2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 13
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Kαι εμενα μου αρεσει πολυ το πακετο αυτου του παικτη.Δεν ξερω ομως τι κασε θα εχει και ποιες ομαδες θα κινηθουν για αυτον, οπως επισης τι λεφτα διαθετουμε για τις φετινες προσθηκες.Και καπου εκει μετα απο αυτα τα ερωτηματικα, ειναι και οι διαθεσιμοι χρονοι για την φροντ λαιν που συζητουσαμε με τους συμφορουμιτες.akistsok199333 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 24, 2021 11:59 pmΟ μονος λογος που θα αλλαζα το ζαν σαρλ τη δεδομενη στιγμη θα ηταν ο γιαμπουζελ.Μιλαμε για μεγαλη παιχταρα που θα απογειωθει σε καλυτερη ομαδα απ τη βιλερμπαν.
0
Μέχρι φέτος
-
- Reactions: 13
- Προειδοποιήσεις:
0
Γι αυτο λοιπον και ο μπαρτζωκας θα μεινει τελικα με ζαν σαρλ και απολυτα δικαιολογημενα για μενα.Αρχικα ο ανθρωπος το παλεψε σε μεγιστο βαθμο.Ειδικα στα ματς του δευτερου γυρου σχεδον σε ολα τα ματς που ο ολυμπιακος ηταν καλος,ηταν παντα βασικος στα κρισιμα λεπτα ο γαλλος,παιζοντας καταπληκτικες αμυνες και βγαζοντας τσαγανο και μαλιστα κυριως στο 5 σε χαμηλα σχηματα.Επισης αν το δω σαν μπαρτζωκας και επειδη το αναφερει συχνα ο κοουτς,ειναι πολυ σοβαρο το ζητημα της χημειας.Δηλαδη πρεπει να φυγουν μονο οι "κακοι" ετσι ωστε η οναδα να καταφερει να δοκιμαστει μαζι να μαθουν πολυ καλα ο ενας τον αλλο και ο ζαν σαρλ σε αυτο το κομματι ειναιβοτι ακριβως θες απο εναν ρολιστα ξενο.Οποτε θελω εγω θα παιζεις και 25 λεπτα αμα σε δω οτι το παλευεις και εισαι σε καλη βραδια αλλα θα υπαρξουν και βραδιες που ισως δεις το ματς και απ τον παγκο.Και ο γαλλος ειναι σε ολα ναι κανενα πρπβλημα.Γιατι αν εχεις βεζενκοφ λαντειλ απο 25 λεπτα ο καθενας στην ευρωπη,θα πρεπει να παιξει ο χασαν που ελπιζω σε ανεβασμα του,θα παρει και λεπτα ο πριντεζης γιατι ειναι ο πριντεζης.Οποτε ο ο ρολος του 5ου ψηλου θα χρειαστει αγωνα.Και θα τον κανει ο γαλλος.papp7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 25, 2021 1:24 amKαι εμενα μου αρεσει πολυ το πακετο αυτου του παικτη.Δεν ξερω ομως τι κασε θα εχει και ποιες ομαδες θα κινηθουν για αυτον, οπως επισης τι λεφτα διαθετουμε για τις φετινες προσθηκες.Και καπου εκει μετα απο αυτα τα ερωτηματικα, ειναι και οι διαθεσιμοι χρονοι για την φροντ λαιν που συζητουσαμε με τους συμφορουμιτες.akistsok199333 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 24, 2021 11:59 pmΟ μονος λογος που θα αλλαζα το ζαν σαρλ τη δεδομενη στιγμη θα ηταν ο γιαμπουζελ.Μιλαμε για μεγαλη παιχταρα που θα απογειωθει σε καλυτερη ομαδα απ τη βιλερμπαν.
0
Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Γιαμπουσέλε, αλλά το θέμα είναι ότι από τον χειμώνα και δώθε το όνομά του παίζει για πιο πλούσιες ομάδες από εμάς.
Aπό Κίνα (στα παλιά του λημέρια) μέχρι Τουρκία(Φενέρ στη θέση του Ουλανόβας ή του Τζ. Έντι μιας και έχει γεμίσει φόργουορντ η Φενέρ) κι Ισπανία (Ρεάλ αν δεν γυρίσει καλά ο Ράντολφ ή αν φύγει για ΝΒΑ ο Γκαρούμπα;)
Έπειτα εμείς στο 4 είμαστε εντάξει με τον Βεζένκοφ. Αυτός θα πάρει τα χοντρά λεπτά στο PF (το είπα κι αυτό-ποτέ μη λές ποτέ
). Εκτός κι αν η φετινή χρονιά ήταν παρένθεση για τον Σάσα και αρχίσει πάλι το τεμπελχανίκι. Δεν το νομίζω γιατί είδε τη γλύκα και ξέρει ότι τώρα που γυρίζει είναι η όλη φάση.
Η Βιλερμπάν έχει πολλούς παίκτες που θα μας έκαναν, αλλά εγώ έχω ξεχωρίσει τον Γουίλιαμ Χάουαρντ. Νομίζω ότι είναι παίκτης που κολλάει πολύ. Όχι ότι ο Φαλ ή ο Κόουλ ή ο Λάιτι θα μας πέφταν άσχημοι.
* Εννοείται ότι ο Γιαμπουσέλε σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, θα ερχόταν ως πρώτο 4ρι μετά τη χρονιά που έκανε. Δεν τον συζητάμε για τη θέση του Ζαν Σαρλ αλλά για τη θέση του Βεζένκοφ, αν τυχόν μας τον αγοράσει τον Βούλγαρο καμιά άλλη ομάδα. Έχει μπάι άουτ ο Σάσα. Δεν το νομίζω βέβαια. Καλύτερα γι' αυτόν να μείνει στον Ολυμπιακό να εδραιώσει την παρουσία του στα καλά 4αρι της Ευρωλίγκας, σ' ένα γνώριμο περιβάλλον παρέα με τα φιλαράκια του. Είναι κι η δεύτερη του πατρίδα άλλωστε η Ελλάδα.

Έπειτα εμείς στο 4 είμαστε εντάξει με τον Βεζένκοφ. Αυτός θα πάρει τα χοντρά λεπτά στο PF (το είπα κι αυτό-ποτέ μη λές ποτέ

Η Βιλερμπάν έχει πολλούς παίκτες που θα μας έκαναν, αλλά εγώ έχω ξεχωρίσει τον Γουίλιαμ Χάουαρντ. Νομίζω ότι είναι παίκτης που κολλάει πολύ. Όχι ότι ο Φαλ ή ο Κόουλ ή ο Λάιτι θα μας πέφταν άσχημοι.
* Εννοείται ότι ο Γιαμπουσέλε σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, θα ερχόταν ως πρώτο 4ρι μετά τη χρονιά που έκανε. Δεν τον συζητάμε για τη θέση του Ζαν Σαρλ αλλά για τη θέση του Βεζένκοφ, αν τυχόν μας τον αγοράσει τον Βούλγαρο καμιά άλλη ομάδα. Έχει μπάι άουτ ο Σάσα. Δεν το νομίζω βέβαια. Καλύτερα γι' αυτόν να μείνει στον Ολυμπιακό να εδραιώσει την παρουσία του στα καλά 4αρι της Ευρωλίγκας, σ' ένα γνώριμο περιβάλλον παρέα με τα φιλαράκια του. Είναι κι η δεύτερη του πατρίδα άλλωστε η Ελλάδα.
- papp7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σεβαστες οι αποψεις για τον Ζαν αλλα θα μεινω στην αρχικη μου θεση. Δεν μου παει η καρδια να του δωσω θεση στο ροστερ.Στα δικα μου ματια ειναι ενας - ας πουμε τιμιος αμυντικος με ερωτηματικο εδω , διοτι θεωρω πως ειναι μετριος αμυντικος και τα προβληματα των Πριντεζη-Βεζενκοφ τον κανουν να φαινεται καλυτερος απο οτι ειναι.
Προτιμω να εχουμε τον Βεζενκοφ βασικο και να τον συμπληρωνουν οι Πριντεζης-Λαντειλ(αν ερθει) και να φερουμε εναν Μαπ τερματοφυλακα-ταποσφαιριστη, που στην επιθεση να ζηταμε να κανει καλα σκριν και απο ποντους, καποια λομπα απο Σλουκα-συν τον δευτερο χειριστη και καποιο καλαθι του μετα απο ριμπαουντ.
ή
Αν ο κοουτς προοριζει τον Λαντειλ αποκλειστικα για την θεση 5 , να ερθει ενα 4-5αρι που να ειναι τιμιος αμυντικος και ενα εχει και ενα αξιοπρεπες τριποντο , οσο τιμιος αμυντικος και αξιοπιστος στο σουτ μπορει να ειναι ενας παικτης 300-400 χιλιαδων...
