Δεν θα διαφωνησω, φαινεται να υπαρχει τρομερη πιεση στα F4 παρολο που δεν θα επρεπε διοτι ο βασικος στοχος επετευχθη. Ακομα και ο Σλουκας στα F4 με τον Ολυμπιακο επινε θαλασσες. Βεβαια περαν του 2023 και 2025 η ομαδα και που εφτασε F4 επιτυχια ηταν. Το 2025 ηταν τραγικη η εικονα, το 2023 αυτοκτονησε στο τελος. Τις αλλες 2 χρονιες προσωπικα δεν περιμενα κατι περισσοτερο.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:56 pmΘα παρεμβω λιγο για ενα μικρο σχολιο στο παραπανω .
Να το διασκεδασουν αυτοι ομως . Οχι οι αντιπαλοι .
Γιατι καθε φορα επιστρεφουν με τα μουτρα στο πατωμα .
Μετα απο ματς που οι παικτες στη πλειοψηφια τους ξεχασαν να παιζουν μπασκετ . Ασπροι απο το αγχος , αψυχοι , ατολμοι .
Δεν ειναι εικονα ομαδας που παει να παιξει το παιχνιδι της και να το διασκεδασει .![]()
Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
1]στην ευρωπαικη αγορα οχι δεν υπαρχει...οποτε τωρα θελω εναν παικτη απο νβα στα 2+εκ μπας και μας βγει ενας νεος ναν ή κατι αντιστοιχοRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:40 pm1. Δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος καλυτερος οσον εχει και αμφιβαλλω πως θα υπαρξει σε καθε περιπτωση.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:16 pm
1]εγω θα περιμενω φιλε μου,η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια
2]ο μισιτς εχει αποδειξει πως μπορει να αλλαξει επιπεδο μια ομαδα...και να μην βγει και να μην παιξει,εχει αποδειξει πως μπορει να κουβαλησει μια ομαδα,οποτε τον πληρωνεις και γι αυτο που μπορει να κανει.τον ποιος ειναι ο μισιτς.μπορει να την χασω την ευρωλιγκα αλλά με αυτον λες εχω καλες προοπτικες.
3]εγω θελω σπανουλη χωρις να με νοιαζει αν αυτη την στιγμη ειναι καλυτερος προπονητης του μπαρτζωκα.η ομαδα φωναζει πως χρειαζεται αλλαγη.να ερθει κατι καινουριο.εχουμε βαλτωσει τα ιδια και τα ιδια.μπορει να αποτυχει αλλά οι ομαδες κανουν το κυκλο τους και ο μπαρτζωκας φαινεται πως τον εχει ολοκληρωσει
4]αν παιξει ο εβανς εδω θα ειμαι...εγω τον εβανς θα τον ηθελα στην ομαδα ως 2ο ασσο.αν δεν μπορεις να καταλαβεις πως ειναι ρισκο αυτο που κανουμε συνεχισε και λεγε τα δικα σου.δεν ακυρωνω τον παικτη αλλά θελω να τον προστατευσω και να μπει ομαλα φερνοντας μπροστα του εναν ετοιμο μεγαλο παικτη και δινοντας χρονο στον εβανς.
5]ο ραιτ οταν ειχε ερθει στην ομαδα μεσα στην σεζον μια χαρα ειχε μπει και ειχε προσφερει στην ομαδα.ο μενσα ηταν μπασκετικο ανεκδοτο.αν αυτο δεν το βλεπεις παλι δεν μπορω να κανω κατι
6]εμενα επειδη το φαιναλ φορ δεν με καλυπτει θα συνεχιζω να κυνηγαω τι θα μπορω να αλλαξω ωστε να εχω καλυτερες πιθανοτητες να παρω την ευρωλιγκα τονιζοντας τα λαθη.η διοικηση μπορει να διασκεδαζει οσο θελει στα φαιναλ φορ.εγω θελω να το παιρνω και δεν μου αρκει κατι λιγοτερο.
Αν ο μπαρτζωκας δεν πιστευε στον ντορσει ας μην τον εβαζε ουτε στο πρωταθλημα[μια χαρα θα πηγαιναμε με λι,γουοκαπ,βιλντοζα,φουρνιε]...αλλά επειδη παιζοταν η θεση του καταλαβε πως πλην φουρνιε οι 3 δεν κανουν και ειπε στον ντορσει μπες και κανε οτι καταλαβαινεις γιατι θα φαω σκουπα 3-0.ειδες οταν ζοριζεσαι πως γυρναει το μπιφτεκικαι κοβεις τις αμπελοφιλοσοφιες περι passing game.στους τελικους με ντορσει passing game δεν παιξαμε και ευτυχως σωθηκαμε
2. Σου ειπα σε προηγουμενο μηνυμα εφοσον θεωρεις πως ο Μισιτς μπορει να κουβαλησει ομαδα κ να σηκωσει ευρωλιγκα φανταζομαι πιστευεις οτι θα το σηκωσει η χαποελ.
3. Συμφωνω πως χρειαζεται αλλαγη διοτι εχουν δημιουργησει μεγαλο προβλημα στο κλιμα της ομαδας μια μεριδα φιλαθλων που δεν κατανοει την πραγματικοτητα και εκτος αυτου δεν σεβονται κ προσωπα-καταστασεις. Κι εγω θελω να φυγει ο Μπαρτζωκας εχω σιχαθει την ολη κατασταση. Να ερθει ο επομενος να μην παμε ουτε F4 να γουσταρουμε!
4. Ολους στην ομαδα ως δευτερους ασους τους θες. Δεν εχεις καταλαβει μαλλον ακομα πως η ομαδα προφανως δεν ειχε μπατζετ 5 μυρια για να φερει εναν Μισιτς και ο σχεδιασμος καλως ή κακως ειχε αποφασιστει να γινει απο Ιουνιο οποτε καποιοι παικτες δεν ηταν διαθεσιμοι. Μην ονειρευεσαι παικτες των 4-5 μυριων τουλαχιστον μεχρι το 2028 που ξεκιναει το νεο σεφ. Το γραφω απο τον Ιουνιο που γραφατε για Μισιτς ενω δεν υπηρχε ουδεμια περιπτωση να ερθει, ανεξαρτητως αν τον ηθελε ή οχι ο Μπαρτζωκας τετοια μεγεθη δεν θα παιξουν.
5. Ο ραιτ δεν ειχε ερθει απο τη gleague ειχε ευρωπαικη εμπειρια.
6. Κατανοητο αλλα δεν περναει απο το χερι σου ως φιλαθλου να κυνηγας κατι, κρινουμε συζηταμε μεχρι εκει. Αν θες να κυνηγησεις κατι εγω μαζι σου μπορεις να επικοινωνησεις με τους Αφους κ να επενδυσεις ή στειλε cv για να αναλαβεις τη θεση του μπαφε ή του λεπενιωτη κι εμεις εδω θα ειμαστε να κρινουμε.
2]για να δω αν ο μισιτς μπορει να παρει ευρωλιγκα θελω να δω τι ψαρια πιανουν τα υπολοιπα γκαρντ διπλα του.μονος του εντελως δεν μπορει.οπως στην εφες ειχε διπλα λαρκιν,μπομπουα,μπραιαντ,σιμον ετσι και στην χαποελ χρειαζεται να πλαισιωθει απο καλους παικτες.στον ολυμπιακο θα τον ηθελα διπλα στον φουρνιε.αν μου ελεγες διωχνουμε φουρνιε και παιρνουμε μισιτς δεν θα το ηθελα γιατι ειναι δωρο αδωρον.δεν μπορει ενας εντελως μονος του να παρει ευρωλιγκα,ειτε λεγεται μισιτς ειτε λεγεται φουρνιε ειτε λεγεται ναν.χρειαζεται 2-3 ακομη.ο μισιτς στην εφες ειχε αυτους που ανεφερα.ο ναν στον παναθηναικο ειχε γκραντ,σλουκα.κι ο φουρνιε φετος δεν ειχε κανεναν.αυτην ειναι η διαφορα
3]εσυ θεωρεις πως αν φυγει ο μπαρτζωκας δεν θα πηγαινουμε καν φαιναλ φορ.εισαι μπαρτζωκας ή θανατος.το σεβομαι διαφωνω εντελως.και προχωραμε
4]στην ομαδα θα ηθελα εναν βασικο ασσο.απο την στιγμη που δεν ειναι ο μισιτς,τοτε θα ηθελα εναν παικτη απο νβα στα 2+εκ,αναπληρωματικο ασσο εβανς και 3ο ασσο γουοκαπ ή λι.δεν με νοιαζει ποιος θα ειναι 3ος καν.ιδανικα θα ηθελα να φυγει ο γουοκαπ γιατι απλα τοσα χρονια με εχει κουρασει αλλά αν ειναι να μεινει μονο ως 3ος ας μεινει]
5]ωραια ας περναμε κι εμεις εναν παικτη απο ευρωπη και οχι απο gleague αφου δεν εχουμε ιδεα τι παιζει απο gleague.πηραμε τον μενσα γιατι εμπιστευτηκαμε τις γνωσεις του μποζικα στην gleague και ειδαμε τα αποτελεσματα
6]οταν λεω κυνηγαω ειναι μεταφορικη εννοια και εννοω οτι τονιζω τι λαθη γινονται και προτεινω λυσεις μεσα απο το φορουμ που γραφουμε.φιλε μου ευχαριστως θα πηγαινα να βοηθησω στην καε αλλά επειδη δεν βλεπω αξιοκρατικα κριτηρια στο ποιοι επιλεγονται για να στελεχωθει το σταφ φοβαμαι πως εν τελει θα μεινω ανεργος.φημες λενε[γιωργος μπογρης] πως ο ενας του σταφ ειναι ο κολλητος του απο μικροι και ο αλλος ειναι ο κουμπαρος του.μπορει ο μπογρης να εχει πει πολλες χαζομαρες κατα καιρους αλλά στο συγκεκριμενο δεν νομιζω να απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.δεν εχει καποιον λογο να πει ψεματα
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
1. Ουτε στο nba υπαρχει καλυτερος διαθεσιμος. Και προσωπικα το αποκλειω να δοθουν 2+ μυρια σε παικτη απο αμερικη χωρις ευρωπαικη εμπειρια. Περιμενω ειτε να μην αποκτηθει κανεις ή να ερθεις καποιος Λη.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 1:05 pm1]στην ευρωπαικη αγορα οχι δεν υπαρχει...οποτε τωρα θελω εναν παικτη απο νβα στα 2+εκ μπας και μας βγει ενας νεος ναν ή κατι αντιστοιχοRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:40 pm
1. Δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος καλυτερος οσον εχει και αμφιβαλλω πως θα υπαρξει σε καθε περιπτωση.
2. Σου ειπα σε προηγουμενο μηνυμα εφοσον θεωρεις πως ο Μισιτς μπορει να κουβαλησει ομαδα κ να σηκωσει ευρωλιγκα φανταζομαι πιστευεις οτι θα το σηκωσει η χαποελ.
3. Συμφωνω πως χρειαζεται αλλαγη διοτι εχουν δημιουργησει μεγαλο προβλημα στο κλιμα της ομαδας μια μεριδα φιλαθλων που δεν κατανοει την πραγματικοτητα και εκτος αυτου δεν σεβονται κ προσωπα-καταστασεις. Κι εγω θελω να φυγει ο Μπαρτζωκας εχω σιχαθει την ολη κατασταση. Να ερθει ο επομενος να μην παμε ουτε F4 να γουσταρουμε!
4. Ολους στην ομαδα ως δευτερους ασους τους θες. Δεν εχεις καταλαβει μαλλον ακομα πως η ομαδα προφανως δεν ειχε μπατζετ 5 μυρια για να φερει εναν Μισιτς και ο σχεδιασμος καλως ή κακως ειχε αποφασιστει να γινει απο Ιουνιο οποτε καποιοι παικτες δεν ηταν διαθεσιμοι. Μην ονειρευεσαι παικτες των 4-5 μυριων τουλαχιστον μεχρι το 2028 που ξεκιναει το νεο σεφ. Το γραφω απο τον Ιουνιο που γραφατε για Μισιτς ενω δεν υπηρχε ουδεμια περιπτωση να ερθει, ανεξαρτητως αν τον ηθελε ή οχι ο Μπαρτζωκας τετοια μεγεθη δεν θα παιξουν.
5. Ο ραιτ δεν ειχε ερθει απο τη gleague ειχε ευρωπαικη εμπειρια.
6. Κατανοητο αλλα δεν περναει απο το χερι σου ως φιλαθλου να κυνηγας κατι, κρινουμε συζηταμε μεχρι εκει. Αν θες να κυνηγησεις κατι εγω μαζι σου μπορεις να επικοινωνησεις με τους Αφους κ να επενδυσεις ή στειλε cv για να αναλαβεις τη θεση του μπαφε ή του λεπενιωτη κι εμεις εδω θα ειμαστε να κρινουμε.
2]για να δω αν ο μισιτς μπορει να παρει ευρωλιγκα θελω να δω τι ψαρια πιανουν τα υπολοιπα γκαρντ διπλα του.μονος του εντελως δεν μπορει.οπως στην εφες ειχε διπλα λαρκιν,μπομπουα,μπραιαντ,σιμον ετσι και στην χαποελ χρειαζεται να πλαισιωθει απο καλους παικτες.στον ολυμπιακο θα τον ηθελα διπλα στον φουρνιε.αν μου ελεγες διωχνουμε φουρνιε και παιρνουμε μισιτς δεν θα το ηθελα γιατι ειναι δωρο αδωρον.δεν μπορει ενας εντελως μονος του να παρει ευρωλιγκα,ειτε λεγεται μισιτς ειτε λεγεται φουρνιε ειτε λεγεται ναν.χρειαζεται 2-3 ακομη.ο μισιτς στην εφες ειχε αυτους που ανεφερα.ο ναν στον παναθηναικο ειχε γκραντ,σλουκα.κι ο φουρνιε φετος δεν ειχε κανεναν.αυτην ειναι η διαφορα
3]εσυ θεωρεις πως αν φυγει ο μπαρτζωκας δεν θα πηγαινουμε καν φαιναλ φορ.εισαι μπαρτζωκας ή θανατος.το σεβομαι διαφωνω εντελως.και προχωραμε
4]στην ομαδα θα ηθελα εναν βασικο ασσο.απο την στιγμη που δεν ειναι ο μισιτς,τοτε θα ηθελα εναν παικτη απο νβα στα 2+εκ,αναπληρωματικο ασσο εβανς και 3ο ασσο γουοκαπ ή λι.δεν με νοιαζει ποιος θα ειναι 3ος καν.ιδανικα θα ηθελα να φυγει ο γουοκαπ γιατι απλα τοσα χρονια με εχει κουρασει αλλά αν ειναι να μεινει μονο ως 3ος ας μεινει]
5]ωραια ας περναμε κι εμεις εναν παικτη απο ευρωπη και οχι απο gleague αφου δεν εχουμε ιδεα τι παιζει απο gleague.πηραμε τον μενσα γιατι εμπιστευτηκαμε τις γνωσεις του μποζικα στην gleague και ειδαμε τα αποτελεσματα
6]οταν λεω κυνηγαω ειναι μεταφορικη εννοια και εννοω οτι τονιζω τι λαθη γινονται και προτεινω λυσεις μεσα απο το φορουμ που γραφουμε.φιλε μου ευχαριστως θα πηγαινα να βοηθησω στην καε αλλά επειδη δεν βλεπω αξιοκρατικα κριτηρια στο ποιοι επιλεγονται για να στελεχωθει το σταφ φοβαμαι πως εν τελει θα μεινω ανεργος.φημες λενε[γιωργος μπογρης] πως ο ενας του σταφ ειναι ο κολλητος του απο μικροι και ο αλλος ειναι ο κουμπαρος του.μπορει ο μπογρης να εχει πει πολλες χαζομαρες κατα καιρους αλλά στο συγκεκριμενο δεν νομιζω να απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.δεν εχει καποιον λογο να πει ψεματα
2. Εχει μπραιαντ που ειχε και στην εφες, εχει και κρις τζοουνς. Μια χαρα.
3. Εμενα αδερφε μου δεν μου αρεσει καθολου ο Μπαρτζωκας. Θεωρω πως γενικα κοιμαται στον παγκο και επισης οι επιλογες του γενικα τις βλεπω κακες (αν κ καποιοι του εχουν βγει). ΟΜΩΣ παραδεχομαι οτι με εχει στειλει κουβά γενικα διοτι θεωρω εχει πετυχει πολλα περισσοτερα απ οσα φανταζομουν οταν ξαναγυρισε ως μεσσιας κ οπως ειπα θεωρω ακρως επιτυχημενη την πορεια του την τελευταια 5ετια. Θα ηταν απιλυτως επιτυχημενη αν ειχε παρει κ την ευρωλιγκα το 2023 αλλα οκ bad luck, λαθη. Shit happens. Μονο κ μονο απο σεβασμο λοιπον δεν θα τον αφορισω. Να τον κρινω ναι, να τον δικασω οχι. Επισης, εφοσον το μπατζετ δεν νομιζω πως ακομα θα εκτοξευθει χρειαζεσαι εναν προπονητη που μπορει να φτιαξει ομαδαρα απο παικτες-εργαλεια. Δεν βλεπω πολλους εκει εξω και ναι πιστευω το πιθανοτερο σεναριο ειναι η ομαδα να παει χειροτερα την μετα-μπαρτζωκα εποχη. Απο εκει και περα εικασιες κανουμε και πιθανον να ειμαι πιο risk adverse απ οτι εισαι. Καλα να ειμαστε να δουμε τι θα συμβει.
4. Βασικο pg εχεις εβανς, μαζι με γουοκαπ και Λη. Προσωπικα δεν νομιζω πως θα αποκτηθει παικτης εκτος αν κριθει αναγκαιο απο τα φιλικα. Πορεια αποθεραπειας Γουοκαπ, κλπ.
5. Οχι πηρες μενσα διοτι κανεις δεν ερχοταν με τα λεφτα κ το ρολο που εδινες οταν εψαχνες για παικτη. Οπως θα εχεις δει ο Μπαρτζωκας εχει φερει απο Αμερικη 2-3 παικτες ολους κ ολους 13 χρονια που ειναι προπονητης επιπεδου ευρωλιγκα.
6. Κι εμεις τονιζουμε τα λαθη που γινονται. Αλλα αυτο που κανεις δεν ειναι κριτικη νομιζβ. Επισης τα λαθη που βλεπεις εσυ δεν σημαινει πως ειναι κ αντικειμενικα λαθη. Ετσι βλεπεις την πραγματικοτητα ωραια δεν σημαινει πως πρεπει να συμφωνουμε. Το να λεμε να φυγει ο ενας κ ο αλλος προσωπικα δεν το βλεπω σωστο. Απο κει και περα περι ορεξεως.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
το 2023 ο σλουκας ετρεχε το 2ο ροτεισον στην 2η περιοδο και ειχε διπλα του τον λαρεντζακη και εμπαινε και στο 4ο δεκαλεπτο και επαιζε με τον γουοκαπ...γι αυτο επινε θαλασσα.γιατι δεν υπηρχε ενας παικτης να τον βοηθησει επιθετικα.φωναζε ο ανθρωπος βοηθειααα καποιος ακομα ρε παιδιαRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 1:03 pmΔεν θα διαφωνησω, φαινεται να υπαρχει τρομερη πιεση στα F4 παρολο που δεν θα επρεπε διοτι ο βασικος στοχος επετευχθη. Ακομα και ο Σλουκας στα F4 με τον Ολυμπιακο επινε θαλασσες. Βεβαια περαν του 2023 και 2025 η ομαδα και που εφτασε F4 επιτυχια ηταν. Το 2025 ηταν τραγικη η εικονα, το 2023 αυτοκτονησε στο τελος. Τις αλλες 2 χρονιες προσωπικα δεν περιμενα κατι περισσοτερο.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 12:56 pm
Θα παρεμβω λιγο για ενα μικρο σχολιο στο παραπανω .
Να το διασκεδασουν αυτοι ομως . Οχι οι αντιπαλοι .
Γιατι καθε φορα επιστρεφουν με τα μουτρα στο πατωμα .
Μετα απο ματς που οι παικτες στη πλειοψηφια τους ξεχασαν να παιζουν μπασκετ . Ασπροι απο το αγχος , αψυχοι , ατολμοι .
Δεν ειναι εικονα ομαδας που παει να παιξει το παιχνιδι της και να το διασκεδασει .![]()
το 24 που ενω ηταν παλι αλλαγη[βασικοι ναν,γκραντ] ο αταμαν δεν αλλαζε τα ροτεισον και ο σλουκας ειχε διπλα του τον ναν σχεδον σε ολο το παιχνιδι.ο σλουκας ξαφνικα δεν επινε θαλασσα και εκανε μεγαλες εμφανισεις
Απλα ειναι τα πραγματα μαγκες...ο σλουκας χρειαζοταν διπλα του εναν καλο παικτη για να αποδωσει και να βρει χωρους και ο μπαρτζωκας του φορτωνε ειτε τον λαρεντζακη ειτε τον γουοκαπ...και ο σλουκας πελαγωνε
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
1]παντως ο παναθηναικος τα 2εκ+ για 5αρι τα εδωσε χωρις ευρωπαικη εμπειρια,η φενερ ομοιως πηρε παικτη τον μποστον[ειναι 2-3αρι δεν μας εκανε εμας] σε παρομοια τιμη νομιζω χωρις ευρωπαικη εμπειρια.δεν νομιζω πως ολοι ειναι χαζοι κι εμεις που δεν τα δινουμε ειμαστε οι εξυπνοι της υποθεσηςRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 1:20 pm1. Ουτε στο nba υπαρχει καλυτερος διαθεσιμος. Και προσωπικα το αποκλειω να δοθουν 2+ μυρια σε παικτη απο αμερικη χωρις ευρωπαικη εμπειρια. Περιμενω ειτε να μην αποκτηθει κανεις ή να ερθεις καποιος Λη.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 1:05 pm
1]στην ευρωπαικη αγορα οχι δεν υπαρχει...οποτε τωρα θελω εναν παικτη απο νβα στα 2+εκ μπας και μας βγει ενας νεος ναν ή κατι αντιστοιχο
3. Εμενα αδερφε μου δεν μου αρεσει καθολου ο Μπαρτζωκας. Θεωρω πως γενικα κοιμαται στον παγκο και επισης οι επιλογες του γενικα τις βλεπω κακες (αν κ καποιοι του εχουν βγει). ΟΜΩΣ παραδεχομαι οτι με εχει στειλει κουβά γενικα διοτι θεωρω εχει πετυχει πολλα περισσοτερα απ οσα φανταζομουν οταν ξαναγυρισε ως μεσσιας κ οπως ειπα θεωρω ακρως επιτυχημενη την πορεια του την τελευταια 5ετια. Θα ηταν απιλυτως επιτυχημενη αν ειχε παρει κ την ευρωλιγκα το 2023 αλλα οκ bad luck, λαθη. Shit happens. Μονο κ μονο απο σεβασμο λοιπον δεν θα τον αφορισω. Να τον κρινω ναι, να τον δικασω οχι. Επισης, εφοσον το μπατζετ δεν νομιζω πως ακομα θα εκτοξευθει χρειαζεσαι εναν προπονητη που μπορει να φτιαξει ομαδαρα απο παικτες-εργαλεια. Δεν βλεπω πολλους εκει εξω και ναι πιστευω το πιθανοτερο σεναριο ειναι η ομαδα να παει χειροτερα την μετα-μπαρτζωκα εποχη. Απο εκει και περα εικασιες κανουμε και πιθανον να ειμαι πιο risk adverse απ οτι εισαι. Καλα να ειμαστε να δουμε τι θα συμβει.
4. Βασικο pg εχεις εβανς, μαζι με γουοκαπ και Λη. Προσωπικα δεν νομιζω πως θα αποκτηθει παικτης εκτος αν κριθει αναγκαιο απο τα φιλικα. Πορεια αποθεραπειας Γουοκαπ, κλπ.
5. Οχι πηρες μενσα διοτι κανεις δεν ερχοταν με τα λεφτα κ το ρολο που εδινες οταν εψαχνες για παικτη. Οπως θα εχεις δει ο Μπαρτζωκας εχει φερει απο Αμερικη 2-3 παικτες ολους κ ολους 13 χρονια που ειναι προπονητης επιπεδου ευρωλιγκα.
6. Κι εμεις τονιζουμε τα λαθη που γινονται. Αλλα αυτο που κανεις δεν ειναι κριτικη νομιζβ. Επισης τα λαθη που βλεπεις εσυ δεν σημαινει πως ειναι κ αντικειμενικα λαθη. Ετσι βλεπεις την πραγματικοτητα ωραια δεν σημαινει πως πρεπει να συμφωνουμε. Το να λεμε να φυγει ο ενας κ ο αλλος προσωπικα δεν το βλεπω σωστο. Απο κει και περα περι ορεξεως.
2]ο κρις τζοουνς δεν μου γεμιζει το ματι.τον εχω παρακολουθησει στην βαλενθια.ο μπραιαντ ναι οντως καλος αλλά θελω να δω τι αλλα γκαρντ εχει.δεν τα εχω δει αναλυτικα.νομιζω θα επαιρνα και κατι ακομα εκει στο 2αρι για την χαποελ
3]ο μπαρτζωκας οντως κοιμαται και το ιδιο πιστευω κι εγω.εσυ μπορεις να εισαι ευχαριστημενος επειδη ο μπαρτζωκας ξεπερασε το προσωπικο του ταβανι.εγω δεν ειμαι.τι να κανουμε τωρα.γιατι δεν με νοιαζει ο μπαρτζωκας.με νοιαζει η ομαδα τι κανει.επισης θεωρω πως το μπατζετ εχει καραεκτοξευθει.απλα για μενα γινεται λαθος διαχειριση χρηματων.διαφωνω με το που δινονται.τα λεφτα ειναι υπεραρκετα.ειμαστε σιγουρα μεσα στην 4αδα ακριβοτερων ροστερ
4]οκ εγω διαφωνω με το βασικο ποιντ γκαρντ εβανς και περιμενω μπας και ερθει κατι μπροστα απο αυτον.νομιζω πως αυτο χρειαζομαστε.γνωμη μου παντα
5]αν ηταν τοσο λιγα τα χρηματα που διναμε που δεν μπορουσαμε ουτε καν να βρουμε ενα 5αρι να κανει τα βασικα.ακομα κι ενας ετσενικε του προμηθεα ή ενας γουοτσον της καρδιτσας ετη φωτος καλυτεροι ηταν.
