Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Νοέμ 30, 2025 7:17 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Νοέμ 30, 2025 7:07 pm
Όλοι φέρνουν απ το nba γκαρντ πρωταγωνιστές εμείς θα καταφέρουμε να φέρουμε ρολιστα :drunk:
πρωταγωνιστης και να παιζει πισω απο τον θωμα?

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 30, 2025 7:47 pm

Δεν ειναι ουτε ο Μορις ουτε τζοουνς γκαρσια. Απο δυο διαφορετικες πηγες ξερω δυο διαφορετικα ονοματα οποτε επειδη οι πηγες μου δεν συμφωνουν και μονο οταν συμφωνουν μεταφερω ονοματα καθως τοτε τα θεωρω αξιοπιστα θα προτιμησω να μην μεταφερω ονοματα και να κανω ραδιο αρνυλα. Με βιλερπαν και Ντεκολο ξερω οτι εχουμε συμφωνια εδω και καποιες μερες.. Δεν ξερω γιατι δεν εχει ενεργοποιηθεί η συμφωνια και δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Μου ειπαν το Σαββατο το πρωι οτι μεχρι την δευτερα να περιμενω ανακοινωση αλλα εχουμε φτασει βραδυ κυριακης και δεν εχει βγειν καν φημη.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Νοέμ 30, 2025 8:27 pm

Λέτε να ψήνεται κάτι καλό για μετά από 2-3-4 χρόνια;

https://www.gazzetta.gr/basketball/ncaa ... -tis-sezon

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 30, 2025 8:35 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Νοέμ 30, 2025 7:47 pm
Δεν ειναι ουτε ο Μορις ουτε τζοουνς γκαρσια. Απο δυο διαφορετικες πηγες ξερω δυο διαφορετικα ονοματα οποτε επειδη οι πηγες μου δεν συμφωνουν και μονο οταν συμφωνουν μεταφερω ονοματα καθως τοτε τα θεωρω αξιοπιστα θα προτιμησω να μην μεταφερω ονοματα και να κανω ραδιο αρνυλα. Με βιλερπαν και Ντεκολο ξερω οτι εχουμε συμφωνια εδω και καποιες μερες.. Δεν ξερω γιατι δεν εχει ενεργοποιηθεί η συμφωνια και δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Μου ειπαν το Σαββατο το πρωι οτι μεχρι την δευτερα να περιμενω ανακοινωση αλλα εχουμε φτασει βραδυ κυριακης και δεν εχει βγειν καν φημη.
Δεν είναι απαραίτητα κακό οτι δεν έχει βγει ούτε φήμη. Μην ξεχνάς ότι είναι ΣΚ εθνικών ομάδων, η ομάδα λογικά θα έχει ρεπό και οι ρεπόρτερ πετάνε χαρταετό (όχι ότι ήταν και ιδιαίτερα αξιόπιστοι πριν). Άλλωστε ότι έχει βγει σαν φήμη ή πολύ συζητηθεί δεν έχει θετική κατάληξη, οπότε καλύτερα να σκάσει απλά η ανακοίνωση.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Νοέμ 30, 2025 9:35 pm

Leon Man έγραψε:

To Μonmouth ειναι κολλεγιο της πλακας και παιζει σε περιφερεια της πλακας.
K o George Papas εκανε εμφανισαρες εκει (ηταν σε αλλη περιφερεια της πλακας τοτε).

Aσε που και σαν προγραμμα ειναι γτπκ. Απο το 83 δεν εχουν βγαλει ουτε ενα παικτη που να εγινε draft σε οποιοδηποτε round.
Και οι καλυτεροι παικτες που εχουν βγει απο εκει ειναι ο Justin Robinson A2 Iταλιας Roseto και ο Corey Albano (τον θυμουνται οι φιλοι Παναθηναικοι) .

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:

Κυρ Νοέμ 30, 2025 9:46 pm

reignman έγραψε:
Leon Man έγραψε:

K o George Papas εκανε εμφανισαρες εκει (ηταν σε αλλη περιφερεια της πλακας τοτε).
Μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά τότε η προσπάθειά του είναι ακόμα σημαντικότερη, αφού από ένα κολλέγιο της πλάκας έφτασε λόγω συνεχόμενων καλών εμφανίσεων να ψηφιστεί καλύτερος ρούκι της εβδομάδας στο NCAA γενικά.
Τέλος πάντων, δεν είμαι μάνατζερ του παίκτη, αλλά το διάβασα και μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Η ομάδα οφείλει να τον παρακολουθεί.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Νοέμ 30, 2025 9:51 pm

Μακάρι αυτά τα παιδιά να δουλέψουν και να πάνε κι άλλα εκεί μπας και δούμε προκοπή στην εθνική γιατί από τα δικά μας προγράμματα στην gbl άντε να βγει κανας Αγραβάνης

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Κυρ Νοέμ 30, 2025 9:54 pm

Leon Man έγραψε:
Μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά τότε η προσπάθειά του είναι ακόμα σημαντικότερη, αφού από ένα κολλέγιο της πλάκας έφτασε λόγω συνεχόμενων καλών εμφανίσεων να ψηφιστεί καλύτερος ρούκι της εβδομάδας στο NCAA γενικά.
Τέλος πάντων, δεν είμαι μάνατζερ του παίκτη, αλλά το διάβασα και μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Δεν ψηφίστηκε καλύτερος rookie της εβδομάδας στο NCAA, γενικά. Ψηφίστηκε rookie της εβδομάδας στην περιφέρεια που αγωνίζεται το Monmouth, στην Coastal Athletic Association. Τα ελληνικά media δεν έχουν την ικανότητα ούτε να μεταφέρουν τις ειδήσεις σωστά.

Πάνω-κάτω ισχύουν όσα αναφέρει ο reignman, αν και ο Σπάρταλης έβγαλε καλά νούμερα απέναντι σε κολέγια από δυνατές περιφέρειες όπως το Seton Hall και το Syracuse. Αν συνεχίσει έτσι, σε 1-2 χρόνια θα μπει στο tranfer portal και θα πάει σε μεγαλύτερο κολέγιο. Ναι, όντως αγωνίζεται σε αδύνατο κολέγιο και περιφέρεια αλλά γράφει ίσως τα καλύτερα νούμερα που έχει γράψει ποτέ Έλληνας πρωτοετής στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:08 pm

Μέρες είχα να μπω να δω τι γράφετε και η αλήθεια είναι πως εδώ μαθαίνω και τις φήμες. Για Ντε Κόλο εγώ είμαι Φουλ υπέρ για την θέση του Λι όμως. Όχι για βασικό. Σαν έξτρα λύση είναι Super. Και εννοείται φέρνεις και τον άσσο που θα σε βοηθήσει.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:15 pm

Leon Man έγραψε:
reignman έγραψε:

Εικόνα

Δεν υπαρχει καλυτερος rookie της εβδομαδας ΓΕΝΙΚΑ.
Rookie της εβδομαδας στην περιφερεια της πλακας βγηκε. CAA rookie of the week.
Οι περισσοτερες περιφερειες δινουν ενα rookie of the week award (οχι ολες)
Η καθε περιφερεια βγαζει τα δικα της βραβεια ΜΕΧΡΙ να φτασουν (οσοι φτασουν) στο ΝCAA tournament.

To μοναδικο βραβειο για freshmen (rookie) δινεται λιγο πριν αρχισει το NCAA tournament (Wayman Tisdale award).

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:

Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:25 pm

Πολύ ζήλο βλέπω για να απαξιώσουμε την όποια καλή πορεία ενός παιδιού 19 χρονών, από τα σπλάχνα της ομάδας μας, στο κολλεγιακό. Μέχρι και ο Τραμπ-άκουλας επιστρατεύτηκε !!!

Bartzoki-ban

Reactions:

Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:46 pm

Μια φορά , ο Ντε Κολό ΔΕΝ ενδιαφέρει ,σύμφωνα με το Ζέρβα.. .Δεν έχει βγάλει την ανωτάτη Οικοδομική για να ταιριάξει στο σύστημα του Μπαρτζώ :D

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:48 pm

Ωπ, και παραξενευομουν πόσο θα κρατήσει.

Γενικά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι γνωστές οι διαφορές στην δυναμικότητα των περιφερειών ακόμα και στην ίδια division και οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν βοηθούν. Μάλλον θετικό είναι που παίζει πάντως παρά να γυαλίζει τον πάγκο στην Ελλάδα σε κάθε περίπτωση, απλώς δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:50 pm

Bartzoki-ban έγραψε:
Μια φορά , ο Ντε Κολό ΔΕΝ ενδιαφέρει ,σύμφωνα με το Ζέρβα.. .Δεν έχει βγάλει την ανωτάτη Οικοδομική για να ταιριάξει στο σύστημα του Μπαρτζώ :D
ποια κουτακια δεν θα τικαρει αραγε :mrgreen:

Bartzoki-ban

Reactions:

Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:56 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:50 pm
Bartzoki-ban έγραψε:
ποια κουτακια δεν θα τικαρει αραγε :mrgreen:
Δεν τικάρουν τα κουτάκια οι εξωτικές περιπτώσεις .Για το Ντε Κολό λέμε απλώς δεν ενδιαφέρει . Σεβασμός . :D

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”