Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 14, 2025 2:41 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 14, 2025 2:24 pm
Σχεδόν όλες οι ομάδες κάνουν διορθώσεις μέσα στη σαιζόν σε όλες τις θέσεις. Επίσης σχεδόν σε όλες τις ομάδες (δεν έχω καμιά λίστα, τη γενικότερη διαίσθηση εκφράζω αυτή τη στιγμή) οι καινούριοι παίκτες τις αναβαθμίζουν και τις βοηθάνε να γίνουν καλύτερες. Όχι να πάρουν την ευρωλίγκα, άλλωστε ένας μόνο θα την πάρει, αλλά να ανέβουν ένα σκαλί στην απόδοσή τους. Η μόνη ομάδα που αποτυγχάνει παταγωδώς στο να βελτιώσει την εικόνα της με μία μεταγραφή μέσα στη χρονιά νομίζω είμαστε εμείς.

Για να προλαβω την ερώτηση: οι Ράιτ και Πετρούσεφ δεν τους βάζω στη κατηγορία "πετυχυμένες" μεταγραφές που ανέβασαν επίπεδο την ομάδα σε βάθος χρόνου γιατί αφενώς έφυγαν (έστω και για διαφορετικούς λόγους) και αφετέρου διότι εκείνο το ρόστερ ήταν τόσο λειψό και τραγικό που και εγώ να έμπαινα θα βοήθούσα.

Γιατί δυσκολεύεται τόσο πολύ ο Οσφπ σε σχέση με τις άλλες ομάδες? Οφείλεται στην ανικανότητα του σταφ ή στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας? Δεν ξέρω.
Ο Μπάτλερ πάντως από την πρώτη εικόνα του φαίνεται όντως τρομερή μεταγραφή που θα κούμπωνε τέλεια σε εμάς.
Συμφωνώ πολύ με αυτό !

Όσα χρόνια θυμάμαι να βλέπω την ομάδα , μεταγραφές τον χειμώνα (όχι καλοκαιρινές) που να μας βοήθησαν ουσιαστικά ήταν το 2012 ο Law με τον Dorsey και πρόπερσι σε έναν βαθμό ο Petrusev με τον Wright.

Δεν θυμάμαι να κάναμε άλλη χρονιά μεταγραφή τον Δεκέμβρη-Ιανουάριο και να φέραμε παίχτη που να άξιζε.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 14, 2025 2:46 pm

golitog7 έγραψε:
Σχεδόν όλες οι ομάδες κάνουν διορθώσεις μέσα στη σαιζόν σε όλες τις θέσεις. Επίσης σχεδόν σε όλες τις ομάδες (δεν έχω καμιά λίστα, τη γενικότερη διαίσθηση εκφράζω αυτή τη στιγμή) οι καινούριοι παίκτες τις αναβαθμίζουν και τις βοηθάνε να γίνουν καλύτερες. Όχι να πάρουν την ευρωλίγκα, άλλωστε ένας μόνο θα την πάρει, αλλά να ανέβουν ένα σκαλί στην απόδοσή τους. Η μόνη ομάδα που αποτυγχάνει παταγωδώς στο να βελτιώσει την εικόνα της με μία μεταγραφή μέσα στη χρονιά νομίζω είμαστε εμείς.

Για να προλαβω την ερώτηση: οι Ράιτ και Πετρούσεφ δεν τους βάζω στη κατηγορία "πετυχυμένες" μεταγραφές που ανέβασαν επίπεδο την ομάδα σε βάθος χρόνου γιατί αφενώς έφυγαν (έστω και για διαφορετικούς λόγους) και αφετέρου διότι εκείνο το ρόστερ ήταν τόσο λειψό και τραγικό που και εγώ να έμπαινα θα βοήθούσα.

Γιατί δυσκολεύεται τόσο πολύ ο Οσφπ σε σχέση με τις άλλες ομάδες? Οφείλεται στην ανικανότητα του σταφ ή στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας? Δεν ξέρω.
Ο Μπάτλερ πάντως από την πρώτη εικόνα του φαίνεται όντως τρομερή μεταγραφή που θα κούμπωνε τέλεια σε εμάς.
Εγώ παλι απο την πρωτη ματια του Μπατλερ μου φαινεται τρομερη μεταγραφη που δεν θα κουμπωνε σε εμας. Ο παικτης φαινεται για την ωρα να εχει το μυαλο του περισσοτερο στην εκτελεση παρα στη δημιουργια. Χρειαζομαστε παικτη δημιουργο που αν χρειαστει να σουταρει να το κανει αξιοπρεπως αν οχι καλα ωστε να μην τον παιζουν under αλλα δεν νομιζω πως θελουμε pg που να εχει το μυαλο του στο scoring κατα προτεραιοτητα.

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Παρ Νοέμ 14, 2025 2:53 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Νοέμ 14, 2025 2:46 pm
golitog7 έγραψε:

Εγώ παλι απο την πρωτη ματια του Μπατλερ μου φαινεται τρομερη μεταγραφη που δεν θα κουμπωνε σε εμας. Ο παικτης φαινεται για την ωρα να εχει το μυαλο του περισσοτερο στην εκτελεση παρα στη δημιουργια. Χρειαζομαστε παικτη δημιουργο που αν χρειαστει να σουταρει να το κανει αξιοπρεπως αν οχι καλα ωστε να μην τον παιζουν under αλλα δεν νομιζω πως θελουμε pg που να εχει το μυαλο του στο scoring κατα προτεραιοτητα.
Playmaker θέλουμε με όλη την σημασία της λέξης. Σκορερς , δόξα τον θεό, έχουμε πολλούς.

Έναν οργανωτή , που να μοιράζει ασσιστ και αν μείνει ελεύθερος να μπορεί να βάλει 1-2 τρίποντα. Δηλαδή έναν παίχτη που θα έχει στατιστικά 3-6 πόντους και 4-6 ασσίστ (εννοείτε αν μπορεί και καλύτερα).

Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Παρ Νοέμ 14, 2025 3:01 pm

Ο ερυθρός εχει τον μακινταιρ που μοιράζει αβέρτα. Για ποιον λόγο να πάρει ο καραφλόκοουτς
Την δημιουργία από αυτόν και να την δώσει στον μπατλερ; Το να παίξει δίπλα στον μακινταιρ μέχρι να μάθει την ομάδα είναι πολύ πιο εύκολο και δεν χαλάει το παιχνίδι τους.

Εμείς δεν έχουμε παίκτη ούτε καν κοντά στον μακινταιρ στο επιθετικό παιχνίδι που να συνδιαζει απειλή και δημιουργία.
Ο μπατλερ θα έκανε σε εμάς την διαφορά από την πρώτη μέρα.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

SteveNashidis έγραψε:
Παρ Νοέμ 14, 2025 1:52 pm

Αλλά που να τον βρεις. Ο Μπέρι πήγε διακοπές με τις λίστες του :drunk:
https://www.nba.com/stats/player/162615 ... lar+Season

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Νοέμ 14, 2025 3:11 pm

Ασος με προσωπικη φαση , καλα οργανωτικα σκιλς κλπ (αλλα μετριοκακο 3ποντο) ειναι ο Χειζ

Και σε καλη ηλικια. Εχει δηλωσει οτι θελει να μεινει ΝΒΑ. Οσο δεν παιζει ομως ποτε δεν ξερεις .

Νομιζω ειναι Τζιλιγκ στους Cleveland Charge χωρις συμμετοχη μεχρι τωρα .

Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Παρ Νοέμ 14, 2025 3:15 pm

coach blue έγραψε:
Ο ερυθρός εχει τον μακινταιρ που μοιράζει αβέρτα. Για ποιον λόγο να πάρει ο καραφλόκοουτς
Την δημιουργία από αυτόν και να την δώσει στον μπατλερ; Το να παίξει δίπλα στον μακινταιρ μέχρι να μάθει την ομάδα είναι πολύ πιο εύκολο και δεν χαλάει το παιχνίδι τους.

Εμείς δεν έχουμε παίκτη ούτε καν κοντά στον μακινταιρ στο επιθετικό παιχνίδι που να συνδιαζει απειλή και δημιουργία.
Ο μπατλερ θα έκανε σε εμάς την διαφορά από την πρώτη μέρα.
Εντελώς θεωρητικά ο Μακινταιρ θα ταίριαζε πιο πολύ.
Ευρωπαϊκή εμπειρία ,πλαγκ εν πλει .τσεκ
Ψηλός κ σκληρός αμυντικά τσεκ
Βλέπει γήπεδο πολύ καλός πασερ ,πας φέρστ τσεκ
Σκοράρει με όλους τους τρόπους τσεκ
Κλατς κ προσωπικότητα στην προσπάθεια τσεκ
Τρίποντο μέτριο καλό δεν ειναι πχ Ντορσι αλλα δεν τον παίζεις κ αντερ τσεκ

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 14, 2025 3:16 pm

Όχι άλλον άσσο χωρίς τρίποντο χορτάσαμε με Γουοκαπ Ντιλικινα λι

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Νοέμ 14, 2025 3:20 pm

berry έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:
Παρ Νοέμ 14, 2025 1:52 pm

Αλλά που να τον βρεις. Ο Μπέρι πήγε διακοπές με τις λίστες του :drunk:
https://www.nba.com/stats/player/162615 ... lar+Season

Αυτός δεν έπαιζε με τον Γιάννη πέρυσι? Έχει και ευρωπαική εμπειρία (ο αδερφός του έπαιζε πριν μερικά χρόνια στην Bamberg) :D :D

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Παρ Νοέμ 14, 2025 3:23 pm

Εμένα η φάση μου φαίνεται για Flynn και μετά το χάος. Τώρα αν είναι να πάρει κι άλλον άσουτο, θα είναι να γελάς.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 14, 2025 3:25 pm

Stam Tziant έγραψε:
Παρ Νοέμ 14, 2025 3:23 pm
Εμένα η φάση μου φαίνεται για Flynn και μετά το χάος. Τώρα αν είναι να πάρει κι άλλον άσουτο, θα είναι να γελάς.
Κατσε μην σκασει κανας ερτελ στο τελος :Amen:

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Νοέμ 14, 2025 3:43 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 14, 2025 12:17 pm
pan24 έγραψε:
Παρ Νοέμ 14, 2025 12:08 pm
Να δώσουμε και ένα δίκιο στον Μπαρτζώκα ωστόσο, σκεφτείτε να είχατε τον Μίσιτς.
Εδώ φαίνεται να δυσκολεύονται να χωρέσουν Ντόρσει-Φουρνιέ.

Σε 5αδα Μίσιτς-Ντόρσει-Φουρνιέ πρώτον ποιος θα έπαιζε άμυνα δεύτερον πόσες μπάλες θα ήθελες. Και δεν είναι εύκολο κάποιον από αυτούς να τον έχεις για παίκτη των 15 λεπτών.

Πάντως ο Μίσιτς και ας μην είναι ακόμα στο 100% σωματικά (αν και είναι καλύτερα σε σχέση με το μπυροκοίλι του καλοκαιριού) είναι ήδη από τους καλύτερους κοντούς στη διοργάνωση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ταίριαζε κιόλας όπως κατέληξε το ρόστερ.

Ο Μπάτλερ είναι μάλλον αυτό ακριβώς που λείπει.
Βρε αδερφέ, τι σημαίνει ότι δυσκολεύονται να χωρέσουν ο Φουρνιέ με τον Ντορσευ?? Μιλάμε για δύο παίκτες ( 2 όχι 4) που παίζουν ΜΟΝΟ στο 2, (καθόσον έχεις πλέον παίκτες στο 3) και το μόνο που έχεις να διαχειριστείς είναι ένα first και ένα second unit με 40 λεπτά συνολικά!!! Ποιό δίκιο λοιπόν να δώσουμε στον Γιώργη?? Σαλάτα τα έχει κάνει και έχει απορρυθμίσει αυτή του η κακοδιαχείριση τελείως τον Γάλλο και τον Ward!!! Ο Αταμάν δηλαδή τί πρέπει να πει που έχει να διαχειριστεί ταυτόχρονα 4 pg πρώτης γραμμής??? …..και παρεπιπτόντως μόνο hater του Μπαρτζώκα δεν υπήρξα ποτέ μου!! Κάποια πράγματα όμως που κάνει, όπως έχω ξαναπεί, μετά τον χαμένο τελικό του Κάουνας είναι αδιανόητα!!!
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΔΕΡΦΕ…….
Ο Μίσιτς που χώρεσε με Λάρκιν, Μπουμπουά και Μπράίαντ... Ο Μίσιτς που χωράει με Τζόουνς, Μπράϊαντ και Μπλέϊκνι δεν θα χωρούσε με 2 καθαρά 2άρια.

:mutombo: :mutombo: :mutombo:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Νοέμ 14, 2025 4:01 pm

Knoxville έγραψε:
Παρ Νοέμ 14, 2025 3:43 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 14, 2025 12:17 pm

Βρε αδερφέ, τι σημαίνει ότι δυσκολεύονται να χωρέσουν ο Φουρνιέ με τον Ντορσευ?? Μιλάμε για δύο παίκτες ( 2 όχι 4) που παίζουν ΜΟΝΟ στο 2, (καθόσον έχεις πλέον παίκτες στο 3) και το μόνο που έχεις να διαχειριστείς είναι ένα first και ένα second unit με 40 λεπτά συνολικά!!! Ποιό δίκιο λοιπόν να δώσουμε στον Γιώργη?? Σαλάτα τα έχει κάνει και έχει απορρυθμίσει αυτή του η κακοδιαχείριση τελείως τον Γάλλο και τον Ward!!! Ο Αταμάν δηλαδή τί πρέπει να πει που έχει να διαχειριστεί ταυτόχρονα 4 pg πρώτης γραμμής??? …..και παρεπιπτόντως μόνο hater του Μπαρτζώκα δεν υπήρξα ποτέ μου!! Κάποια πράγματα όμως που κάνει, όπως έχω ξαναπεί, μετά τον χαμένο τελικό του Κάουνας είναι αδιανόητα!!!
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΔΕΡΦΕ…….
Ο Μίσιτς που χώρεσε με Λάρκιν, Μπουμπουά και Μπράίαντ... Ο Μίσιτς που χωράει με Τζόουνς, Μπράϊαντ και Μπλέϊκνι δεν θα χωρούσε με 2 καθαρά 2άρια.

:mutombo: :mutombo: :mutombo:
Τα γκάρντ της Χάποελ είναι σκυλιά του πολέμου. Δεν έχουν λευκογαμπήτες σαν τον Φουρνιέ.

Στις ομάδες του Άταμαν και εγώ αν έπαιζα γκάρντ χωρούσα για ένα δέκα λεπτάκι.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Νοέμ 14, 2025 4:06 pm

Ο Dalano Banton free agent δεν είναι;

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: