Επίσης στο hoopfellas γράφτηκε πως στο 4 ο Ολυμπιακός πάει για παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά ο Μπαρτζωκας. Γκιλ ή Σινγκλετον μου ήρθαν στο μυαλό. Ωραίες κινήσεις αν ισχύει ειδικά ο Γκιλ φοβερός όχι ότι ο Σινγκλετον ως συμπληρωματικο 4-5 δεν είναι εξαιρετική κίνηση.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Για τον Μπέικον πάντως έχει μπει πολύ δυνατά η Εφες. Γράφτηκε για πρόταση γύρω στα 1,2 για κλειστό διετές.
Επίσης στο hoopfellas γράφτηκε πως στο 4 ο Ολυμπιακός πάει για παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά ο Μπαρτζωκας. Γκιλ ή Σινγκλετον μου ήρθαν στο μυαλό. Ωραίες κινήσεις αν ισχύει ειδικά ο Γκιλ φοβερός όχι ότι ο Σινγκλετον ως συμπληρωματικο 4-5 δεν είναι εξαιρετική κίνηση.
0
κι εγώ νομίζω κάπως έτσι θα πάει το πράγμα, ήδη η αύξηση του μπάτζετ θα είναι αρκετή με τα υπάρχοντα συμβόλαια + την ανανέωση Ντόρσεϊ. καλά για Ντόρσεϊ και Μπέικον και Μίλου μαζί δε το συζητάμε καν, θα πάθει κάνα εγκεφαλικό ο Σκινδήλιας και θα τρέχουμε.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:29 pmενα απο τα καλυτερα ροστερ που θα μπορουσε να μας κατσει θα ναι να μεινει ντορσει και να ρθουν μπεικον μιλου μητογλου( η κωστας αν ειναι μεγαλο μπαν αλλα θα θες και 4ρι μετα ) ..Βεβαια εδω μιλαμε για τρελη αυξηση στο μπατζετ και καπως ουτοπικο..
Επειδη ο μπαρτζω λεει 2-3 προσθηκες παντως το χω πολυ πιθανο να παμε παλι με 5 ξενους οπως περσι και να μην παρει παικτη στο 3.

αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι πάμε όπως είμαστε, με Ντόρσεϊ μέσα δηλαδή, συν ΜΑΠ πεντάρι συν Κωστακούμπο στη θέση του Ζαν Σαρλ συν 4άρι που παραμένει ακόμα μυστήριο. άντε κι άλλον ένα Έλληνα μπαλαντέρ και μια προσθήκη ξένου αφού ξεκινήσει η χρονιά.
-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κρατήστε το αυτο. Πολυ σημαντικα νέα για την ομαδα σας. Μετα αν πάρετε ένα πικ εν ρολ ψηλο κι ενα 3αρι, ακόμα κι χαμηλότερη κατηγορία οι τελευταίοι δυο και κρατήσετε όλους τους άλλους, θα είστε σούπερ!pk13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:37 pm
0
Καθόλου δεν το αποκλείω το δεύτερο, αλλά θεωρώ ότι τα έχει βάλει κάτω ο κόουτς και έχει πει το "ναι" για Μίλου. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει κάποιες μικρές επιφυλάξεις για το πόσο κολλάει ο Μίλου, για τους τραυματισμούς του, για το κασέ του (και τι θα μας κοστίσει στις άλλες θέσεις αυτό το κασέ).
Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Δεν τον αφήνεις τον Μίλου για όλο το πακέτο, αγωνιστικό και μη (είναι μέλος της παρέας, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αγαπάει την ομάδα, μιλάει τη γλώσσα κλπ).
Τα ρώσικα ΜΜε (μέχρι χθες- προχθές, τουλάχιστον) έλεγαν ότι μένει Ρωσία. Μπορεί να είναι και μέρος της πολιτικής της ΤΣΣΚΑ, ώστε να πάρει αποζημίωση. Κάτι τέτοιο όμως και πάλι βγάζει εκτός τον Ολυμπιακό, που στην καλύτερη να κάνει "υπέρβαση" για να πληρώσει το- με σημαντικό, σκόντο- κασέ του Νικόλα.
Ίδωμεν, πάντως γιατί έχει κάνει πολύ ντόρο.
Εγώ είμαι προς το όχι. Προς το ότι δεν θα μπορέσουμε να τον κλείσουμε. Τουλάχιστον φέτος.

Γράφτηκε από τον χουπφέλλας; ΄΄Η στα σχόλια; Γιατί αν γράφτηκε από τον Χουπ, κάποια βάση, θα την έχει σίγουρα. Στην περίπτωση που το έγραψε ο Χουπ., ελπίζω να εννοεί τον Γκιλ. Κι ο Σίνγκλετον εμένα μου αρέσει πάντως.pk13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:37 pmΓια τον Μπέικον πάντως έχει μπει πολύ δυνατά η Εφες. Γράφτηκε για πρόταση γύρω στα 1,2 για κλειστό διετές.
Απλώς ο άλλος είναι καημός....
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Σίνγκλετον για 15 λεπτάκια είναι μια χαρά, σε πτωτική πορεία έχει μπει βέβαια, 33 είναι πλέον αλλά 15 λεπτάκια θα τα δώσει πιστεύω, εξάλλου συμπληρωματικό ψάχνουμε, δεν θα χει και απαγορευτικό κασέ....
Ο Γκιλ λογικά θα ναι πιο ακριβός αλλά και πιο ποιοτικός και μάλλον θα θέλει και χρόνο συμμετοχής κι οχι να ναι δευτεράτζα στο 4....
Οι μπασκετικοί γράφουν ότι ο Μάρτιν μάλλον φεύγει οπότε η 2η μεταγραφή θα ναι σέντερ.Θα ταν έκπληξη να ερχόταν ο Μίλου, οπότε βλέπω γι άλλον Αμερικανό.
Η 3η ματαγραφή είναι γρίφος γιατι αλλού διαβάζω για 3άρι,αλλού για έξτρα κόμπο γκαρντ (κουλό ακούγεται) κι αλλού για 4-5άρι (Κωστάκη).
Ο Γκιλ λογικά θα ναι πιο ακριβός αλλά και πιο ποιοτικός και μάλλον θα θέλει και χρόνο συμμετοχής κι οχι να ναι δευτεράτζα στο 4....
Οι μπασκετικοί γράφουν ότι ο Μάρτιν μάλλον φεύγει οπότε η 2η μεταγραφή θα ναι σέντερ.Θα ταν έκπληξη να ερχόταν ο Μίλου, οπότε βλέπω γι άλλον Αμερικανό.
Η 3η ματαγραφή είναι γρίφος γιατι αλλού διαβάζω για 3άρι,αλλού για έξτρα κόμπο γκαρντ (κουλό ακούγεται) κι αλλού για 4-5άρι (Κωστάκη).
0
-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι ο Χουπφελας το έγραψε, το τσέκαρα κι εγώ.basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:47 pmΓράφτηκε από τον χουπφέλλας; ΄΄Η στα σχόλια; Γιατί αν γράφτηκε από τον Χουπ, κάποια βάση, θα την έχει σίγουρα. Στην περίπτωση που το έγραψε ο Χουπ., ελπίζω να εννοεί τον Γκιλ. Κι ο Σίνγκλετον εμένα μου αρέσει πάντως.pk13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:37 pmΓια τον Μπέικον πάντως έχει μπει πολύ δυνατά η Εφες. Γράφτηκε για πρόταση γύρω στα 1,2 για κλειστό διετές.
0
Από τον ίδιο γράφτηκε. Αν εννοεί τον Γκιλ σπουδαία κίνηση που δένει και άψογα. Πόσα θα θελει;basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:47 pmΓράφτηκε από τον χουπφέλλας; ΄΄Η στα σχόλια; Γιατί αν γράφτηκε από τον Χουπ, κάποια βάση, θα την έχει σίγουρα. Στην περίπτωση που το έγραψε ο Χουπ., ελπίζω να εννοεί τον Γκιλ. Κι ο Σίνγκλετον εμένα μου αρέσει πάντως.pk13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:37 pmΓια τον Μπέικον πάντως έχει μπει πολύ δυνατά η Εφες. Γράφτηκε για πρόταση γύρω στα 1,2 για κλειστό διετές.
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Κωστακούμπος στη θέση του Ζαν Σαρλ δεν παίζει με τίποτα.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:40 pmκι εγώ νομίζω κάπως έτσι θα πάει το πράγμα, ήδη η αύξηση του μπάτζετ θα είναι αρκετή με τα υπάρχοντα συμβόλαια + την ανανέωση Ντόρσεϊ. καλά για Ντόρσεϊ και Μπέικον και Μίλου μαζί δε το συζητάμε καν, θα πάθει κάνα εγκεφαλικό ο Σκινδήλιας και θα τρέχουμε.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:29 pmενα απο τα καλυτερα ροστερ που θα μπορουσε να μας κατσει θα ναι να μεινει ντορσει και να ρθουν μπεικον μιλου μητογλου( η κωστας αν ειναι μεγαλο μπαν αλλα θα θες και 4ρι μετα ) ..Βεβαια εδω μιλαμε για τρελη αυξηση στο μπατζετ και καπως ουτοπικο..
Επειδη ο μπαρτζω λεει 2-3 προσθηκες παντως το χω πολυ πιθανο να παμε παλι με 5 ξενους οπως περσι και να μην παρει παικτη στο 3.![]()
αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι πάμε όπως είμαστε, με Ντόρσεϊ μέσα δηλαδή, συν ΜΑΠ πεντάρι συν Κωστακούμπο στη θέση του Ζαν Σαρλ συν 4άρι που παραμένει ακόμα μυστήριο. άντε κι άλλον ένα Έλληνα μπαλαντέρ και μια προσθήκη ξένου αφού ξεκινήσει η χρονιά.
Στο κάτω-κάτω, αν θέλουμε άλτη, τότε ας πάρουμε τον Τεντόγλου που είναι και χρυσός Ολυμπιονίκης και πιό ωραίος τύπος.
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο κείμενο που ανέβασε σήμερα έχει αυτό στο τέλος:
"Υ.Γ1: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση κατά την οποία διατήρησε τον προπονητή και τον βασικό κορμό του για τη νέα σεζόν και απλά ψάχνει για 2-3 προσθήκες που θα βελτιώσουν το ποιοτικό του status. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται έναν Pick & Roll ψηλό στο “5”ενώ στη θέση “4” είναι υπαρκτή η πιθανότητα να σμίξει ξανά ο κόουτς με έναν παλιό του γνώριμο. Τίποτα σίγουρο ακόμα."
Ο Γκιλ δεν λέγαμε πέρυσι πως είχε θέμα με τα γόνατα; Τόσο λάθος θυμάμαι;
"Υ.Γ1: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση κατά την οποία διατήρησε τον προπονητή και τον βασικό κορμό του για τη νέα σεζόν και απλά ψάχνει για 2-3 προσθήκες που θα βελτιώσουν το ποιοτικό του status. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται έναν Pick & Roll ψηλό στο “5”ενώ στη θέση “4” είναι υπαρκτή η πιθανότητα να σμίξει ξανά ο κόουτς με έναν παλιό του γνώριμο. Τίποτα σίγουρο ακόμα."
Ο Γκιλ δεν λέγαμε πέρυσι πως είχε θέμα με τα γόνατα; Τόσο λάθος θυμάμαι;

0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Σίνγκλετον, δεν ξέρω για ποιό λόγο, μου δίνει συνέχεια την εντύπωση ενός κουρασμένου ανθρώπου που ταλαιπωρείται. Δεν αρκεί στον Ολυμπιακό να έχει δεύτερο τεσσάρι κάποιον σαν τον Πρίντεζη της τελευταίας σεζόν.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:54 pmΟ Σίνγκλετον για 15 λεπτάκια είναι μια χαρά, σε πτωτική πορεία έχει μπει βέβαια, 33 είναι πλέον αλλά 15 λεπτάκια θα τα δώσει πιστεύω, εξάλλου συμπληρωματικό ψάχνουμε, δεν θα χει και απαγορευτικό κασέ....
Ο Γκιλ είναι σούπερ λύση, και σαφώς θα έχει χρόνο συμμετοχής. Θα μοιράζεται στα ίσια τη θέση με τον Σάσα (αναλόγως και του εκάστοτε παιχνιδιού) και σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι δευτεράτζα. Δυό ισοδύναμα (πάνω-κάτω) τεσσάρια, και όλα μέλι γάλα.
Επίσης, ψήνομαι το ίδιο πολύ και για Κάλινιτς, που λέγεται ότι κυττάζουμε.
Είτε Γκιλ πάρουμε, είτε Κάλινιτς, θα είμαι το ίδιο ευχαριστημένος μέχρι αηδίας.
Θα ήθελα, επίσης, να χωρέσουμε κάπου και Ρόγκα και Τανούλη από Έλληνες.
0
I never thought there were corners in time
- Conan1982
- Reactions: 3653
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άσε τα παιδιά να βρουν ρόλο και χρόνο, να τον πάρουμε τον Τανούλη να βρίσκει εδώ κι εκεί λίγα λεπτά; Ας παίξουν στον Προμηθέα ή όπου αλλού βρουν να ωριμάσουν και να εξελιχθούν
Ο Μάλκολμ στα 34 του με 2 χρόνια αποχή από την Ευρωλίγκα, ενώ ήταν και μέτριος (στην καλύτερη τις χρονιές στην Φενέρ και Μπάγερν δεν νομίζω να τίθετε θέμα να τον κοιτάξουμε καν.
1
1