πρωταγωνιστης και να παιζει πισω απο τον θωμα?tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 7:07 pmΌλοι φέρνουν απ το nba γκαρντ πρωταγωνιστές εμείς θα καταφέρουμε να φέρουμε ρολιστα![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειναι ουτε ο Μορις ουτε τζοουνς γκαρσια. Απο δυο διαφορετικες πηγες ξερω δυο διαφορετικα ονοματα οποτε επειδη οι πηγες μου δεν συμφωνουν και μονο οταν συμφωνουν μεταφερω ονοματα καθως τοτε τα θεωρω αξιοπιστα θα προτιμησω να μην μεταφερω ονοματα και να κανω ραδιο αρνυλα. Με βιλερπαν και Ντεκολο ξερω οτι εχουμε συμφωνια εδω και καποιες μερες.. Δεν ξερω γιατι δεν εχει ενεργοποιηθεί η συμφωνια και δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Μου ειπαν το Σαββατο το πρωι οτι μεχρι την δευτερα να περιμενω ανακοινωση αλλα εχουμε φτασει βραδυ κυριακης και δεν εχει βγειν καν φημη.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Λέτε να ψήνεται κάτι καλό για μετά από 2-3-4 χρόνια;
https://www.gazzetta.gr/basketball/ncaa ... -tis-sezon
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι απαραίτητα κακό οτι δεν έχει βγει ούτε φήμη. Μην ξεχνάς ότι είναι ΣΚ εθνικών ομάδων, η ομάδα λογικά θα έχει ρεπό και οι ρεπόρτερ πετάνε χαρταετό (όχι ότι ήταν και ιδιαίτερα αξιόπιστοι πριν). Άλλωστε ότι έχει βγει σαν φήμη ή πολύ συζητηθεί δεν έχει θετική κατάληξη, οπότε καλύτερα να σκάσει απλά η ανακοίνωση.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 7:47 pmΔεν ειναι ουτε ο Μορις ουτε τζοουνς γκαρσια. Απο δυο διαφορετικες πηγες ξερω δυο διαφορετικα ονοματα οποτε επειδη οι πηγες μου δεν συμφωνουν και μονο οταν συμφωνουν μεταφερω ονοματα καθως τοτε τα θεωρω αξιοπιστα θα προτιμησω να μην μεταφερω ονοματα και να κανω ραδιο αρνυλα. Με βιλερπαν και Ντεκολο ξερω οτι εχουμε συμφωνια εδω και καποιες μερες.. Δεν ξερω γιατι δεν εχει ενεργοποιηθεί η συμφωνια και δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Μου ειπαν το Σαββατο το πρωι οτι μεχρι την δευτερα να περιμενω ανακοινωση αλλα εχουμε φτασει βραδυ κυριακης και δεν εχει βγειν καν φημη.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
To Μonmouth ειναι κολλεγιο της πλακας και παιζει σε περιφερεια της πλακας.Leon Man έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 8:27 pmΛέτε να ψήνεται κάτι καλό για μετά από 2-3-4 χρόνια;
K o George Papas εκανε εμφανισαρες εκει (ηταν σε αλλη περιφερεια της πλακας τοτε).
Aσε που και σαν προγραμμα ειναι γτπκ. Απο το 83 δεν εχουν βγαλει ουτε ενα παικτη που να εγινε draft σε οποιοδηποτε round.
Και οι καλυτεροι παικτες που εχουν βγει απο εκει ειναι ο Justin Robinson A2 Iταλιας Roseto και ο Corey Albano (τον θυμουνται οι φιλοι Παναθηναικοι) .
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά τότε η προσπάθειά του είναι ακόμα σημαντικότερη, αφού από ένα κολλέγιο της πλάκας έφτασε λόγω συνεχόμενων καλών εμφανίσεων να ψηφιστεί καλύτερος ρούκι της εβδομάδας στο NCAA γενικά.reignman έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 9:35 pmTo Μonmouth ειναι κολλεγιο της πλακας και παιζει σε περιφερεια της πλακας.Leon Man έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 8:27 pmΛέτε να ψήνεται κάτι καλό για μετά από 2-3-4 χρόνια;
K o George Papas εκανε εμφανισαρες εκει (ηταν σε αλλη περιφερεια της πλακας τοτε).
Τέλος πάντων, δεν είμαι μάνατζερ του παίκτη, αλλά το διάβασα και μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Η ομάδα οφείλει να τον παρακολουθεί.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ψηφίστηκε καλύτερος rookie της εβδομάδας στο NCAA, γενικά. Ψηφίστηκε rookie της εβδομάδας στην περιφέρεια που αγωνίζεται το Monmouth, στην Coastal Athletic Association. Τα ελληνικά media δεν έχουν την ικανότητα ούτε να μεταφέρουν τις ειδήσεις σωστά.Leon Man έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 9:46 pmΜπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά τότε η προσπάθειά του είναι ακόμα σημαντικότερη, αφού από ένα κολλέγιο της πλάκας έφτασε λόγω συνεχόμενων καλών εμφανίσεων να ψηφιστεί καλύτερος ρούκι της εβδομάδας στο NCAA γενικά.
Τέλος πάντων, δεν είμαι μάνατζερ του παίκτη, αλλά το διάβασα και μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Πάνω-κάτω ισχύουν όσα αναφέρει ο reignman, αν και ο Σπάρταλης έβγαλε καλά νούμερα απέναντι σε κολέγια από δυνατές περιφέρειες όπως το Seton Hall και το Syracuse. Αν συνεχίσει έτσι, σε 1-2 χρόνια θα μπει στο tranfer portal και θα πάει σε μεγαλύτερο κολέγιο. Ναι, όντως αγωνίζεται σε αδύνατο κολέγιο και περιφέρεια αλλά γράφει ίσως τα καλύτερα νούμερα που έχει γράψει ποτέ Έλληνας πρωτοετής στο κολεγιακό πρωτάθλημα.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Leon Man έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 9:46 pmΜπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά τότε η προσπάθειά του είναι ακόμα σημαντικότερη, αφού από ένα κολλέγιο της πλάκας έφτασε λόγω συνεχόμενων καλών εμφανίσεων να ψηφιστεί καλύτερος ρούκι της εβδομάδας στο NCAA γενικά.

Δεν υπαρχει καλυτερος rookie της εβδομαδας ΓΕΝΙΚΑ.
Rookie της εβδομαδας στην περιφερεια της πλακας βγηκε. CAA rookie of the week.
Οι περισσοτερες περιφερειες δινουν ενα rookie of the week award (οχι ολες)
Η καθε περιφερεια βγαζει τα δικα της βραβεια ΜΕΧΡΙ να φτασουν (οσοι φτασουν) στο ΝCAA tournament.
To μοναδικο βραβειο για freshmen (rookie) δινεται λιγο πριν αρχισει το NCAA tournament (Wayman Tisdale award).
-
Bartzoki-ban

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωπ, και παραξενευομουν πόσο θα κρατήσει.
Γενικά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι γνωστές οι διαφορές στην δυναμικότητα των περιφερειών ακόμα και στην ίδια division και οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν βοηθούν. Μάλλον θετικό είναι που παίζει πάντως παρά να γυαλίζει τον πάγκο στην Ελλάδα σε κάθε περίπτωση, απλώς δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε.
Γενικά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι γνωστές οι διαφορές στην δυναμικότητα των περιφερειών ακόμα και στην ίδια division και οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν βοηθούν. Μάλλον θετικό είναι που παίζει πάντως παρά να γυαλίζει τον πάγκο στην Ελλάδα σε κάθε περίπτωση, απλώς δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ποια κουτακια δεν θα τικαρει αραγεBartzoki-ban έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:46 pmΜια φορά , ο Ντε Κολό ΔΕΝ ενδιαφέρει ,σύμφωνα με το Ζέρβα.. .Δεν έχει βγάλει την ανωτάτη Οικοδομική για να ταιριάξει στο σύστημα του Μπαρτζώ![]()
-
Bartzoki-ban

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν τικάρουν τα κουτάκια οι εξωτικές περιπτώσεις .Για το Ντε Κολό λέμε απλώς δεν ενδιαφέρει . Σεβασμός .τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:50 pmποια κουτακια δεν θα τικαρει αραγεBartzoki-ban έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 30, 2025 10:46 pmΜια φορά , ο Ντε Κολό ΔΕΝ ενδιαφέρει ,σύμφωνα με το Ζέρβα.. .Δεν έχει βγάλει την ανωτάτη Οικοδομική για να ταιριάξει στο σύστημα του Μπαρτζώ![]()
![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο