Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Rice

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Δεκ 29, 2022 1:53 pm

Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε συμμετοχή του Σασα,αν ο μυϊκός σπασμός γίνει μια ωραία θλάση και μείνει ένα μήνα έξω θα έχουμε θέμα.Δυστυχώς κάναμε κάποιες τζάμπα ήττες και τώρα δεν υπάρχει μαξιλαράκι ασφαλείας.Τον ΠΑΟ μπορούμε να τον κερδίσουμε και χωρίς τον Βεζενκοφ,αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει.Λογικά θα δούμε και Μπολομποι στο 4 για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Δεκ 29, 2022 4:55 pm

Επιτακτικη νικη με παο αν δεν θελουμε να ξεχασουμε την τετραδα..εχουμε κανει ηδη πολλες ηττες δεν παιρνει και αλλο..εδω λεγαμε παμε για 5/0 και κοντευουμε το 0/5..

Dedalos

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 30, 2022 2:52 am

Από τη μια έχουμε ομάδες να ενισχύονται πολύ σημαντικά.
Από την άλλη όλοι νικάνε όλους. Οι διαφορές στη βαθμολογία είναι πολύ μικρές. Η Μπασκόνια είναι πρώτη. Τουλάχιστον 14 ομάδες έχουν φιλοδοξίες 8αδας.
Φυσικά και κινδυνεύουμε να μην μπούμε 8αδα.
Θα γίνει σφαγή μέχρι τέλους
Δυστυχώς έχουμε κάνει πολύ άσχημες ήττες
Αύριο βαθμολογικά καίει το παιχνίδι.
Σε κάθε περίπτωση χωρίς διορθώσεις η ομάδα δε θα τα καταφέρει. Κανένα πρόβλημα βέβαια αν δε μπορούν κι άλλα λεφτά οι πρόεδροι. Και πάλι τους ευχαριστουμε

Ilias7

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιαν 01, 2023 12:21 pm

Παρατηρώντας λίγο τη βαθμολογία της Ευρωλίγκα βλέπω πως είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει περάσει από τη Μπασκόνια. Καθώς τρέχει σερί 8-1.

Ίσως στο τέλος να παίξει το ρόλο του αυτό το διπλό καθώς για την ώρα η Μπασκόνια δε δείχνει να είναι φωτοβολίδα που θα σβήσει.

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιαν 01, 2023 5:40 pm

Ilias7 έγραψε:
Κυρ Ιαν 01, 2023 12:21 pm
Παρατηρώντας λίγο τη βαθμολογία της Ευρωλίγκα βλέπω πως είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει περάσει από τη Μπασκόνια. Καθώς τρέχει σερί 8-1.

Ίσως στο τέλος να παίξει το ρόλο του αυτό το διπλό καθώς για την ώρα η Μπασκόνια δε δείχνει να είναι φωτοβολίδα που θα σβήσει.
Ναι μόνο ο ολυμπιακός έχει κερδίσει στην Βιτόρια αλλά μόνο ο Οσφπ η ρεαλ και η Μακάμπι έχουν παίξει εκεί από ομάδες 8αδας. Σίγουρα θα έχει απώλειες αλλά θα παραμείνει ψηλά. Παίζει σπουδαίο μπάσκετ, έχει και 2 δίπλα στην Τουρκία.

Η Μονακό είναι πιο πιθανό να χάσει έδαφος. Τον τελευταίο μήνα δεν πατάει πολύ καλά, αν και δεν το πλήρωσε. Έχει χάσει τον Λόιντ και η περιφέρεια της έχει πέσει πολύ σε απόδοση, κυρίως στα ποσοστά 3π. Πιο πιθανή ισοβαθμία μου κάνει αυτή.

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions:

Κυρ Ιαν 01, 2023 9:50 pm

Έχει πάρει το μάτι μου ότι για Ντόρσεϊ εμεις κι η Φενέρ δίνουμε σχεδόν τα ίδια ποσά.Είχε πρόταση κι από Μονακό την οποία αρνήθηκε σήμερα!Παίζεται δηλαδή μεταξύ Ολυμπιακού-Φενέρ η επομένη ομάδα του....σύντομα θα φανεί αν στέκουν οι φήμες

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Ιαν 02, 2023 12:14 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Έχει πάρει το μάτι μου ότι για Ντόρσεϊ εμεις κι η Φενέρ δίνουμε σχεδόν τα ίδια ποσά.Είχε πρόταση κι από Μονακό την οποία αρνήθηκε σήμερα!Παίζεται δηλαδή μεταξύ Ολυμπιακού-Φενέρ η επομένη ομάδα του....σύντομα θα φανεί αν στέκουν οι φήμες
Μολις το διαβασα κι εγω στο sdna.......αναφερει και το ονομα του Κοτζια που γενικα ειναι σοβαρος και εγκυρος........το ποσο βεβαια που γραφεται (2,5 μιλιονς για εναμιση χρονο)μου φαινεται περαν καθε λογικης........

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Ιαν 02, 2023 2:23 am

assistant77 έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:
Μολις το διαβασα κι εγω στο sdna.......αναφερει και το ονομα του Κοτζια που γενικα ειναι σοβαρος και εγκυρος........το ποσο βεβαια που γραφεται (2,5 μιλιονς για εναμιση χρονο)μου φαινεται περαν καθε λογικης........
καλα οχι σοβαρος και εγκυρος ο κοτζιας...απο τους χειροτερους ειναι...οτι βλεπει στο τουιτερ αναπαραγει..

μεχρι στιγμης για ντορσει τα παντα ακουστηκαν..οτι εχουμε 300κ καλυτερη προταση,οτι εχουμε 300κ χειροτερη προταση αλλα και οτι θα περιμενει 10ημερο συμβολαιο που μαλιστα το βρηκε κιολας..

δικη μου εκτιμηση οτι δινουμε λιγοτερα απο φενερ αλλα ο ντορσει θα παει για το 10ημερο..αφου ληξει κ αυτο παιζει να τον παρουμε κοψοχρονια αφου ολες οι αλλες ομαδες θα κοιταξουν αλλου.

βεβαια αν ειναι να εχει τετοιο ερωτα ο ντορσει για το ΝΒΑ παιζει περισσοτερη ζημια να μας κανει παρα καλο..εγω θα τον εφερνα μονο αν υπογραψει 1,5 χρονο και με οψιον να φυγει 10ιουνιου το πολυ..μην χασουμε παλι ολα τα γκαρντ για να τον περιμενουμε.

assistant

nba
Reactions:

Δευ Ιαν 02, 2023 11:19 am

shaq7 έγραψε:
assistant77 έγραψε:

καλα οχι σοβαρος και εγκυρος ο κοτζιας...απο τους χειροτερους ειναι...οτι βλεπει στο τουιτερ αναπαραγει..

μεχρι στιγμης για ντορσει τα παντα ακουστηκαν..οτι εχουμε 300κ καλυτερη προταση,οτι εχουμε 300κ χειροτερη προταση αλλα και οτι θα περιμενει 10ημερο συμβολαιο που μαλιστα το βρηκε κιολας..

δικη μου εκτιμηση οτι δινουμε λιγοτερα απο φενερ αλλα ο ντορσει θα παει για το 10ημερο..αφου ληξει κ αυτο παιζει να τον παρουμε κοψοχρονια αφου ολες οι αλλες ομαδες θα κοιταξουν αλλου.

βεβαια αν ειναι να εχει τετοιο ερωτα ο ντορσει για το ΝΒΑ παιζει περισσοτερη ζημια να μας κανει παρα καλο..εγω θα τον εφερνα μονο αν υπογραψει 1,5 χρονο και με οψιον να φυγει 10ιουνιου το πολυ..μην χασουμε παλι ολα τα γκαρντ για να τον περιμενουμε.
τον Κοτζια εγω τον εκτιμω,τον θεωρω σοβαρο και γνωστη και στο ραδιοφωνο τον ακουω και με καλυπτει.......αλλα οκ δε θα τα χαλασουμε εδω,ο καθενας με τις προτιμησεις του......

Τι να την κανει ο Ντορσει την οψιον 10Ιουνη;;;;;;;;1η Ιουλιου ξεκινανε οι μεταγραφες στο Αμερικα...........

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Ιαν 02, 2023 2:33 pm

assistant77 έγραψε:
Δευ Ιαν 02, 2023 11:19 am
shaq7 έγραψε:

τον Κοτζια εγω τον εκτιμω,τον θεωρω σοβαρο και γνωστη και στο ραδιοφωνο τον ακουω και με καλυπτει.......αλλα οκ δε θα τα χαλασουμε εδω,ο καθενας με τις προτιμησεις του......

Τι να την κανει ο Ντορσει την οψιον 10Ιουνη;;;;;;;;1η Ιουλιου ξεκινανε οι μεταγραφες στο Αμερικα...........
καποια στιγμη τον ειχα ακουσει και εγω,εχει οντως καποιες γνωσεις απο χαμηλοτερες κατηγοριες,ιωνικο κτλ ,παρακολουθει γενικα μπασκετ..αλλα εγω μιλαω για τις ΄΄πληροφοριες΄΄που εχει για μεταγραφες ..για του παο κατι βρισκει μιας και δουλευει στο σδνα,ολυμπιακο ουτε ελεφαντα..αλλα οκ δεν ειναι εκει το θεμα μας :)

Δικαιο εχεις οτι του ειναι αχρηστη αλλα ας παρει το ρισκο οτι θα βρει και εμεις να κλεισουμε καναν λοιντ να τελειωνουμε..γιατι στις 25ιουλιου που αποφασιζει καθε φορα δεν θα υπαρχει καλο 2ρι ουτε για δειγμα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Ιαν 02, 2023 2:43 pm

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούν οι Αφοί οψιόν αυτό το καλοκαίρι νομίζω.

assistant

nba
Reactions:

Δευ Ιαν 02, 2023 3:12 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Ιαν 02, 2023 2:43 pm
Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούν οι Αφοί οψιόν αυτό το καλοκαίρι νομίζω.
Κι εγώ έτσι νομίζω...... Ειδικά αν ισχύουν τα ποσά που γράφονται σιγά μην πάρει και οψιον.

Dedalos

euroleague
Reactions:

Δευ Ιαν 02, 2023 4:36 pm

Προσωπικά δεν τον θέλω το Ντόρσευ. Κι αγωνιστικά έχω ενστάσεις , αλλά το βασικό είναι ότι το παιδί ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Με το ζόρι παντρια; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ευρώπη, τι να κάνουμε τώρα.
Κι αν αναγκαστεί να έρθει, θα έχουμε ένα ξενερώμενο παίκτη, που θα κάνει αγγαρεία, δε θα τον νοιάζει νικήσουμε χάσουμε.
Και το καλοκαίρι, θα μας ξαναζαλισει τον έρωτα
Όχι ευχαριστώ, από μακρυά κι αγαπημένοι.
Αν τα αδέλφια θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, παίκτες υπάρχουν αν έχουμε μάτι. Και παίκτες που θα το δούνε σαν ευκαιρία ζωής.
Ψάχνουμε μακκισικ με καλύτερο σουτ, ίσως και λίγο πιο ψηλό
Για τον Πίτερς είναι πανευκολο να βρεις αντικαταστάτη. Βασικά είναι αδύνατο να βρεις το ίδιο σοφτ παίκτη.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιαν 02, 2023 6:57 pm

Dedalos έγραψε:
Δευ Ιαν 02, 2023 4:36 pm
Προσωπικά δεν τον θέλω το Ντόρσευ. Κι αγωνιστικά έχω ενστάσεις , αλλά το βασικό είναι ότι το παιδί ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Με το ζόρι παντρια; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ευρώπη, τι να κάνουμε τώρα.
Κι αν αναγκαστεί να έρθει, θα έχουμε ένα ξενερώμενο παίκτη, που θα κάνει αγγαρεία, δε θα τον νοιάζει νικήσουμε χάσουμε.
Και το καλοκαίρι, θα μας ξαναζαλισει τον έρωτα
Όχι ευχαριστώ, από μακρυά κι αγαπημένοι.
Αν τα αδέλφια θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, παίκτες υπάρχουν αν έχουμε μάτι. Και παίκτες που θα το δούνε σαν ευκαιρία ζωής.
Ψάχνουμε μακκισικ με καλύτερο σουτ, ίσως και λίγο πιο ψηλό
Για τον Πίτερς είναι πανευκολο να βρεις αντικαταστάτη. Βασικά είναι αδύνατο να βρεις το ίδιο σοφτ παίκτη.
Εγώ στη θέση σου θα τον ήθελα σαν τρελός τον Ντόρσεϋ, για τους ίδιους λόγους που εσύ λες πως δεν τον θέλεις.

Γιατί, τότε θα είχα περισσότερες εναλλακτικές στο εβδομαδιαίο κράξιμό μου. Αντί να κράζω μόνο τον Κάαναν, τον Πίτερς και τον Παπανικολάου, θα πλούτιζα το ρεπερτόριό μου και θα έβαζα και Ντόρσεϋ μέσα.

Πώς να το κάνουμε; Δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Πες ότι μια μέρα σπάει ο διάολος το ποδάρι του και παίζουν καλά και ο Κάαναν, και ο Πίτερς και ο Παπ. Ποιόν θα έχω να κράξω τότε; Ενώ, αν υπάρχει και ο Ντόρσεϋ, μεγαλώνει το φάσμα του κραξίματός μου. Ε, τώρα, αν τύχει και παίξει και αυτός καλά, τι να γίνει; Θα λουφάξω εκείνη την ημέρα και θα βγω φορτσάτος στην επόμενη αγωνιστική για να βρω το υποψήφιο θύμα μου.

ΥΓ: Σου προτείνω να παρακολουθήσεις λίγα μαθήματα γυμναστικής, γιατί θα σου χρειαστούν σε λίγο καιρό (όταν ο Πίτερς θα κάνει παπάδες) για μια μεγαλοπρεπή κυβίστηση.

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Ιαν 02, 2023 6:58 pm

Ο Σάσα υπέγραψε επέκταση μέχρι το 2025.

Απάντηση