2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 13
- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως παιδια δε ξερω ποιοι ειναι πρωτοι στη λιστα για καθε θεση που ψαχνουμε και αν ισχυουν ολα αυτα που διαβαζουμε για στοχους και λοιπα,αλλα αν μου λεγες παρε εναν απο αυτους που ακουγονται με κλειστα μιας και πιστευω ειναι ψιλο ειναι στο χερι μας,ειναι ο γκος.Μιλαμε ο τυπος κανει οργια στη ρωσια τα χει σαρωσει ολα μυθικες εμφανισεις σε σκορ και δημιουργια και μετα απο περασμα ενους χρονου στην ευρωλιγκα και αλλου ενος στην αμερικη,πιστευω οτι ηρθε η ωρα να απογειωθει και να δειξει γιατι τον ηθελαν σαν τρελος ο μπλατ και ο σαρας το καλοκαιρι του 18.
0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλε μου μπασκετ , ο Πριντεζης ηταν 35(1985) την χρονια που μας περασε, ο Σπανουλης ηταν 38(1982) , στα 35 του εκανε οργια στην σειρα με την Εφες. Εκτος του οτι ειναι μεγαλυτερος ο Μπιλι, προερχεται και απο 2 career ending τραυματισμους, αν ο Πριντεζης στα 35 ειχε παρομοια εκρηξη με τον Σπανουλη στα 38 + τους τραυματισμους , δεν θα συζηταγαμε για παραμονη του στην ομαδα αν επαιζε πανω απο 5 λεπτα. Συν οτι το ξυλο που ετρωγε ο Σπαν ως το 2018 και οι πιεσεις με τις τριπλες παγιδες, δεν εχω δει να τα περναει σε τετοιο βαθμο αλλος στην ευρωπη, δεν συγκρινονται με αυτα που περασε ο Πριντεζης. Δεν διαφωνουμε σε αυτα που λες για τον Γιωργο, ομως ειναι λιγο αδικη η συγκριση.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 25, 2021 7:33 pmΠαίδες ο Πρι δεν έχει χάσει την έκρηξη του στον βαθμό που την έχασε ο Σπαν. ¨Εβλεπα το μεσημέρι τις φάσεις από το παιχνίδι στο Μιλάνο κάπου τον Γενάρη. Χόρευε κανονικά όπως πάντοτε. Αντοχή έχει χάσει και φυλάγεται στο άλμα (χρόνια τώρα) λόγω μέσης, ενώ συσσωρεύοντας ¨ξύλο" και τραυματισμούς και ατελειώτα μπασκετικά χιλιόμετρα είναι σίγουρα πιο επιρρεπής σε τραυματισμούς.
0
Μέχρι φέτος
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω, στο μονο που εχω ενδοιασμους ειναι πως ο Γκος ειναι ball dominant οπως ειναι και ο Σλουκας .Συνεπως το κλειδι σε αυτο το διδυμο, ειναι η διαχειριση απο τον κοουτς σε αυτο το θεμα.akistsok199333 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 25, 2021 10:55 pmΠαντως παιδια δε ξερω ποιοι ειναι πρωτοι στη λιστα για καθε θεση που ψαχνουμε και αν ισχυουν ολα αυτα που διαβαζουμε για στοχους και λοιπα,αλλα αν μου λεγες παρε εναν απο αυτους που ακουγονται με κλειστα μιας και πιστευω ειναι ψιλο ειναι στο χερι μας,ειναι ο γκος.Μιλαμε ο τυπος κανει οργια στη ρωσια τα χει σαρωσει ολα μυθικες εμφανισεις σε σκορ και δημιουργια και μετα απο περασμα ενους χρονου στην ευρωλιγκα και αλλου ενος στην αμερικη,πιστευω οτι ηρθε η ωρα να απογειωθει και να δειξει γιατι τον ηθελαν σαν τρελος ο μπλατ και ο σαρας το καλοκαιρι του 18.
0
Μέχρι φέτος
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω νομιζω πως ο Ολυμπιακός αν μεινει τελικά ο Σπανουλης (why not ως 5ος γκαρντ) θα παει για 3 προσθήκες. Στη θέση του σεντερ ας πουμε τον παιχταρα τον Λαντειλ που ακούγεται έντονα τελευταία (τον ελεγα χρόνια τώρα για την ομαδα μου αλλα όσον αφορά το τοπικ του οσφπ τα κρεντιτς μαλλον πανε στον φίλο μπασκετ72) , στη θέση του ασου κάποιον για μπακαπ του Σλουκα που να μπορεί να παιζει κάπως και στο 2, ακούγονται ηδη οι Γουολντεν, Γκραντ, Γουίλιαμς Γκος (ακριβούτσικος για μπακαπ) , εμενα θα μαρεσε κι ο Jaleen Smith που μου θυμίζει αρκετά τον Γουολκαπ και τελος για βασικο 2αρι ακούγονται οι Λοιντ και Ντορσει, παιχτουρες κι οι δυο αλλα πιστεύω πως τελικά θα καταλήξετε σε κάποιον που δεν εχει ακουστεί, εγω θα διάλεγα και τον Νταρουν Χίλιαρντ που μένει ελεύθερος και κατεβαίνει και στο 3 σε περίπτωση τραυματισμού του Παπ. Δηλαδή :
Sloukas , Smith
Hilliard , Larentzakis , Spanoulis
Papanikolaou , McKissic
Vezenkov , Zan Charles , Printezis
Landale , Martin
+ Nikolaidis , Christidis
ΥΓ. Αν δεν παραμείνει ο Σπαν προβλέπω να έρχεται ο Ντορσει (αντι του Χιλιαρντ) και ενα 2/3αρι 3&D αντι του κιλ μπιλ, κανας Isaiah Cordinier ισως..
