1]εγω θα περιμενω φιλε μου,η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταιαRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 11:55 am1) Ποιντ γκαρτν υψηλου επιπεδου εχουμε επομενως μην περιμενεις τζαμπα, αδικος κοπος.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 11:26 am
επειδη πιθανως απευθυνεσαι σε μενα χωρις να με κατονομαζεις δεν εχω κανενα προβλημα να σου απαντησω κι εσυ αν θες μην απαντησεις
σε οτι λες θα σου απαντησω επακριβως 1 προς 1
1]ο ολυμπιακος δεν ειναι ο τελευταιος των μεταγραφων.περιμενουμε ολοι την κινηση στον ασσο για να κρινουμε.πρεπει να ερθει βασικος παικτης στην θεση 1 γιατι τον εχουμε αναγκη.ο χολ αποκτηθηκε ως safe επιλογη για το 5 αλλά θεωρω πως θα προκυψουν καλυτεροι παικτες απο τα κοψιματα αργοτερα κι εμεις βιαστηκαμε.αμα κυνηγας την ευρωλιγκα μπορεις να βρεις κατι καλυτερο απο τον χολ
2]ο μισιτς θα αλλαζε επιπεδο την ομαδα.οχι δεν θα παλεψουμε για 10αδα.θα ειμαστε μεσα στην 6αδα αλλά με μισιτς γινοσουν βαρβατο φαβορι για να το παρεις
3]ο μπαρτζωκας εχει 4 συνεχομενα χαμενα φαιναλ φορ οποτε επετρεψε μου να πω πως σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα θα ειχε φυγει,καθως επερχεται ενας κορεσμος και θες να δοκιμασεις κατι καινουριο.το καινουριο μπορει να ειναι χειροτερο αλλά δεν παυει να χρειαζεται μια αλλαγη.να αλλαξουμε σελιδα.δεν ειμαστε μπαρτζωκας ή θανατος
4]δεν ξερω καλυτερα για τον παικτη εβανς,αλλά οταν βασιζεις ολη σου την χρονια σε εναν παικτη που εχει να παιξει 1,5 χρονο κανενας λογικος ανθρωπος δεν θα βγει να σου πει μπραβο εξαιρετικη επιλογη που το σκεφτηκες...ολοι θα σου πουν ξανασκεψου το ειναι τεραστιο ρισκο
5]Οσον αφορα το προπονητικο τιμ του ολυμπιακου,οταν εχεις παει 10 καλοκαιρια στα σαμερ λιγκ των ατλαντα χοκς υποτιθεται ξερεις την αγορα γενικα και καταληγεις να μου φερεις τον μενσα μεσα στην χρονια επετρεψε μου να εχω αμφιβολιες για τις ικανοτητες σου[για τον μποζικα μιλαω]
6]Τα λαθη που εκανε ο μπαρτζωκας στο κοουτσαρισμα του 23 στον τελικο,και ο φετινος αφορισμος του ντορσει εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθυνες για τις 2 χαμενες ευρωλιγκες που οντως τις ειχες στον τσεπακι.και τις ειχες οχι γιατι ο ολυμπιακος εβγαζε ματια με την αποδοση του αλλά ΚΥΡΙΩΣ γιατι οι αντιπαλοι του στα 2 αυτα φαιναλ φορ ηταν πολυ μετριες ομαδες και χαθηκαν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
ελπιζω να σου λυθηκαν καποιες αποριες.στα εξηγω οσο πιο απλα γινεται με σοβαρη επιχειρηματολογια χωρις μενος και αυταρχισμο.αν δεν μπορεις να κατανοησεις τι εχω γραψει δεν χρειαζεται να απαντησεις.ευχαριστω
2) Κατσε πρωτα να δουμε ποτε θα παιξει μπασκετ ο Μισιτς και μετα βλεπουμε αν θα αλλαζε επιπεδο την ομαδα. Για τν ωρα ο προπονητης του στην εθνικη δηλωσε πως η αποθεραπεια του δεν παει οπως περιμεναν.
3) Ο Μπαρτζωκας εχει 4 χαμενα φαιναλ φορ και ενα κερδισμενο. Ο επομενος που θα ερθει λογικα και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχει δει το F4 ουτε με κυαλια εκτος αν ερθει ο Σπανουλης που οκ αν θεωρουμε τον Σπαν καλυτερο προπονητη του Μπαρτζωκα σηκωνουμε τα χερια ψηλα.
4) Αν παιξει μπασκετ ο Εβανς εδω να εισαι να μας σχολιαζεις, μην χαθεις.
5) Δικασες τον Μενσα με 2 μηνες στην ευρωπη απο τη gleauge.. Λες και περιμενες να ερθει κανεις απο την αμερικη χωρις ευρωπαικη εμπειρια κ να ειναι καλυτερος μολις πατησει στην ευρωπη. Λες κ αν ερθει κανεις απο gleague και nba τον Οκτωβρη θα ειναι καλυτερος του Μενσα στο πρωτο 3μηνο τουλαχιστον.
6) Βασικος στοχος της ομαδας ηταν το F4. Το ειπε και η διοικηση ξεκαθαρα πολλες φορες πως αυτος ηταν ο στοχος κ θα πηγαιναν στο F4 να το διασκεδασουν. Η πορεια της ομαδας επι Μπαρτζωκα (με τα σωστα κ τα λαθη του, ολοι κανουν λαθη) ηταν περισσοτερο απο επιτυχημενη και πραγματικα ελπιζω να εχουμε αναλογες πορειες και με τον επομενο. Κατα τα λοιπα ο Ντορσει πολυ σωστα δεν επαιζε καθως οσο χρονο πηρε τοσο σε ελλαδα οσο κ σε ευρωπη ηταν παντελως εκτος τοπου κ χρονου τοσο σε αμυνα οσο κ σε επιθεση.
2]ο μισιτς εχει αποδειξει πως μπορει να αλλαξει επιπεδο μια ομαδα...και να μην βγει και να μην παιξει,εχει αποδειξει πως μπορει να κουβαλησει μια ομαδα,οποτε τον πληρωνεις και γι αυτο που μπορει να κανει.τον ποιος ειναι ο μισιτς.μπορει να την χασω την ευρωλιγκα αλλά με αυτον λες εχω καλες προοπτικες.
3]εγω θελω σπανουλη χωρις να με νοιαζει αν αυτη την στιγμη ειναι καλυτερος προπονητης του μπαρτζωκα.η ομαδα φωναζει πως χρειαζεται αλλαγη.να ερθει κατι καινουριο.εχουμε βαλτωσει τα ιδια και τα ιδια.μπορει να αποτυχει αλλά οι ομαδες κανουν το κυκλο τους και ο μπαρτζωκας φαινεται πως τον εχει ολοκληρωσει
4]αν παιξει ο εβανς εδω θα ειμαι...εγω τον εβανς θα τον ηθελα στην ομαδα ως 2ο ασσο.αν δεν μπορεις να καταλαβεις πως ειναι ρισκο αυτο που κανουμε συνεχισε και λεγε τα δικα σου.δεν ακυρωνω τον παικτη αλλά θελω να τον προστατευσω και να μπει ομαλα φερνοντας μπροστα του εναν ετοιμο μεγαλο παικτη και δινοντας χρονο στον εβανς.
5]ο ραιτ οταν ειχε ερθει στην ομαδα μεσα στην σεζον μια χαρα ειχε μπει και ειχε προσφερει στην ομαδα.ο μενσα ηταν μπασκετικο ανεκδοτο.αν αυτο δεν το βλεπεις παλι δεν μπορω να κανω κατι
6]εμενα επειδη το φαιναλ φορ δεν με καλυπτει θα συνεχιζω να κυνηγαω τι θα μπορω να αλλαξω ωστε να εχω καλυτερες πιθανοτητες να παρω την ευρωλιγκα τονιζοντας τα λαθη.η διοικηση μπορει να διασκεδαζει οσο θελει στα φαιναλ φορ.εγω θελω να το παιρνω και δεν μου αρκει κατι λιγοτερο.
Αν ο μπαρτζωκας δεν πιστευε στον ντορσει ας μην τον εβαζε ουτε στο πρωταθλημα[μια χαρα θα πηγαιναμε με λι,γουοκαπ,βιλντοζα,φουρνιε]...αλλά επειδη παιζοταν η θεση του καταλαβε πως πλην φουρνιε οι 3 δεν κανουν και ειπε στον ντορσει μπες και κανε οτι καταλαβαινεις γιατι θα φαω σκουπα 3-0.ειδες οταν ζοριζεσαι πως γυρναει το μπιφτεκι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο