φετος εχει να παιξει απο Γεναρη (ναι επαιξει και 2 ματς μαρτιο και κατι εγινε), συν οτι τα μισα ματς α1 δεν επαιζε. οποτε τι 1/3 της σεζον? επισης δεν ειναι μονο αυτο, ο νεντοβιτς δεν παιζει αμυνα καθολου! αν κανουν κανα αστειο και κρατησουν και τον μπρει τοτε θα γελαμε με την αμυνα μας. Ξαναλεω θα δωσει 800 σε εναν παικτη που χανει την μιση σεζον (μπορει και ολη καθως ειναι πολυ ευπαθης σε τραυματισμους) και που δεν παιζει και αμυνα? ε οχι δεν θελω να χασω την σεζον για τον νεντοβιτς...BillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 09, 2021 6:10 pmΠαναθηναϊκός είμαι, όχι Ολυμπιακός. Δεν έχω θέμα να δώσω 800.000 (που θα είναι πιθανόν λιγότερα) για έναν παίκτη που πιθανόν θα χάσει το 1/3 (και όχι τα 2/3) της σεζόν και που έχει ποιότητα, με την προϋπόθεση να πλαισιωθεί από έναν ποιοτικό άσο. Όσο για τον Ολυμπιακό με αυτές τις κινήσεις θα διεκδικήσει την 8άδα όπως και τη φετινή σεζόν, αλλά δεν την έχει εξασφαλισμένη σε καμία περίπτωση. Θα περιμένω βέβαια και τις υπόλοιπες κινήσεις του, ώστε να έχω πλήρη άποψη.Tracy Mac έγραψε: ↑Τετ Ιουν 09, 2021 3:44 pm
δηλαδη εσυ δεν εχεις θεμα να δωσεις 800 χιλ σε εναν παικτη που κατα πασα πιθανοτητα τα 2/3 της σεζον θα ειναι τραυματιας. και δεν θα παιζει και α1 για να μην καταπονειται. Εγω παντως δεν θελω...
Και για να ειμαι on topic, με ουοκαπ ο οσφπ φτιαχνει μια ομαδα οπου αν παρει εναν ακομα παικτη καλο πχ χιλιαρντ, θα ναι σε πολυ καλο επιπεδο και σιγουρα για 8αδα. Αν παρετε και Φολ 5αρι τοτε οντως θα εχετε και πολυ μεγαλη χημεια σαν ομαδα, αλλα και εμπειρη καθως πλεον και οι περσυνοι σας παικτες εχουν μια σεζον ευρωλιγκας.
αν παει ετσι το ροστερ θα ναι πολυ ενδιαφερον γιατι ουσιαστικα θα ναι πληρης ομαδα και πλεον ο Μπαρτζωκας εχει ολα τα οπλα ωστε να μπει 8αδα αρχικα.
ο ολυμπιακος θα ειναι καλυτερος απο φετος αν παρει ουοκαπ-φολ-χιλιαρντ!