Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 19, 2025 2:24 am

basilis_.kts έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 1:26 am
SteveNashidis έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 12:49 am

Όλοι έχουν καταλάβει τι γίνεται σε ένα φιναλ 4 ή γενικά . :)

Θα αγνοήσω τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και όσα φυσικά δεν απάντησες.

Τα γραφόμενα μένουν και η αλληλουχία στην επιχειρηματολογία μεταγραφές-φιναλ 4- πίεση - λαθη Μπαρτζώκα - ΟΑΚΑ - Μπατίστα - parking ήταν και μια καλή ακτινογραφία.

Πολλοί επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο αλλά στο φόρουμ στο τέλος επικρατεί η μπασκετικη αγάπη για την οποιαδήποτε ομάδα.

Από την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς τα σπουδαιότερα.
1]Οταν αναφερεις περι ζαριων για τα φαιναλ φορ θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου για το αν εχουμε ολοι καταλαβει τι χρειαζεται ενα φαιναλ φορ για να κερδιθει
2]Οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι ξεκινησαν απο το δικο σου σχολιο πανω στα γραφομενα μου[οταν με κατηγορεις πως κανω ακομψα στοχευμενο επιχειρημα και οταν μιλας περι ευσεβων ποθων για εσωστρεφεια αναφερομενος προφανως σε μενα] και ειπα να συνεχισω με το ιδιο ακριβως υφος με το οποιο μου απευθυνεσαι.η θυματοποιηση καλο ειναι να σταματησει εδω
3]Απαντησα στα περι χαμηλου πηχη,στα περι εσωστρεφειας και γιατι θα υπαρξει,στις ζαριες των φαιναλ φορ,στην πιεση του γηπεδοχου και γιατι εχει και ο ολυμπιακος περαν του παναθηναικου,στην συσχετιση που εχουν οι μεταγραφες με το που θα γινει το φαιναλ φορ και γιατι πρεπει να κανουμε all in και στις κατηγοριες περι ακομψης επιχειρηματολογιας.νομιζω τα καλυψα ολα.αν εννοεις να πω για σφαιροπουλο ειχε οντως 2 τελικους εκτος εδρας αλλά ειχε να αντιμετωπισει και ομαδαρες οπως η φενερ του 17 και η ρεαλ του 15...δεν ειχε τις ρεαλ του 23 και την φενερ του 25 ή την μονακο του 25.ας μην ισοπεδωνουμε τα παντα.Νομιζω απαντησα στα παντα[αν μου διεφυγε κατι ευχαριστως να το ακουσω]
4]Η επιχειρηματολογια μου εχει τεραστια γκαμα και μπορω να σου μιλησω μεχρι και για το μπατζετ της χιμκι το 2018.η ακτινογραφια μ αρεσει ιδιαιτερα και σκεφτομαι να ακολουθησω την ειδικοτητα της ακτινολογιας στο μελλον.ξερεις μια εικονα χιλιες λεξεις λενε.Η εικονα του parking,η εικονα των ταμπλο οπου αναγραφονται τα σκορ στα φαιναλ φορ μπορουν να βγαλουν χρησιμα συμπερασματα
4]Η μπασκετικη αγαπη για την ομαδα για τον καθεναν οριζεται διαφορετικα.εγω θα ηθελα η ομαδα να πετυχαινει τιτλους ευρωλιγκες και πρωταθληματα.η ομαδα ειναι πανω απο προσωπα[προπονητες και παικτες] και πρεπει να μενουν οσοι μπορουν να την φτασουν στην κορυφη.αν καποιος επανηλλημενα ειναι ανεπαρκης στην αποδοση του πρεπει να αποχωρει.αλλοι θελουν απλα να εχουν στον παγκο εναν γαυρο προπονητη,να φωναζουν ''μπαρτζωκα,ψυχαρα,ολυμπιακαρα'' και να γουσταρουν που αποτυγχανουν ξανα και ξανα σε φαιναλ φορ.να την βρισκουν με αυτο το τροπο.γουστα ειναι αυτα.οτι του αρεσει του καθενα.
Εσείς οι πολλοί με τις αμφιβολίες διαβάστε και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών για το format του final 4 κατά πόσο μια χρονιά κρίνεται σε ένα παιχνίδι και αν ο παραλληλισμός με τα ζάρια απέχει μπασκετικά. Εσύ κατάλαβες από μόνος σου ότι τα ζάρια που έγραψα αναφέρονται στην προετοιμασία μιας ομάδας ενώ σχολίαζα την ιδιαιτερότητα να κρίνεται κάτι που διαρκεί ένα έτος , σε μια βραδιά, μαζί και η θέση ενός προπονητή. Άλλο ένα εσφαλμένο συμπέρασμα.

Δημήτρης Ιτούδης
«Το μπάσκετ είναι playoffs. Δεν μπορεί να κρίνεται όλη η χρονιά σε ένα παιχνίδι. Προτιμώ σειρές best-of-5 ή best-of-7, ώστε να αναδεικνύεται ο καλύτερος.»

Αντρέα Τρινκιέρι
«Παίζουμε 90+ παιχνίδια τον χρόνο και μετά όλα κρίνονται σε ένα ματς. Είναι παράλογο, γιατί δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική δουλειά και κουράζει παίκτες και φιλάθλους.»

Εργκίν Αταμάν
«Το να παίζεις έναν τόσο σημαντικό τίτλο σε ένα παιχνίδι είναι άδικο για τις ομάδες που δούλεψαν σκληρά όλη τη χρονιά. Αν χάσεις μια βραδιά, τελείωσαν όλα.»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς
«είναι σκληρό να παίζεται όλη η χρονιά σε ένα βράδυ», ειδικά για τις ομάδες που τερματίζουν πρώτες στη regular season και τελικά μένουν χωρίς τίτλο.

Τσάβι Πασκουάλ
«Μου αρέσει το format στην Ευρωλίγκα – Άδικο το Final Four, αλλά παίζουμε για τον κόσμο.»

----------

Όταν σου ζητάνε να εξηγήσεις γιατί υιοθετείς επιχειρήματα που δεν ανήκουν στον μπασκετικό Ολυμπιακό, ειδικότερα της πρώτης θητείας του Μπαρτζώκα , με συνειρμό από την πιθανή έδρα του φετινού ΟΑΚΑ να απαντάς συγκεκριμένα παρακαλώ. Δεν συνδέονται οι μεταγραφές με την έδρα του φιναλ 4 και τον Μπατίστα. Είναι στοχευμένο και φαίνεται.

Όσο για το τελευταίο περι αγάπης για την ομάδα έχεις μπερδέψει τα πάντα σχετικά με τους συνομιλητές σου εδώ μέσα. Δεν είναι χωρισμένοι εδώ όλοι σε Μπαρτζωκικους και μη, όσοι σου απαντάνε.

Το να λοιδωρεις τον Μπαρτζώκα - σε επίπεδο flame- σε κάθε πρόταση σου , δεν σε εντάσσει στους γόνιμους μπασκετικούς σχολιαστές με σκληρή κριτική προς συμφέρον της ομάδας.

Γιατί τουλάχιστον θα αναγνωριζες τα έργα ή την Ευρωλίγκα που κατέκτησε με την ομάδα και ότι δεν βρίσκεται σε μηδενική βάση στο τι έχει πετύχει.

Από την day 1 κράζεις Γουοκαπ, Φαλ, coach και λοιπούς για να αποδείξεις τι; Ότι υπόλοιποι είναι χαζογαυροι ;; Είναι όλοι αυτοί ανίκανοι με την απόδοση τους και την αφοσίωση τους ;

Ευρωλίγκα ναι έχει μείνει ανεκπλήρωτος στόχος από αυτήν την ομάδα. Αλλά ανίκανοι;;

Τα περί θυματοποιησης στα αντιστρέφω γιατί σε λίγο θα γράφεις για ελευθερία του λόγου ενώ έχεις προκαλέσει ένα σωρό μέλη αγνοώντας βασικούς κανόνες συζήτησης επαναλαμβανοντας τα ίδια μη προωθώντας τον διάλογο σε κάτι πιο γόνιμο.

Δεν θα απαντήσω σε κάτι άλλο οι περισσότεροι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.

Υγεία.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Αύγ 19, 2025 3:50 am

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 2:24 am
basilis_.kts έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 1:26 am

1]Οταν αναφερεις περι ζαριων για τα φαιναλ φορ θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου για το αν εχουμε ολοι καταλαβει τι χρειαζεται ενα φαιναλ φορ για να κερδιθει
2]Οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι ξεκινησαν απο το δικο σου σχολιο πανω στα γραφομενα μου[οταν με κατηγορεις πως κανω ακομψα στοχευμενο επιχειρημα και οταν μιλας περι ευσεβων ποθων για εσωστρεφεια αναφερομενος προφανως σε μενα] και ειπα να συνεχισω με το ιδιο ακριβως υφος με το οποιο μου απευθυνεσαι.η θυματοποιηση καλο ειναι να σταματησει εδω
3]Απαντησα στα περι χαμηλου πηχη,στα περι εσωστρεφειας και γιατι θα υπαρξει,στις ζαριες των φαιναλ φορ,στην πιεση του γηπεδοχου και γιατι εχει και ο ολυμπιακος περαν του παναθηναικου,στην συσχετιση που εχουν οι μεταγραφες με το που θα γινει το φαιναλ φορ και γιατι πρεπει να κανουμε all in και στις κατηγοριες περι ακομψης επιχειρηματολογιας.νομιζω τα καλυψα ολα.αν εννοεις να πω για σφαιροπουλο ειχε οντως 2 τελικους εκτος εδρας αλλά ειχε να αντιμετωπισει και ομαδαρες οπως η φενερ του 17 και η ρεαλ του 15...δεν ειχε τις ρεαλ του 23 και την φενερ του 25 ή την μονακο του 25.ας μην ισοπεδωνουμε τα παντα.Νομιζω απαντησα στα παντα[αν μου διεφυγε κατι ευχαριστως να το ακουσω]
4]Η επιχειρηματολογια μου εχει τεραστια γκαμα και μπορω να σου μιλησω μεχρι και για το μπατζετ της χιμκι το 2018.η ακτινογραφια μ αρεσει ιδιαιτερα και σκεφτομαι να ακολουθησω την ειδικοτητα της ακτινολογιας στο μελλον.ξερεις μια εικονα χιλιες λεξεις λενε.Η εικονα του parking,η εικονα των ταμπλο οπου αναγραφονται τα σκορ στα φαιναλ φορ μπορουν να βγαλουν χρησιμα συμπερασματα
4]Η μπασκετικη αγαπη για την ομαδα για τον καθεναν οριζεται διαφορετικα.εγω θα ηθελα η ομαδα να πετυχαινει τιτλους ευρωλιγκες και πρωταθληματα.η ομαδα ειναι πανω απο προσωπα[προπονητες και παικτες] και πρεπει να μενουν οσοι μπορουν να την φτασουν στην κορυφη.αν καποιος επανηλλημενα ειναι ανεπαρκης στην αποδοση του πρεπει να αποχωρει.αλλοι θελουν απλα να εχουν στον παγκο εναν γαυρο προπονητη,να φωναζουν ''μπαρτζωκα,ψυχαρα,ολυμπιακαρα'' και να γουσταρουν που αποτυγχανουν ξανα και ξανα σε φαιναλ φορ.να την βρισκουν με αυτο το τροπο.γουστα ειναι αυτα.οτι του αρεσει του καθενα.
Εσείς οι πολλοί με τις αμφιβολίες διαβάστε και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών για το format του final 4 κατά πόσο μια χρονιά κρίνεται σε ένα παιχνίδι και αν ο παραλληλισμός με τα ζάρια απέχει μπασκετικά. Εσύ κατάλαβες από μόνος σου ότι τα ζάρια που έγραψα αναφέρονται στην προετοιμασία μιας ομάδας ενώ σχολίαζα την ιδιαιτερότητα να κρίνεται κάτι που διαρκεί ένα έτος , σε μια βραδιά, μαζί και η θέση ενός προπονητή. Άλλο ένα εσφαλμένο συμπέρασμα.

Δημήτρης Ιτούδης
«Το μπάσκετ είναι playoffs. Δεν μπορεί να κρίνεται όλη η χρονιά σε ένα παιχνίδι. Προτιμώ σειρές best-of-5 ή best-of-7, ώστε να αναδεικνύεται ο καλύτερος.»

Αντρέα Τρινκιέρι
«Παίζουμε 90+ παιχνίδια τον χρόνο και μετά όλα κρίνονται σε ένα ματς. Είναι παράλογο, γιατί δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική δουλειά και κουράζει παίκτες και φιλάθλους.»

Εργκίν Αταμάν
«Το να παίζεις έναν τόσο σημαντικό τίτλο σε ένα παιχνίδι είναι άδικο για τις ομάδες που δούλεψαν σκληρά όλη τη χρονιά. Αν χάσεις μια βραδιά, τελείωσαν όλα.»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς
«είναι σκληρό να παίζεται όλη η χρονιά σε ένα βράδυ», ειδικά για τις ομάδες που τερματίζουν πρώτες στη regular season και τελικά μένουν χωρίς τίτλο.

Τσάβι Πασκουάλ
«Μου αρέσει το format στην Ευρωλίγκα – Άδικο το Final Four, αλλά παίζουμε για τον κόσμο.»

----------

Όταν σου ζητάνε να εξηγήσεις γιατί υιοθετείς επιχειρήματα που δεν ανήκουν στον μπασκετικό Ολυμπιακό, ειδικότερα της πρώτης θητείας του Μπαρτζώκα , με συνειρμό από την πιθανή έδρα του φετινού ΟΑΚΑ να απαντάς συγκεκριμένα παρακαλώ. Δεν συνδέονται οι μεταγραφές με την έδρα του φιναλ 4 και τον Μπατίστα. Είναι στοχευμένο και φαίνεται.

Όσο για το τελευταίο περι αγάπης για την ομάδα έχεις μπερδέψει τα πάντα σχετικά με τους συνομιλητές σου εδώ μέσα. Δεν είναι χωρισμένοι εδώ όλοι σε Μπαρτζωκικους και μη, όσοι σου απαντάνε.

Το να λοιδωρεις τον Μπαρτζώκα - σε επίπεδο flame- σε κάθε πρόταση σου , δεν σε εντάσσει στους γόνιμους μπασκετικούς σχολιαστές με σκληρή κριτική προς συμφέρον της ομάδας.

Γιατί τουλάχιστον θα αναγνωριζες τα έργα ή την Ευρωλίγκα που κατέκτησε με την ομάδα και ότι δεν βρίσκεται σε μηδενική βάση στο τι έχει πετύχει.

Από την day 1 κράζεις Γουοκαπ, Φαλ, coach και λοιπούς για να αποδείξεις τι; Ότι υπόλοιποι είναι χαζογαυροι ;; Είναι όλοι αυτοί ανίκανοι με την απόδοση τους και την αφοσίωση τους ;

Ευρωλίγκα ναι έχει μείνει ανεκπλήρωτος στόχος από αυτήν την ομάδα. Αλλά ανίκανοι;;

Τα περί θυματοποιησης στα αντιστρέφω γιατί σε λίγο θα γράφεις για ελευθερία του λόγου ενώ έχεις προκαλέσει ένα σωρό μέλη αγνοώντας βασικούς κανόνες συζήτησης επαναλαμβανοντας τα ίδια μη προωθώντας τον διάλογο σε κάτι πιο γόνιμο.

Δεν θα απαντήσω σε κάτι άλλο οι περισσότεροι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.

Υγεία.
Οταν απαραθμουσα σε καποιον συνομιλητη μου ολες τις φορες που οι προεδροι δεν ειπαν στα φαιναλ φορ οτι παμε να το διασκεδασουμε αλλά παμε να το παρουμε γινομουν εγω ο εμμονικος και χαρακτηριζομουν εως και οφφ τοπικ.επειδη δεν ειδα καποια αντιδραση εκ μερους των admin θα ισχυριστω κι εγω οτι απαριθμοντας στο μηνυμα 5 δηλωσεις προπονητων για το φορματ ο εμμονικος πλεον εισαι εσυ και θελεις να ασπαστουμε ολοι την αποψη σου με το ζορι για το φορματ.λυπαμαι δεν γινεται
Το να μπορεις να ανταποκριθεις σε μια βραδια που παιζονται ολα ειναι κυριως θεμα ικανοτητας οχι ατυχιας,θεμα ημερας και προσωπικα δεν το βλεπω αδικο
Δεν ειμαι ο μπασκετικος ολυμπιακος ουτε ειμαι η καε για να εξηγησω γιατι υιοθετω επιχειρηματα που δεν ανηκουν στον μπασκετικο ολυμπιακο.δεν ειμαι εκπροσωπος τυπου της ομαδας.λεω την αποψη μου η οποια ειναι πως το ροστερ πρεπει να ενισχυθει γιατι αν υπαρξει 5ο συνεχομενο φαιναλ φορ χαμενο και ειδικα αμα το παρει ο παναθηναικος και μεσα στο οακα οι φιλαθλοι θα γκρινιαξουν.δεν θελεις να το αποδεχτεις και δεν θελει να το καταλαβεις.δεν μπορω να κανω κατι.απλα μην απορησεις αν συμβει γιατι δεν τα βλεπουμε ολοι ολα τελεια και αν συμβει κατι τετοιο πρεπει επιτελους να αποδοθουν ευθυνες.δεν θελεις να το καταλαβεις.και παλι δεν πειραζει
Το οτι δεν μπορεις να καταλαβεις πως συνδεονται οι μεταγραφες με το ενδεχομενο φαιναλ φορ στο οακα και που ενδεχομενη αποτυχια μπορει να φερει εντασεις οπως το 2015 δεν πειραζει...εσυ μην καταλαβαινεις,πολυς κοσμος το καταλαβαινει
Ο μπαρτζωκας εχει φερει καποιους τιτλους,ειναι στην ομαδα 4 χρονια αλλά υπαρχουν φορες που καποιοι κυκλοι κλεινουν.δεν ειναι κακο καποιος να θελει την αλλαγη.δεν γινεται ολοι να αρεσουμε σε ολους.και δεν θα συνταχθω με την αποψη να μεινει και οτι προσφερει μυθικα πραγματα οπως καποιοι ενστερνιζονται.λυπαμαι εχω αλλη αποψη.η Ευρωλιγκα που πηρε πρωτον ηταν πριν 12 χρονια και καλο ειναι να προχωραμε στην ζωη μας[εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε] και δευτερον εχω τις αμφιβολιες μου για την επιδραστικοτητα του στο παιχνιδι μας τοτε.Ο περο αντιτς αθλητης της ομαδας εχει κανει μια αναλογη δηλωση στην οποια μιλουσε πως η ομαδα πηγαινε στον αυτοματο απο τον ιβκοβιτς
https://www.sport24.gr/basket/antits-pi ... to-piloto/
Δεν με απασχολει η αφοσιωση ουτε του γουοκαπ,ουτε του φαλ,ουτε του κοουτς.δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος ειναι πιο πολυ δεμενος με την ομαδα και ολυμπιακος.εδω ειναι δουλεια.και ναι πλεον ειμαστε στο σταδιο της ανικανοτητας οταν επι 4 φαιναλ φορ βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια.καλαθι μπορουν να βαλουν?εδω και 4 χρονια στα φαιναλ φορ οχι.φτανει δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο.αν ειναι αφοσιωμενοι ας κατσουν στην θυρα 7 και ας ερθουν παικτες που μπορουν να βαλλουν καλαθι κι ας ειναι παναθηναικοι μεχρι το κοκκαλο.αν δεν διαχωρισουμε το συναισθημα με το ποιος μπορει να κανει καλα την δουλεια του δεν θα βγαλουμε ακρη ποτε.Ο κοουτς μπορει να αλλαξει φιλοσοφια προετοιμαζοντας καλυτερα την ομαδα για τα φαιναλ φορ και να φερει παικτες ηγετες με προσωπικοτητα και με ταλεντο και οχι αλλους ασουτους-καλα παιδια στους οποιους εχει ιδιαιτερη αδυναμια.αν ναι μπορει να μεινει,αν οχι στο καλο.
Συμφωνω πως τα συμπερασματα εχουν βγει.αμα δεν θελεις να ακουσεις την αποψη μου μην το κανεις.δεν σε αναγκασε κανεις.προσπερασε απλα τα μηνυματα μου.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 19, 2025 4:41 am

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 1:07 am
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 12:54 am

Αυτό πως ακριβώς προκύπτει? Δεν έχω ξαναδιαβάσει ποτέ τέτοια δήλωση να πως την αλήθεια εντος/εκτός του φόρουμ. Νομίζω πως για τις ομάδες μας (1ο και 2ο μεγαλύτερο μπατζετ σε όλη την Ευρώπη) ο πήχης είναι καθαρά στον τίτλο, το ίδιο λένε πρόεδροι, προπονητές παίχτες. Και όταν λέμε τίτλο, εννοούμε γιουρολιγκ, ξεκάθαρα, οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία (εκτός αν το πήρες τη περασμένη χρονιά). Οι εγχώριοι τελικοί πολλές φορές χρυσωνουν το χάπι αλλά δεν είναι πάντα αρκετοί. Προσωπικά σαν Παναθηναϊκός αν μου έδινες το 8ο, χάρισμα σας το ελληνικό πρωτάθλημα.
Τι από που προκύπτει;;

Έχεις δει προπονητή στην Ευρωλίγκα να απολύεται επειδή δεν νίκησε στο final 4 Johnny?

Οι περισσότεροι την πληρώνουν για την εικόνα της ομάδας τους στους εγχώριους τελικούς.
Η καρέκλα του Ματεο άρχισε να τρίζει όταν έχασε τη κούπα το 2024 με ένα απτα καλύτερα ροστερ των τελευταίων ετών στη γιουρολιγκ, τελικά απολύθηκε όταν έμεινε εκτός φαιναλ 4 πέρσι, παρόλο που πήρε δύο σερί εγχώρια πρωταθλήματα. Ο Σάρας απολύθηκε από τη Μπαρτσα όταν μετά από δύο σερί φαιναλ 4 δεν πήρε τίτλο (στο μεταξύ από τότε που έφυγε, δεν ξαναειδαν φαιναλ 4 σε αυτή την ομάδα). Ο ιτουδης δεν θυμάμαι γιατί απολύθηκε απτη Φενερ. Οι μεγάλες ομάδες της γιουρολιγκ όπως Παο, Οσφπ, Ρεαλ, Μπαρτσα, Φενερ, Εφες, Τσσκα έχουν ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο τη γιουρολιγκ, το εγχώριο πρωτάθλημα είναι πολύ δευτερεύον και ειδικά οι αιώνιοι του έδιναν σημασία το 2015-2022 που η γιουρολιγκ ήταν άπιαστο όνειρο. Δεν το απαξιώ σαν τίτλο εννοείται, αλλά δεν νομίζω ότι εκεί είναι ο πήχης, όμως φυσικά το πως κλείνει η χρονιά έχει σημασία. Ο ιτουδης είχε πει κάτι πολύ σωστό κάποια στιγμή, ότι έπρεπε πρώτα να γίνονται οι εγχώριοι τελικοί και η μπασκετική σεζόν στην Ευρώπη να ολοκληρώνεται με το τίτλο της γιουρολιγκ και οχι το αντίστροφο αφού αυτός ειναι ο νούμερο 1 στοχος για όλες τις ομάδες. Σε αυτή τη περίπτωση θα έβλεπες πως θα έπεφτε ακόμα πιο πολύ η σημασία των εγχώριων τίτλων στα ματια μας. Και οκ, φέτος πχ τη θέση του Μπαρτζώκα στον οσφπ την έσωσε το πρωτάθλημα (και το ότι δεν υπήρχε καλύτερος διαθέσιμος) αλλά αν είχε πάρει τη γιουρολιγκ ο παο πχ δεν ξέρω αν ακόμα και αυτό θα αρκούσε. Φυσικά του χρόνου τα ίδια θα ισχύουν και για τον Αταμαν.

Εν ολίγοις συμφωνώ με το ότι στο φάιναλ 4 μια ολόκληρη σεζόν κρίνεται από μια βραδιά και η επιτυχία θέλει ΚΑΙ τύχη, πολύ καλά έκανες και παρέθεσες δηλώσεις προπονητών της γιουρολιγκ και ποιος είμαι εγώ να τους αμφισβητήσω... Ένα φορματ σαν του ΝΒΑ ίσως ήρθε η ώρα να υιοθετηθεί και στην Ευρώπη και το Φαιναλ 4 να καταργηθεί, αλλά μέχρι τότε, αυτό έχουμε και από αυτό κρινόμαστε. Το φορματ αυτό υπάρχει χρονια τωρα και οι ομάδες/προπονητές/παίχτες κρίνονται από τις κούπες που πήραν (όλοι υπο αυτό το φορματ), στο skillset των τοπ προπονητών της γιουρολιγκ πρέπει να υπάρχει πλέον και το κομμάτι της ψυχολογίας και της διαχείρισης προσωπικοτητων για αυτά τα δύο κρίσιμα ματς. Ο Ζοτς το κατάφερε, ο Αταμαν τα έχει πάει περίφημα, ο Σαρας το βρηκε, ο Μπαρτζωκας φαίνεται να υστερεί όμως εδώ.

basilis_.kts

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 10:47 am

SteveNashidis έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 12:54 am

Αυτό πως ακριβώς προκύπτει? Δεν έχω ξαναδιαβάσει ποτέ τέτοια δήλωση να πως την αλήθεια εντος/εκτός του φόρουμ. Νομίζω πως για τις ομάδες μας (1ο και 2ο μεγαλύτερο μπατζετ σε όλη την Ευρώπη) ο πήχης είναι καθαρά στον τίτλο, το ίδιο λένε πρόεδροι, προπονητές παίχτες. Και όταν λέμε τίτλο, εννοούμε γιουρολιγκ, ξεκάθαρα, οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία (εκτός αν το πήρες τη περασμένη χρονιά). Οι εγχώριοι τελικοί πολλές φορές χρυσωνουν το χάπι αλλά δεν είναι πάντα αρκετοί. Προσωπικά σαν Παναθηναϊκός αν μου έδινες το 8ο, χάρισμα σας το ελληνικό πρωτάθλημα.
Τι από που προκύπτει;;

Έχεις δει προπονητή στην Ευρωλίγκα να απολύεται επειδή δεν νίκησε στο final 4 Johnny?

Οι περισσότεροι την πληρώνουν για την εικόνα της ομάδας τους στους εγχώριους τελικούς.
Επειδη αυτο το σχολιο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα θα σου απαριθμησω παραδειγματικα προπονητων που απολυθηκαν εχοντας χασει στο φαιναλ φορ της χρονιας ενω πηραν το εγχωριο πρωταθλημα μετεπειτα[στοιχεια απο το 2010 αναζητησα και βρηκα]
2010-πασουτιν,τσσκα μοσχας,εχασε στο φαιναλ φορ πηρε vtb league και απολυθηκε
2012-καζλαουκσας,τσσκα μοσχας,εχασε στο φαιναλ φορ πηρε vtb league και απολυθηκε
2014-μεσινα,τσσκα μοσχας,εχασε το φαιναλ φορ πηρε vtb league και απολυθηκε[ειχε χασει και το φαιναλ φορ του 2013 παλι με μεσινα προπονητη]
2022-λασο,ρεαλ μαδριτης,εχασε το φαιναλ φορ πηρε το ισπανικο πρωταθλημα και απολυθηκε[η ρεαλ μαδριτης τερματισε την συνεργασια επικαλουμενη πως δεν ηθελε να συνεχισει την συνεργασια λογω του εγκεφαλικου επεισοδιου που ειχε ο λασο,ωστοσο ο ιδιος ισχυριζονταν πως ηταν μια χαρα και ηθελε να συνεχισει.μαλλον σχετιζεται και το γεγονος πως ειχε κανει το τρομερο λαθος να μην κανει φαουλ στην τελευταια επιθεση της εφες στο 57-58 κι ετσι ουσιαστικα χαρισε το τροπαιο στην εφες]
2023-γιασικεβιτσιους,μπαρτσελονα,εχασε το φαιναλ φορ πηρε το ισπανικο πρωταθλημα με σκουπα 3-0 την ρεαλ μαδριτης και απολυθηκε[επιβαρυντικος παραγοντας ηταν πως ειχε χασει και τα φαιναλ φορ 2021,2022]

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Αύγ 19, 2025 11:43 am

Η απάντηση γιατί κάποιοι θέλουμε Ολυμπιακό με Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα, εκτός οτι η ομάδα παίζει επί Μπαρτζώκα το καλύτερο και το πιο θελκτικό μπάσκετ και βρίσκεται μια τετραετία στην ελιτ, είναι για ακριβώς όσα γράφει ο Βασίλης. Βασικά γιατί αυτή η στάση/νοοτροπία/άποψη που έχει είναι δείγμα φιλάθλων που δεν ταιριάζουν σε αυτόν το μπασκετικό Ολυμπιακό. Επίσης η απαξίωση και όχι κριτική τωρινών παιχτών, του στιλ να πάνε στη εξέδρα με τη Θύρα 7, προς τι? Ο Ολυμπιακός παίχτες που προσφέρουν και αγαπούν την ομάδα τους τιμάει. Οι φίλαθλοι που έχει ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων και του Μπαρτζώκα είναι ακριβώς το αντίθετο για αυτό το ΣΕΦ είναι στα καλύτερα του, για αυτό και 100 φάιναλ φορ συνεχόμενα να πάμε και να τα χάσουμε, θα δεις κόσμο απογοητευμένο αλλά να τους αποθεώνει και να ξαναπήγαινα στο επόμενο να τους στηρίξει. Αυτό είναι κεκτημένο του τωρινού Ολυμπιακού.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 19, 2025 11:51 am

Δεν καταλαβαινει γιατι καποιοι εδω και τοσες σελιδες προωθουν τον μανιχαισμο, ασπρο η μαυρο. Ο Μπαρτζωκας ειναι ελιτ προπονητης ισως ο καλυτερος διαθεσιμος απο την δεξαμενη προπονητων αυτη τη στιγμη ο οποιος ομως πρεπει να αναθωρησει καποιους τομεις στην φιλοσοφια του προκειμενου η ομαδα να μπορει να αντοποκριθει καλυτερα στα φ4.

Το συστημα του λειτουργει και ειναι ξεκαθαρο αυτο καθως εχει επαναφερει τον Ολυμπιακο στην ελιτ και εχει πρει σχεδον ολους τους εγχωριους τιτλους. Αλλα ειναι γεγονος οτι οι αντιπαλοι το βραχυκυκλωνουν στα φ4. Αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξει αρδην την φιλοσοφια απλα θα χρειαστει να εισαιγει περισσοτερο on ball και pick n roll στοιχεια ετσι ωστε οταν μας παιζουν ακραιο overplay στο φ4 να μπορεσει να αποσυμπιεστει η επιθεση με εναλλακτικες. Ουτε η μοτιον ειναι για τα σκουπιδια (που δεν παιξαμε καν πολυ motion φετος, 2vs2 παιζαμε κατα κορον) ουτε ειναι η πανακεια να ειμαι προσκολλημενοι σε αυτην.

Πρεπει να γινουν προσαρμογες για να να υπαρξουν εναλλακτικες. Αυτο καποιοι συγκεκριμενοι εδω δεν μπρουν να αντιληφθουν το συνθετοτητα του ουτε μαυρο ουτε ασπρο και ζητανε να "φερει κανα παικτη της προκοπης να βαζει κανα καλαθη", αναλυση επιπεδου Τσουκαλα.

basilis_.kts

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 12:06 pm

manhac έγραψε:
Η απάντηση γιατί κάποιοι θέλουμε Ολυμπιακό με Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα, εκτός οτι η ομάδα παίζει επί Μπαρτζώκα το καλύτερο και το πιο θελκτικό μπάσκετ και βρίσκεται μια τετραετία στην ελιτ, είναι για ακριβώς όσα γράφει ο Βασίλης. Βασικά γιατί αυτή η στάση/νοοτροπία/άποψη που έχει είναι δείγμα φιλάθλων που δεν ταιριάζουν σε αυτόν το μπασκετικό Ολυμπιακό. Επίσης η απαξίωση και όχι κριτική τωρινών παιχτών, του στιλ να πάνε στη εξέδρα με τη Θύρα 7, προς τι? Ο Ολυμπιακός παίχτες που προσφέρουν και αγαπούν την ομάδα τους τιμάει. Οι φίλαθλοι που έχει ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων και του Μπαρτζώκα είναι ακριβώς το αντίθετο για αυτό το ΣΕΦ είναι στα καλύτερα του, για αυτό και 100 φάιναλ φορ συνεχόμενα να πάμε και να τα χάσουμε, θα δεις κόσμο απογοητευμένο αλλά να τους αποθεώνει και να ξαναπήγαινα στο επόμενο να τους στηρίξει. Αυτό είναι κεκτημένο του τωρινού Ολυμπιακού.
Ειναι εντελως διαφορετικο το προσφερω και διαφορετικο το αγαπω.κι εγω αγαπω την ομαδα αλλά οσο και να θελω δεν μπορω να προσφερω καθως ειμαι 1.75 και δεν μπορω να παιξω μπασκετ.δεν αμφισβητω την αγαπη που μπορει να εχουν οι γουοκαπ και φαλ για την ομαδα.μακαρι τα παιδια να βλεπουν ολυμπιακο και να τρελαινονται.το θεμα ειναι πως ειναι σε θεση να βοηθησουν για να πετυχει η ομαδα τους στοχους της?την απαντηση την εχει δωσει η ιστορια και τα επαναλαμβανομενα φαιναλ φορ.Οσον αφορα που λες για την αποθεωση ακομα και αν χανουν 100 φαιναλ φορ θα σου δωσω την εξης απαντηση.οταν ειχαν κερδιθει οι ευρωλιγκες το 2012 και το 2013 στο αεροδρομιο περιμεναν πολλες χιλιαδες ολυμπιακοι.οταν χανονται οι ευρωλιγκες στα φαιναλ φορ εχεις αναρωτηθει γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ στο αεροδρομιο να υποδεχθει την ομαδα?που ειναι οι οπαδοι του σεφ να αποθεωσουν την ομαδα?εγω ειμαι κομπλεξικος,αυτος που κανει επιθεση στην ομαδα και δεν ταιριαζω με τον μπασκετικο ολυμπιακο.ας πανε λοιπον αυτοι που ταιριαζουν στον μπασκετικο ολυμπιακο στο αεροδρομιο μετα τα χαμενα φαιναλ φορ.κανονικα θα επρεπε να ειναι καμια 11000 χιλιαδες ανθρωποι οσοι ειναι και το σεφ,αλλά δυστυχως δεν πηγαινει κανεις.ειναι πολυ ωραιο το αφηγημα αλλά η σκληρη πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Αύγ 19, 2025 12:26 pm

Τον Μπαρτζώκα τον εκτιμώ σαν προπονητή αλλά αν δεν βλέπετε πως υπάρχει ένα τρομερό overcorrection στην συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του μετά τη ξεφτίλα του παρκινγκ και τον πόλεμο που δέχεται από γνωστούς Πούλιντζερ "δημοσιογράφους" ε δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να δειχθεί.

Εικόνα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 19, 2025 12:36 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τον Μπαρτζώκα τον εκτιμώ σαν προπονητή αλλά αν δεν βλέπετε πως υπάρχει ένα τρομερό overcorrection στην συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του μετά τη ξεφτίλα του παρκινγκ και τον πόλεμο που δέχεται από γνωστούς Πούλιντζερ "δημοσιογράφους" ε δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να δειχθεί.
Ναι τοσο μεγαλο Overcorrection που οι μισοι ζητουσαν να φυγει φετος και σιγουρα θα εφευγε αν δεν επαιρνε το πρωταθλημα....

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 19, 2025 12:38 pm

basilis_.kts έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Τι από που προκύπτει;;

Επειδη αυτο το σχολιο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα θα σου απαριθμησω παραδειγματικα προπονητων που απολυθηκαν εχοντας χασει στο φαιναλ φορ της χρονιας ενω πηραν το εγχωριο πρωταθλημα μετεπειτα[στοιχεια απο το 2010 αναζητησα και βρηκα]
2012-καζλαουκσας,τσσκα μοσχας,εχασε στο φαιναλ φορ πηρε vtb league και απολυθηκε
2014-μεσινα,τσσκα μοσχας,εχασε το φαιναλ φορ πηρε vtb league και απολυθηκε[ειχε χασει και το φαιναλ φορ του 2013 παλι με μεσινα προπονητη]
2022-λασο,ρεαλ μαδριτης,εχασε το φαιναλ φορ πηρε το ισπανικο πρωταθλημα και απολυθηκε[η ρεαλ μαδριτης τερματισε την συνεργασια επικαλουμενη πως δεν ηθελε να συνεχισει την συνεργασια λογω του εγκεφαλικου επεισοδιου που ειχε ο λασο,ωστοσο ο ιδιος ισχυριζονταν πως ηταν μια χαρα και ηθελε να συνεχισει.μαλλον σχετιζεται και το γεγονος πως ειχε κανει το τρομερο λαθος να μην κανει φαουλ στην τελευταια επιθεση της εφες στο 57-58 κι ετσι ουσιαστικα χαρισε το τροπαιο στην εφες]
2023-γιασικεβιτσιους,μπαρτσελονα,εχασε το φαιναλ φορ πηρε το ισπανικο πρωταθλημα με σκουπα 3-0 την ρεαλ μαδριτης και απολυθηκε[επιβαρυντικος παραγοντας ηταν πως ειχε χασει και τα φαιναλ φορ 2021,2022]
αυτους της τσσκα τι τους εβαλες?οτι υπηρχε αντιπαλος στην ρωσια που μπορουσαν να το χασουν το πρωταθλημα?
Πρωταθλήματα Ρωσίας (26):
1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

ο ματεο παντως εμεινε περσι επειδη πηρε το πρωταθλημα..
τον λασο τον διωξανε για θεματα υγειας η κοντρας με τον προεδρο..να τον διωξαν για το φαουλ, προπονητη που ηταν εκει 15χρ ποσα ηταν δεν βγαζει κανενα νοημα.
τον σαρας αποταν τον διωξαν μειωσαν και δραματικα το μπατζετ..οποτε σιγουρα επαιξε ρολο και αυτο.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Αύγ 19, 2025 12:44 pm

Jeight έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Ναι τοσο μεγαλο Overcorrection που οι μισοι ζητουσαν να φυγει φετος και σιγουρα θα εφευγε αν δεν επαιρνε το πρωταθλημα....
Μιλάω για τους άλλους μισούς αλλά οκ, μάλλον δεν το βλέπεις.

Εικόνα
manhac

a1greece
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 12:45 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 12:06 pm
manhac έγραψε:
Ειναι εντελως διαφορετικο το προσφερω και διαφορετικο το αγαπω.κι εγω αγαπω την ομαδα αλλά οσο και να θελω δεν μπορω να προσφερω καθως ειμαι 1.75 και δεν μπορω να παιξω μπασκετ.δεν αμφισβητω την αγαπη που μπορει να εχουν οι γουοκαπ και φαλ για την ομαδα.μακαρι τα παιδια να βλεπουν ολυμπιακο και να τρελαινονται.το θεμα ειναι πως ειναι σε θεση να βοηθησουν για να πετυχει η ομαδα τους στοχους της?την απαντηση την εχει δωσει η ιστορια και τα επαναλαμβανομενα φαιναλ φορ.Οσον αφορα που λες για την αποθεωση ακομα και αν χανουν 100 φαιναλ φορ θα σου δωσω την εξης απαντηση.οταν ειχαν κερδιθει οι ευρωλιγκες το 2012 και το 2013 στο αεροδρομιο περιμεναν πολλες χιλιαδες ολυμπιακοι.οταν χανονται οι ευρωλιγκες στα φαιναλ φορ εχεις αναρωτηθει γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ στο αεροδρομιο να υποδεχθει την ομαδα?που ειναι οι οπαδοι του σεφ να αποθεωσουν την ομαδα?εγω ειμαι κομπλεξικος,αυτος που κανει επιθεση στην ομαδα και δεν ταιριαζω με τον μπασκετικο ολυμπιακο.ας πανε λοιπον αυτοι που ταιριαζουν στον μπασκετικο ολυμπιακο στο αεροδρομιο μετα τα χαμενα φαιναλ φορ.κανονικα θα επρεπε να ειναι καμια 11000 χιλιαδες ανθρωποι οσοι ειναι και το σεφ,αλλά δυστυχως δεν πηγαινει κανεις.ειναι πολυ ωραιο το αφηγημα αλλά η σκληρη πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη.
Κάνε μια σύγκριση με τη προ Μπαρτζώκα εποχή και θα πάρεις την απάντηση μόνος σου. Πήγαινε ακόμα και πιο πίσω σε εποχές μετά Κόκκαλη.

basilis_.kts

senior
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 12:52 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 12:38 pm
basilis_.kts έγραψε:

αυτους της τσσκα τι τους εβαλες?οτι υπηρχε αντιπαλος στην ρωσια που μπορουσαν να το χασουν το πρωταθλημα?
Πρωταθλήματα Ρωσίας (26):
1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

ο ματεο παντως εμεινε περσι επειδη πηρε το πρωταθλημα..
τον λασο τον διωξανε για θεματα υγειας η κοντρας με τον προεδρο..να τον διωξαν για το φαουλ, προπονητη που ηταν εκει 15χρ ποσα ηταν δεν βγαζει κανενα νοημα.
τον σαρας αποταν τον διωξαν μειωσαν και δραματικα το μπατζετ..οποτε σιγουρα επαιξε ρολο και αυτο.
συμφωνω πως στην τσσκα ειναι λιγο πιο ιδιαιτερα τα κριτηρια.απλα να πουμε πως ειναι αλλο τα πρωταθληματα ρωσιας και αλλο η vtb league.
την vtb league εχουν κερδισει και η χιμκι το 2011,η ζενιτ το 2022,η ουνιξ το 2023
το γενικο πλασιο ισχυει πως η τσσκα εχει γενικως το πανω χερι,δεν διαφωνουμε
για τον λασο δεν ξερω.εκει το λαθος να μην κανει φαουλ στην τελευταια επιθεση ηταν τρελη χοντραδα και θεωρω πως η ρεαλ μαδριτης ηθελε να ανανεωθει.το προβλημα υγειας το ανεφερα αλλά πιστευω πως απλα η διοικηση της ρεαλ το χρησιμοποιησε λιγο ως αφορμη για να τον διωξει.αλλωστε ο λασο την επομενη χρονια προπονησε την μπαγερν.δεν εμεινε εκτος παγκων αρα ιατρικα ειχε παρει το οκ.
ενταξει τον σαρας τον απελυσαν κανονικα και δεν πιστευω πως δεν επαιξαν ρολο τα 3 συνεχομενα χαμενα φαιναλ φορ με μπαρτσελονα.παρα την σκουπα 3-0 στο πρωταθλημα θυμαμαι τον στεφανου να λεει νομιζω πως η γκρινια ειναι τεραστια και η διοικηση θελει να τον αλλαξει.
Τεσπα απλα τα παραθεσα ωστε να μην λεμε πως η απολυση προπονητη μετα απο χαμενο φαιναλ φορ ενω πηρε εγχωριο πρωταθλημα δεν εχει γινει και ποτε.υπαρχουν εξαιρεσεις

manhac

a1greece
Reactions:

Τρί Αύγ 19, 2025 1:01 pm

Overreaction ? Αλήθεια τώρα ? Από όλα όσα έχεις διαβάσει στο συγκεκριμένο τοπικ σου φαίνεται υπερβολική η αντίδραση όσων στηρίζουμε τον τωρινό Ολυμπιακό ? Ο Βασίλης γράφει τόμους αυτές τις μέρες. Συζητάς σε τοπικ του Παναθηναϊκού με άτομα που έχουν ευαγγέλιο τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο. Δλδ αποκλείεις να μας αρέσει πραγματικά το μπάσκετ και η φιλοσοφία του τωρινού Ολυμπιακού?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Αύγ 19, 2025 1:04 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Αύγ 19, 2025 12:44 pm
Jeight έγραψε:

Μιλάω για τους άλλους μισούς αλλά οκ, μάλλον δεν το βλέπεις.
Δεν ξέρω αν ισχύει, είναι κάτι που συνέβη πριν καμιά 12αριά χρόνια, έχει αφήσει σε συλλογικό επίπεδο τέτοια επίπτωση;
Απλώς συνέπεσαν αρκετά γεγονότα, η ομάδα είχε το τελευταίο διάστημα με τον Σφαιρόπουλο και το συνεχές πικ εν ρολ του Σπανούλη παίξει ψιλοαποκρουστικό μπάσκετ, στην πορεία είχαμε το διάστημα με τον Μπλατ, τα οικονομικά προβλήματα, την περίφημη κασέτα τον Σπανούλη που συνέχιζε παρά την πτώση του (τον αγαπάω αλλά είναι η αλήθεια), η ομάδα έδειχνε και ήταν σε παρακμή. Ξαφνικά έρχεται ο Μπαρτζώκας, πράγματι με πιο νωπέ τότε τις μνήμες από το πάρκινγ και την αποπομπή του, σχηματίζει ένα κορμό που καταφέρνει να παίξει κατά διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ, μας οδηγεί σταδιακά σε 4 συνεχόμενα φάιναλ φορ, είναι Ολυμπιακός, υπάρχει όλος αυτός ο πόλεμος που δέχεται που λειτουργεί συσπειρωτικά υπέρ του. Είναι ξεκάθαρα ένας πολύ καλός προπονητής, συγχρόνως δεν υπάρχει κάποια safe επιλογή αντικαταστάτη με μεγάλο όνομα, δεν υπάρχει ο Ίβκοβιτς,, ο Γκέρσον κλπ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”