6]συμφωνω πως βλεπει την πραγματικοτητα ο καθενας με τα ματια του και τοποθετουμαι οπως εγω πιστευω.αυτη η αντιπαραθεση εχει ερθει απο το γεγονος πως εγραφα την αποψη μου αρχικα και ελεγα πως ο γουοκαπ για μενα δεν κανει.και μου επιτιθονταν κοσμος του φορουμ επειδη κανω κριτικη.δεν θα απανταω πλεον σε σχολια αλλων αλλά αν καποιος απανταει στα δικα μου σχολια ειρωνικα τοτε θα απανταω κι εγω αναλογως.μπορει ο καθενας να γραφει την αποψη του ανοιχτα.εγω λεω πως πχ ο γουοκαπ ή ο μπαρτζωκας δεν κανει.δεν προκειται να σταματησω να το γραφω επειδη σε καποιον δεν αρεσει
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο το ο Μπαρτζωκας επρεπε να εχει φυγει ηδη ακομα και μετα το τελος της χρονιας ειναι απο ατομα που ηθελαν να τον διωξουν εδω και καιρο. Ποιος ειναι ο πιο πετχημενος προπονητης του Ολυμπιακου στην μετα Ιβκοβιτς εποχη? Ο Μπαρτζωκας. Ο Σφαιρο πηρε 2 πρωταθληματα και πηγε σε 2 φ4 και απο τοτε δεν εχει ξαναπαει φ4. Ο Μπαρτζωκας εχει μια Ευρωλιγκα, 3 πρωταθληματα 3 κυπελλα και κανα δυο Beach Cups που λεει και ο φιλας μας ο Αταμαν. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι ο πιο πετυχημενος μετα τον Ντουντα.
Ειναι απολυτα επιτυχημενος? Οχι, θα επρεπε κατ'εμε να εχει 2 ευρωλιγκες και γι αυτο τιθεται το διλημμα απο καποιους γενικα ψυχραιμους για το αν εκλεισε ο κυκλος του. Σε αυτους τους ψυχραιμους δεν περιλαμβανονται βεβαια αφορισμοι που γινονται τακτικα τους τελευταιους 3-4 μηνες απο συγκεκριμενους...
Ειναι απολυτα επιτυχημενος? Οχι, θα επρεπε κατ'εμε να εχει 2 ευρωλιγκες και γι αυτο τιθεται το διλημμα απο καποιους γενικα ψυχραιμους για το αν εκλεισε ο κυκλος του. Σε αυτους τους ψυχραιμους δεν περιλαμβανονται βεβαια αφορισμοι που γινονται τακτικα τους τελευταιους 3-4 μηνες απο συγκεκριμενους...
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
1. Θα φανει εκ του αποτελεσματος. Και για τον γιουρτσεβεν πολλα ακουγαμε αλλα τιποτα δεν ειδαμε. Επισης η φενερ εχασε τον κορυφαιο παικτη της. Ο ολυμπιακος δεν φαινεται να ψαχνει βασικο τετοιου επιπεδου.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 1:46 pm1]παντως ο παναθηναικος τα 2εκ+ για 5αρι τα εδωσε χωρις ευρωπαικη εμπειρια,η φενερ ομοιως πηρε παικτη τον μποστον[ειναι 2-3αρι δεν μας εκανε εμας] σε παρομοια τιμη νομιζω χωρις ευρωπαικη εμπειρια.δεν νομιζω πως ολοι ειναι χαζοι κι εμεις που δεν τα δινουμε ειμαστε οι εξυπνοι της υποθεσηςRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 1:20 pm
1. Ουτε στο nba υπαρχει καλυτερος διαθεσιμος. Και προσωπικα το αποκλειω να δοθουν 2+ μυρια σε παικτη απο αμερικη χωρις ευρωπαικη εμπειρια. Περιμενω ειτε να μην αποκτηθει κανεις ή να ερθεις καποιος Λη.
2]ο κρις τζοουνς δεν μου γεμιζει το ματι.τον εχω παρακολουθησει στην βαλενθια.ο μπραιαντ ναι οντως καλος αλλά θελω να δω τι αλλα γκαρντ εχει.δεν τα εχω δει αναλυτικα.νομιζω θα επαιρνα και κατι ακομα εκει στο 2αρι για την χαποελ
3]ο μπαρτζωκας οντως κοιμαται και το ιδιο πιστευω κι εγω.εσυ μπορεις να εισαι ευχαριστημενος επειδη ο μπαρτζωκας ξεπερασε το προσωπικο του ταβανι.εγω δεν ειμαι.τι να κανουμε τωρα.γιατι δεν με νοιαζει ο μπαρτζωκας.με νοιαζει η ομαδα τι κανει.επισης θεωρω πως το μπατζετ εχει καραεκτοξευθει.απλα για μενα γινεται λαθος διαχειριση χρηματων.διαφωνω με το που δινονται.τα λεφτα ειναι υπεραρκετα.ειμαστε σιγουρα μεσα στην 4αδα ακριβοτερων ροστερ
4]οκ εγω διαφωνω με το βασικο ποιντ γκαρντ εβανς και περιμενω μπας και ερθει κατι μπροστα απο αυτον.νομιζω πως αυτο χρειαζομαστε.γνωμη μου παντα
5]αν ηταν τοσο λιγα τα χρηματα που διναμε που δεν μπορουσαμε ουτε καν να βρουμε ενα 5αρι να κανει τα βασικα.ακομα κι ενας ετσενικε του προμηθεα ή ενας γουοτσον της καρδιτσας ετη φωτος καλυτεροι ηταν.
6]συμφωνω πως βλεπει την πραγματικοτητα ο καθενας με τα ματια του και τοποθετουμαι οπως εγω πιστευω.αυτη η αντιπαραθεση εχει ερθει απο το γεγονος πως εγραφα την αποψη μου αρχικα και ελεγα πως ο γουοκαπ για μενα δεν κανει.και μου επιτιθονταν κοσμος του φορουμ επειδη κανω κριτικη.δεν θα απανταω πλεον σε σχολια αλλων αλλά αν καποιος απανταει στα δικα μου σχολια ειρωνικα τοτε θα απανταω κι εγω αναλογως.μπορει ο καθενας να γραφει την αποψη του ανοιχτα.εγω λεω πως πχ ο γουοκαπ ή ο μπαρτζωκας δεν κανει.δεν προκειται να σταματησω να το γραφω επειδη σε καποιον δεν αρεσει
3. Ειμαι ευχαριστημενος με τον Μπαρτζωκα διοτι θεωρω πως τρυπησε το ταβανι του Ολυμπιακου, οχι το δικο του. Πηρε μια ομαδα σε αθλια κατασταση και σε 2 χρονια την πηγε σε F4. Το οτι καλομαθαμε με το F4 καθε χρονο κ το βρισκετε πλεον αποτυχια δεν ειναι ευθυνη του προπονητη κ ουτε θα τον βγαλω αποτυχημενο επειδη δεν σηκωσε μια κουπα. Ποσες φορες πηγε ο Γιασκεβιτσιους μεχρι να το σηκωσει. Αυτη η νοοτροπια ειναι τραγικη κατα τη γνωμη μου αλλα οκ ισως κανω λαθος.
4. Εγω δεν εχω αποψη διοτι δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο Εβανς. Αλλα αν ηθελε οπωσδηποτε PG ο Μπαρτζωκας θεωρω θα ειχε παρει. Τον Μπαμπ, τον Τομπσον, τον Φορεστ. Καποιον απο αυτους. Αν δεν ηταν σε καλη κατασταση ο Εβανς θα επρεπε να αντικατασταθει. Εφοσον τον ανανεωσαν πηραν βασικο γκαρντ. Το αν εκαναν καλα ή οχι θα ξερουμε σε 2-3 μηνες.
5. Συμφωνω για τον Γουοτσον ηταν αξιολογη επιλογη αλλα δεν ξερω αν κι ο Γουοτσον υπηρχε η δυνατοτητα να ερθει κ δεν ηρθε απο επιλογη. Αλλα γενικα και ο Μενσα δεν μπορει να κριθει σοβαρα καθως ουσιαστικα δεν τον ειδαμε ποτε.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
1]δεν μ αρεσει να ασκω κριτικη εκ του αποτελεσματος παντοτε.ο γιουρτσεβεν ηταν πολυ κακος οντως αλλά δεν σημαινει πως ηταν κακη κινηση οταν εγινε.πρεπει να εξεταζουμε και τα δεδομενα.οπως και ο λι για τον ολυμπιακο δεν αποκτηθηκε κακως.φαινοταν καλος παικτης αλλά νομιζω τον ειδαμε και φαινεται πως δεν κανει.τουλαχιστον για τον ολυμπιακο.μπορει σε μια μπασκονια να παιξει καλυτερα.πρεπει να κοιτας αν μια κινηση ειναι καλη ή οχι και τι προοπτικες εχει...και οχι να περιμενεις να δειξεις με το δακτυλο μονο εκ του αποτελεσματοςRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 2:05 pm1. Θα φανει εκ του αποτελεσματος. Και για τον γιουρτσεβεν πολλα ακουγαμε αλλα τιποτα δεν ειδαμε. Επισης η φενερ εχασε τον κορυφαιο παικτη της. Ο ολυμπιακος δεν φαινεται να ψαχνει βασικο τετοιου επιπεδου.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 1:46 pm
1]παντως ο παναθηναικος τα 2εκ+ για 5αρι τα εδωσε χωρις ευρωπαικη εμπειρια,η φενερ ομοιως πηρε παικτη τον μποστον[ειναι 2-3αρι δεν μας εκανε εμας] σε παρομοια τιμη νομιζω χωρις ευρωπαικη εμπειρια.δεν νομιζω πως ολοι ειναι χαζοι κι εμεις που δεν τα δινουμε ειμαστε οι εξυπνοι της υποθεσης
3. Ειμαι ευχαριστημενος με τον Μπαρτζωκα διοτι θεωρω πως τρυπησε το ταβανι του Ολυμπιακου, οχι το δικο του. Πηρε μια ομαδα σε αθλια κατασταση και σε 2 χρονια την πηγε σε F4. Το οτι καλομαθαμε με το F4 καθε χρονο κ το βρισκετε πλεον αποτυχια δεν ειναι ευθυνη του προπονητη κ ουτε θα τον βγαλω αποτυχημενο επειδη δεν σηκωσε μια κουπα. Ποσες φορες πηγε ο Γιασκεβιτσιους μεχρι να το σηκωσει. Αυτη η νοοτροπια ειναι τραγικη κατα τη γνωμη μου αλλα οκ ισως κανω λαθος.
4. Εγω δεν εχω αποψη διοτι δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο Εβανς. Αλλα αν ηθελε οπωσδηποτε PG ο Μπαρτζωκας θεωρω θα ειχε παρει. Τον Μπαμπ, τον Τομπσον, τον Φορεστ. Καποιον απο αυτους. Αν δεν ηταν σε καλη κατασταση ο Εβανς θα επρεπε να αντικατασταθει. Εφοσον τον ανανεωσαν πηραν βασικο γκαρντ. Το αν εκαναν καλα ή οχι θα ξερουμε σε 2-3 μηνες.
5. Συμφωνω για τον Γουοτσον ηταν αξιολογη επιλογη αλλα δεν ξερω αν κι ο Γουοτσον υπηρχε η δυνατοτητα να ερθει κ δεν ηρθε απο επιλογη. Αλλα γενικα και ο Μενσα δεν μπορει να κριθει σοβαρα καθως ουσιαστικα δεν τον ειδαμε ποτε.
3]δεν εχω σε προπονητικη εκτιμηση τον γιασικεβιτσιους.και φετος αν δεν κοιμοταν ο θεος παλι θα το εχανε.σιγα την ομαδα που ειχε.
4]ισχυει οτι και στο 1...καλυτερη η προληψη φερνοντας εναν παικτη μπροστα απο εβανς για σιγουρια παρα μετα χριστον προφητες και να λεμε εκανε λαθος κλπ...αν δεν παιξει ο εβανς και παει στραφη η χρονια τι να το κανω μετα
5]ο μενσα οσες φορες μπηκε στο ελληνικο πρωταθλημα τον εκαναν χαβαλε τα 5αρια του λαυριου κλπ...ειναι αδυνατον να πιστεψω πως δεν μπορουσαν να βρουν εναν καλυτερο παικτη του μενσα.ή μηπως να πιστεψουμε πως αν ελεγαν στο γουοτσον θες να ερθεις?αυτος θα ελεγε οχι θελω να μεινω στην καρδιτσα.θα διναμε εκει 20-30χιλ και θα τον παιρναμε.για τετοια ποσα μιλαμε στανταρ.δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε πως η επιλογη μποζικα ηταν για γελια
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
Για να μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα για το αν ενας προπονητης ειναι επιτυχημενος πρεπει να εξεταζεις κατω απο ποιες παραμετρους πετυχαινει τους στοχους.Jeight έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 2:03 pmΑυτο το ο Μπαρτζωκας επρεπε να εχει φυγει ηδη ακομα και μετα το τελος της χρονιας ειναι απο ατομα που ηθελαν να τον διωξουν εδω και καιρο. Ποιος ειναι ο πιο πετχημενος προπονητης του Ολυμπιακου στην μετα Ιβκοβιτς εποχη? Ο Μπαρτζωκας. Ο Σφαιρο πηρε 2 πρωταθληματα και πηγε σε 2 φ4 και απο τοτε δεν εχει ξαναπαει φ4. Ο Μπαρτζωκας εχει μια Ευρωλιγκα, 3 πρωταθληματα 3 κυπελλα και κανα δυο Beach Cups που λεει και ο φιλας μας ο Αταμαν. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι ο πιο πετυχημενος μετα τον Ντουντα.
τα εγχωρια πρωταθληματα του 22 και 23 οπως και τα αντιστοιχα κυπελλα δεν θεωρουνται επιτυχιες αλλά αυτονοητα πραγματα.οταν απεναντι σου ειχες τον παναθηναικο της 17ης θεσης στην ευρωλιγκα και των 35 ποντων απο την αλμπα.αν δεν γινεται κατανοητο νομιζω ειναι προβλημα αντιληψης της πραγματικοτητας
μεγαλυτερη επιτυχια ηταν το κυπελλο του 2024 που ειχες απεναντι σου εναν αξιο αντιπαλο και μετεπειτα πρωταθλητη ευρωπης παρα τα πρωταθληματα του 22 και του 23
Αντιστοιχα οταν εμεις ειμασταν α2 δεν μπορει να βγαινει ο παναθηναικος και να λεει οτι ηταν επιτυχημενη η χρονια επειδη κερδισε το πρωταθλημα απο το λαυριο και την λαρισα
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκιο σε αυτό.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 1:25 pmτο 2023 ο σλουκας ετρεχε το 2ο ροτεισον στην 2η περιοδο και ειχε διπλα του τον λαρεντζακη και εμπαινε και στο 4ο δεκαλεπτο και επαιζε με τον γουοκαπ...γι αυτο επινε θαλασσα.γιατι δεν υπηρχε ενας παικτης να τον βοηθησει επιθετικα.φωναζε ο ανθρωπος βοηθειααα καποιος ακομα ρε παιδιαRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 1:03 pm
Δεν θα διαφωνησω, φαινεται να υπαρχει τρομερη πιεση στα F4 παρολο που δεν θα επρεπε διοτι ο βασικος στοχος επετευχθη. Ακομα και ο Σλουκας στα F4 με τον Ολυμπιακο επινε θαλασσες. Βεβαια περαν του 2023 και 2025 η ομαδα και που εφτασε F4 επιτυχια ηταν. Το 2025 ηταν τραγικη η εικονα, το 2023 αυτοκτονησε στο τελος. Τις αλλες 2 χρονιες προσωπικα δεν περιμενα κατι περισσοτερο.
το 24 που ενω ηταν παλι αλλαγη[βασικοι ναν,γκραντ] ο αταμαν δεν αλλαζε τα ροτεισον και ο σλουκας ειχε διπλα του τον ναν σχεδον σε ολο το παιχνιδι.ο σλουκας ξαφνικα δεν επινε θαλασσα και εκανε μεγαλες εμφανισεις
Απλα ειναι τα πραγματα μαγκες...ο σλουκας χρειαζοταν διπλα του εναν καλο παικτη για να αποδωσει και να βρει χωρους και ο μπαρτζωκας του φορτωνε ειτε τον λαρεντζακη ειτε τον γουοκαπ...και ο σλουκας πελαγωνε
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μονο και μονο που εχτισε μια ομαδα που πρωταγωνιστει συνεχως στην ευρωπη εχοντας στα χερια του, μεχρι περυσι που εκτοξευθηκε το μπατζετ λογω Σασα-Φουρνιε, ενα μπατζετ που ειχαν ομαδες play-in για μενα ο απολογισμος του Μπαρτζωκα ειναι κατι παραπανω απο επιτυχυμενος.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 2:48 pmΓια να μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα για το αν ενας προπονητης ειναι επιτυχημενος πρεπει να εξεταζεις κατω απο ποιες παραμετρους πετυχαινει τους στοχους.Jeight έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 2:03 pmΑυτο το ο Μπαρτζωκας επρεπε να εχει φυγει ηδη ακομα και μετα το τελος της χρονιας ειναι απο ατομα που ηθελαν να τον διωξουν εδω και καιρο. Ποιος ειναι ο πιο πετχημενος προπονητης του Ολυμπιακου στην μετα Ιβκοβιτς εποχη? Ο Μπαρτζωκας. Ο Σφαιρο πηρε 2 πρωταθληματα και πηγε σε 2 φ4 και απο τοτε δεν εχει ξαναπαει φ4. Ο Μπαρτζωκας εχει μια Ευρωλιγκα, 3 πρωταθληματα 3 κυπελλα και κανα δυο Beach Cups που λεει και ο φιλας μας ο Αταμαν. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι ο πιο πετυχημενος μετα τον Ντουντα.
τα εγχωρια πρωταθληματα του 22 και 23 οπως και τα αντιστοιχα κυπελλα δεν θεωρουνται επιτυχιες αλλά αυτονοητα πραγματα.οταν απεναντι σου ειχες τον παναθηναικο της 17ης θεσης στην ευρωλιγκα και των 35 ποντων απο την αλμπα.αν δεν γινεται κατανοητο νομιζω ειναι προβλημα αντιληψης της πραγματικοτητας
μεγαλυτερη επιτυχια ηταν το κυπελλο του 2024 που ειχες απεναντι σου εναν αξιο αντιπαλο και μετεπειτα πρωταθλητη ευρωπης παρα τα πρωταθληματα του 22 και του 23
Αντιστοιχα οταν εμεις ειμασταν α2 δεν μπορει να βγαινει ο παναθηναικος και να λεει οτι ηταν επιτυχημενη η χρονια επειδη κερδισε το πρωταθλημα απο το λαυριο και την λαρισα
Ειμαι βεβαιος πως με το υλικο αυτο το 80% των προπονητων θα παλευε να βγει play-offs και ελπιζω οταν θα φυγει ο Μπαρτζω να αυξηθει το μπατζετ γιατι αλλιως δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Η διαφορα στο μπατζετ μεταξυ του Ολυμπιακου και του ΠΑΟ το 22 ηταν βαρια βαρια 1 εκατομυριο. εχω κουραστει Παναθηναικους να λενε συνχεια οτι εκεινη ομαδα του Ολυμπιακου ηταν Warriors vs Λαυριο. Η δευτερη πενταδα ειχε Λαρεντζακη, Μακσικ που επαιρνε τοτε 400 χιλιαρικα, ο 37 Πριντεζης, ο Ζαν Σαρλ και ο Χασαν Μαρτιν. Καθολου αυτονοητο δεν ηταν απλα ο ΠΑΟ με τους ιδιους πορους εφτιαξε αθλια ομαδα. Σε αυτο εχει ευθυνη και ο προπονητης των μεν και των δε. Επισης το 23 ο ΠΑΟ ειχε μεγαλυτερο μπατζετ απο μας.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 2:48 pmΓια να μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα για το αν ενας προπονητης ειναι επιτυχημενος πρεπει να εξεταζεις κατω απο ποιες παραμετρους πετυχαινει τους στοχους.Jeight έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 2:03 pmΑυτο το ο Μπαρτζωκας επρεπε να εχει φυγει ηδη ακομα και μετα το τελος της χρονιας ειναι απο ατομα που ηθελαν να τον διωξουν εδω και καιρο. Ποιος ειναι ο πιο πετχημενος προπονητης του Ολυμπιακου στην μετα Ιβκοβιτς εποχη? Ο Μπαρτζωκας. Ο Σφαιρο πηρε 2 πρωταθληματα και πηγε σε 2 φ4 και απο τοτε δεν εχει ξαναπαει φ4. Ο Μπαρτζωκας εχει μια Ευρωλιγκα, 3 πρωταθληματα 3 κυπελλα και κανα δυο Beach Cups που λεει και ο φιλας μας ο Αταμαν. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι ο πιο πετυχημενος μετα τον Ντουντα.
Αν εσυ θεωρεις οποιοδηποτε προωταθλημα αυτονοητο σε πληροφορω οτι οι Παναθηναικοι μια χαρα πανηγυριζαν τα πρωταθληματα οταν στον Ολυμπιακο επαιζε ο Αγαδακος, ο Σκλαβος και ο Σκρπολιθρας...
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τα εγχωρια παντως πρωταθληματα που λενε αρκετοι δεν μετρανε γιατι ο παο ηταν σε εσοδα εξοδα ηταν παραπλησια τα μπατζετ μας..Το οτι ο μπαρτζωκας εκανε τον σασα να αξιζει 3εκ,τον φαλ 1.8 κτλ η που καταφερε και εφτιαξε ομαδα με 8εκ μπατζετ να βγαινει πρωτη στην ρεγκιουλαρ ειναι δικο του κατορθωμα.Και μεις σε εσοδα εξοδα ημασταν μια ζωη αλλα δεν εχω δει κανεναν να λεει δεν μετρανε τα πρωταθληματα του παο..μαλιστα τρωμε κραξιμο για χαμενες ευρωλιγκες με αυτα τα μπατζετ.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
εγω παντως θεωρω πως το 23 ειδικα ουτε η φενερ ειχε καλυτερο υλικο απο εμας που αποκλεισαμε στους 8 ουτε η μονακο στον ημιτελικο ειχε καλυτερο υλικο,ουτε η ρεαλ που χασαμε στον τελικο ειχε καλυτερο υλικο...και ουτε θεωρω πως ολες αυτες οι ομαδες ειχαν τεραστια μπατζετ που ξεπερνουσαν τον ολυμπιακοRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 3:16 pmΜονο και μονο που εχτισε μια ομαδα που πρωταγωνιστει συνεχως στην ευρωπη εχοντας στα χερια του, μεχρι περυσι που εκτοξευθηκε το μπατζετ λογω Σασα-Φουρνιε, ενα μπατζετ που ειχαν ομαδες play-in για μενα ο απολογισμος του Μπαρτζωκα ειναι κατι παραπανω απο επιτυχυμενος.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 2:48 pm
Για να μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα για το αν ενας προπονητης ειναι επιτυχημενος πρεπει να εξεταζεις κατω απο ποιες παραμετρους πετυχαινει τους στοχους.
Ειμαι βεβαιος πως με το υλικο αυτο το 80% των προπονητων θα παλευε να βγει play-offs και ελπιζω οταν θα φυγει ο Μπαρτζω να αυξηθει το μπατζετ γιατι αλλιως δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.
το πως εχει βγει οτι εμεις ειμασταν οι φτωχοι και ολες οι αλλες οι υπερομαδαρες με τους παικτες εκατομμυριων και τους κερδιζαμε δεν ξερω
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά, εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο ο συνονόματος μου συνοπαδός σας. Τα πρωταθλήματα του 2022 (κυρίως) και 2023 δεν ήταν κάποιο κατόρθωμα, και εγώ αν ήμουν στη θέση του Μπαρτζώκα (που λέει ο λόγος) θα έπαιρνα το πρωτάθλημα.Jeight έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 3:23 pmΗ διαφορα στο μπατζετ μεταξυ του Ολυμπιακου και του ΠΑΟ το 22 ηταν βαρια βαρια 1 εκατομυριο. εχω κουραστει Παναθηναικους να λενε συνχεια οτι εκεινη ομαδα του Ολυμπιακου ηταν Warriors vs Λαυριο. Η δευτερη πενταδα ειχε Λαρεντζακη, Μακσικ που επαιρνε τοτε 400 χιλιαρικα, ο 37 Πριντεζης, ο Ζαν Σαρλ και ο Χασαν Μαρτιν. Καθολου αυτονοητο δεν ηταν απλα ο ΠΑΟ με τους ιδιους πορους εφτιαξε αθλια ομαδα. Σε αυτο εχει ευθυνη και ο προπονητης των μεν και των δε. Επισης το 23 ο ΠΑΟ ειχε μεγαλυτερο μπατζετ απο μας.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 2:48 pm
Για να μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα για το αν ενας προπονητης ειναι επιτυχημενος πρεπει να εξεταζεις κατω απο ποιες παραμετρους πετυχαινει τους στοχους.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο