ακυρο μολις ειδα οτι η ειδηση ξεκινησε απο τον συριγο

Συντονιστής: Captains
Παικτουρα, την βάζει με πολλούς τρόπους στο καλάθι έχει ωραίες κινήσεις και σουτ. Παίκτης συνόλου, σίγουρα δεν είναι σταρ αλλά στην καλοδουλεμένη μηχανή μας θα κάνει τρομερή δουλειά. Λογικά θα έχει ενα μ.ο 12-13 πόντων.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 10, 2023 3:39 pmΚατι λενε για μπραζντεικις..εγω τον παικτη τον θελω με χιλια γενικα τον πιστευω πολυ αλλα παλι σκορερ δεν ειναι..επισης ο λαρυ παει βαθια στον παγκο με αυτην την κινηση.καλυπτει βεβαια μερικα κενα που εχουμε,ειναι παικτης μπαρτζω,μπορω να τον δω να παιζει 2-3-4,δεν νομιζω να κοστισει ουτε 1εκ μαζι με τα λεφτα στην ζαλγκιρης..εμπειρια εχει..παιζει να ειναι αληθεια η ειδηση... Θα παμε να βρουμε σκορ με ομαδικη δουλεια αν γινει αυτο,δεν ξερω αν θα δουλεψει.
ακυρο μολις ειδα οτι η ειδηση ξεκινησε απο τον συριγο![]()
Και εγώ δεν τρελαίνομαι για μπραζντεικις, ούτε θεωρώ ότι θα μας ανεβάσει επίπεδα. Πιστεύω ότι δεν θα τον πάρουμεbasket72 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 10, 2023 6:47 pmMόλις μπήκα και διαβάζω για Μπραζντέκις.
Αυτός ο παίκτης είναι ο ιδανικός για το τωρινό ρόστερ του Παναθηναϊκού στη θέση του συμπατριώτη του.
Και για μας πάντως είναι οκ αν και θα προτιμούσα κάτι άλλο.
Το καλό είναι ότι ακούγονται (από δω όσα μάθω) 2-3ρια περισσότερο από 1-2ρια.
Δεν τον έχω για φονιά από το τρίποντο αλλά κρατάω πισινή μιας και δεν έχω τσεκάρει ποσοστά.
Ούτε ο γκος θα αγωνιστεί με την Αρμάνι.austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 10, 2023 6:56 pmσε μια βδομάδα είναι το φιλικό με την Αρμάνι, στη βραδιά του Σπανούλη. ο Μιλουτίνοφ πολύ χλωμό να έχει προλάβει να γυρίσει από την άδεια και να είναι και έτοιμος να παίξει οπότε θα έχουμε μια πρώτη εικόνα για το τι σκέφτεται ο Σκακιστής για τη φροντ λάιν μας όταν υπάρχει απουσία. και λέω "μια πρώτη εικόνα" γιατί φαντάζομαι τον Τανούλη θα τον δούμε για περισσότερη ώρα απ' όσο θα τον βλέπουμε στους επίσημους αγώνες.
Εμένα ποσώς δεν με ενδιαφέρει το γκελ των ονομάτων ή το επικοινωνιακό σε συνάρτηση με τον Παναθηναϊκό, ή με τις απώλειες Σάσα και ΣΛούκα.
Που, που;;;; (ακούγεται).TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 10, 2023 7:47 pmΜπραζντιέκις ακούγεται πολύ. Περιμέναμε δυνατό παίχτη για να δούμε. Αυτός απλά έχει προοπτικές.
Πέρσι τον είδα κι εγώ πολύ. Φέτος δεν είδα καθολου Λιθουανία και δεν έχω άποψη.AlexD έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 10, 2023 8:01 pmΣτα πεταχτά είδα ότι το γράφουν Ισπανοί δημοσιογράφοι, δεν είδα αν είναι σοβαροί ή όχι και ποιος άλλος το λέει.
Με εντυπωσίασε πάντως πέρυσι με την Λιθουανία και φέτος πρώτη χρονιά στάθηκε εξαιρετικά.
Το θράσος το έχει σίγουρα, μένει να φανεί αν συνοδεύεται από ταλέντο #mexri_telous ή αν είναι τα φετινά το ταβάνι του.
Θα παίξει και σοβαρή άμυνα πάντως, μείον δεν θα ναι ακόμα και αν δεν βγει ακριβώς όπως θέμε.
Πέρσι τον είδα κι εγώ πολύ. Φέτος δεν είδα καθολου Λιθουανία και δεν έχω άποψη.AlexD έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 10, 2023 8:01 pmΣτα πεταχτά είδα ότι το γράφουν Ισπανοί δημοσιογράφοι, δεν είδα αν είναι σοβαροί ή όχι και ποιος άλλος το λέει.
Με εντυπωσίασε πάντως πέρυσι με την Λιθουανία και φέτος πρώτη χρονιά στάθηκε εξαιρετικά.
Το θράσος το έχει σίγουρα, μένει να φανεί αν συνοδεύεται από ταλέντο #mexri_telous ή αν είναι τα φετινά το ταβάνι του.
Θα παίξει και σοβαρή άμυνα πάντως, μείον δεν θα ναι ακόμα και αν δεν βγει ακριβώς όπως θέμε.