Συμφωνώ πολύ με αυτό !golitog7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 14, 2025 2:24 pmΣχεδόν όλες οι ομάδες κάνουν διορθώσεις μέσα στη σαιζόν σε όλες τις θέσεις. Επίσης σχεδόν σε όλες τις ομάδες (δεν έχω καμιά λίστα, τη γενικότερη διαίσθηση εκφράζω αυτή τη στιγμή) οι καινούριοι παίκτες τις αναβαθμίζουν και τις βοηθάνε να γίνουν καλύτερες. Όχι να πάρουν την ευρωλίγκα, άλλωστε ένας μόνο θα την πάρει, αλλά να ανέβουν ένα σκαλί στην απόδοσή τους. Η μόνη ομάδα που αποτυγχάνει παταγωδώς στο να βελτιώσει την εικόνα της με μία μεταγραφή μέσα στη χρονιά νομίζω είμαστε εμείς.
Για να προλαβω την ερώτηση: οι Ράιτ και Πετρούσεφ δεν τους βάζω στη κατηγορία "πετυχυμένες" μεταγραφές που ανέβασαν επίπεδο την ομάδα σε βάθος χρόνου γιατί αφενώς έφυγαν (έστω και για διαφορετικούς λόγους) και αφετέρου διότι εκείνο το ρόστερ ήταν τόσο λειψό και τραγικό που και εγώ να έμπαινα θα βοήθούσα.
Γιατί δυσκολεύεται τόσο πολύ ο Οσφπ σε σχέση με τις άλλες ομάδες? Οφείλεται στην ανικανότητα του σταφ ή στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας? Δεν ξέρω.
Ο Μπάτλερ πάντως από την πρώτη εικόνα του φαίνεται όντως τρομερή μεταγραφή που θα κούμπωνε τέλεια σε εμάς.
Όσα χρόνια θυμάμαι να βλέπω την ομάδα , μεταγραφές τον χειμώνα (όχι καλοκαιρινές) που να μας βοήθησαν ουσιαστικά ήταν το 2012 ο Law με τον Dorsey και πρόπερσι σε έναν βαθμό ο Petrusev με τον Wright.
Δεν θυμάμαι να κάναμε άλλη χρονιά μεταγραφή τον Δεκέμβρη-Ιανουάριο και να φέραμε παίχτη που να άξιζε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο