Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5692
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 10, 2023 3:39 pm

Κατι λενε για μπραζντεικις..εγω τον παικτη τον θελω με χιλια γενικα τον πιστευω πολυ αλλα παλι σκορερ δεν ειναι..επισης ο λαρυ παει βαθια στον παγκο με αυτην την κινηση.καλυπτει βεβαια μερικα κενα που εχουμε,ειναι παικτης μπαρτζω,μπορω να τον δω να παιζει 2-3-4,δεν νομιζω να κοστισει ουτε 1εκ μαζι με τα λεφτα στην ζαλγκιρης..εμπειρια εχει..παιζει να ειναι αληθεια η ειδηση... Θα παμε να βρουμε σκορ με ομαδικη δουλεια αν γινει αυτο,δεν ξερω αν θα δουλεψει.

ακυρο μολις ειδα οτι η ειδηση ξεκινησε απο τον συριγο :roofl:

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 10, 2023 4:12 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 3:39 pm
Κατι λενε για μπραζντεικις..εγω τον παικτη τον θελω με χιλια γενικα τον πιστευω πολυ αλλα παλι σκορερ δεν ειναι..επισης ο λαρυ παει βαθια στον παγκο με αυτην την κινηση.καλυπτει βεβαια μερικα κενα που εχουμε,ειναι παικτης μπαρτζω,μπορω να τον δω να παιζει 2-3-4,δεν νομιζω να κοστισει ουτε 1εκ μαζι με τα λεφτα στην ζαλγκιρης..εμπειρια εχει..παιζει να ειναι αληθεια η ειδηση... Θα παμε να βρουμε σκορ με ομαδικη δουλεια αν γινει αυτο,δεν ξερω αν θα δουλεψει.

ακυρο μολις ειδα οτι η ειδηση ξεκινησε απο τον συριγο :roofl:
Παικτουρα, την βάζει με πολλούς τρόπους στο καλάθι έχει ωραίες κινήσεις και σουτ. Παίκτης συνόλου, σίγουρα δεν είναι σταρ αλλά στην καλοδουλεμένη μηχανή μας θα κάνει τρομερή δουλειά. Λογικά θα έχει ενα μ.ο 12-13 πόντων.
Εγώ τον θέλω, παρόλαυτα δεν νομίζω να έρθει.

0
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Κυρ Σεπ 10, 2023 6:47 pm

Mόλις μπήκα και διαβάζω για Μπραζντέκις.
Αυτός ο παίκτης είναι ο ιδανικός για το τωρινό ρόστερ του Παναθηναϊκού στη θέση του συμπατριώτη του.
Και για μας πάντως είναι οκ αν και θα προτιμούσα κάτι άλλο.
Το καλό είναι ότι ακούγονται (από δω όσα μάθω) 2-3ρια περισσότερο από 1-2ρια.

Δεν τον έχω για φονιά από το τρίποντο αλλά κρατάω πισινή μιας και δεν έχω τσεκάρει ποσοστά.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2005
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 10, 2023 6:52 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 6:47 pm
Mόλις μπήκα και διαβάζω για Μπραζντέκις.
Αυτός ο παίκτης είναι ο ιδανικός για το τωρινό ρόστερ του Παναθηναϊκού στη θέση του συμπατριώτη του.
Και για μας πάντως είναι οκ αν και θα προτιμούσα κάτι άλλο.
Το καλό είναι ότι ακούγονται (από δω όσα μάθω) 2-3ρια περισσότερο από 1-2ρια.

Δεν τον έχω για φονιά από το τρίποντο αλλά κρατάω πισινή μιας και δεν έχω τσεκάρει ποσοστά.
Και εγώ δεν τρελαίνομαι για μπραζντεικις, ούτε θεωρώ ότι θα μας ανεβάσει επίπεδα. Πιστεύω ότι δεν θα τον πάρουμε

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Σεπ 10, 2023 6:56 pm

σε μια βδομάδα είναι το φιλικό με την Αρμάνι, στη βραδιά του Σπανούλη. ο Μιλουτίνοφ πολύ χλωμό να έχει προλάβει να γυρίσει από την άδεια και να είναι και έτοιμος να παίξει οπότε θα έχουμε μια πρώτη εικόνα για το τι σκέφτεται ο Σκακιστής για τη φροντ λάιν μας όταν υπάρχει απουσία. και λέω "μια πρώτη εικόνα" γιατί φαντάζομαι τον Τανούλη θα τον δούμε για περισσότερη ώρα απ' όσο θα τον βλέπουμε στους επίσημους αγώνες.

thory

euroleague

Κυρ Σεπ 10, 2023 7:03 pm

austerity_blues έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 6:56 pm
σε μια βδομάδα είναι το φιλικό με την Αρμάνι, στη βραδιά του Σπανούλη. ο Μιλουτίνοφ πολύ χλωμό να έχει προλάβει να γυρίσει από την άδεια και να είναι και έτοιμος να παίξει οπότε θα έχουμε μια πρώτη εικόνα για το τι σκέφτεται ο Σκακιστής για τη φροντ λάιν μας όταν υπάρχει απουσία. και λέω "μια πρώτη εικόνα" γιατί φαντάζομαι τον Τανούλη θα τον δούμε για περισσότερη ώρα απ' όσο θα τον βλέπουμε στους επίσημους αγώνες.
Ούτε ο γκος θα αγωνιστεί με την Αρμάνι.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 902

Κυρ Σεπ 10, 2023 7:20 pm

Νομίζω πως αν ενδιαφερόταν πραγματικά για Μπραζντέικις θα τον είχε κλείσει ήδη , εκτός και αν άλλαξε πρόσφατα κάτι στο status δέσμευσής του παίκτη με την Zalgiris που δεν το γνωρίζω.
Έκανε καλή παρθενική σεζόν στην Euroleugue αλλά ίσως λόγω των ονομάτων που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα , όλοι φανταζόμασταν κάτι πιο δυνατό .

0
basket72

senior

Κυρ Σεπ 10, 2023 7:25 pm

georbap έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 7:20 pm
...
Έκανε καλή παρθενική σεζόν στην Euroleugue αλλά ίσως λόγω των ονομάτων που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα , όλοι φανταζόμασταν κάτι πιο δυνατό .
Εμένα ποσώς δεν με ενδιαφέρει το γκελ των ονομάτων ή το επικοινωνιακό σε συνάρτηση με τον Παναθηναϊκό, ή με τις απώλειες Σάσα και ΣΛούκα.

Γι' αυτό και τις μέρες αυτές πρότεινα συνεχώς τον Χόλις Τζέφερσον που μόνο βόμβα δεν τον λες.
Απλώς ο Μπραζντέικις, δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες όταν το Μπαρτζωκομπάσκετ των αυτοματισμών θα κολλάει. Τέτοιονα θέλουμε. Με άγνοια κινδύνου κι που να συνοδεύεται όμως και από επιθετικό χάρισμα.
Γιατί άγνοια κινδύνου διαθέτει κι ο Λάρε, μην ξεχνάμε.

1
1 Εικόνα
thory

euroleague

Κυρ Σεπ 10, 2023 7:35 pm

Για μενα η καλύτερη επιλογή παραμένει ο ναν.
Παίκτης που μπορεί να γίνει ηγέτης.
Θα σε ξεμπλοκαρει με προσωπικές φάσεις όταν θα κολλάει η ομάδα.
Και κακα τα ψέματα σαν όνομα θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ευρωλίγκα φέτος, πίσω μόνο από κεμπα (όχι ότι λέει κάτι αυτό απλά για να καταλάβουμε το μέγεθος)

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Σεπ 10, 2023 7:47 pm

Μπραζντιέκις ακούγεται πολύ. Περιμέναμε δυνατό παίχτη για να δούμε. Αυτός απλά έχει προοπτικές.

0
basket72

senior

Κυρ Σεπ 10, 2023 7:54 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 7:47 pm
Μπραζντιέκις ακούγεται πολύ. Περιμέναμε δυνατό παίχτη για να δούμε. Αυτός απλά έχει προοπτικές.
Που, που;;;; (ακούγεται).
Στα σοβαρά ρωτάω. Να δω κι εγώ.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Σεπ 10, 2023 8:01 pm

Στα πεταχτά είδα ότι το γράφουν Ισπανοί δημοσιογράφοι, δεν είδα αν είναι σοβαροί ή όχι και ποιος άλλος το λέει.

Με εντυπωσίασε πάντως πέρυσι με την Λιθουανία και φέτος πρώτη χρονιά στάθηκε εξαιρετικά.
Το θράσος το έχει σίγουρα, μένει να φανεί αν συνοδεύεται από ταλέντο #mexri_telous ή αν είναι τα φετινά το ταβάνι του.
Θα παίξει και σοβαρή άμυνα πάντως, μείον δεν θα ναι ακόμα και αν δεν βγει ακριβώς όπως θέμε.

1
1 Εικόνα
basket72

senior

Κυρ Σεπ 10, 2023 8:30 pm

AlexD έγραψε:
Στα πεταχτά είδα ότι το γράφουν Ισπανοί δημοσιογράφοι, δεν είδα αν είναι σοβαροί ή όχι και ποιος άλλος το λέει.

Με εντυπωσίασε πάντως πέρυσι με την Λιθουανία και φέτος πρώτη χρονιά στάθηκε εξαιρετικά.
Το θράσος το έχει σίγουρα, μένει να φανεί αν συνοδεύεται από ταλέντο #mexri_telous ή αν είναι τα φετινά το ταβάνι του.
Θα παίξει και σοβαρή άμυνα πάντως, μείον δεν θα ναι ακόμα και αν δεν βγει ακριβώς όπως θέμε.
Πέρσι τον είδα κι εγώ πολύ. Φέτος δεν είδα καθολου Λιθουανία και δεν έχω άποψη.
ΚΑι στην Ευρωλίγκα ήταν καλός και κουβαλάει και την αμερικάνικη εμπειρία.

Πάντως δεν είναι παίκτης που θα τρέξει την ομάδα όπως είχε ακουστεί;
Μάλλον πιο κοντά στο στυλ παίκτη αλά Χ. Τζέφερσον είναι. :wink: Αναφορικά με θέσεις, αθλητικότητα, πολυεπίπεδη προσφορά μπρος και πίσω.

0
thory

euroleague

Κυρ Σεπ 10, 2023 8:31 pm

Ρε παιδιά ο Λιθουανος έχει συμβόλαιο και μάλιστα χωρίς buy out, θα πάει ο Ολυμπιακός να πληρώσει την Ζαλγκίρις στα μεσα Σεπτέμβρη και αυτοί θα τον αφήσουν; Τίποτα απ τα δυο δεν παίζει να γίνει.

Πάμε next

3
3 Εικόνα
basket72

senior

Κυρ Σεπ 10, 2023 8:39 pm

AlexD έγραψε:

Πέρσι τον είδα κι εγώ πολύ. Φέτος δεν είδα καθολου Λιθουανία και δεν έχω άποψη.
ΚΑι στην Ευρωλίγκα ήταν καλός και κουβαλάει και την αμερικάνικη εμπειρία.

Πάντως δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει το παιχνίδι, όπως είχε ακουστεί.
Μάλλον πιο κοντά στο στυλ παίκτη αλά Χ. Τζέφερσον είναι. :wink: Αναφορικά με θέσεις, αθλητικότητα, πολυεπίπεδη προσφορά μπρος και πίσω.

Με τους λιθουανούς δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε καλή παράδοση, από την άλλη η τελευταία φορά που πήραμε παίκτη από τη Ζαλγκίρις, ήταν με τον Γουόκαπ. :roll:

Αα, κι επιτέλους πάμε σε ξανθιά ομάδα. :P

Πάντα πρότεινα κάτι αρίες :P τετράδες, στυλ Λαντέιλ, Γουόκαπ, Μπρόκχοφ, Ματ Τόμας και Βεζέ. :

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”