάτη. Βασικά είναι αδύνατο να βρεις το ίδιο σοφτ παίκτη.
- lefpan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Εγώ στη θέση σου θα τον ήθελα σαν τρελός τον Ντόρσεϋ, για τους ίδιους λόγους που εσύ λες πως δεν τον θέλεις.Dedalos έγραψε: ↑Δευ Ιαν 02, 2023 4:36 pmΠροσωπικά δεν τον θέλω το Ντόρσευ. Κι αγωνιστικά έχω ενστάσεις , αλλά το βασικό είναι ότι το παιδί ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Με το ζόρι παντρια; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ευρώπη, τι να κάνουμε τώρα.
Γιατί, τότε θα είχα περισσότερες εναλλακτικές στο εβδομαδιαίο κράξιμό μου. Αντί να κράζω μόνο τον Κάαναν, τον Πίτερς και τον Παπανικολάου, θα πλούτιζα το ρεπερτόριό μου και θα έβαζα και Ντόρσεϋ μέσα.
Πώς να το κάνουμε; Δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Πες ότι μια μέρα σπάει ο διάολος το ποδάρι του και παίζουν καλά και ο Κάαναν, και ο Πίτερς και ο Παπ. Ποιόν θα έχω να κράξω τότε; Ενώ, αν υπάρχει και ο Ντόρσεϋ, μεγαλώνει το φάσμα του κραξίματός μου. Ε, τώρα, αν τύχει και παίξει και αυτός καλά, τι να γίνει; Θα λουφάξω εκείνη την ημέρα και θα βγω φορτσάτος στην επόμενη αγωνιστική για να βρω το υποψήφιο θύμα μου.
ΥΓ: Σου προτείνω να παρακολουθήσεις λίγα μαθήματα γυμναστικής, γιατί θα σου χρειαστούν σε λίγο καιρό (όταν ο Πίτερς θα κάνει παπάδες) για μια μεγαλοπρεπή κυβίστηση.
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο