2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

pk13

euroleague
Reactions: 141
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:37 pm

Για τον Μπέικον πάντως έχει μπει πολύ δυνατά η Εφες. Γράφτηκε για πρόταση γύρω στα 1,2 για κλειστό διετές.

Επίσης στο hoopfellas γράφτηκε πως στο 4 ο Ολυμπιακός πάει για παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά ο Μπαρτζωκας. Γκιλ ή Σινγκλετον μου ήρθαν στο μυαλό. Ωραίες κινήσεις αν ισχύει ειδικά ο Γκιλ φοβερός όχι ότι ο Σινγκλετον ως συμπληρωματικο 4-5 δεν είναι εξαιρετική κίνηση.

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:40 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 4:29 pm
ενα απο τα καλυτερα ροστερ που θα μπορουσε να μας κατσει θα ναι να μεινει ντορσει και να ρθουν μπεικον μιλου μητογλου( η κωστας αν ειναι μεγαλο μπαν αλλα θα θες και 4ρι μετα ) ..Βεβαια εδω μιλαμε για τρελη αυξηση στο μπατζετ και καπως ουτοπικο..

Επειδη ο μπαρτζω λεει 2-3 προσθηκες παντως το χω πολυ πιθανο να παμε παλι με 5 ξενους οπως περσι και να μην παρει παικτη στο 3.
κι εγώ νομίζω κάπως έτσι θα πάει το πράγμα, ήδη η αύξηση του μπάτζετ θα είναι αρκετή με τα υπάρχοντα συμβόλαια + την ανανέωση Ντόρσεϊ. καλά για Ντόρσεϊ και Μπέικον και Μίλου μαζί δε το συζητάμε καν, θα πάθει κάνα εγκεφαλικό ο Σκινδήλιας και θα τρέχουμε. :D

αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι πάμε όπως είμαστε, με Ντόρσεϊ μέσα δηλαδή, συν ΜΑΠ πεντάρι συν Κωστακούμπο στη θέση του Ζαν Σαρλ συν 4άρι που παραμένει ακόμα μυστήριο. άντε κι άλλον ένα Έλληνα μπαλαντέρ και μια προσθήκη ξένου αφού ξεκινήσει η χρονιά.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:41 pm

pk13 έγραψε:

Επίσης στο hoopfellas γράφτηκε πως στο 4 ο Ολυμπιακός πάει για παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά ο Μπαρτζωκας. Γκιλ ή Σινγκλετον μου ήρθαν στο μυαλό. Ωραίες κινήσεις αν ισχύει ειδικά ο Γκιλ φοβερός όχι ότι ο Σινγκλετον ως συμπληρωματικο 4-5 δεν είναι εξαιρετική κίνηση.
Κρατήστε το αυτο. Πολυ σημαντικα νέα για την ομαδα σας. Μετα αν πάρετε ένα πικ εν ρολ ψηλο κι ενα 3αρι, ακόμα κι χαμηλότερη κατηγορία οι τελευταίοι δυο και κρατήσετε όλους τους άλλους, θα είστε σούπερ!

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:41 pm

AlexD έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 4:31 pm

Νομίζω πως αν χαλάσει του Μιλού θα είναι από ΤΣΣΚΑ μεριά, αν και χλωμό. Ο ίδιος έχω την εντύπωση πως προτιμάει να αφήσει λεφτά στο τραπέζι στην παρούσα φάση. Μη σου πω πιο πιθανό να χαλάσει γιατί τελικά δεν τον ήθελε ο κόουτς :roofl:
Καθόλου δεν το αποκλείω το δεύτερο, αλλά θεωρώ ότι τα έχει βάλει κάτω ο κόουτς και έχει πει το "ναι" για Μίλου. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει κάποιες μικρές επιφυλάξεις για το πόσο κολλάει ο Μίλου, για τους τραυματισμούς του, για το κασέ του (και τι θα μας κοστίσει στις άλλες θέσεις αυτό το κασέ).

Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Δεν τον αφήνεις τον Μίλου για όλο το πακέτο, αγωνιστικό και μη (είναι μέλος της παρέας, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αγαπάει την ομάδα, μιλάει τη γλώσσα κλπ).

Τα ρώσικα ΜΜε (μέχρι χθες- προχθές, τουλάχιστον) έλεγαν ότι μένει Ρωσία. Μπορεί να είναι και μέρος της πολιτικής της ΤΣΣΚΑ, ώστε να πάρει αποζημίωση. Κάτι τέτοιο όμως και πάλι βγάζει εκτός τον Ολυμπιακό, που στην καλύτερη να κάνει "υπέρβαση" για να πληρώσει το- με σημαντικό, σκόντο- κασέ του Νικόλα.
Ίδωμεν, πάντως γιατί έχει κάνει πολύ ντόρο.

Εγώ είμαι προς το όχι. Προς το ότι δεν θα μπορέσουμε να τον κλείσουμε. Τουλάχιστον φέτος. :roll:

basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:47 pm

pk13 έγραψε:
Για τον Μπέικον πάντως έχει μπει πολύ δυνατά η Εφες. Γράφτηκε για πρόταση γύρω στα 1,2 για κλειστό διετές.

Γράφτηκε από τον χουπφέλλας; ΄΄Η στα σχόλια; Γιατί αν γράφτηκε από τον Χουπ, κάποια βάση, θα την έχει σίγουρα. Στην περίπτωση που το έγραψε ο Χουπ., ελπίζω να εννοεί τον Γκιλ. Κι ο Σίνγκλετον εμένα μου αρέσει πάντως.
Απλώς ο άλλος είναι καημός....

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:54 pm

Ο Σίνγκλετον για 15 λεπτάκια είναι μια χαρά, σε πτωτική πορεία έχει μπει βέβαια, 33 είναι πλέον αλλά 15 λεπτάκια θα τα δώσει πιστεύω, εξάλλου συμπληρωματικό ψάχνουμε, δεν θα χει και απαγορευτικό κασέ....
Ο Γκιλ λογικά θα ναι πιο ακριβός αλλά και πιο ποιοτικός και μάλλον θα θέλει και χρόνο συμμετοχής κι οχι να ναι δευτεράτζα στο 4....
Οι μπασκετικοί γράφουν ότι ο Μάρτιν μάλλον φεύγει οπότε η 2η μεταγραφή θα ναι σέντερ.Θα ταν έκπληξη να ερχόταν ο Μίλου, οπότε βλέπω γι άλλον Αμερικανό.
Η 3η ματαγραφή είναι γρίφος γιατι αλλού διαβάζω για 3άρι,αλλού για έξτρα κόμπο γκαρντ (κουλό ακούγεται) κι αλλού για 4-5άρι (Κωστάκη).

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:55 pm

basket72 έγραψε:
pk13 έγραψε:

Γράφτηκε από τον χουπφέλλας; ΄΄Η στα σχόλια; Γιατί αν γράφτηκε από τον Χουπ, κάποια βάση, θα την έχει σίγουρα. Στην περίπτωση που το έγραψε ο Χουπ., ελπίζω να εννοεί τον Γκιλ. Κι ο Σίνγκλετον εμένα μου αρέσει πάντως.
Ναι ο Χουπφελας το έγραψε, το τσέκαρα κι εγώ.

0
pk13

euroleague
Reactions: 141

Πέμ Ιουν 23, 2022 4:58 pm

basket72 έγραψε:
pk13 έγραψε:

Από τον ίδιο γράφτηκε. Αν εννοεί τον Γκιλ σπουδαία κίνηση που δένει και άψογα. Πόσα θα θελει;

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 23, 2022 5:56 pm

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 4:40 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 4:29 pm
ενα απο τα καλυτερα ροστερ που θα μπορουσε να μας κατσει θα ναι να μεινει ντορσει και να ρθουν μπεικον μιλου μητογλου( η κωστας αν ειναι μεγαλο μπαν αλλα θα θες και 4ρι μετα ) ..Βεβαια εδω μιλαμε για τρελη αυξηση στο μπατζετ και καπως ουτοπικο..

Επειδη ο μπαρτζω λεει 2-3 προσθηκες παντως το χω πολυ πιθανο να παμε παλι με 5 ξενους οπως περσι και να μην παρει παικτη στο 3.
κι εγώ νομίζω κάπως έτσι θα πάει το πράγμα, ήδη η αύξηση του μπάτζετ θα είναι αρκετή με τα υπάρχοντα συμβόλαια + την ανανέωση Ντόρσεϊ. καλά για Ντόρσεϊ και Μπέικον και Μίλου μαζί δε το συζητάμε καν, θα πάθει κάνα εγκεφαλικό ο Σκινδήλιας και θα τρέχουμε. :D

αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι πάμε όπως είμαστε, με Ντόρσεϊ μέσα δηλαδή, συν ΜΑΠ πεντάρι συν Κωστακούμπο στη θέση του Ζαν Σαρλ συν 4άρι που παραμένει ακόμα μυστήριο. άντε κι άλλον ένα Έλληνα μπαλαντέρ και μια προσθήκη ξένου αφού ξεκινήσει η χρονιά.
Κωστακούμπος στη θέση του Ζαν Σαρλ δεν παίζει με τίποτα.
Στο κάτω-κάτω, αν θέλουμε άλτη, τότε ας πάρουμε τον Τεντόγλου που είναι και χρυσός Ολυμπιονίκης και πιό ωραίος τύπος.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:06 pm

Στο κείμενο που ανέβασε σήμερα έχει αυτό στο τέλος:

"Υ.Γ1: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση κατά την οποία διατήρησε τον προπονητή και τον βασικό κορμό του για τη νέα σεζόν και απλά ψάχνει για 2-3 προσθήκες που θα βελτιώσουν το ποιοτικό του status. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται έναν Pick & Roll ψηλό στο “5”ενώ στη θέση “4” είναι υπαρκτή η πιθανότητα να σμίξει ξανά ο κόουτς με έναν παλιό του γνώριμο. Τίποτα σίγουρο ακόμα."

Ο Γκιλ δεν λέγαμε πέρυσι πως είχε θέμα με τα γόνατα; Τόσο λάθος θυμάμαι; :drunk:

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:08 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 4:54 pm
Ο Σίνγκλετον για 15 λεπτάκια είναι μια χαρά, σε πτωτική πορεία έχει μπει βέβαια, 33 είναι πλέον αλλά 15 λεπτάκια θα τα δώσει πιστεύω, εξάλλου συμπληρωματικό ψάχνουμε, δεν θα χει και απαγορευτικό κασέ....
Ο Γκιλ λογικά θα ναι πιο ακριβός αλλά και πιο ποιοτικός και μάλλον θα θέλει και χρόνο συμμετοχής κι οχι να ναι δευτεράτζα στο 4....
Οι μπασκετικοί γράφουν ότι ο Μάρτιν μάλλον φεύγει οπότε η 2η μεταγραφή θα ναι σέντερ.Θα ταν έκπληξη να ερχόταν ο Μίλου, οπότε βλέπω γι άλλον Αμερικανό.
Η 3η ματαγραφή είναι γρίφος γιατι αλλού διαβάζω για 3άρι,αλλού για έξτρα κόμπο γκαρντ (κουλό ακούγεται) κι αλλού για 4-5άρι (Κωστάκη).
Ο Σίνγκλετον, δεν ξέρω για ποιό λόγο, μου δίνει συνέχεια την εντύπωση ενός κουρασμένου ανθρώπου που ταλαιπωρείται. Δεν αρκεί στον Ολυμπιακό να έχει δεύτερο τεσσάρι κάποιον σαν τον Πρίντεζη της τελευταίας σεζόν.
Ο Γκιλ είναι σούπερ λύση, και σαφώς θα έχει χρόνο συμμετοχής. Θα μοιράζεται στα ίσια τη θέση με τον Σάσα (αναλόγως και του εκάστοτε παιχνιδιού) και σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι δευτεράτζα. Δυό ισοδύναμα (πάνω-κάτω) τεσσάρια, και όλα μέλι γάλα.
Επίσης, ψήνομαι το ίδιο πολύ και για Κάλινιτς, που λέγεται ότι κυττάζουμε.
Είτε Γκιλ πάρουμε, είτε Κάλινιτς, θα είμαι το ίδιο ευχαριστημένος μέχρι αηδίας.
Θα ήθελα, επίσης, να χωρέσουμε κάπου και Ρόγκα και Τανούλη από Έλληνες.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:19 pm

Εκτός βέβαια από Σίνγκλετον και Γκιλ έχει επίσης συνεργαστεί με Μάλκολμ Τόμας που δεν έχω ιδέα που βρίσκεται και γενικότερα δεν έκανε τότε...και Τζόρνταν Μίκι που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα στην Βίρτους :twisted:

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:24 pm

Ο Σίνγκλετον, δεν ξέρω για ποιό λόγο, μου δίνει συνέχεια την εντύπωση ενός κουρασμένου ανθρώπου που ταλαιπωρείται.

Μπηλιβ μι, εκτός παρκέ δεν είναι καθόλου μα καθόλου κουρασμένος και δεν ταλαιπωρείται. :P

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
thory

euroleague
Reactions: 665

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:24 pm

Καλα καμία σχέση ο σιγκλετον με την τελευταία χρονιά του πριντεζη, ο αρχηγός έπαιζε σαν 45 χρονών, ο κρις στα κρίσιμα ηταν πάλι εκεί. Μια χαρα ειναι για πίσω απο βεζε.
Πρέπει να πέσει το χρήμα αλλού (5αρι, 3αρι, γκαρντ αν δεν μείνει ο Τάιλερ)

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιουν 23, 2022 6:29 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 6:08 pm

Θα ήθελα, επίσης, να χωρέσουμε κάπου και Ρόγκα και Τανούλη από Έλληνες.
Άσε τα παιδιά να βρουν ρόλο και χρόνο, να τον πάρουμε τον Τανούλη να βρίσκει εδώ κι εκεί λίγα λεπτά; Ας παίξουν στον Προμηθέα ή όπου αλλού βρουν να ωριμάσουν και να εξελιχθούν

Ο Μάλκολμ στα 34 του με 2 χρόνια αποχή από την Ευρωλίγκα, ενώ ήταν και μέτριος (στην καλύτερη τις χρονιές στην Φενέρ και Μπάγερν δεν νομίζω να τίθετε θέμα να τον κοιτάξουμε καν.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”