Sloukas , Smith
Hilliard , Larentzakis , Spanoulis
Papanikolaou , McKissic
Vezenkov , Zan Charles , Printezis
Landale , Martin
+ Nikolaidis , Christidis
ΥΓ. Αν δεν παραμείνει ο Σπαν προβλέπω να έρχεται ο Ντορσει (αντι του Χιλιαρντ) και ενα 2/3αρι 3&D αντι του κιλ μπιλ, κανας Isaiah Cordinier ισως..
0
Εγώ δεν έκανα ακριβώς, σύγκριση Πρι- Σπα βρε Papp7 μου.papp7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 25, 2021 11:27 pm
Φιλε μου μπασκετ , ο Πριντεζης ηταν 35(1985) την χρονια που μας περασε, ο Σπανουλης ηταν 38(1982) , στα 35 του εκανε οργια στην σειρα με την Εφες. Εκτος του οτι ειναι μεγαλυτερος ο Μπιλι, προερχεται και απο 2 career ending τραυματισμους, αν ο Πριντεζης στα 35 ειχε παρομοια εκρηξη με τον Σπανουλη στα 38 + τους τραυματισμους , δεν θα συζηταγαμε για παραμονη του στην ομαδα αν επαιζε πανω απο 5 λεπτα. Συν οτι το ξυλο που ετρωγε ο Σπαν ως το 2018 και οι πιεσεις με τις τριπλες παγιδες, δεν εχω δει να τα περναει σε τετοιο βαθμο αλλος στην ευρωπη, δεν συγκρινονται με αυτα που περασε ο Πριντεζης. Δεν διαφωνουμε σε αυτα που λες για τον Γιωργο, ομως ειναι λιγο αδικη η συγκριση.

Κι αυτό γιατί διάβασα στο φόρουμ ότι ο Πρι, είναι για πολύ λίγο χρόνο πια- κάτι που δεν με βρίσκει
σύμφωνο, όχι βάσει συμπάθειας αλλά επειδή εκ των πραγμάτων δεν ήρθε ακόμα η ώρα του. Ναι, μειωθεί κι άλλο ο χρόνος του (εγώ και το καλοκαίρι δεν ήθελα να παίρνει πάνω από 15 λεπτά) αλλά όχι και κάτω από δεκάλεπτο. Και προφανώς να κάνει συντήρηση στην Α1. Πάντως ο Πρίντεζης φέτος έπαιζε ως ένας άνω των 30 παίκτης- βετεράνος που λέμε- κι όχι ως παλαίμαχος.
Αφού όμως πάει εκεί η κουβέντα να πω ξεκάθαρα ότι ο Πρι είναι εντελώς άλλος χαρακτήρας από τον Σπανούλη και δεν πρόκειται να μουλαρώσει (τον έχει πιάσει η κάμερα μία και δύο και τρεις φορές, δεν πήγαινε καν στα ζντο- να τα λέμε όλα) θα κάνει στην άκρη.
Για τον Σπανούλη τα έχουμε πει χίλιες φορές λες και κάνουμε δήλωση πίστης, άντε να τα ξαναπούμε άλλη μία: άλλαξε την ιστορία του Ολυπιακού και πρέπει να του δωθεί το logo της Ευρωλίγκας ως ο πιο επιδραστικός παίκτης στη σύγχρονη ιστορία της λίγκας.
Για μένα ωστόσο ο Πρίντεζης είναι η σημαία του Ολυμπιακού, είναι ένας καταπληκτικός μπασκετμπολίστας κι αθλητής και κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό. Επιπλέον μας χάρισε ένα Ευρωπαϊκό (το πεταχτάρι του από το σημείο που το έβαλε και σε συνδυασμό με το χρονικό σημείο, ήταν πολύ μα πολύ δύσκολη υπόθεση) κι αυτό το Ευρωπαϊκό (περίπου από το πουθενά) ήταν που έβαλε τις βάσεις για την πορεία μέχρι και το 17'. Δεν νομίζω ότι θα είχαμε την ίδια πορεία αν δεν είχαμε πάρει το Ευρωπαϊκό στην Κωνσταντινούπολη κι είχαμε μείνει απλώς με την ικανοποίηση ότι κοντράραμε την ΤΣΣΚΑ μέχρι το τελευταίο σουτ.
Και στο Βερολίνο (σε μια πολύ πιο εύκολη φάση με τον Μπουρούση πιο κοντά στο καλάθι και φάτσα κι αντίπαλο με τον κάτα δέκα πόντους κοντύτερο, Μπατίστ) για ένα σουτ χάσαμε τον τελικό και κανείς δεν μας θυμάται. Ψιλοπελατάκια μας είχε ο Παναθηναϊκός εκείνα τα χρόνια. Για σκέψου στη θέση του Μπουρούση να ήταν ο Πρίντεζης. Είναι μερικές λεπτομέρειες που σε ακολουθούν για χρόνια ολόκληρα και χτίζουν αυτοπεποίθηση ικανή να γκρεμίσει τείχη.
Γυρνώντας στη χρονιά της Κωνσταντινούπολης, ναι φοβερός ο Σπαν. ( η καλύτερη του χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού) σούπερ οι 2 προσθήκες μεσόύσης της χρονιάς, και πολύ καλοί οι Χάινς, Πρίντεζης. Σούπερ κι ο Σπαν στον ημιτελικό. Βέβαια την ανατροπή την έφεραν κάτι αμυνάρες των Μάντζαρη, Παπανικολάου, Χάινς και κάτι τρίποντα των ιδίων.

Σόρρυ αν μακρυγόρησα ή αν επαναλαμβάνομαι. Ωραία είναι και να διαφωνούμε. Βγαίνει πάντα κάτι.

@ JohhnyPao μια χαρά το ρόστερ σου φίλε μου. Ο Λάντέιλ ήταν η μία και μοναδική μου πρόταση για το C. Καρφωτός που λένε.
Πχ για το 2 μας λέω Λούντ ή Ντόρσεϊ ή Γουάιτχεντ. Για τον άσσο λέω (έλεγα) Γουόκαπ ή Χένρι ή Τζέιλιν Σμιθ ή και Γκραντ που ακούστηκα εσχάτως κι ας μην τον ξέρω.
Καλός κι ο Χίλιαρντ, νομίζω όμως ότι για το 2 θέλει έναν πιο κλασσικό σκόρερ που να είναι περισσότερο 1-2 παρά 2-3.
Καλός (καλό-τα-τος) και ο Ιζάια ο Κορντινιέ αλλά δεν έχει σταθερό σουτ, γενικά δεν προτιμάει το τρίποντο. Παικτικά φέρνει στον Σακίλαρο, με καλύτερο σουτ που όμως- επαναλαμβάνω- το έχει ως δεύτερη λύση. Κι αν με το καλό γυρίσει ο Παπ κι είναι και στα καλά του και παρότι δεν είναι καθόλου κακός σουτέρ (π.χ διαχρονικά είναι καλύτερος του Πάπι) ωστόσο δεν είναι κλασσικός σουτέρ, και θα ήθελα έναν κλασσικό σουτέρ από μέση και μακρινή για το 3 μας.
Ο Γουίλιαμ Χάουαρντ (μετά της διαχρονικής μου εμμονής

Και ο ντόμπριτς θα ταν μια καλή λύση για το 3..ψηλο κορμί με μεγάλα άκρα, καλός αμυντικός και ωραίο σουτακι.. Βέβαια δεν είναι πρώτο βιολί και θα φάνταζε ως ένας τίμιος ρολιστας, οπότε δε ξέρω αν αξίζει τόσο.. Μεταξύ Χάουαρντ κ ντόμπριτς ποιον θα διαλέγατε;basket72 έγραψε: ↑Δευ Απρ 26, 2021 12:48 amΕγώ δεν έκανα ακριβώς, σύγκριση Πρι- Σπα βρε Papp7 μου.papp7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 25, 2021 11:27 pm
Φιλε μου μπασκετ , ο Πριντεζης ηταν 35(1985) την χρονια που μας περασε, ο Σπανουλης ηταν 38(1982) , στα 35 του εκανε οργια στην σειρα με την Εφες. Εκτος του οτι ειναι μεγαλυτερος ο Μπιλι, προερχεται και απο 2 career ending τραυματισμους, αν ο Πριντεζης στα 35 ειχε παρομοια εκρηξη με τον Σπανουλη στα 38 + τους τραυματισμους , δεν θα συζηταγαμε για παραμονη του στην ομαδα αν επαιζε πανω απο 5 λεπτα. Συν οτι το ξυλο που ετρωγε ο Σπαν ως το 2018 και οι πιεσεις με τις τριπλες παγιδες, δεν εχω δει να τα περναει σε τετοιο βαθμο αλλος στην ευρωπη, δεν συγκρινονται με αυτα που περασε ο Πριντεζης. Δεν διαφωνουμε σε αυτα που λες για τον Γιωργο, ομως ειναι λιγο αδικη η συγκριση.Ανέφερα ως παράδειγμα τον Σπανούλη ο οποίος για μένα πρέπει να σταματήσει- εκτός κι αν θέλει να είναι 6ος παίκτης στους κοντούς μας.
Κι αυτό γιατί διάβασα στο φόρουμ ότι ο Πρι, είναι για πολύ λίγο χρόνο πια- κάτι που δεν με βρίσκει
σύμφωνο, όχι βάσει συμπάθειας αλλά επειδή εκ των πραγμάτων δεν ήρθε ακόμα η ώρα του. Ναι, μειωθεί κι άλλο ο χρόνος του (εγώ και το καλοκαίρι δεν ήθελα να παίρνει πάνω από 15 λεπτά) αλλά όχι και κάτω από δεκάλεπτο. Και προφανώς να κάνει συντήρηση στην Α1. Πάντως ο Πρίντεζης φέτος έπαιζε ως ένας άνω των 30 παίκτης- βετεράνος που λέμε- κι όχι ως παλαίμαχος.
Αφού όμως πάει εκεί η κουβέντα να πω ξεκάθαρα ότι ο Πρι είναι εντελώς άλλος χαρακτήρας από τον Σπανούλη και δεν πρόκειται να μουλαρώσει (τον έχει πιάσει η κάμερα μία και δύο και τρεις φορές, δεν πήγαινε καν στα ζντο- να τα λέμε όλα) θα κάνει στην άκρη.
Για τον Σπανούλη τα έχουμε πει χίλιες φορές λες και κάνουμε δήλωση πίστης, άντε να τα ξαναπούμε άλλη μία: άλλαξε την ιστορία του Ολυπιακού και πρέπει να του δωθεί το logo της Ευρωλίγκας ως ο πιο επιδραστικός παίκτης στη σύγχρονη ιστορία της λίγκας.
Για μένα ωστόσο ο Πρίντεζης είναι η σημαία του Ολυμπιακού, είναι ένας καταπληκτικός μπασκετμπολίστας κι αθλητής και κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό. Επιπλέον μας χάρισε ένα Ευρωπαϊκό (το πεταχτάρι του από το σημείο που το έβαλε και σε συνδυασμό με το χρονικό σημείο, ήταν πολύ μα πολύ δύσκολη υπόθεση) κι αυτό το Ευρωπαϊκό (περίπου από το πουθενά) ήταν που έβαλε τις βάσεις για την πορεία μέχρι και το 17'. Δεν νομίζω ότι θα είχαμε την ίδια πορεία αν δεν είχαμε πάρει το Ευρωπαϊκό στην Κωνσταντινούπολη κι είχαμε μείνει απλώς με την ικανοποίηση ότι κοντράραμε την ΤΣΣΚΑ μέχρι το τελευταίο σουτ.
Και στο Βερολίνο (σε μια πολύ πιο εύκολη φάση με τον Μπουρούση πιο κοντά στο καλάθι και φάτσα κι αντίπαλο με τον κάτα δέκα πόντους κοντύτερο, Μπατίστ) για ένα σουτ χάσαμε τον τελικό και κανείς δεν μας θυμάται. Ψιλοπελατάκια μας είχε ο Παναθηναϊκός εκείνα τα χρόνια. Για σκέψου στη θέση του Μπουρούση να ήταν ο Πρίντεζης. Είναι μερικές λεπτομέρειες που σε ακολουθούν για χρόνια ολόκληρα και χτίζουν αυτοπεποίθηση ικανή να γκρεμίσει τείχη.
Γυρνώντας στη χρονιά της Κωνσταντινούπολης, ναι φοβερός ο Σπαν. ( η καλύτερη του χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού) σούπερ οι 2 προσθήκες μεσόύσης της χρονιάς, και πολύ καλοί οι Χάινς, Πρίντεζης. Σούπερ κι ο Σπαν στον ημιτελικό. Βέβαια την ανατροπή την έφεραν κάτι αμυνάρες των Μάντζαρη, Παπανικολάου, Χάινς και κάτι τρίποντα των ιδίων.![]()
Σόρρυ αν μακρυγόρησα ή αν επαναλαμβάνομαι. Ωραία είναι και να διαφωνούμε. Βγαίνει πάντα κάτι.![]()
@ JohhnyPao μια χαρά το ρόστερ σου φίλε μου. Ο Λάντέιλ ήταν η μία και μοναδική μου πρόταση για το C. Καρφωτός που λένε.
Πχ για το 2 μας λέω Λούντ ή Ντόρσεϊ ή Γουάιτχεντ. Για τον άσσο λέω (έλεγα) Γουόκαπ ή Χένρι ή Τζέιλιν Σμιθ ή και Γκραντ που ακούστηκα εσχάτως κι ας μην τον ξέρω.
Καλός κι ο Χίλιαρντ, νομίζω όμως ότι για το 2 θέλει έναν πιο κλασσικό σκόρερ που να είναι περισσότερο 1-2 παρά 2-3.
Καλός (καλό-τα-τος) και ο Ιζάια ο Κορντινιέ αλλά δεν έχει σταθερό σουτ, γενικά δεν προτιμάει το τρίποντο. Παικτικά φέρνει στον Σακίλαρο, με καλύτερο σουτ που όμως- επαναλαμβάνω- το έχει ως δεύτερη λύση. Κι αν με το καλό γυρίσει ο Παπ κι είναι και στα καλά του και παρότι δεν είναι καθόλου κακός σουτέρ (π.χ διαχρονικά είναι καλύτερος του Πάπι) ωστόσο δεν είναι κλασσικός σουτέρ, και θα ήθελα έναν κλασσικό σουτέρ από μέση και μακρινή για το 3 μας.
Ο Γουίλιαμ Χάουαρντ (μετά της διαχρονικής μου εμμονήςμε τον Μπρόκχοφ) νομίζω ότι είναι ταμάμ κι ιμάμ και χαμάμ.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
basket72 έγραψε: ↑Δευ Απρ 26, 2021 12:48 amΑ ρε basket αυτή η φάση με έχει αρρωστήσει περισσότερο από οποιαδήποτε. Γιατί εκτός του Πρι αντί του Μπορούση δεν ήταν ούτε ο Σπανούλης αντί του Γκριρ να του την δώσει όταν ο Μπατίστ (και ο Φώτσης βασικά που έπαιξε το 1 ον 1 με μπουρου) δεν ήταν καν εκεί, δεν το πίστευα ότι δεν μπόρεσε (ή ακόμα χειρότερα μάλλον) δεν είδε να κάνει αυτήν την πάσα. Και δεν το λέω σαν διαφωνία ως προς την σύγκριση Μπορου-πρι Γκριρ-Σπαν, απλά όντως είναι από τα μεγαλύτερα κρίματα. Τέλος πάντων. Και γενικά πάντως νομίζω πως και οι δυο τους είναι σημαίες και δεν έχει νόημα να κάνουμε κάποιου είδους σύγκριση. Μόνο ως προς το (και εκεί είναι όντως όλη η ουσία) χαρακτήρα του κάθε ενός και πως αυτός επιδράει στην ομάδα. Και αυτό αφού μάθουμε οριστικά τι θα γίνει με Σπανούλη έχει νόημα.
edit: Ο Χίλιαρντ παιχταράς προφανώς αλλά προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου, είναι κάπως ασταθής και σου βγάζει ότι θα του πάρει καιρό οποιαδήποτε αλλαγή.
0
Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες. Φέτος θα φάνταζε πολυτέλεια, για του χρόνου και με την αμφιβολία για το πως θα γυρίσει ο Παπ. νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη που αν μη τι άλλο να μπορεί να μοιραστεί τον χρόνο με τον Παπ και κάποια ψιλά να πάρουν οι Μακίσικ/Βεζένκοφ.
Ο Χάουαρντ αν κι έχει κι αυτός χαρακτηριστικά ρολίστα (παίκτης ομάδας με πολύ καλά χαρακτηριστικά μπρος/πίσω) πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί ως το 3ρι που θα πάρει ελαφρώς περισσότερο χρόνο από τα υπόλοιπα. Δεν θέλουμε έναν παίκτη αρχισκόρερ από το 3 (γιατί σκορ θα πάρουμε από τους κοντούς, τον Βεζένκοφ και από τους 2 μας ψηλούς) αλλά θέλουμε κάτι παραπάνω από τον Ντόμπριτς.
¨Ενα ενδιαφέρον ως προς τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε, έχει ο Ντάλτον Χόμες της Κρεμόνα. Το ζήτημα είναι η μετάβασή του στο επόμενο επίπεδο.
Φίλε @Alexd δεν θυμόμουν τη φάση με την κόμπλα που έφαγε ο Γκριρ και δεν είδε τη σωστή στιγμή τον Μπουρούση. Κι όντως δεν τον έπιανε ο Μπατίστ αλλά ο Φώτσης. Τόσο το χειρότερο βασικά, γιατί ο ιπτάμενος κατά τ΄άλλα Φώτσης, δεν το είχε σε άμυνα στο ποστάρισμα (αντίθετα με τον Μπατίστ).
Κι όντως έκανε σωστή πάσα τη σωστή στιγμή ο Σπαν. αλλά το καλάθι χρεώνεται κατά ένα μεγάλο μέρος στον Πρι. Δεν ήταν πάρε- βάλε, τελική, αλλά κάπου στα 4-5 μέτρα ο Πρι και μόνο που δεν πάταγε γραμμή. 80 -20% το καλάθι είναι του Πριντέζαρου.

¨Ενας παίκτης θηρίο με αρκετό όμως μπάσκετ μέσα του, ώστε να καλύψει αποκλειστικά το 5 (στην περίπτωση που παίρναμε τον Λαντέιλ και τον είχαμε ανάμεσα στο 4 και το 5-κάτι που δεν το βλέπω, μιας και ως γνωστός θιασώτης του small ball ο κόουτς τον Αυστραλό θα τον θέλει ως σέντερ) είναι ο Ζερί Μπουτσιελέ της καλής φέτος Λιμόζ.
Κάνα 100ρι πιο ακριβός από τον Ζαν Σαρλ, επίσης Γάλλος (τα έχουμε πει ήδη για τα γαλλικά και τα πιάνα μας) κι η ομάδα αποκτάει θωράκιση ακόμα και σε περιπτώσεις τραυματισμών για το 4 και το 5. Και θα κάνει κι υπομονή με τους χρόνους συμμετοχής.
Το λέω έτσι για να έχουμε κατατετιθεμένες προτάσεις, μιας και προτιμώ- οριακά -τη διατήρηση κάποιου κορμού ενόψει της επόμενης σεζόν.
Κι επειδή επιμένουμε γαλλικά, πασάρω και την κλασσική μου πρόταση Αλφά Καμπά, που όμως είναι ακόμα πιο ακρι΄βός (τον κόβω για 500χιλ) από τον Μπουτσιελέ.
Κάνα 100ρι πιο ακριβός από τον Ζαν Σαρλ, επίσης Γάλλος (τα έχουμε πει ήδη για τα γαλλικά και τα πιάνα μας) κι η ομάδα αποκτάει θωράκιση ακόμα και σε περιπτώσεις τραυματισμών για το 4 και το 5. Και θα κάνει κι υπομονή με τους χρόνους συμμετοχής.
Το λέω έτσι για να έχουμε κατατετιθεμένες προτάσεις, μιας και προτιμώ- οριακά -τη διατήρηση κάποιου κορμού ενόψει της επόμενης σεζόν.
Κι επειδή επιμένουμε γαλλικά, πασάρω και την κλασσική μου πρόταση Αλφά Καμπά, που όμως είναι ακόμα πιο ακρι΄βός (τον κόβω για 500χιλ) από τον Μπουτσιελέ.
- kojito
- Reactions: 2543
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Williams-Goss δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει για backup άσσος, ούτε μια στις χίλιες. Δεν μιλάμε για τον Goss του 2018 που προερχόταν από την Partizan και ήταν πρωτάρης στην λίγκα, αλλά για έναν παίκτη που προέρχεται πλέον από δυο χρονιές σε Euroleague και NBA και άλλη μισή σε καλή Ρωσική ομάδα. Αγωνιστικά δεν θα δεχτεί να έρθει για να δίνει τις ανάσες του Σλούκα, ενώ και το κασέ του σίγουρα πάει πάνω από 600-700 χιλιάδες. Ειδικά αν έρθει Loyd/Dorsey ή οποιοδήποτε άλλο δυάρι, ακόμα κι αν δεν μείνει ο Σπανούλης δεν βλέπω πως θα χωράει σε αυτό το ρόστερ ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα να μην δώσουμε ψίχουλα μετά για σέντερ. Ούτε δίπλα στον Σλούκα νομίζω μπορεί να παίξει, αν δεν πάρουμε καθαρό δυάρι.
Θα προτιμούσα μια low-risk λύση τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, σαν τον Grant ή τον Jaleen Smith. Θα υπήρχαν Σλούκας-Λαρεντζάκης-Grant/Smith-Loyd/Dorsey, και μετά ανάλογα με το αν θα συνεχίσει ο Σπανούλης και σε ποιο ρόλο, μπορεί να αποφασιστεί αν θα πάρουμε ακόμα ένα combo guard ή ένα τριάρι, με τον McKissic να παίζει στο δύο περισσότερο. Θεωρώ πάντως ότι το δεύτερο είναι πιο αναγκαίο, αφού ο Παπ δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, ο Σάσα κατ'ανάγκη μπορεί να παίξει λίγο στο 3 και ο McKissic μπορεί να είναι μπαλαντέρ μεταξύ 2 και 3. Ας πούμε ότι έτσι βγαίνουν κάπως έτσι οι χρόνοι χοντρικά :
Σλούκας 25-30'
Backup άσσος 10-15'
Loyd/Dorsey 25'
Λαρεντζάκης 5-10'
Παπανικολάου 20'
McKissic 20-25'
Σπανούλης/άλλος ξένος 5-10'
Θα προτιμούσα μια low-risk λύση τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, σαν τον Grant ή τον Jaleen Smith. Θα υπήρχαν Σλούκας-Λαρεντζάκης-Grant/Smith-Loyd/Dorsey, και μετά ανάλογα με το αν θα συνεχίσει ο Σπανούλης και σε ποιο ρόλο, μπορεί να αποφασιστεί αν θα πάρουμε ακόμα ένα combo guard ή ένα τριάρι, με τον McKissic να παίζει στο δύο περισσότερο. Θεωρώ πάντως ότι το δεύτερο είναι πιο αναγκαίο, αφού ο Παπ δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, ο Σάσα κατ'ανάγκη μπορεί να παίξει λίγο στο 3 και ο McKissic μπορεί να είναι μπαλαντέρ μεταξύ 2 και 3. Ας πούμε ότι έτσι βγαίνουν κάπως έτσι οι χρόνοι χοντρικά :
Σλούκας 25-30'
Backup άσσος 10-15'
Loyd/Dorsey 25'
Λαρεντζάκης 5-10'
Παπανικολάου 20'
McKissic 20-25'
0
Συμφωνώ σε όλα, με μια μόνο υποσημείωση. Θα έκοβα 7-8 λεπτά από τον Μακίισικ και 3-4 λεπτά από τον Λάρε και θα τα έδινα στον άλλο ξένο στο 3 μας.kojito έγραψε: ↑Δευ Απρ 26, 2021 1:48 pmΟ Williams-Goss δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει για backup άσσος, ούτε μια στις χίλιες. Δεν μιλάμε για τον Goss του 2018 που προερχόταν από την Partizan και ήταν πρωτάρης στην λίγκα, αλλά για έναν παίκτη που προέρχεται πλέον από δυο χρονιές σε Euroleague και NBA και άλλη μισή σε καλή Ρωσική ομάδα. Αγωνιστικά δεν θα δεχτεί να έρθει για να δίνει τις ανάσες του Σλούκα, ενώ και το κασέ του σίγουρα πάει πάνω από 600-700 χιλιάδες. Ειδικά αν έρθει Loyd/Dorsey ή οποιοδήποτε άλλο δυάρι, ακόμα κι αν δεν μείνει ο Σπανούλης δεν βλέπω πως θα χωράει σε αυτό το ρόστερ ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα να μην δώσουμε ψίχουλα μετά για σέντερ. Ούτε δίπλα στον Σλούκα νομίζω μπορεί να παίξει, αν δεν πάρουμε καθαρό δυάρι.
Σλούκας 25-30'
Backup άσσος 10-15'
Loyd/Dorsey 25'
Λαρεντζάκης 5-10'
Παπανικολάου 20'
McKissic 20-25'
- golitog7
- Reactions: 1734
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τοα γαλλικό στοιχείο φίλε baskte72 στη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι τόσο έντονο που συστείνω ανεπιφύλακτα το επεισόδιο "Γαλλική κουλτούρα" των απαράδεκτων. Μην την πατήσουμε και εμείς όπως οι άλλοι με τον Ζεράρbasket72 έγραψε: ↑Δευ Απρ 26, 2021 1:48 pm¨Ενας παίκτης θηρίο με αρκετό όμως μπάσκετ μέσα του, ώστε να καλύψει αποκλειστικά το 5 (στην περίπτωση που παίρναμε τον Λαντέιλ και τον είχαμε ανάμεσα στο 4 και το 5-κάτι που δεν το βλέπω, μιας και ως γνωστός θιασώτης του small ball ο κόουτς τον Αυστραλό θα τον θέλει ως σέντερ) είναι ο Ζερί Μπουτσιελέ της καλής φέτος Λιμόζ.

1
1

¨Εγραψες! Κι εσύ κι όλη η απίθανη παρέα των Απαράδεκτων. Από τα καλύτερα τους ήταν η Γαλλική Κουλτούρα.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 26, 2021 2:43 pmquote=basket72 post_id=34997 time=1619434094 user_id=14548]
Τοα γαλλικό στοιχείο φίλε baskte72 στη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι τόσο έντονο που συστείνω ανεπιφύλακτα το επεισόδιο "Γαλλική κουλτούρα" των απαράδεκτων. Μην την πατήσουμε και εμείς όπως οι άλλοι με τον Ζεράρ![]()
![]()
Η ιστορία με τους Γάλλους αρχι-νάει από την κουβέντα "να ζει κανείς με τον Ζαν Σαρλ ή να μη ζει;".

Συνεχίστηκε, έπειτα από ένα ποστ που έκανα για τη (ωραίοτατη) λίγκα τους όπου μου ήρθαν στην κούτρα παίκτες όπως ο Εμπαγιέ (κι ας παίζει αλλού) ο Μπουτσιελιέ κι ο Καμπά.
Να βάλω και τον Λεσόρτ στη συζήτηση. ( Σε αυτόν βάζω τελικό -τ, γιατί το έχει ζητήσει ο ίδιος ώστε να θυμίζει σε όλον τον κόσμο ότι πρωτίστως είναι Αφρικάνος από την Καραϊβική και δευτερευόντως Γάλλος- κι ας παίζει και στην Εθνική τους).
Συνεχίζουμε Γαλλικά λοιπόν

Στο 4-5 μπορούμε να πάμε με Λαντέιλ και Μπουτσιελέ στις θέσεις Ζαν Σαρλκαι ¨Ελλις.
Μπορούμε να πάμε με Εμπαγιέ στο 4 και Λεσόρτ στο 5.
Ή με Εμπαγιέ και Καμπά.
Ή με Ζαν Σαρλ και Ταρίκ Μπλακ.
Περίπου στα ίδια λεφτά είναι τα άνωθεν ντουέτα.
Απ' όλα έχει ο μπαχτσές λέμε.

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά συγγνώμη ερώτηση, μπορεί (άνετα) να κάνω και λάθος. Αν ο μπακ απ άσσος είναι όνομα τύπου Γκος/Γουόκαπ , γιατί δεν μπορεί να παίρνει17-22'; Όταν ανοίγει το ροτέισον να παίρνει 17-18 πχ και όταν κλείνει 20-22. Τα οποία στην ουσία (έτσι όπως τα έβαλε ο kojito) βγαίνουν όντως από το να παίζει ο Μακ 17-22 και 2-3' λιγότερο ο Λάρε ή/και ο ξένος/Σπανούλης. Νομίζω πως αν η ομάδα ρολάρει καλά θα υπάρχουν ματς που και ο Σλούκας θα πάρει 20-25'. Όταν ανοίγει το ροτέισον δηλαδή να παίρνουν μίνιμουμbasket72 έγραψε: ↑Δευ Απρ 26, 2021 2:06 pmΣυμφωνώ σε όλα, με μια μόνο υποσημείωση. Θα έκοβα 7-8 λεπτά από τον Μακίισικ και 3-4 λεπτά από τον Λάρε και θα τα έδινα στον άλλο ξένο στο 3 μας.kojito έγραψε: ↑Δευ Απρ 26, 2021 1:48 pmΟ Williams-Goss δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει για backup άσσος, ούτε μια στις χίλιες. Δεν μιλάμε για τον Goss του 2018 που προερχόταν από την Partizan και ήταν πρωτάρης στην λίγκα, αλλά για έναν παίκτη που προέρχεται πλέον από δυο χρονιές σε Euroleague και NBA και άλλη μισή σε καλή Ρωσική ομάδα. Αγωνιστικά δεν θα δεχτεί να έρθει για να δίνει τις ανάσες του Σλούκα, ενώ και το κασέ του σίγουρα πάει πάνω από 600-700 χιλιάδες. Ειδικά αν έρθει Loyd/Dorsey ή οποιοδήποτε άλλο δυάρι, ακόμα κι αν δεν μείνει ο Σπανούλης δεν βλέπω πως θα χωράει σε αυτό το ρόστερ ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα να μην δώσουμε ψίχουλα μετά για σέντερ. Ούτε δίπλα στον Σλούκα νομίζω μπορεί να παίξει, αν δεν πάρουμε καθαρό δυάρι.
Σλούκας 25-30'
Backup άσσος 10-15'
Loyd/Dorsey 25'
Λαρεντζάκης 5-10'
Παπανικολάου 20'
McKissic 20-25'
Σλούκας 22'
Μπακ απ άσσος 19'
Λόιντ 22'
Λάρε 8'
Παπ 18'
Μακ 18'
Σπανούλης/ξένος 12'
Σύνολο 109' και διαλέγεις που θα δώσεις άλλα 11' ανάλογα τις ανάγκες του ματς και ποιον θέλεις να βοηθήσεις να βρει ρυθμό.
Και σε ματς που κλέινει το ροτέισον έχεις να μοιράσεις τα 8' του Λάρε που λογικά δεν θα παίξει και ίσως μπορείς να μειώσεις και λίγο τα λεπτά του ξένου/Σπανούλη αν χρειαστεί.
Επίσης, για το θέμα του Παπ μιλούσα με έναν φίλο που κάνει φυσιοθεραπείες σε αθλητές και έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο, και μου έλεγε (χοντρικά και όσο τα κατάλαβα) πως εφόσον έκανε εγχείρηση για την οποία ξέρουμε ότι πέτυχε, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως και μένει να γίνει η αποκάσταση σε όσα νεύρα πιθανώς επηρεάστηκαν. Αυτό σαν διαδικασία έχει ρίσκο μπορεί να μην επανέλθουν ποτέ μπορεί και να επανέλθουν (εκείνος πάντως είναι πολύ αισιόδοξος), αλλά σε κάθε περίπτωση στις 10 εβδομάδες μετά την επέμβαση αν δεν έχουν επανέλθει μπορείς να πεις ότι είτε δεν, είτε θα πάρει πολύ καιρό. Αν πάλι έχουν επανέλθει είσαι αρκετά σέιφ, δεν υπάρχει κάποιος λόγος «υποτροπής» ή κάτι τέτοιο.
Με λίγα λόγια η ομάδα θα πρέπει να ξέρει σε περίπου 1 μήνα από τώρα το πολύ αν έχει (κανονικό) Παπ ή όχι. Η επέμβαση του έγινε στις 12/3, άρα οι 10 εβδομάδες είναι Παρασκευή 21/5.
Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος.
0
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0