Ενδιαφεροντα πραγματα απο συνεντευξη του Γουαιλερ-Μπαμπ...
Ας πάμε λίγο πίσω στο καλοκαίρι. Είχες συμβόλαιο με την Μπάγερν για άλλη μια σεζόν. Υπήρχε buyout και αρκετές ομάδες που σε ήθελαν. Το όνομά σου είχε συνδεθεί έντονα με τη Μονακό. Νομίζω για πολύ καιρό όλοι πίστευαν ότι πας εκεί. Τι άλλαξε στην πορεία;
“Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις, αλλά ήμουν και σε μια φάση που δεν εστίαζα και πολύ στο τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Ήμουν ακόμα στο τέλος της σεζόν με την Μπάγερν και… απλώς δεν προχώρησε. Όλα χάλασαν στο τέλος”.
Από τη δική σου πλευρά;
“Δεν ξέρω. Οι περισσότερες συζητήσεις έγιναν με τον μάνατζέρ μου και αυτός μου μετέφερε τι γινόταν, τι πίστευε ότι είναι καλύτερο για μένα. Κάναμε πολλές συζητήσεις και ξαφνικά μπήκε στο παιχνίδι και η Εφές, και ο Ολυμπιακός επίσης. Στο φινάλε, η Εφές ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα”.
Αυτή θα ήταν η επόμενή μου ερώτηση, για τον Ολυμπιακό. Ήταν κάτι προχωρημένο ή ήσασταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο διαπραγματεύσεων; Υπήρξε κάτι που δεν σου άρεσε;
“Όχι, ήταν αρκετά προχωρημένο. Νομίζω ότι στο τέλος οι δύο επιλογές που είχαν μείνει ήταν ο Ολυμπιακός και η Εφές. Απλώς, η καλύτερη κατάσταση για μένα ήταν εδώ.
Τη στιγμή που υπέγραψα, η Εφές δεν είχε υπογράψει πολλούς γκαρντ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ήδη τον Τόμας (Γουόκαπ), τον Κίναν (Έβανς) που επέστρεφε από τραυματισμό, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον Φουρνιέ… Οπότε είχαν ήδη αρκετούς παίκτες με συμβόλαιο. Τον Σέιμπαν Λι επίσης.
Οπότε υπήρχε ήδη μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση μου όταν φτάσαμε στο τελικό στάδιο”.