Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 12, 2025 2:21 pm

GK_23 έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 1:36 pm

Οι ενστάσεις μου για τις μεταγραφικές κινήσεις της φετινής offseason, και των δύο προηγούμενων, δεν εστιάζουν σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Πολλοί "κράζουν" για τον Donta Hall για παράδειγμα αλλά εγώ θεωρώ μια χαρά κίνηση τη μεταγραφή του. Από το 2023 και έπειτα, η ομάδα δείχνει να μην γνωρίζει και να μην έχει αντιληφθεί τι είναι αυτά τα στοιχεία που της λείπουν για να κάνει το παραπάνω βήμα. Για αυτό και κάνει μεταγραφές επί μεταγραφών αλλά πρακτικά έχει καταφέρει να εντάξει ελάχιστους νέους παίκτες στον κορμό που προϋπήρχε του 2023. Η δικαιολογία της "τύχης" δεν θα έπρεπε να υφίσταται ούτε σαν ιδέα μετά από τέσσερα (4) αποτυχημένα F4..
Γιατί είναι το ερώτημα, έχουμε τους Γουόκαπ, Σάσα, Μακκισικ, Παπ, Φαλ, Πιτερς, πες και Λάρυ που είναι ένας κορμός, μετά έχουμε μια αδυναμία να τους συμπληρωσουμε και αναπληρώσουμε επαρκώς ποιοτικά, ειδικά στα γκαρντ.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 12, 2025 2:25 pm

steph.larry έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 1:45 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 10:52 am
Στο φορουμ γράφουμε για να παιρναμε ευχαριστα τον χρονο μας. Οχι για να χαλαμε τη ζαχαρενια μας ειδικα εξαιτιας αγνωστων και εν μεσω διακοπων. Και επειδη εμενα ο κυριος Johnypao μου την χαλαει τη ζαχαρενια μου οταν του εχω ζητησει πολλακις με ευγενικο αλλα καο με εντονο τροπο να μην ασχολειται μαζι μου και το τιεχω γραψει οχι γιατι εγραψε κατι ασχημο για κατι μπασκετικο που εχω γραψει αλλα με εχει εξιβρισει επι προσωπικου, εχει θιξει την ιατρικη μου ιδιοτητα και τον χαρακτηρα μου για κατι που δεν εχει καμια σχεση για το μπασκετ. Αλλοι τιμωρηθηκαν με οριστικπ αποκλεισμο απο το φορουμ για πολυ λιγοτερα. Επειδη λοιπον καθε φορα που αναφερεται σε μενα χαλιεται η ζαχαρενια μου και αυτο του επιτρεπεται δεν υπαρχει και κανενας λογος να συμμετεχω στο φορουμ. Δεν υπαρχει κανενας λογος να προκληθει αγχος στους μοντς. Καλο υπολοιπο διακοπων. Καλη σας μερα
Φίλε μου θα συμφωνήσω ότι το να συμμετέχουμε σε ένα φόρουμ όπως αυτό θα έπρεπε να είναι με γνώμονα το να περάσουμε ευχάριστα και επεικοδομητικά το χρόνο μας, ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό. Προφανώς όμως τα πράγματα δεν μπορεί να είναι ποτέ τέλεια, αλλά και πάλι είμαστε όαση μπροστά στις ενναλλακτικές των social ή των σχολίων των αθλητικών site όπου η τρολιά (μη πω τίποτα χειρότερο) πάει σύννεφο.

Με κάθε καλή πρόθεση λοιπόν έχω να σου πω πως άν κάποιο άλλο μέλος σε θίγει ή σε ενοχλεί, κάνε τον μπλοκ-ignore (νομίζω γίνεται), και τελειώνει εκεί το θέμα. Είναι κρίμα να βλέπουμε καλούς συνομιλητές σαν και εσένα να λένε πως θα σταματήσουν να γράφουν, δεν έχει κανένα νόημα κάτι τέτοιο. Ειδικά μάλιστα όταν είσαι από τους ελάχιστους που γράφουν επώνυμα και μοιράζεσαι απόψεις και πληροφορίες με όλη την καλή διάθεση, δεν έχει σημασία αν συμφωνούμε ή αν βγαίνουν οι πληροφορίες κτλ. Φυσικά στο τέλος πράξε όπως θέλεις και ξέρεις εσύ καλύτερα για τον εαυτό σου, αλλά επειδή το έχω ξαναδεί το μοτίβο προόσφατα με άλλους συμφορουμίτες του στυλ με έθιξε ο χ, ο ψ κτλ, οπότε γεια και χαρά σας, απλώς θεώρησα σωστό να σου δώσω και μια άλλη οπτική. :peace:

Y.Γ. Sorry admins για το off topic, αλλά με έτρωγε να απαντήσω, ο Christofis ειδικά είναι μεταξύ των προφιλ που έχουν δώσει πολύ καύσιμο στη συζήτηση για τα μεταγραφικα
Επειδη μου ερχονται ειδοποιησεις στο μειλ. Θα απαντησω για τελευταια φορα και θα τις απενεργοποιησω. Το προβλημα μου δεν ειναι να μην σχολιαζουν παναθηναικοι αυτα που γραφω ουτε να με κρινουν για τα λεγομενα μου. Το προβλημα μου ειναι με τον συγκεκριμενο κυριο ο οποιος για μενα εχει χασει το δικαιωμα να ασχολειται μαζι μου οταν εκρινε σωστο να αραδιασει ενα βοθρο εναντιον μου που καμια σχεση δεν εχει με την μπασκετικη κουβεντα που κανουμε. Αν δεν μπορει αυτο να το αντιληφθει ο ιδιος, να το αντιληφθουν οι μοντς, ή να κανουν κατι οι μοντς για αυτο τοτε απλα σταματω να γραφω γιατι δεν με εκφραζει αυτος ο χωρος. Καλο υπολοιπο

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 12, 2025 2:27 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 2:39 am
εχει βαρεσει η ζεστη και τους στηριχτακηδες και τους γκρινιαρηδες..πιειτε κανα ποτακι,ριχτε καμια βουτιτσα ετσι και αλλιως σε κανα μηνα θα παρουμε παικτη η θα ξεκινησουν τα φιλικα.
Αυτός ο διαχωρισμός είναι ο χειρότερος που μπορεί να γίνει.
Κριτική πρέπει να γίνεται στην ομάδα και σε όλους ανεξαιρέτως. Πρέπει όμως να είναι καλόπιστη και να έχει μπασκετικά ερίσματα χωρίς άναρθρες επικοινωνιακές κραυγές, ειδικά από τους οπαδούς αυτής που θέλουν το καλό της. Από τους μη οπαδούς δέχεσαι και την κακόπιστη κριτική(μέχρι ενός σημείου).
Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι η εποχή επιτάσσει τα μπανάκια και τα ποτάκια. Μαζί σου!!

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Αύγ 12, 2025 2:36 pm

ξεφύγαμε πάλι, ήμουν ξεκάθαρος στο ποστ μου και έδωσα τις προειδοποιήσεις ότι δεν θα δεχτούμε άλλες υποτιμητικές αναφορές. Δεν γίνεται όμως και να εκβιαζομαστε και έχει γίνει σχεδόν καθημερινότητα απ' όλες τις μεριές Συνεχίζουμε μπασκετικά

3 μέρες αποκλεισμό στον Dimmitz για χαρακτηρισμό μέλους ως κακοποιό στοιχείο.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 12, 2025 3:18 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 2:16 pm
Αρχικά να πω πως ο Γιοκουμπάιτις έκλεισε Μπάγερν (αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά άσκοπη τη σπέκουλα με αφορμή "πληροφορίες" του Πρωταθλητή).

Θα ήθελα κι εγώ να τοποθετηθώ συμφωνόντας σε γενικές γραμμές με τον Larry στο θέμα Christofis. Επίσης, αν και συμφωνώ με Asteri στο ότι δεν είναι καλό το να δημιουργούμε echo chambers, πιστεύω πως το να μπαίνεις στα τσατ της άλλης ομάδας για να σιγοντάρεις φίλους των αντιπάλων που αμφισβητούν πχ τον προπονητή (ναι, αναφέρομαι στον Johnny) μπορεί να διαβαστεί και ως "λέω τη γνώμη μου" (=θετικό) και ως "αβαντάρω την γκρίνια στο αντίπαλο στρατόπεδο" (=κατανοητό μεν, μη θεμιτό δε). Ας με συγχωρήσει ο Johnny αν τον αδικώ.
Οχι δεν σε συγχωρώ, είναι πολύ προσβλητικά αυτά που γράφεις, ότι δήθεν μπαίνω "λαθραία" οριακά στα τοπικ του οσφπ και σιγοντάρω τους γκρινιαρηδες για "προκαλέσω" τους υπόλοιπους. Δεν είσαι ΟΥΤΕ 2 μήνες μέλος του φορουμ, εγώ είμαι περίπου 8 χρόνια, μήπως βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για τους λόγους που γράφω? Έτυχε λοιπόν να συμφωνώ με τον Βασίλη, αργότερα συμφώνησα με τον Ριβερς, έκανα πρόταση για αναβάθμιση του ροστερ σας και το ανέλυσα στον κραφτ. Ποιο είναι το ζήτημα σου λοιπόν? Γράφω σε όλα τα τοπικ του φορουμ διαχρονικά. Κάνω κριτική σε όλες τις ομάδες, γράφω ξανά και ξανά τι θεωρώ πως λείπει απτη φενερ, τι λείπει απτη ρεαλ, τη μονακο, όποιος θέλει να μπει στα αντίστοιχα τοπικ να το δει. Έγραφα προηγουμένως ότι απορώ πως η Φενερ του 25 και η Ρεαλ του 23 σήκωσαν κούπες με τέτοια ροστερ, στα τοπικ του παο κάνω συνεχώς κριτική και έχω πει ότι ο Αταμαν σηκώνει τεράστιο βάρος φέτος. Μήπως είμαι όντως κακοποιο στοιχείο τελικά? Ααα έκανα και το άλλο, έκανα κριτική και στην εθνική ομάδα, μάλλον και εκεί το κάνω με μέσο απτο sdna. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μενους αυτά τα ποστ και δεν τιμωρούνται.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 12, 2025 4:09 pm

Conan1982 έγραψε:
GK_23 έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 1:36 pm

Οι ενστάσεις μου για τις μεταγραφικές κινήσεις της φετινής offseason, και των δύο προηγούμενων, δεν εστιάζουν σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Πολλοί "κράζουν" για τον Donta Hall για παράδειγμα αλλά εγώ θεωρώ μια χαρά κίνηση τη μεταγραφή του. Από το 2023 και έπειτα, η ομάδα δείχνει να μην γνωρίζει και να μην έχει αντιληφθεί τι είναι αυτά τα στοιχεία που της λείπουν για να κάνει το παραπάνω βήμα. Για αυτό και κάνει μεταγραφές επί μεταγραφών αλλά πρακτικά έχει καταφέρει να εντάξει ελάχιστους νέους παίκτες στον κορμό που προϋπήρχε του 2023. Η δικαιολογία της "τύχης" δεν θα έπρεπε να υφίσταται ούτε σαν ιδέα μετά από τέσσερα (4) αποτυχημένα F4..
Γιατί είναι το ερώτημα, έχουμε τους Γουόκαπ, Σάσα, Μακκισικ, Παπ, Φαλ, Πιτερς, πες και Λάρυ που είναι ένας κορμός, μετά έχουμε μια αδυναμία να τους συμπληρωσουμε και αναπληρώσουμε επαρκώς ποιοτικά, ειδικά στα γκαρντ.
Δεν υπαρχει μεγαλη γκαμα επιλογων γενικοτερα. Πολλοι γραφουν για τις μεγαλες κινησεις που εχουν κανει οι αλλες ομαδες αλλα προσωπικα δεν βλεπω (πολλες) μεγαλες κινησεις. Περυσι η ομαδα εκανε σοβαρη κινηση στα γκαρντ, με τον Εβανς, και φανηκε ατυχη. Εαν ο Εβανς δεν ειχε τραυματιστει δεν θα συζητουσαμε σημερα για την αναγκη αποκτησης γκαρντ. Επισης υπαρχει κ το προβλημα με τους ξενους στο πρωταθλημα που θα πρεπει να ισορροπησουν στο χτισιμο του ροστερ κ δημιουργει εξτρα πονοκεφαλο. Τελος, το σταφ εχει υπερβολικη πιεση απο τον κοσμο για αμεσα αποτελεσματα κατι που προφανως παιζει το ρολο του κ στην αναγκη για safe επιλογες.
Προσωπικα μια χαρα τις βλεπω τις κινησεις περυσι και φετος μετα την κακη παρενθεση του 2023-24. Ολες οι κινησεις βγαζουν μια λογικη. Το μονο για το οποιο δεν ειμαι βεβαιος ειναι αν θα επρεπε να αντικατασταθει ο Εβανς αλλα δεν εχω αποψη γιατι δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται ο παικτης. Ενω δεν βλεπω και καλυτερους του εβανς να κυκλοφορουν στην αγορα.

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Αύγ 12, 2025 4:21 pm

JohnnyPao έγραψε:
FabrizioOberto έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 2:16 pm
Αρχικά να πω πως ο Γιοκουμπάιτις έκλεισε Μπάγερν (αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά άσκοπη τη σπέκουλα με αφορμή "πληροφορίες" του Πρωταθλητή).

Θα ήθελα κι εγώ να τοποθετηθώ συμφωνόντας σε γενικές γραμμές με τον Larry στο θέμα Christofis. Επίσης, αν και συμφωνώ με Asteri στο ότι δεν είναι καλό το να δημιουργούμε echo chambers, πιστεύω πως το να μπαίνεις στα τσατ της άλλης ομάδας για να σιγοντάρεις φίλους των αντιπάλων που αμφισβητούν πχ τον προπονητή (ναι, αναφέρομαι στον Johnny) μπορεί να διαβαστεί και ως "λέω τη γνώμη μου" (=θετικό) και ως "αβαντάρω την γκρίνια στο αντίπαλο στρατόπεδο" (=κατανοητό μεν, μη θεμιτό δε). Ας με συγχωρήσει ο Johnny αν τον αδικώ.
Οχι δεν σε συγχωρώ, είναι πολύ προσβλητικά αυτά που γράφεις, ότι δήθεν μπαίνω "λαθραία" οριακά στα τοπικ του οσφπ και σιγοντάρω τους γκρινιαρηδες για "προκαλέσω" τους υπόλοιπους. Δεν είσαι ΟΥΤΕ 2 μήνες μέλος του φορουμ, εγώ είμαι περίπου 8 χρόνια, μήπως βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για τους λόγους που γράφω? Έτυχε λοιπόν να συμφωνώ με τον Βασίλη, αργότερα συμφώνησα με τον Ριβερς, έκανα πρόταση για αναβάθμιση του ροστερ σας και το ανέλυσα στον κραφτ. Ποιο είναι το ζήτημα σου λοιπόν? Γράφω σε όλα τα τοπικ του φορουμ διαχρονικά. Κάνω κριτική σε όλες τις ομάδες, γράφω ξανά και ξανά τι θεωρώ πως λείπει απτη φενερ, τι λείπει απτη ρεαλ, τη μονακο, όποιος θέλει να μπει στα αντίστοιχα τοπικ να το δει. Έγραφα προηγουμένως ότι απορώ πως η Φενερ του 25 και η Ρεαλ του 23 σήκωσαν κούπες με τέτοια ροστερ, στα τοπικ του παο κάνω συνεχώς κριτική και έχω πει ότι ο Αταμαν σηκώνει τεράστιο βάρος φέτος. Μήπως είμαι όντως κακοποιο στοιχείο τελικά? Ααα έκανα και το άλλο, έκανα κριτική και στην εθνική ομάδα, μάλλον και εκεί το κάνω με μέσο απτο sdna. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μενους αυτά τα ποστ και δεν τιμωρούνται.
OK. Δε δέχεσαι το πως είδα κάποια ποστς σου και καλοπροαίρετα δέχομαι πως έχω λάθος. Μήπως όμως αντιδράς πολύ έντονα σε σχέση με την παρουσία σου στο φόρουμ (φυσικά να δεχτώ πως είναι δημιουργική όπως λες); Δεν έχω εικόνα καθώς στα αντίστοιχα topics του Παναθηναϊκού αποφεύγω να μπω.

Πάντως τα περί "κακοποιών στοιχείων" δε βγήκαν από το πληκτρολόγιό μου. Αν θεωρείται από τους mods πως σου έκανα επίθεση, ας τιμωρηθώ. Το "είμαι 8 χρόνια και είσαι 2 μήνες" θα το δεχτώ ως παράπονο πως σε κρίνω άδικα (γενικά "ακούγεται" πολύ λάθος).

Σε κάθε περίπτωση ζητώ συγγνώμη.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 12, 2025 4:35 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 4:21 pm
JohnnyPao έγραψε:

OK. Δε δέχεσαι το πως είδα κάποια ποστς σου και καλοπροαίρετα δέχομαι πως έχω λάθος. Μήπως όμως αντιδράς πολύ έντονα σε σχέση με την παρουσία σου στο φόρουμ (φυσικά να δεχτώ πως είναι δημιουργική όπως λες); Δεν έχω εικόνα καθώς στα αντίστοιχα topics του Παναθηναϊκού αποφεύγω να μπω.

Πάντως τα περί "κακοποιών στοιχείων" δε βγήκαν από το πληκτρολόγιό μου. Αν θεωρείται από τους mods πως σου έκανα επίθεση, ας τιμωρηθώ. Το "είμαι 8 χρόνια και είσαι 2 μήνες" θα το δεχτώ ως παράπονο πως σε κρίνω άδικα (γενικά "ακούγεται" πολύ λάθος).

Σε κάθε περίπτωση ζητώ συγγνώμη.
Εννοείται πως το πόσο καιρό γράφει ο καθένας μας στο φορουμ το έγραψα για να θίξω το πόσο εύκολα πήγες να βγάλεις ένα (λάθος) συμπέρασμα για μένα, εγώ από την άλλη ποτέ δεν σε χαρακτήρισα, ούτε προσπάθησα να "αποκαλύψω" κάποια σκοπιμότητα πίσω από τα ποστ σου. Ναι το κακοποιό στοιχείο δεν το πες εσυ, αλλά νομίζω το ότι κάποιος με χαρακτήρισε έτσι (εχουν γίνει πολλάκις τέτοιου ειδους σχόλια) σου αιτιολογεί το γιατί αντιδρώ "έντονα", πριν λιγες μερες με αποκάλεσαν εργαζόμενο στο sdna, δεν είσαι ο πρώτος που γράφει κάτι κακοπροαίρετο λοιπον για μένα. Προφανώς σας ιντριγκάρει ότι είμαι παναθηναικός και για αυτό να αντιδράτε έτσι, πχ ο GK που είναι ολυμπιακός έγραψε στο οφ τοπικ του οσφπ οτι ερχεστε μετα απο 4 αποτυχημένα φαιναλ 4 (κάτι τέτοιο) και δεν έτρεξε κάστανο, αν το είχα γράψει εγώ θα είχε ξεσπάσει πόλεμος. Προσπαθήστε να μιλάτε στον άλλον χωρίς να επηρεάζεστε από τι ομαδα είναι. Αν ο καθενας εγραφε στα τοπικ της ομαδας του θα τερμάτιζε επιτόπου τις όποιες εντάσεις αλλά εγώ δεν συμφωνώ με αυτό και ούτε η λογική του φορουμ είναι τετοια. Τεσπα, ας το αφήσουμε εδώ, καλή συνέχεια!

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Αύγ 12, 2025 4:50 pm

Rivers15 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Δεν υπαρχει μεγαλη γκαμα επιλογων γενικοτερα. Πολλοι γραφουν για τις μεγαλες κινησεις που εχουν κανει οι αλλες ομαδες αλλα προσωπικα δεν βλεπω (πολλες) μεγαλες κινησεις. Περυσι η ομαδα εκανε σοβαρη κινηση στα γκαρντ, με τον Εβανς, και φανηκε ατυχη. Εαν ο Εβανς δεν ειχε τραυματιστει δεν θα συζητουσαμε σημερα για την αναγκη αποκτησης γκαρντ. Επισης υπαρχει κ το προβλημα με τους ξενους στο πρωταθλημα που θα πρεπει να ισορροπησουν στο χτισιμο του ροστερ κ δημιουργει εξτρα πονοκεφαλο. Τελος, το σταφ εχει υπερβολικη πιεση απο τον κοσμο για αμεσα αποτελεσματα κατι που προφανως παιζει το ρολο του κ στην αναγκη για safe επιλογες.
Προσωπικα μια χαρα τις βλεπω τις κινησεις περυσι και φετος μετα την κακη παρενθεση του 2023-24. Ολες οι κινησεις βγαζουν μια λογικη. Το μονο για το οποιο δεν ειμαι βεβαιος ειναι αν θα επρεπε να αντικατασταθει ο Εβανς αλλα δεν εχω αποψη γιατι δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται ο παικτης. Ενω δεν βλεπω και καλυτερους του εβανς να κυκλοφορουν στην αγορα.
ο εβανς αποκτηθηκε οντας τραυματιας.απο ολα τα μεγαλα μεσα εβγαινε η βεβαιοτητα πως ο εβανς τον φεβρουαριο θα ειναι σε θεση να παιξει και κανενας εκ της καε δεν διεψευδε κατι τετοιο,ουτε ο μπαρτζωκας ελεγε κατι.για κατι άλλα τρεχουν να διαψευσουν ή να βγαζουν ανακοινωσεις αλλά για να μας ενημερωσουν σοβαρα τι γινεται με εβανς δεν ειδα τιποτα.ο βιλντοζα ολο το κοινο ειχε την εντυπωση πως αποκτηθηκε ως safe επιλογη μεχρι να ερθει ο εβανς.κανενας μα κανενας δεν βγηκε να πει οτι πηραμε τον εβανς αλλά μαγκες μην τον περιμενετε για φετος.
Οσον αφορα τις μεγαλες κινησεις
σορτς-παναθηναικος
μαλεντον-ρεαλ
μισιτς-χαποελ
λονι γουοκερ-μακαμπι
μποστον-φενερ
Με μια μικρη επιφυλαξη για την τον μποστον οι υπολοιπες ειναι 100% μεγαλες κινησεις.αν δεν τις αναγνωριζεις ως μεγαλες κινησεις δεν υπαρχει λογος να γινεται διαλογος καθως θα βλεπουμε αλλο αθλημα

basilis_.kts

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 12, 2025 5:02 pm

Rivers15 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

ο εβανς αποκτηθηκε οντας τραυματιας.οποτε δεν φταιει μονο η κακια μας η τυχη αν τραυματιστηκε.τραυματια τον πηραμε.η περιρεουσα ατμοσφαιρα εβγαζε προς τα εξω πως τον φεβρουαριο θα μπορει να παιξει.καμια καε δεν βγηκε να διαψευσει κατι τετοιο ενω σε αλλες περιπτωσεις για άλλα θεματα οι ανακοινωσεις που βγαινουν ειναι βροχη.κανεις δεν βγηκε να πει πως μαγκες ο εβανς προοριζεται για του χρονου και πως ο βιλντοζα δεν ειναι απλα μια safe επιλογη μεχρι να γυρισει ο εβανς οπως ολοι πιστευαμε.
σορτς-παναθηναικος
μαλεντον-ρεαλ
χαποελ-μισιτς
λονι γουοκερ-μακαμπι
φενερ-μποστον
αν αυτες δεν λεγονται μεγαλες κινησεις τοτε μαλλον θα βλεπουμε διαφορετικο αθλημα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 12, 2025 5:14 pm

φετος τι κινησεις εχουμε κανει που πρεπει να ειμαστε η οχι ευχαριστημενοι?Εναν παικτη εχουμε παρει κυριολεκτικα..που στα χαρτια τουλαχιστον σε ριχνει πολυ σε σχεση με τον φαλ..Τωρα οκ αν παρεις την πραγματικη εικονα του φαλ με τους τραυματισμους τοτε ειναι αναβαθμιση..μια χαρα ειναι για 2ος ψηλος που ομως ετσι που ειναι η στελεχωση σε αφηνει ξεκρεμαστο αν τραυματιστει ο μιλου..Α ξεχασα τον γουορντ,αυτος ναι ειναι κινησαρα ειδικα με τα λεφτα που εκλεισε.

Οποτε εγω μεχρι στιγμης τον θεωρω στην καλυτερη μετριο τον σχεδιασμο φετος..τωρα αν ρθει κανας πυραυλοκινητος ασσος θα γινει θετικο το προσημο..Επισης για να τον κρινουμε πρεπει να δουμε μεσα στην χρονια και τους εβανς γουοκαπ..Αν το τεχνικο τιμ εχει κανει λαθος εκτιμηση για την κατασταση τους τοτε θα μιλαμε για εφιαλτικο σχεδιασμο.

ο ντορσει εχει και του χρονου συμβολαιο με οψιον αποτι θυμαμαι..2+1 ηταν..δεν ειδα να λεει κατι περιεργο παντως..δικαιο εχει οτι και να του πουν σε θελουμε για βασικο δεν εχει σημασια αν δεν το τηρησουν μεσα στην χρονια..Αν ο μπαρτζω του δωσει εναν ρολο 18-20΄ μια χαρα θα τα πανε..Αν παλι τον πεταει εξω στο πρωτο λαθος θα χουμε τα ιδια.

tarp7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 12, 2025 5:36 pm

Και εγώ τον χολ το θεωρώ καλή επιλογή. Χρειαζόμαστε κι άλλο ψηλό γιατί μιλου και Κώστας τραυματίζονται συνέχεια. Για τα γκαρντ αν δεν πάρουμε άλλο άσο, χρειαζόμαστε πολύ τύχη. Πέρυσι και μόνο που είχαμε Έβανς, γουοκαπ, γκος, Μήτρου , βιλντοζα και χρειάστηκε να πάρουμε και 6ο γκαρντ το Λι δεν τον λες και επιτυχημένο σχεδιασμό. Ο βιλντοζα safe επιλογή; steamingears.gif

basilis_.kts

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 12, 2025 5:46 pm

tarp7 έγραψε:
Τρί Αύγ 12, 2025 5:36 pm
Και εγώ τον χολ το θεωρώ καλή επιλογή. Χρειαζόμαστε κι άλλο ψηλό γιατί μιλου και Κώστας τραυματίζονται συνέχεια. Για τα γκαρντ αν δεν πάρουμε άλλο άσο, χρειαζόμαστε πολύ τύχη. Πέρυσι και μόνο που είχαμε Έβανς, γουοκαπ, γκος, Μήτρου , βιλντοζα και χρειάστηκε να πάρουμε και 6ο γκαρντ το Λι δεν τον λες και επιτυχημένο σχεδιασμό. Ο βιλντοζα safe επιλογή; steamingears.gif
ετσι παρουσιαζοταν...οτι τον παιρνουμε ως δευτεροτριτο[αυτην ηταν και η θεση του στο ροτεισον 3ος ασσος] και αναμενουμε τον εβανς τον φεβρουαριο

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Αύγ 12, 2025 6:01 pm

Χαλαρωστε βρε παιδες καλοκαιριατικα ,μπασκετφορουμ ειμαστε , κι εχουμε ολοι μας μια κοινη "καψουρα " ,την σπυριαρα. :bball: :cool:

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 12, 2025 6:16 pm

τον βιλντοζα τον πηραμε ασφαλεια σε περιπτωση που δεν βγει ο εβανς..ηταν πακετο απο τον ιδιο μανατζερ ,με τα λεφτα που ειχαμε συμφωνησει για τον εβανς μας δωσαν και τον λουκα..Η λογικη ηταν να παιξει μεχρι τον φεβρουαριο που υποτιθεται θα ταν ετοιμος..ε τελικα οχι μονο δεν ηταν αλλα και ο αργεντινος ηταν στα πιτ ολη την ωρα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”