2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 18, 2022 2:23 am

Redfly έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 1:46 am
corsaopc έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 12:57 am

Επικοινωνιακό. Λένε ότι θα έρθει σίγουρα σε εμάς αν δεν φάει μεγάλη τιμωρία και μπορεί να αγωνιστεί φέτος. Θα σκάσει μετά η διετής τιμωρία και θα πουν έφαγε 2 χρόνια δεν τον παίρνουμε. Το τελευταίο που έχει στο μυαλό του ο Μητογλου είναι να κάθεται να διαπραγματεύεται με ομάδες. Σε αναμμένα κάρβουνα είναι για την απόφαση γιατί μπορεί να του τελειώσει και την καριέρα.
Δε το βλέπω για κάτω από δύο χρόνια. Ο παίκτης τι λέει για το περιστατικό ξέρουμε? Του έριξαν κάτι στο ποτό πχ? Έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή και δεν ήξερε τι είχε μέσα ? (νομίζω ήταν τραυματίας λίγο καιρό πριν το ματς που τον έπιασαν).
ναι εκει στο μπαρ μπερδευτηκε η κοπελα και του εριξε λιγο αναβαρ κατα λαθος με ξυσμα ντιαναμπολ :D και ηταν τοσο γκαντεμης και γλυστρησε πανω σε μια ενεση τεστοστερονης!!

Δεν γνωριζω απο καπου τι πηρε προφανως,μπορει να τον αδικω τον ανθρωπο, αλλα επειδη ηταν τραυματιας υποθετω οτι πηρε στεροειδη για να εχει γρηγορη επιστροφη,το θεμα ειναι οτι αν τον πιασαν με αυτα θα φαει το μαξιμουμ ασυζητητι.Και επειδη απο την αρμανι μολις τον πιασαν αμεσως αποτραβηχτηκαν σθεναρα(ειχαν πιασει αλλον ενα παικτη της λιγο πριν) θεωρω οτι με κατι τετοιο τον πιασαν..

Αν δεν ερθει ο κωστακουμπο δεν θα με χαλαγε ο ντουρ!Μεγαλος ξυλοκοπος!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 18, 2022 3:03 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 2:23 am
Redfly έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 1:46 am

Δε το βλέπω για κάτω από δύο χρόνια. Ο παίκτης τι λέει για το περιστατικό ξέρουμε? Του έριξαν κάτι στο ποτό πχ? Έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή και δεν ήξερε τι είχε μέσα ? (νομίζω ήταν τραυματίας λίγο καιρό πριν το ματς που τον έπιασαν).
ναι εκει στο μπαρ μπερδευτηκε η κοπελα και του εριξε λιγο αναβαρ κατα λαθος με ξυσμα ντιαναμπολ :D και ηταν τοσο γκαντεμης και γλυστρησε πανω σε μια ενεση τεστοστερονης!!

Δεν γνωριζω απο καπου τι πηρε προφανως,μπορει να τον αδικω τον ανθρωπο, αλλα επειδη ηταν τραυματιας υποθετω οτι πηρε στεροειδη για να εχει γρηγορη επιστροφη,το θεμα ειναι οτι αν τον πιασαν με αυτα θα φαει το μαξιμουμ ασυζητητι.Και επειδη απο την αρμανι μολις τον πιασαν αμεσως αποτραβηχτηκαν σθεναρα(ειχαν πιασει αλλον ενα παικτη της λιγο πριν) θεωρω οτι με κατι τετοιο τον πιασαν..

Αν δεν ερθει ο κωστακουμπο δεν θα με χαλαγε ο ντουρ!Μεγαλος ξυλοκοπος!
Δηλωνω ευθαρσως πως προτιμω τις μεταγραφες του Ολυμπιακου απο των απεναντι γιατι μπορω να λεω τον Εντουρ, Χρηστο Τσεκο και να μην δεχομαι απειλες για την ζωη μου αν κλεισει η μεταγραφη καποια στιγμη. Απ την αλλη θα επρεπε να τον χαρακτηρισω Ατρομητο Μαχητη της Ρακετας και Σπεσιαλιστα της αμυνας για να επιβιωσω σε αναλογη περιπτωση :roofl:
Βεβαια εχουμε καποιες διαφορες με την αμυνα του Κααναν, τον Αντεντοκουμπο, τον Αγραβανη πιο παλια, με τον Τανουλη και τον Τσαλμπουρη ,τον αριθμο των ξενων και με τον φιλο λεφπαν για τον Ρογκαβοπουλο, αλλα την βρισκουμε τελικα την ακρη. :roofl: :roofl:

Δεν γενικευω βεβαια, αλλα να κανουμε και κανα χαβαλε, ετσι;

ΥΓ Οποιος δεν βλεπει εθνκη U20 , ας ριξει ενα βλεφαρο για να καταλαβει γιατι ο Τανουλης για το καλο του πρεπει να μεινει ακομα μακρια απο μεταγραφη σε μια απο τις 2 της EL γιατι ειναι βαρια η καλογερικη. Το λεω με παραπονο :cry:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιούλ 18, 2022 3:08 am

παντως στους πιτσιρικαδες κανει θραυση ο νετζηπογλου,δεν εχω προλαβει να δω το ματς αλλα ολοι για αυτον μιλανε,εμενα μαρεσε απο πιο παλια λιγο που τον εχω δει,καλο θα ταν να κανουμε κινηση,για δανεικο λογικα γιατι που θα παιζει το παιδακι σε μας .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Δευ Ιούλ 18, 2022 3:09 am

shaq7 έγραψε:
παντως στους πιτσιρικαδες κανει θραυση ο νετζηπογλου,δεν εχω προλαβει να δω το ματς αλλα ολοι για αυτον μιλανε,εμενα μαρεσε απο πιο παλια λιγο που τον εχω δει,καλο θα ταν να κανουμε κινηση,για δανεικο λογικα γιατι που θα παιζει το παιδακι σε μας .
Να τον αφησετε στον Αρη, εχει καιρο ακομα. :)
Μια χαρα ειναι ο μικρος, με αδυναμιες, αλλα σηκωνει βαρη και δεν κλαταρει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιούλ 18, 2022 3:13 am

Hipster έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 3:09 am
shaq7 έγραψε:
Να τον αφησετε στον Αρη, εχει καιρο ακομα. :)
Μια χαρα ειναι ο μικρος, με αδυναμιες, αλλα σηκωνει βαρη και δεν κλαταρει.
ε αυτο λεω και εγω να τον αφησουμε εκει απλα να τον εχουμε καπως κλεισμενο..ισως πχ και προετοιμασια να ταν καλυτερα να εκανε μαζι μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Δευ Ιούλ 18, 2022 10:28 am

παντως ο ζερβας ειπε οτι ολοι οι μικροι θα πανε παλι δανεικοι.Οποτε δε νομιζω ο νετζιπ αν αποκτηθει θα μεινει.Και αυτος θα παει.

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 19, 2022 1:06 pm

Σημερα ο ΠΑΟ αποχαιρετησε τον Καββαδα......εμενα θα μου εκανε για τριτο 5αρι.....Με τον Μπολομποι δευτερο 5αρι και 3ο 4αρι....
Και ιδανικα εναν 7ο ξενο στη θεση 3 μονο για Ευρωπη......δεν το βλεπω βεβαια πολυ πιθανο το σεναριο 7ου ξενου τωρα στην αρχη ,ισως στην πορεια...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 19, 2022 1:28 pm

Ε για αυτο θελουμε τον αντετοκουμπο για να μην παμε με 7 ξενους,ο καββαδας αν αποκτηθει θα ναι γιατι ειναι φτηνοτερος και για να μην φερουμε ξενο..ο μπαρτζωκας δεν θελει αλλον στο 3 ειναι ξεκαθαρο απο περσι..προφανως για να πηρε τον πιτερς υπολογιζει η αυτον η τον βεζενκοφ να εχουν 10 λεπτα στο 3,ο πιτερς δεν πηρε 800χιλ για να παιζει 12λεπτα το μονο σιγουρο..

Τον καββαδα τον προτιμω απο τσαλμπουρη παντως,αν και ελπιζω οτι θα βγει σαν φημη οτι ενδιαφερομαστε για να ριξει το κασε ο κωστας.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιούλ 19, 2022 1:44 pm

shaq7 έγραψε:
Τον καββαδα τον προτιμω απο τσαλμπουρη παντως,αν και ελπιζω οτι θα βγει σαν φημη οτι ενδιαφερομαστε για να ριξει το κασε ο κωστας.
Είτε τον Καββαδά πάρουμε είτε τον Τσαλμπούρη ο Μπαρτζώκας δεν θα τους χρησιμοποιήσει καθόλου στην Ευρωλιγκα, είναι σαφές ότι θέλει μικρό ρόστερ αλλά θέλει αυτοί που θα μπαίνουν μέσα να μπορούν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 19, 2022 1:56 pm

Conan1982 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Είτε τον Καββαδά πάρουμε είτε τον Τσαλμπούρη ο Μπαρτζώκας δεν θα τους χρησιμοποιήσει καθόλου στην Ευρωλιγκα, είναι σαφές ότι θέλει μικρό ρόστερ αλλά θέλει αυτοί που θα μπαίνουν μέσα να μπορούν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.
ο καββαδας θεωρω ειναι ενα λεβελ πανω απο τσαλμπουρη,δηλαδη αν εχουμε τραυματισμους θα μπει μεσα 5 λεπτα να ριξει καμια φαπα να κανει κανα φαουλ,οσο να ναι στον παο ειχε ανταποκριθει σε καποια ματς.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Ιούλ 19, 2022 2:01 pm

shaq7 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

ο καββαδας θεωρω ειναι ενα λεβελ πανω απο τσαλμπουρη,δηλαδη αν εχουμε τραυματισμους θα μπει μεσα 5 λεπτα να ριξει καμια φαπα να κανει κανα φαουλ,οσο να ναι στον παο ειχε ανταποκριθει σε καποια ματς.
Ο Καββαδάς στον ΠΑΟ είχε κάτι από Ίαν Βουγιούκα μέσα του. Όταν έπαιζε πλάτη ήταν σαν να χορεύει την λίμνη των κύκνων μόνος του.
Αν δεν κάτσει ο Κώστας τον θέλω.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Τρί Ιούλ 19, 2022 2:11 pm

AlexD έγραψε:
Τρί Ιούλ 19, 2022 2:01 pm
shaq7 έγραψε:

Ο Καββαδάς στον ΠΑΟ είχε κάτι από Ίαν Βουγιούκα μέσα του. Όταν έπαιζε πλάτη ήταν σαν να χορεύει την λίμνη των κύκνων μόνος του.
Αν δεν κάτσει ο Κώστας τον θέλω.
ειχε κανει ενα φοβερο παιχνιδι με ερ.αστερα αν δεν θυμαμαι λαθος κι εγω αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα σε ξενο πενταρι-ξυλοκοπο και καββαδα ,βασιλαρα θα διαλεγα

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Τρί Ιούλ 19, 2022 2:17 pm

lefpan έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 4:16 pm
antonispgs έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 3:31 pm
Ο Ζέρβας είπε επίσης ότι στο 3 θα κατεβαίνει όταν χρειάζεται ο Πίτερς.
Ο οποίος ποιό τριάρι της ευρωλίγκας μπορεί να μαρκάρει με αξιώσεις;
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα του Μπαρτζώκα να μη θέλει να πάρει ανταλλακτικό κανονικό καθαρό τριάρι, έστω τον Ρογκαβόπουλο, βρε αδελφέ, έστω τον Φούφουτο, αλλά να είναι αληθινό τριάρι, όχι κατά συνθήκη.
ο φουφουτος παντως καθαρο τριαρι δεν ειναι περισσοτερο 2-3αρι τον λες :drunk:

2
2 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Ιούλ 19, 2022 5:04 pm

Συμφωνώ για Καββαδά, οπότε έπαιξε πέρσι στον Παναθηναϊκό ήταν τουλάχιστον τίμιος.
Αν μη τι άλλο σε θέμα δύναμης ελάχιστοι μπορούν να τον ματσάρουν, ενώ έδειξε να έχει βελτιώσει και τα τελειώματά του. Μια χαρά για 5 λεπτά EL όποτε χρειάζεται και περισσότερο χρόνο στην Α1.

2
2 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιούλ 19, 2022 5:36 pm

κι εμένα με ψήνει το σενάριο "Καββαδάς και 7ος ξένος μπαλαντέρ μέσα στη χρονιά όπου και αν χρειαστεί" από το να πάρουμε τώρα ξένο για 3ο σέντερ.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”