2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 09, 2021 6:17 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 6:10 pm
Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 3:44 pm

δηλαδη εσυ δεν εχεις θεμα να δωσεις 800 χιλ σε εναν παικτη που κατα πασα πιθανοτητα τα 2/3 της σεζον θα ειναι τραυματιας. και δεν θα παιζει και α1 για να μην καταπονειται. Εγω παντως δεν θελω...

Και για να ειμαι on topic, με ουοκαπ ο οσφπ φτιαχνει μια ομαδα οπου αν παρει εναν ακομα παικτη καλο πχ χιλιαρντ, θα ναι σε πολυ καλο επιπεδο και σιγουρα για 8αδα. Αν παρετε και Φολ 5αρι τοτε οντως θα εχετε και πολυ μεγαλη χημεια σαν ομαδα, αλλα και εμπειρη καθως πλεον και οι περσυνοι σας παικτες εχουν μια σεζον ευρωλιγκας.

αν παει ετσι το ροστερ θα ναι πολυ ενδιαφερον γιατι ουσιαστικα θα ναι πληρης ομαδα και πλεον ο Μπαρτζωκας εχει ολα τα οπλα ωστε να μπει 8αδα αρχικα.
Παναθηναϊκός είμαι, όχι Ολυμπιακός. Δεν έχω θέμα να δώσω 800.000 (που θα είναι πιθανόν λιγότερα) για έναν παίκτη που πιθανόν θα χάσει το 1/3 (και όχι τα 2/3) της σεζόν και που έχει ποιότητα, με την προϋπόθεση να πλαισιωθεί από έναν ποιοτικό άσο. Όσο για τον Ολυμπιακό με αυτές τις κινήσεις θα διεκδικήσει την 8άδα όπως και τη φετινή σεζόν, αλλά δεν την έχει εξασφαλισμένη σε καμία περίπτωση. Θα περιμένω βέβαια και τις υπόλοιπες κινήσεις του, ώστε να έχω πλήρη άποψη.
φετος εχει να παιξει απο Γεναρη (ναι επαιξει και 2 ματς μαρτιο και κατι εγινε), συν οτι τα μισα ματς α1 δεν επαιζε. οποτε τι 1/3 της σεζον? επισης δεν ειναι μονο αυτο, ο νεντοβιτς δεν παιζει αμυνα καθολου! αν κανουν κανα αστειο και κρατησουν και τον μπρει τοτε θα γελαμε με την αμυνα μας. Ξαναλεω θα δωσει 800 σε εναν παικτη που χανει την μιση σεζον (μπορει και ολη καθως ειναι πολυ ευπαθης σε τραυματισμους) και που δεν παιζει και αμυνα? ε οχι δεν θελω να χασω την σεζον για τον νεντοβιτς...

ο ολυμπιακος θα ειναι καλυτερος απο φετος αν παρει ουοκαπ-φολ-χιλιαρντ!

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 09, 2021 6:35 pm

Παναθηναϊκός είμαι, όχι Ολυμπιακός. Δεν έχω θέμα να δώσω 800.000 (που θα είναι πιθανόν λιγότερα) για έναν παίκτη που πιθανόν θα χάσει το 1/3 (και όχι τα 2/3) της σεζόν και που έχει ποιότητα, με την προϋπόθεση να πλαισιωθεί από έναν ποιοτικό άσο. Όσο για τον Ολυμπιακό με αυτές τις κινήσεις θα διεκδικήσει την 8άδα όπως και τη φετινή σεζόν, αλλά δεν την έχει εξασφαλισμένη σε καμία περίπτωση. Θα περιμένω βέβαια και τις υπόλοιπες κινήσεις του, ώστε να έχω πλήρη άποψη.
Άλλο να δώσεις 800χιλ και να έχεις μια ατυχία να χάσεις τον παίχτη μέσα στην σεζόν και άλλο να είσαι σίγουρος λόγω ιστορικού ότι θα συμβεί . Και τι γίνεται αν τύχει η απουσία του να συν-πέσει την ίδια περίοδο που έχεις πρόγραμμα φωτιά και μπορεί να παίζεις και την είσοδο στην 8άδα? Και το σημαντικότερο είναι πως δεν πρόκειται για συμπληρωματικό παίχτη.

Σαφέστατα ο Ολυμπιακός δεν έχει καμιά θέση εξαφαλισμένη στην 8άδα όπως και καμιά (σχεδόν ομάδα) Ιούνιο μήνα. Αναμένουμε τις τελικές κινήσεις και ρόστερ και θα έχουμε μια εικόνα με βάση και τους υπόλοιπους διεκδικητές βέβαια.

Ο Walkup ειναι μια καλή αρχή αν κλείσει τελικά αλλά αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του. Και Λάρκιν να πέρναμε αν δεν δεις όλο το ρόστερ και την ομάδα στο γήπεδο δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα ασφαλή.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 09, 2021 6:54 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 6:17 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 6:10 pm

φετος εχει να παιξει απο Γεναρη (ναι επαιξει και 2 ματς μαρτιο και κατι εγινε), συν οτι τα μισα ματς α1 δεν επαιζε. οποτε τι 1/3 της σεζον? επισης δεν ειναι μονο αυτο, ο νεντοβιτς δεν παιζει αμυνα καθολου! αν κανουν κανα αστειο και κρατησουν και τον μπρει τοτε θα γελαμε με την αμυνα μας. Ξαναλεω θα δωσει 800 σε εναν παικτη που χανει την μιση σεζον (μπορει και ολη καθως ειναι πολυ ευπαθης σε τραυματισμους) και που δεν παιζει και αμυνα? ε οχι δεν θελω να χασω την σεζον για τον νεντοβιτς...

ο ολυμπιακος θα ειναι καλυτερος απο φετος αν παρει ουοκαπ-φολ-χιλιαρντ!
Για τον Νέντοβιτς αφαίρεσε το διάστημα που έμεινε εκτός λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό, γιατί δεν είναι θέμα του Νέντοβιτς (αλλά κάτι που συμβαίνει και σε παίκτες χωρίς ευπάθεια στους τραυματισμούς) και λογικά δε θα υπάρξει του χρόνου. Αν αφαιρέσεις λοιπόν αυτό το διάστημα, θα διαπιστώσεις ότι το πραγματικό διάστημα της απουσίας του (το διάστημα κατά το οποίο ήταν τραυματίας) είναι πολύ μικρότερο από όσο λες. Επιπλέον είπα να μείνει ο Νέντοβιτς με την προϋπόθεση να πλαισιωθεί από έναν ποιοτικό άσο. Όσο για τον Ολυμπιακό, αν πάρει Ουόκαπ, Φολ και Χίλιαρντ, μάλλον θα είναι καλύτερος από φέτος, αλλά όλα θα κριθούν στο παρκέ. Επαναλαμβάνω βέβαια ότι θα περιμένω και τις υπόλοιπες κινήσεις του, ώστε να έχω πλήρη άποψη.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 09, 2021 7:55 pm

eddiedimitris έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 1:52 pm
Για μενα αν οντως του εκαναν σοβαρή πρόταση ανανέωσης του Βεζενκοφ και αυτος αρνήθηκε ειτε λέγοντας οχι ειτε αναβάλλοντας τοτε για μενα πρεπει να φυγει το καλοκαιρι...

Να παρουμε τα 500 και να τον δώσουμε...Στην τελικη με το 1.2 περιπου που θα περισσέψει παιρνεις καλο 4ρι που να γουσταρει να μεινει και να παιξει στην ομαδα...

Γενικα ο συγκεκριμενος ανέκαθεν εβγαζε την αισθηση του μισθοφόρου αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι ειναι καλος παιχτης και φετος βελτιώθηκε πολυ.
Μέχρι τώρα ήξερα πως υπάρχουν 5 αισθήσεις: όραση, ακοή, όσφρηση, αφή και γεύση.
Σήμερα έμαθα και την αίσθηση του μισθοφόρου (!!!) :lol:

Αν θέλεις να πεις ότι σου έδινε την εντύπωση του μισθοφόρου, σε παρακαλώ πες μου από ποιά στοιχεία το βγάζεις αυτό, γιατί εμένα το παληκάρι μου έδινε την εντύπωση ότι πάντα έπαιζε με πάθος και (σχεδόν) ποτέ δεν ήταν αδιάφορος.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 09, 2021 8:03 pm

lefpan έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 1:52 pm
Για μενα αν οντως του εκαναν σοβαρή πρόταση ανανέωσης του Βεζενκοφ και αυτος αρνήθηκε ειτε λέγοντας οχι ειτε αναβάλλοντας τοτε για μενα πρεπει να φυγει το καλοκαιρι...

Να παρουμε τα 500 και να τον δώσουμε...Στην τελικη με το 1.2 περιπου που θα περισσέψει παιρνεις καλο 4ρι που να γουσταρει να μεινει και να παιξει στην ομαδα...

Γενικα ο συγκεκριμενος ανέκαθεν εβγαζε την αισθηση του μισθοφόρου αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι ειναι καλος παιχτης και φετος βελτιώθηκε πολυ.

Αν θέλεις να πεις ότι σου έδινε την εντύπωση του μισθοφόρου, σε παρακαλώ πες μου από ποιά στοιχεία το βγάζεις αυτό, γιατί εμένα το παληκάρι μου έδινε την εντύπωση ότι πάντα έπαιζε με πάθος και (σχεδόν) ποτέ δεν ήταν αδιάφορος.
:roofl: :roofl: :roofl: Εχεις φοβερό χιουμορ να σαι καλα...Γενικα στα Ελληνικά ετσι το λεμε...Εχω πχ την αισθηση οτι καποιος ειναι σπασικλας κλπ...ειναι αλληγορικό οχι κυριολεκτικό...

Περα απ το θεμα αυτο που δε νομιζω να αφορα το φορουμ ενημερωτικά να σου πω οτι ο μισθοφόρος δε σημαινει αυτος που δεν εχει παθος αλλα αυτος που κοιτάει αποκλειστικα το δικο του συμφέρον και ειδικα το οικονομικο και δε δένεται συναισθηματικά...

Και τοτε που εφυγε απ τον Άρη μου εδωσε αυτη την αισθηση (συγνωμη για την έκφραση) αλλα και περσι χωρις να εχει κανει ιδιαίτερη χρονια προσπάθησε να βγαλει απ τη μύγα ξύγκι και τα καταφερε....

Το παραπανω για μενα το επιβεβαιώνει το γεγονος πως ειπε οτι για ανανεωση θα δει απο Σεπτέμβριο...Για να λεει Σεπτέμβριο προφανως περιμένει να δει αν θα προκύψει ομαδα να πληρώσει το buy out του και αν δεν προκύψει μετα να παζαρέψει...

Συγνωμη αλλα δεν πολυ θελω τέτοιους παιχτες...καθαρα προσωπική μου αποψη αυτο

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Ιουν 09, 2021 8:16 pm

Ο Bεζε μπορει να θελει να δει και τι ομαδα θα χτισουμε , τι θα κανουμε την χρονια που μας ερχεται,πως θα παει το πλανο κτλ. Χαζος ειναι να κατσει σε μια ομαδα που δεν παει για τιποτα πουθενα ;

2
2 Εικόνα
Μέχρι φέτος
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Τετ Ιουν 09, 2021 9:00 pm

eddiedimitris έγραψε:
lefpan έγραψε:

:roofl: :roofl: :roofl: Εχεις φοβερό χιουμορ να σαι καλα...Γενικα στα Ελληνικά ετσι το λεμε...Εχω πχ την αισθηση οτι καποιος ειναι σπασικλας κλπ...ειναι αλληγορικό οχι κυριολεκτικό...

Περα απ το θεμα αυτο που δε νομιζω να αφορα το φορουμ ενημερωτικά να σου πω οτι ο μισθοφόρος δε σημαινει αυτος που δεν εχει παθος αλλα αυτος που κοιτάει αποκλειστικα το δικο του συμφέρον και ειδικα το οικονομικο και δε δένεται συναισθηματικά...

Και τοτε που εφυγε απ τον Άρη μου εδωσε αυτη την αισθηση (συγνωμη για την έκφραση) αλλα και περσι χωρις να εχει κανει ιδιαίτερη χρονια προσπάθησε να βγαλει απ τη μύγα ξύγκι και τα καταφερε....

Το παραπανω για μενα το επιβεβαιώνει το γεγονος πως ειπε οτι για ανανεωση θα δει απο Σεπτέμβριο...Για να λεει Σεπτέμβριο προφανως περιμένει να δει αν θα προκύψει ομαδα να πληρώσει το buy out του και αν δεν προκύψει μετα να παζαρέψει...

Μιλάμε για επαγγελματίες παίχτες έτσι ; H εποχή του ρομαντισμού έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εαν κάποιος έχει την δυνατότητα να εργαστεί σε ένα καλύτερο περιβάλλον , με καλύτερες προοπτικές να διεκδικήσει τίτλους και να έχει σαφώς αυξημένες οικονομικές απολαβές καλά θα κάνει και θα φύγει.

Το θέμα είναι ο Ολυμπιακος να εξελιχθεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον (δύσκολο) που κάποτε ήταν.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece

Τετ Ιουν 09, 2021 9:10 pm

AO DAFNIS έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:

Μιλάμε για επαγγελματίες παίχτες έτσι ; H εποχή του ρομαντισμού έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εαν κάποιος έχει την δυνατότητα να εργαστεί σε ένα καλύτερο περιβάλλον , με καλύτερες προοπτικές να διεκδικήσει τίτλους και να έχει σαφώς αυξημένες οικονομικές απολαβές καλά θα κάνει και θα φύγει.

Το θέμα είναι ο Ολυμπιακος να εξελιχθεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον (δύσκολο) που κάποτε ήταν.
Δε διαφωνω οτι ειναι επαγγελματιας...και πολυ καλα κανει...απλα υπαρχουν και επαγγελματιες που εχουν λύσει το οικονομικο ακομα και για τα εγγόνια τους και ταυτοχρονα ηταν και δεμένοι με την ομαδα τους ειτε ηταν στα ευκολα ειτε στα δυσκολα...

Οπως και να εχει δεν τον κατηγορώ Γι αυτο απλα θεωρω πως σε αυτη τη φαση δε χρειαζεται τετοιους παιχτες ο Ολυμπιακός...Αν ημασταν στο 2009 εκει που το χρημα έρρεε εκει δε θα ελεγα τιποτα...

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τετ Ιουν 09, 2021 9:25 pm

eddiedimitris έγραψε:
AO DAFNIS έγραψε:

Δε διαφωνω οτι ειναι επαγγελματιας...και πολυ καλα κανει...απλα υπαρχουν και επαγγελματιες που εχουν λύσει το οικονομικο ακομα και για τα εγγόνια τους και ταυτοχρονα ηταν και δεμένοι με την ομαδα τους ειτε ηταν στα ευκολα ειτε στα δυσκολα...

Οπως και να εχει δεν τον κατηγορώ Γι αυτο απλα θεωρω πως σε αυτη τη φαση δε χρειαζεται τετοιους παιχτες ο Ολυμπιακός...Αν ημασταν στο 2009 εκει που το χρημα έρρεε εκει δε θα ελεγα τιποτα...
Πάντως 3 χρονια ηταν Μπαρτσελόνα και 3 χρονια Ολυμπιακο. Σπάνιο οι παίκτες να μενουν σε μια ομάδα πανω απο 1-2 χρονια πλεον. Δεν έχει δώσει τετοια εντύπωση ο Σασα.

Επίσης το 1.2 που ανέφερες πως θα χρησιμοποιήσουμε για αντικατάσταση δεν προκύπτει απο καπου. Τσέπη μπαινουν κατά 99% τα μπαιαουτ η θα μοιραστούν σε αλλες θεσεις. Αν ο Σασα φυγει απλα θα βρουμε 4αρι με 6-7 κατοσταρικα και αντε να σου βγει μετα Σασα που επαιξε φέτος σαν παίκτης εκατομμυρίου. Ο καλύτερος της ομάδας ήταν (Σλουκα συμπεριλαμβανομένου). Κι απο τους πιο παθιασμένους σε καθε παιχνίδι.

Γενικά στη φαση που ειμαστε νομιζω απαγορεύεται να χάσουμε τον Σασα. Ο ιδιος φυσικά καλά κάνει αφού βλέπει πως στα τρία χρόνια που εχει παιξει στον Ολυμπιακό παμε απο το κακο στο χειρότερο. Έκανε το στεπαπ κι ισως δε θελει να χαραμιστει αν δε γίνουν σοβαρές κινήσεις.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1645
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Ιουν 09, 2021 9:28 pm

Από ότι φαίνεται είμαστε κοντά στο Walkup.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Ιουν 09, 2021 9:43 pm

Γιατι μια ομαδα με περιορισμενο μπατζετ πρωτα κλεινει τους συμπληρωματικους και μετα τους βασικους με οτι λεφτα μεινουν.

προγραμμα.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιουν 09, 2021 9:49 pm

reignman έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 9:43 pm
Γιατι μια ομαδα με περιορισμενο μπατζετ πρωτα κλεινει τους συμπληρωματικους και μετα τους βασικους με οτι λεφτα μεινουν.

προγραμμα.
Δεν είναι πάντως εύκολο να κλείνεις τους βασικούς πάντα πρώτα, ειδικά αν υπάρχουν 10-12 μεγαλύτερα πορτοφόλια στην αγορά. Ό,τι βρίσκεις ότι σου κάνει το παίρνεις και φτιάχνεις το παζλ.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece

Τετ Ιουν 09, 2021 9:50 pm

RipCity έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 9:25 pm
eddiedimitris έγραψε:

Πάντως 3 χρονια ηταν Μπαρτσελόνα και 3 χρονια Ολυμπιακο. Σπάνιο οι παίκτες να μενουν σε μια ομάδα πανω απο 1-2 χρονια πλεον. Δεν έχει δώσει τετοια εντύπωση ο Σασα.

Επίσης το 1.2 που ανέφερες πως θα χρησιμοποιήσουμε για αντικατάσταση δεν προκύπτει απο καπου. Τσέπη μπαινουν κατά 99% τα μπαιαουτ η θα μοιραστούν σε αλλες θεσεις. Αν ο Σασα φυγει απλα θα βρουμε 4αρι με 6-7 κατοσταρικα και αντε να σου βγει μετα Σασα που επαιξε φέτος σαν παίκτης εκατομμυρίου. Ο καλύτερος της ομάδας ήταν (Σλουκα συμπεριλαμβανομένου). Κι απο τους πιο παθιασμένους σε καθε παιχνίδι.

Γενικά στη φαση που ειμαστε νομιζω απαγορεύεται να χάσουμε τον Σασα. Ο ιδιος φυσικά καλά κάνει αφού βλέπει πως στα τρία χρόνια που εχει παιξει στον Ολυμπιακό παμε απο το κακο στο χειρότερο. Έκανε το στεπαπ κι ισως δε θελει να χαραμιστει αν δε γίνουν σοβαρές κινήσεις.
Δεν ειπα πουθενα οτι δεν τον θελω...Το αντιθετο...
Ειπα πως αν ειναι να μεινει σχετικά με ζορι και περιμένοντας του χρονου να φυγει τοτε τα χρηματα απ το buy out και απ το μισθό του ας τα δώσουμε σε παιχτη που θα γουσταρει να παιζει...
Το γεγονος οτι και καλα θα διαπραγματευτεί το Σεπτέμβριο δε μου δειχνει να πολυ θελει την ομαδα....

Υ.Γ.Οντως 3 χρονια Μπαρτσελονα και αλλα 3 σε εμας αλλα στην ουσια μονο μια καλη χρονια....Ειχε ξανα κανει καλη χρονια στον Άρη και εφυγε απευθειας

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 09, 2021 9:59 pm

Ολοι λενε οτι φαλ και γουοκαπ ειναι κλεισμενοι και μενουν οι υπογραφες..αν οντως ισχυει μετα φερνεις και τον χιλιαρντ με 700(?) η και καποιον καλυτερο αν υπαρχει χρημα και ξεκινας φαβορι για 8δα..Εγω νομιζω αξιζει το ρισκο να φερουμε αμερικανο μπομπερ απο την απεναντι πλευρα..

Αν φυγουν για ΝΒΑ λαρκιν μισιτς βιλντοζα πανγκος κτλ μετα νομιζω με σλουκα γουοκαπ χιλιαρντ? μακισικ θα χουμε απο τις πιο δυνατες περιφερειες αν ισχυουν τα γκος στην ρεαλ,χενρι στην τσσκα,μπαλντγουιν στην εφες..
Εκτος πια και φερουν και τιποτα εκπληξεις απο το ΝΒΑ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Τετ Ιουν 09, 2021 10:22 pm

kojito έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 11:00 am
Jimmyrogue84 έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 10:48 am
Σύμφωνα με κάποια σαϊτ, συμφώνησε προφωρικά ο Γουόκαπ με Ολυμπιακό και μένουν οι υπογραφές μόνο, για περίπου 600.000 ευρώ το χρόνο, διετές!
Αν πούμε ότι ισχύει και κλείσουμε και Φαλ με άλλα τόσα ή 700.000 ξέρω γω, τότε πρέπει να τους μένει κάνα 600-700άρι ακόμα για 2 θέσεις ακόμα (αν δε φύγει Σαρλ-Σπαν)
Μου φαίνονται πάρα πολλά τα 600-700 για τον Fall, εκτός αν ξαφνικά ανέβηκε το κασέ του πάρα πολύ λόγω της κλήσης του στην Εθνική. Ναι, είναι δυσεύρετο κορμί και με στοιχεία που δεν βρίσκεις εύκολα σε τέτοιους παίκτες, αλλά ένα ποσό γύρω στις 450-500 νομίζω θα ήταν πιο λογικό.
Κοίτα, τα 500-550 θα ήταν λογικό ποσό για τον παίκτη, πάντως έχω διαβάσει σε ρεπορτάζ ότι κάνα 600άρι πρέπει να πήγε το μαλλί για τον ψηλό.Επίσης ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνος του γι αυτόν δεν είχε ανταγωνίστρια ομάδα για να τον καπαρώσει,άρα 700 δε πρέπει να είναι όντως με τίποτα.Για τον Γουόκαπ πάντως το ποσό είναι 650.000 σε ευρώΝα δούμε για τον σουτέρ πόσα θα διαθέσουν τώρα είτε αυτός αγωνίζεται στο 3 είτε στο 2.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”