Προτιμω να εχουμε τον Βεζενκοφ βασικο και να τον συμπληρωνουν οι Πριντεζης-Λαντειλ(αν ερθει) και να φερουμε εναν Μαπ τερματοφυλακα-ταποσφαιριστη, που στην επιθεση να ζηταμε να κανει καλα σκριν και απο ποντους, καποια λομπα απο Σλουκα-συν τον δευτερο χειριστη και καποιο καλαθι του μετα απο ριμπαουντ.
ή
Αν ο κοουτς προοριζει τον Λαντειλ αποκλειστικα για την θεση 5 , να ερθει ενα 4-5αρι που να ειναι τιμιος αμυντικος και ενα εχει και ενα αξιοπρεπες τριποντο , οσο τιμιος αμυντικος και αξιοπιστος στο σουτ μπορει να ειναι ενας παικτης 300-400 χιλιαδων...
0
Μέχρι φέτος
Τα λες μόνος σου φίλε μου Papp7, στην τελευταία σου πρόταση. Είναι πολύ δύσκολο- προφανώς όχι ακατόρθωτο.
Βέβαια, διαφορά υπάρχει ανάμεσα στα 300 και τα 400 για τέτοιας χρησιμότητας παίκτη. Άλλο είναι να λες "σιγά μην τα χαλάσουμε για 100χιλ" για ένα συμβόλαιο του ενός 1κ κι άλλο για ένα συμβόλαιο των -μάξιμουμ- 300χιλ.
Και δεν πρέπει να υποτιμάμε το ζήτημα συνοχής και προσαρμογής. Ο Γάλλος θα είναι λογικά καλύτερος. Τόσο, όσο (προφανώς).
Τα λέω αυτά και θυμάμαι απ' την άλλη το χαμένο του λέι απ στο Μιλάνο, στο σημείο που μετά από αστραπιαίο catch and shoot τρίποντο του -άστοχου μέχρι εκείνο το σημείο- Βεζένκοφ τους φτάνουμε στους 2 πόντους, απαντάει με εντελώς κουλό

Η δεύτερη συνεχόμενη φορά που στο τελευταίο λεπτό-δίλεπτο θα χάναμε λέι απ ( είχε προηγηθεί το ακόμα πιο καθοριστικό άστοχο λέι απ του Μακίσικ στο Κάουνας.)
Βρε μπας κι έχετε δίκιο για τον Γάλλο;

* Ανατρέχοντας στα παιχνίδια όπου γύρισε ο διακόπτης και χάθηκε η πρόκριση και κυρίως η υγεία στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, δεν μπορώ παρά να μην σταθώ στον ανήφορο που κλήθηκε να τραβήξει ολόμοναχος ο ΣΛούκας στα καυτά β' ημίχρονα σε κείνα τα παιχνίδια. Αποτέλεσμα; να χάνεται η μπάλα ή να μην εκτελεί σωστά. Ίσως και το μεγαλύτερο πρόβλημα του φετινού Ολυμπιακού να έγκειται σε αυτή τη γύμνια πίσω από τον Σλούκα ( όταν άρχιζε να κυλάει αντίστροφα ο χρόνος σε κάθε τρίτη και τέταρτη περίοδο, γιατί στη δεύτερη πάντα έπαιζε σχεδόν όλο το δεκάλεπτο ο Σπανούλης).
Κι έχοντας πάντας κάτα νου για ποια θέση μιλάμε. Για τη θέση από την οποία περνάνε τα πάντα και για τη θέση όπου ο παίκτης δέχεται τη μακράν μεγαλύτερη πίεση.
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γεια χαρά!
Ναι αυτό είχε πονέσει πολύ. Αλλά και εγώ πιστεύω πως θα είναι μεγάλο ρίσκο να φέρεις άλλον στην θέση του με αυτά τα λεφτά. Είναι ίσως πιο εύκολο να βελτιωθεί ελαφρώς ο ίδιος, παρά να πάρεις κάποιον που θα σου δώσει πιο πολλά. + ότι κάθε νέος παίκτης έχει το ρίσκο να μην κολλάει με την ομάδα, να μην προσαρμοστεί και μην παίξει καν. Και να ψάχνεις μετά να δεις αν σπάει το συμβόλαιο του Αγραβάνη

Το να πεις ότι φέρνεις στα ίδια λεφτά άλλο 5άρι επειδή θέλεις τον Λαντέιλ να τον παίζεις πιο πολύ 4 είναι άλλο. Εκεί να το πάρεις το ρίσκο του +1 νέο παίκτη αν έτσι προτιμάς τον σχεδιασμό. Δεν νομίζω να το θέλει αλλά λέμε μιας και αναφέρθηκε.
0
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
με 300χιλ παντως που παιρνει ο γαλλος πολυ τζογαδορικη κινηση να τον αλλαξεις..ειναι τιμιο 4-5ρι που παιζει παντα στο 6-7/10,ναι μεν δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα μπορει να ρθει και πολυ χειροτερος παικτης στην θεση του..Αν ειναι να δωσουν 500-600 αλλαζει το πραγμα αλλα δεν το βλεπω!
Οπως και να χει μιλαμε για τον 5ο ψηλο μας που δε θα χει και πολυ χρονο συμμετοχης,δεν θα παιξει ιδιαιτερο ρολο στην πορεια μας..
Δεν ειναι και δυσκολο πραγμα να φερεις στην μεση της χρονιας εναν ξυλοκοπο ψηλο αθληταρα που θα την πιανει απο το κοτσανι,βρωμαει ο τοπος απο τετοιους..
Ας κλεισουν οι βασικοι πυλωνες του ροστερ με παικταραδες και ας μεινει και ο γαλλος δεν χαθηκε ο κοσμος..
Οπως και να χει μιλαμε για τον 5ο ψηλο μας που δε θα χει και πολυ χρονο συμμετοχης,δεν θα παιξει ιδιαιτερο ρολο στην πορεια μας..
Δεν ειναι και δυσκολο πραγμα να φερεις στην μεση της χρονιας εναν ξυλοκοπο ψηλο αθληταρα που θα την πιανει απο το κοτσανι,βρωμαει ο τοπος απο τετοιους..
Ας κλεισουν οι βασικοι πυλωνες του ροστερ με παικταραδες και ας μεινει και ο γαλλος δεν χαθηκε ο κοσμος..
3
3

Προσωπικά θα άλλαζα τον ζαν Σαρλ μόνο για να έρθει ο χουγκαζ και για κανένα άλλο.. Μη ξεχνάμε ότι θα ναι 5ος ψηλός κ δε θα χει πολύ χρόνο συμμετοχής.. Θεωρώ λιγότερο από περσυ.. Μόνο τον χουγκαζ θα παίρνα αντί ζαν Σαρλ και θα του δίνα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην α1( ο πριντεζης θεωρώ σίγουρο ότι θα αγωνίζεται σπάνια στην Ελλάδα)
0
Γράφοντας σε άλλο τόπιοκγια τους καλούς Γάλλους ( ή Μάμα Άφρικα να είναι καλά- μην το ξεχνάμε αυτό όταν μιλάμε για μπάσκετ) μου ήρθε ο Α. Εμπαγιέ. Έχει περάσει από ΗΠΑ, ΙΤαλία (΄σηκωσε και το Τσάμπιονς με τον Πάντερ παρέα) και εδώ κ 2 χρόνια είναι η κολώνα της (καλής, φέτος) Καρσίγιακα.
Είναι πιο πολύ 4 από 5 (όπως κι ο Ζαν Σαρλ, άλλωστε) περίπου στα ίδια στην άμυνα και σίγουρα καλύτερος σκόρερ και σουτέρ. Ξέρει σαφώς περισσότερο μπάσκετ από τον Γιάννη Κάρολο. Καλύτερος παίκτης αλλά ο Ζαν Σαρλ έχει το ατού της δεύτερης χρονιάς. Μία η άλλη ενδεχομένως- άρα τζίφος ως πρόταση;;
Τέλος πάντων, λογικά στα ίδια χρήματα. Κι επιμένουμε και γαλλικά (και πιάνο
)γιατί μια παιδεία την έχουμε πάντα ως σύλλογος.
Είναι πιο πολύ 4 από 5 (όπως κι ο Ζαν Σαρλ, άλλωστε) περίπου στα ίδια στην άμυνα και σίγουρα καλύτερος σκόρερ και σουτέρ. Ξέρει σαφώς περισσότερο μπάσκετ από τον Γιάννη Κάρολο. Καλύτερος παίκτης αλλά ο Ζαν Σαρλ έχει το ατού της δεύτερης χρονιάς. Μία η άλλη ενδεχομένως- άρα τζίφος ως πρόταση;;

Τέλος πάντων, λογικά στα ίδια χρήματα. Κι επιμένουμε και γαλλικά (και πιάνο

- papp7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Eχει καλες προοπτικες και μπορει να εξελιχθει σε εναν Ευρωλιγκατο παικτη που θα βρισκει καλα συμβολαια (ολα αυτα με ενα μεγαλο ισως) , ειναι διαφορετικος παικτης απο τον Ζαν (που για εμενα ο Ζαν παικτικα μοιαζει με Μαπ παγιδευμενο σε σωμα 4αριου και εδω ξεκινανε ολα τα προβληματα που τον κανουν παικτη ειδικων ρολων) βεβαια στα δικα μου ματια παταει ακομη λιγοτερο στο 5 απο οτι ο Ζαν.Ειναι καλη περιπτωση παικτη, δεν ξερω αν ειναι για εμας με βαση την στελεχωση του 4-5.Βασικα ολα μου τα χαλαει ο Πριντεζης, που παιζει μονο στο 4 και ειναι στις τελευταιες χρονιες του που ομως δεν παροπλιζεται οπως ο Ρεγιες, για να χωρεσω τους υπολοιπους 4 οπως ιδανικα θα ηθελα.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 25, 2021 4:51 pmΓράφοντας σε άλλο τόπιοκγια τους καλούς Γάλλους ( ή Μάμα Άφρικα να είναι καλά- μην το ξεχνάμε αυτό όταν μιλάμε για μπάσκετ) μου ήρθε ο Α. Εμπαγιέ. Έχει περάσει από ΗΠΑ, ΙΤαλία (΄σηκωσε και το Τσάμπιονς με τον Πάντερ παρέα) και εδώ κ 2 χρόνια είναι η κολώνα της (καλής, φέτος) Καρσίγιακα.
Είναι πιο πολύ 4 από 5 (όπως κι ο Ζαν Σαρλ, άλλωστε) περίπου στα ίδια στην άμυνα και σίγουρα καλύτερος σκόρερ και σουτέρ. Ξέρει σαφώς περισσότερο μπάσκετ από τον Γιάννη Κάρολο. Καλύτερος παίκτης αλλά ο Ζαν Σαρλ έχει το ατού της δεύτερης χρονιάς. Μία η άλλη ενδεχομένως- άρα τζίφος ως πρόταση;;![]()
Τέλος πάντων, λογικά στα ίδια χρήματα. Κι επιμένουμε και γαλλικά (και πιάνο)γιατί μια παιδεία την έχουμε πάντα ως σύλλογος.
0
Μέχρι φέτος
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει και εμένα ο Πρι μου τα χαλάει από την μία, από την άλλη αν μπορεί ακόμα να παίξει από αξιοπρεπώς έως καλά με πλάτη εξακολουθεί να δίνει κάτι που δεν έχουν οι υπάρχοντες υπόλοιποι οπότε κάτι γίνεται. Και αν κρατήσει και το ποσοστό του από το 3ποντο δίνει και κάτι ακόμα σε σχέση με ζαν σαρλ.papp7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 25, 2021 6:10 pmEχει καλες προοπτικες και μπορει να εξελιχθει σε εναν Ευρωλιγκατο παικτη που θα βρισκει καλα συμβολαια (ολα αυτα με ενα μεγαλο ισως) , ειναι διαφορετικος παικτης απο τον Ζαν (που για εμενα ο Ζαν παικτικα μοιαζει με Μαπ παγιδευμενο σε σωμα 4αριου και εδω ξεκινανε ολα τα προβληματα που τον κανουν παικτη ειδικων ρολων) βεβαια στα δικα μου ματια παταει ακομη λιγοτερο στο 5 απο οτι ο Ζαν.Ειναι καλη περιπτωση παικτη, δεν ξερω αν ειναι για εμας με βαση την στελεχωση του 4-5.Βασικα ολα μου τα χαλαει ο Πριντεζης, που παιζει μονο στο 4 και ειναι στις τελευταιες χρονιες του που ομως δεν παροπλιζεται οπως ο Ρεγιες, για να χωρεσω τους υπολοιπους 4 οπως ιδανικα θα ηθελα.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 25, 2021 4:51 pmΓράφοντας σε άλλο τόπιοκγια τους καλούς Γάλλους ( ή Μάμα Άφρικα να είναι καλά- μην το ξεχνάμε αυτό όταν μιλάμε για μπάσκετ) μου ήρθε ο Α. Εμπαγιέ. Έχει περάσει από ΗΠΑ, ΙΤαλία (΄σηκωσε και το Τσάμπιονς με τον Πάντερ παρέα) και εδώ κ 2 χρόνια είναι η κολώνα της (καλής, φέτος) Καρσίγιακα.
Είναι πιο πολύ 4 από 5 (όπως κι ο Ζαν Σαρλ, άλλωστε) περίπου στα ίδια στην άμυνα και σίγουρα καλύτερος σκόρερ και σουτέρ. Ξέρει σαφώς περισσότερο μπάσκετ από τον Γιάννη Κάρολο. Καλύτερος παίκτης αλλά ο Ζαν Σαρλ έχει το ατού της δεύτερης χρονιάς. Μία η άλλη ενδεχομένως- άρα τζίφος ως πρόταση;;![]()
Τέλος πάντων, λογικά στα ίδια χρήματα. Κι επιμένουμε και γαλλικά (και πιάνο)γιατί μια παιδεία την έχουμε πάντα ως σύλλογος.
Εντάξει αν ο Ζαν δεν βάλει/βελτιώσει κάτι ακόμα στο παιχνίδι του και ο Πρι πέσει θα έχουμε θέμα στο 4 αλλά από την άλλη δεν μπορείς και να πάρεις αντί του ζαν σαρλς κάποιον που να προορίζεται για πιο πολύ χρόνο γιατί δεν βγαίνει. Εκει αναρωτιέμαι ποιο είναι το πλάνο με την πρόταση σε Μήτογλου κιόλας (Παρόλο που δεν πιστεύω ότι θα έρθει ο ίδιος). Και δυστυχώς ούτε Χουγκάζ μπορείς να πάρεις που λέει ο φίλος πιο πάνω γιατί δεν νομίζω να μπορεί να παίξει στο 5. Μόνο αν τον έπαιρνες αντί του Πρι θα γινόταν.
0
Παίδες ο Πρι δεν έχει χάσει την έκρηξη του στον βαθμό που την έχασε ο Σπαν. ¨Εβλεπα το μεσημέρι τις φάσεις από το παιχνίδι στο Μιλάνο κάπου τον Γενάρη. Χόρευε κανονικά όπως πάντοτε. Αντοχή έχει χάσει και φυλάγεται στο άλμα (χρόνια τώρα) λόγω μέσης, ενώ συσσωρεύοντας ¨ξύλο" και τραυματισμούς και ατελειώτα μπασκετικά χιλιόμετρα είναι σίγουρα πιο επιρρεπής σε τραυματισμούς.
Πάντως μπορεί (και το κάνει χρόνια) να παίξει το 5 (για 5λεπτα) γιατί είναι δυνατός, έχει πλάτες για να αμυνθεί πάνω στον αντίπαλο σέντερ όταν πάει να τον ποστάρει κι επιπλέον - και κυρίως- έχει εμπειρίες/παραστάσεις όσο 2-3 ακόμα παίκτες στην Ευρωλίγκα.
Νομίζω ότι από κοινού με τον Ζαν Σαρλ μπορούν να τσοντάρουν στο 4μιση καλύπτοντας Βεζέ,τον ξένο σέντερ και τον Μάρτιν. Αν υπάρξει τραυματισμός όμως σε έναν από τους 3 βασικούς στο 4-5 μας, τότε θα υπάρξει πρόβλημα.
Λογικά θα πάμε και για έναν ακόμη Έλληνα καθαρό σέντερ.
Πάντως μπορεί (και το κάνει χρόνια) να παίξει το 5 (για 5λεπτα) γιατί είναι δυνατός, έχει πλάτες για να αμυνθεί πάνω στον αντίπαλο σέντερ όταν πάει να τον ποστάρει κι επιπλέον - και κυρίως- έχει εμπειρίες/παραστάσεις όσο 2-3 ακόμα παίκτες στην Ευρωλίγκα.
Νομίζω ότι από κοινού με τον Ζαν Σαρλ μπορούν να τσοντάρουν στο 4μιση καλύπτοντας Βεζέ,τον ξένο σέντερ και τον Μάρτιν. Αν υπάρξει τραυματισμός όμως σε έναν από τους 3 βασικούς στο 4-5 μας, τότε θα υπάρξει πρόβλημα.
Λογικά θα πάμε και για έναν ακόμη Έλληνα καθαρό σέντερ.