2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 17, 2022 9:09 pm

Leo_98 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 9:04 pm
Προτάθηκε κι ο Ndour , σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, για 5ος ψηλός.
Πρωτη πορτα o Μορις. Αμυνα και ξυλο και απο επιθεση, αστα να πανε. Πετας την μπαλλα κοντα στοκαλαθι και αμα την πιασει την καρφωσε. Αν ομως.
Για τον Ουμπιακο αμα μου ελεγαν να διαλεξω αυτον θα επαιρνα. Θα επαιζε 5-10 θα τους εδρνε ολους και δεν θα εβγαζε μιλια. Σαν μαυρος Χρηστος Τσεκος ειναι. :)

5
3 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιούλ 17, 2022 9:13 pm

pisto-linas έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 9:08 pm
Hipster έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 8:52 pm

Ναι ρε συ εβγαλα. Απλα ο Μπαρτζωκας δεν ειναι υπερμαχος τον μεγαλων ροστερ, θα το εχεις καταλαβει :)
Και επιμενω πως αν η ομαδα σας εχει μια αναγκη σε μια θεση ειναι το 3. Ας παρει λοποιν ενα 7 ξενο στο 3 και με Αντεντοκουμπο αν τα βρουν στα λεφτα στους ψηλους θα ειναι μια χαρα. Με τον Αγραβανη μπασκετικα θα ηταν ακομα καλυτερα αλλα θα ηταν μια βομβα πιθανον για τα αποδυτηρια. Υπαρχουν δυο λυσεις ελληνκιες στις θεσεις των ψηλων και θα πατε να παρετε ξενο και θα αφησετε την ομαδα σας ακαλυπτη στο 3;
Τεσπα, περα απο τα βαθια και ρηχα ροστερ, απο παλια τσακωνομαι εδω μεσα :roofl: η πλειοψηφια των ομαδων με 10-11 παιχτες το πολυ παιζουν και αμα εχουν τραυματσιμο που θα κρατησει καιρο, απλα συμπληρωνουμν με εξτρα μεταγραφη. Ροστερ με 14 πρωτοκαλασατους σαν την Ρεαλ τα κανει η Ρεαλ γιατι ειναι Ρεαλ και οχι Ολυμπιακος. Και δεν το λεω υποτιμητικα, αλλα ειναι αλλο μεγεθος ονοματος η Ρεαλ πως να το κανουμε; :dribble:
Μαζί σου στο 3 για μεταγραφή αλλά δε προκύπτει από πουθενά ότι θέλει παίκτη πρέπει να παίζει ο Γιαννούλης βλέπεις.Επισης από ότι λένε θα παίζει εκεί ο Πίτερς που δε το καταλαβαίνω αλλά τεσπά.
Ναι το έχω καταλάβει για τα μικρά ρόστερ του μπι
αυτά είναι περισσότερο δικές μου επιθυμίες δε νομίζω να με ακούσει ευλαβικά.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε σε εποχή φ4 τα ίδια ευρωπαϊκά έχουμε με τη Ρεάλ αλλά ναι ιστορικά εννοείται ότι είναι μεγαλύτερο μέγεθος :wink:
Ναι και εγω θεωρητικα μιλαω παντα. Αυτο κανουμε εδω. Δεν ειπα να παρετε στο 3 τον Χεζονια :roofl:
Οι προπονητες ξερουν καλυτερα εννοειτε. Ολποι οι προπονητες ακομακα αυτοι που κραζω καμια φορα (σαν τον Γιατρα πχ) :)
Ασε το παραμυθι, οσα ευρωπαικα και να παρετε και εσεις και ο Παναθηναικος η Ρεαλ θα ειναι Ρεαλ και εσεις ελληνικες ομαδες :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιούλ 17, 2022 9:16 pm

Hipster έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 9:13 pm
pisto-linas έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 9:08 pm

Μαζί σου στο 3 για μεταγραφή αλλά δε προκύπτει από πουθενά ότι θέλει παίκτη πρέπει να παίζει ο Γιαννούλης βλέπεις.Επισης από ότι λένε θα παίζει εκεί ο Πίτερς που δε το καταλαβαίνω αλλά τεσπά.
Ναι το έχω καταλάβει για τα μικρά ρόστερ του μπι
αυτά είναι περισσότερο δικές μου επιθυμίες δε νομίζω να με ακούσει ευλαβικά.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε σε εποχή φ4 τα ίδια ευρωπαϊκά έχουμε με τη Ρεάλ αλλά ναι ιστορικά εννοείται ότι είναι μεγαλύτερο μέγεθος :wink:
Ναι και εγω θεωρητικα μιλαω παντα. Αυτο κανουμε εδω. Δεν ειπα να παρετε στο 3 τον Χεζονια :roofl:
Οι προπονητες ξερουν καλυτερα εννοειτε. Ολποι οι προπονητες ακομακα αυτοι που κραζω καμια φορα (σαν τον Γιατρα πχ) :)
Ασε το παραμυθι, οσα ευρωπαικα και να παρετε και εσεις και ο Παναθηναικος η Ρεαλ θα ειναι Ρεαλ και εσεις ελληνικες ομαδες :roofl:
Δε συμφωνώ αλλά εντάξει. :banana: :hoho:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Ιούλ 17, 2022 9:46 pm

Ο Εντούρ κι ο Μπέντιλ είχαν προταθεί εδω και 2-3 βδομάδες πάλι, αφού έχει παγώσει του Κ.Αντετοκούνμπο πάμε για 7ο ξένο δηλαδή.....Δεν είναι κι ασχημος ο Εντούρ για το ρόλο που προορίζεται!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Κυρ Ιούλ 17, 2022 10:02 pm

pisto-linas έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 8:37 pm
Hipster έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 8:22 pm

Εννοειτε ο καθενας την αποψη του, αλλα πες μου αυτο. Με Βεζενκοφ -Πιτερς και Μπολομποι- Φαλ ποσο χρονο νομιζεις πως θα παιζουν χωρις τραυματισμο καποιων απο τους 4 και ποσο θα τους αρεσει λες αυτο; Του Λιβιο ας πουμε δεν του πολυαρεσε και ας ηταν σε πενταδα με βετερανο δευτερο τεσσαρι και σεντερ που θα ελλειψε και 10 παιχνιδα ολη την χρονια; Και δεν συζηταω πως ο Λιβιο ηταν καλυτερος και απο τους δυο, αλλωστε αυτος βρηκε αμεσως συμβολαιο. Πριν καν να μεινει ελευθερος.
Ειμαι υπερμαχος των deep rosters.Αυτο που εγινε περισυ με το λιβιο να ειναι dnp σε πολλα παιχνιδια (που btw για εμενα με το ζορι στεκοτανε 5αρι ευρωλιγκα αλλα οκ) απο τη στιγμη που ο πριντ ηταν ξεκαθαρο πια οτι δε μπορουσε δε μου αρεσε απο τον κοουτς.Και φανηκε οτι δε του αρεσε ο λιβιο.Συν τον ανυπαρκτο εισι.
Θελω να εχεις παικτες που ανα πασα στιγμη να προσφερουν.Επισης προφανως και θα εξηγησεις στον χ μπεντιλ το ρολο του και αυτος θα κρινει αν θελει να ερθει.Ειναι θεμα του κοουτς οι ρολοι και η χημεια σε μια ομαδα και ποσο χρονο θα δωσει στο καθενα ,ξαναλεω δε πρεπει να επαναλαβουμε τα ιδια λαθη.O ολυμπιακος επισης ειναι μια ομαδα που παιει ολη τη χρονια στα κοκκινα με οτι συνεπαγεται αυτο.

Πιστευω να βγαλεις ακρη απο αυτο τον αχταρμα. :roofl: :D
O Livio έπαιξε σε 20 ματς φέτος. Είχε περισσοτερους ποντους , ριμπαουντ, ασιστ, από τον δεύτερο coneter μας παίζοντας περισσότερο από αυτόν. Ουσιαστικά μοιράστηκε τη θέση μαζί με τον χασαν, με το πλεονέκτημα ότι μπορούσε να παίξει και στο 4.
Φέτος αυτόν τον ρόλο μπορεί να τον παίξει ο Μπολο οπότε το τρίτο center θα έχει αρκετό χρόνο. Σε απουσία βεζε ή πιτερς ο μπολο θα είναι ο αντικαταστάτης οπότε ο 3ος center θα παίζει πολύ. Ομοίως σε απουσία στο 5 πάλι θα πρέπει να παίξει πολύ. Δεν είναι διακοσμητικός ο ρόλος του και πρέπει να γίνει σοβαρή επιλογή.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Κυρ Ιούλ 17, 2022 10:09 pm

Redfly έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 10:02 pm
pisto-linas έγραψε:
Κυρ Ιούλ 17, 2022 8:37 pm

Ειμαι υπερμαχος των deep rosters.Αυτο που εγινε περισυ με το λιβιο να ειναι dnp σε πολλα παιχνιδια (που btw για εμενα με το ζορι στεκοτανε 5αρι ευρωλιγκα αλλα οκ) απο τη στιγμη που ο πριντ ηταν ξεκαθαρο πια οτι δε μπορουσε δε μου αρεσε απο τον κοουτς.Και φανηκε οτι δε του αρεσε ο λιβιο.Συν τον ανυπαρκτο εισι.
Θελω να εχεις παικτες που ανα πασα στιγμη να προσφερουν.Επισης προφανως και θα εξηγησεις στον χ μπεντιλ το ρολο του και αυτος θα κρινει αν θελει να ερθει.Ειναι θεμα του κοουτς οι ρολοι και η χημεια σε μια ομαδα και ποσο χρονο θα δωσει στο καθενα ,ξαναλεω δε πρεπει να επαναλαβουμε τα ιδια λαθη.O ολυμπιακος επισης ειναι μια ομαδα που παιει ολη τη χρονια στα κοκκινα με οτι συνεπαγεται αυτο.

Πιστευω να βγαλεις ακρη απο αυτο τον αχταρμα. :roofl: :D
O Livio έπαιξε σε 20 ματς φέτος(ελλάδα). Είχε περισσοτερους ποντους , ριμπαουντ, ασιστ, από τον δεύτερο coneter μας παίζοντας περισσότερο από αυτόν. Ουσιαστικά μοιράστηκε τη θέση μαζί με τον χασαν, με το πλεονέκτημα ότι μπορούσε να παίξει και στο 4.
Φέτος αυτόν τον ρόλο μπορεί να τον παίξει ο Μπολο οπότε το τρίτο center θα έχει αρκετό χρόνο. Σε απουσία βεζε ή πιτερς ο μπολο θα είναι ο αντικαταστάτης οπότε ο 3ος center θα παίζει πολύ. Ομοίως σε απουσία στο 5 πάλι θα πρέπει να παίξει πολύ. Δεν είναι διακοσμητικός ο ρόλος του και πρέπει να γίνει σοβαρή επιλογή.

0
Pointgod

senior
Reactions: 129

Κυρ Ιούλ 17, 2022 10:11 pm

ειτε θα ερθει Ελληνας (Αντετο, Τσαλμπουρης) και κραταμε την 7η θεση αν χρειαστει παικτης στο 3, ειτε ενα ξενο 5αρι, οπου μπορουμε να βρουμε πολυ καλυτερο παικτη προφανως, μαλλον και με λιγοτερα λεφτα.

Το προβλημα ειναι οτι δεν θα μπορει να δωσει τις ανασες που εδινε ο Λιβιο στην Α1 (που μαζι με Λαρεντζακη-Λουντζη ακομα και Εισι πηραν πολυ περισσοτερο χρονο), ουτε θα εχει ρυθμο, εκτος αν μεινει εκτος απο Α1 ο Φαλ πχ.

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Κυρ Ιούλ 17, 2022 10:19 pm

Αρχικά να συμφωνήσουμε ότι θέλουμε 2 παίχτες ακόμη;
Οπότε η παίρνουμε Αντετοκούμπο στο 5 και ξένο 3αρι η ρογκαβοπουλο στο 3 και ξένο 5αρι.
Προτιμώ το δεύτερο σενάριο να πω την αλήθεια.
Αυτός ο Αντετοκούμπο δεν μαρεσει καθόλου. Κάνει εναν Σίμονς που είχαμε κάποτε για 3ο σέντερ να μοιάζει Χακίμ μπροστά του

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Κυρ Ιούλ 17, 2022 10:26 pm

thory έγραψε:
Οπότε η παίρνουμε Αντετοκούμπο στο 5 και ξένο 3αρι η ρογκαβοπουλο στο 3 και ξένο 5αρι.
Αυτός ο Αντετοκούμπο δεν μαρεσει καθόλου. Κάνει εναν Σίμονς που είχαμε κάποτε για 3ο σέντερ να μοιάζει Χακίμ μπροστά του
Συμφωνούμε αλλά επειδή δε θα γίνουν και τα δύο μάλλον, η απόκτηση παίκτη στο 3 μπορεί να περιμένει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Κυρ Ιούλ 17, 2022 10:33 pm

Τσαλμπουρης όχι μόνος του παιδιά.Μονο πακέτο με 7ο ξένο στο 5.Ο Κώστας είναι άλλη υπόθεση.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Ιούλ 17, 2022 11:17 pm

thory έγραψε:
Αυτός με το κεφάλι που μοιαζε με του Άλιεν πρέπει να λες, που του υψώνανε τη μπάλα για κάρφωμα κι αυτός τα χανε....πρέπει να χα μετρήσει 3-4 χαμένα καρφώματα του στη σεζόν :drunk:

1
1 Εικόνα
elmagogio

Reactions: 0

Δευ Ιούλ 18, 2022 12:10 am

Το αστείο είναι ότι όταν φτιάχνουμε 12αδες βάζουμε τον λουτζη στον άσσο!! Το παλικάρι δεν έχει καμία επαφή με playmaker, έχει τον χειρότερο χειρισμό μπαλας από όλα τα γκαρντ που έχουμε( σχεδόν ισάξια με Παπανικολάου) .ούτε playmaking abilities έχει. Είναι ένα μέτριο 2αρι με κάποιο ποτενσιαλ και μακάρι να έχει την εξέλιξη του γουοκαπ( και στην θέση και στην αξία).εγώ τον πιστευω

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Ιούλ 18, 2022 12:43 am

Στο 5 θα πήγαινα με Κώστα και αν δεν γινόταν αυτό θα περίμενα να αφήσουν οι απέναντι τον Καββαδά. Προτιμώ στο λίγο που θα χρειαστεί να πάρει τον χρόνο εκείνος (πέρυσι στον ΠΑΟ όποτε χρειάστηκε έπαιξε καλά) παρά να μπερδευτούμε από τώρα με 7 ξένους. Είναι και πολύ πιο οικονομικός...

Αν έχουμε ήδη 7 ξένους και χτυπήσει Έλληνας τι θα κάνουμε; θα πάμε με 8 και θα χάσουμε το πρωτάθλημα με ροτεισιον 8 παίκτες;

Στο 3 το λέω και εγώ καιρό τώρα πως θέλω μπακ απ του παπ, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω πως πρέπει να είναι παίχτης που δεν θα έχει απαίτηση να παίζει 20' μόλις έρθει. Για αυτό δεν παίρνουμε και Πάπι άλλωστε :hoho:

Ο μπαρτζω που φαντάζομαι τον βλέπει τον κίνδυνο αποφασίζει να μην πάρει. Είτε γιατί δεν πιστεύει/θέλει στην ομάδα τον Ρογκαβοπουλο ή κάποιον άλλον Έλληνα, είτε γιατί πιστεύει πως θα χαλάσουν οι ισορροπίες.

Εναλλακτικά περιμένει να βρει τον Ντορσει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο :D

Για τον Μήτογλου τώρα δε ξέρω πως οι απέναντι βγάζουν ξαφνικά τέτοια σιγουριά για την περίπτωση του. Πολύ αμφιβάλλω πως θα γυρίσει πριν τον Μάρτιο και αποκλείεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον οποιονδήποτε στο ενδεχόμενο που η τιμωρία είναι πάνω από 6 μήνες.

1
1 Εικόνα
corsaopc

junior
Reactions: 63

Δευ Ιούλ 18, 2022 12:57 am

AlexD έγραψε:
Στο 5 θα πήγαινα με Κώστα και αν δεν γινόταν αυτό θα περίμενα να αφήσουν οι απέναντι τον Καββαδά. Προτιμώ στο λίγο που θα χρειαστεί να πάρει τον χρόνο εκείνος (πέρυσι στον ΠΑΟ όποτε χρειάστηκε έπαιξε καλά) παρά να μπερδευτούμε από τώρα με 7 ξένους. Είναι και πολύ πιο οικονομικός...

Αν έχουμε ήδη 7 ξένους και χτυπήσει Έλληνας τι θα κάνουμε; θα πάμε με 8 και θα χάσουμε το πρωτάθλημα με ροτεισιον 8 παίκτες;

Στο 3 το λέω και εγώ καιρό τώρα πως θέλω μπακ απ του παπ, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω πως πρέπει να είναι παίχτης που δεν θα έχει απαίτηση να παίζει 20' μόλις έρθει. Για αυτό δεν παίρνουμε και Πάπι άλλωστε :hoho:

Ο μπαρτζω που φαντάζομαι τον βλέπει τον κίνδυνο αποφασίζει να μην πάρει. Είτε γιατί δεν πιστεύει/θέλει στην ομάδα τον Ρογκαβοπουλο ή κάποιον άλλον Έλληνα, είτε γιατί πιστεύει πως θα χαλάσουν οι ισορροπίες.

Εναλλακτικά περιμένει να βρει τον Ντορσει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο :D

Για τον Μήτογλου τώρα δε ξέρω πως οι απέναντι βγάζουν ξαφνικά τέτοια σιγουριά για την περίπτωση του. Πολύ αμφιβάλλω πως θα γυρίσει πριν τον Μάρτιο και αποκλείεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον οποιονδήποτε στο ενδεχόμενο που η τιμωρία είναι πάνω από 6 μήνες.
Επικοινωνιακό. Λένε ότι θα έρθει σίγουρα σε εμάς αν δεν φάει μεγάλη τιμωρία και μπορεί να αγωνιστεί φέτος. Θα σκάσει μετά η διετής τιμωρία και θα πουν έφαγε 2 χρόνια δεν τον παίρνουμε. Το τελευταίο που έχει στο μυαλό του ο Μητογλου είναι να κάθεται να διαπραγματεύεται με ομάδες. Σε αναμμένα κάρβουνα είναι για την απόφαση γιατί μπορεί να του τελειώσει και την καριέρα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Δευ Ιούλ 18, 2022 1:46 am

corsaopc έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 12:57 am
AlexD έγραψε:

Επικοινωνιακό. Λένε ότι θα έρθει σίγουρα σε εμάς αν δεν φάει μεγάλη τιμωρία και μπορεί να αγωνιστεί φέτος. Θα σκάσει μετά η διετής τιμωρία και θα πουν έφαγε 2 χρόνια δεν τον παίρνουμε. Το τελευταίο που έχει στο μυαλό του ο Μητογλου είναι να κάθεται να διαπραγματεύεται με ομάδες. Σε αναμμένα κάρβουνα είναι για την απόφαση γιατί μπορεί να του τελειώσει και την καριέρα.
Δε το βλέπω για κάτω από δύο χρόνια. Ο παίκτης τι λέει για το περιστατικό ξέρουμε? Του έριξαν κάτι στο ποτό πχ? Έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή και δεν ήξερε τι είχε μέσα ? (νομίζω ήταν τραυματίας λίγο καιρό πριν το ματς που τον έπιασαν).

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”