Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Δεκ 07, 2025 6:55 pm

Εγώ θα προτιμούσα αν υπήρχε τρόπος να δίνανε ένα δυο μύρια παραπάνω και αντί για Μισιτς να φερναν Σρέντερ. Ο αντιπαθεστατος Γερμανός είναι παικταρας και τέρμα ανιωθος και κουμπώνει καλύτερα με φουρνιε βεζε. Αλλά ούτε θα θέλει (κατανοητό) ούτε θα θέλαμε (κάτι δεν θα τικαρει)

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Δεκ 07, 2025 6:55 pm

coach blue έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 6:43 pm
Απο την στιγμη που ακομα και αν δουμε ολοι το ιδιο ματς θα βγαλουμε διαφορετικα συμπερασματα δεν υπαρχει λογος να προσπαθουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον . Γραφουμε την γνωμη μας και οκ .

Ο μισιτς με τα λιγα που καταλαβαινω παιζει τοσο οσο μεχρι στιγμης και σωστα ειναι ενας απο τους πολλους . Δεν ειναι στημενη η ομαδα επανω του .

Πιο πολυ παιζει η χαποελ με τον μπραιαντ ειδικα στα τελειωματα των παιχνιδιων η καποιων ειδικων καταστασεων ο οποιος εχει σταθερα τον ρολο του ποιντ φουργουορντ οπως και στην εφες .

Μενετε στα νουμερα του μισιτς αλλα παραβλεπετε την συνολικη λειτουργια της ομαδας και πως δινουν πραγματα παικτες που επαιζαν στο γιουρο καπ . Δεν ειναι τυχαια ψηλα .

Επισης το παιχνιδι της δεν ειναι μονο πικ εν ρολ . Ειναι η ομαδα με τις καλυτερες αποστασεις στην επιθεση . Τριγωνομετρια κανονικη .
Και……όπως όλες οι ομάδες του Ιτούδη στα play offs θα παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη και φορμαρισμένη!!! Και δεν είμαι κανένας φαν του Ιτούδη, ωστόσο το συγκεκριμένο του το πιστώνω!!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Δεκ 07, 2025 7:04 pm

glenrice90 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 6:07 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 5:14 pm
Ο μισιτς που δεν κουβαλαει την χαποελ στα ματς που δεν πιανει αποδοση κατα μια περιεργη συμπτωση χανει η ομαδα του..
Επίσης δεν ισχύει. Νίκες μέσα σε Εφές και Παρι, και Μπασκόνια εντός με τυπικό Μισιτς. Είτε σε ήττες ή νίκες ο Bryantν ειναι ο πιο σταθερός φάκτορ κάτσε δες ένα 2 ματς της Χάποελ ολόκληρα και θα καταλάβεις.
shaq7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 5:14 pm
Τις ομαδες οι ασσοι τις κουβαλανε ετσι ειναι το μπασκετ τι να κανουμε..
Φενέρ 17, Ρεάλ 23, Σέλτικς 24, Φενέρ 25 κλπ κλπ
γραφω και πιο πανω..μπορει σε μια ομαδα να κουβαλανε και αλλοι περισσοτερο απο τον ασσο,αλλα παντα πρεπει ο ασσος να μπορει να δημιουργησει και να τραβαει παικτη πανω του.. θα μπορουσαμε εμεις πχ να εχουμε τον εβανς και τα φ4 να τα κουβαλαγε περισσοτερο ο φουρνιε η ο σασα..

ΟΛΕΣ οι ομαδες που εγραψες αλλα και δεν εγραψες το ειχαν αυτο που εγραψα παραπανω..εκτος και νομιζεις οτι σλουκας ροντριγκεζ μπολντγουιν γκουντουριτς χολ κτλ ηταν επιπεδου των δικων μας γκαρντ..που εκει νταξει δεν εχω να πω τιποτα :lol:

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Δεκ 07, 2025 7:06 pm

Απο τη στιγμη που ο Αταμαν λεει πως δεν θα παρει ψηλο, ας παρει ο Μπαρτζωκας αυτον τον Σιλβα που ειναι τεσσαροπενταρι και ειναι ακριβως αυτο που λειπει απο την ομαδα.

Και μετα ψαχνει για τον περιβοητο κοντο που θελει...

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 7:17 pm

qspock έγραψε:
Απο τη στιγμη που ο Αταμαν λεει πως δεν θα παρει ψηλο, ας παρει ο Μπαρτζωκας αυτον τον Σιλβα που ειναι τεσσαροπενταρι και ειναι ακριβως αυτο που λειπει απο την ομαδα.

Δεν τα μαθες; Δεν μας κάνει ούτε αυτός, βρήκαμε και γι αυτόν ελαττώματα

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 7:20 pm

tokalytero3d έγραψε:
qspock έγραψε:

Εδω δεν κανουν Ντε Κολο, Ιφι κλπ αυτος θα κανει?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Εικόνα

?????

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Δεκ 07, 2025 7:25 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 5:23 pm
Leon Man έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 5:19 pm

Κοίτα να δεις που το ίδιο συμβαίνει στον Ολυμπιακό, όταν δεν πιάνει απόδοση ο Γουόκαπ !!!
δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα επιβεβαιωνεις οτι λεω απο το πρωι..ο σημαντικοτερος ρολος ειναι ο ασσος και σε μας στην θεση προσφερει μονο ο γουοκαπ και δεν φτανει ουτε για ζητω αυτα που δινει.
Ναι μόνο που εσύ έλεγες ότι ο ΓΟυοκαπ χαντακώνει την ομάδα!
Κάνω κάποιο λάθος?

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

qspock έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Εδω δεν κανουν Ντε Κολο, Ιφι κλπ αυτος θα κανει?
καλα μεταξυ μας ο ιφι δεν κανει για τον τροπο παιχνιδιου του οσφπ

kraftf

junior
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 7:26 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 5:47 pm
tarp7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 5:42 pm

Δεν διαφωνω με μια υποσημείωση, στο φ4 ο Βεζενκοφ ήταν κάκιστος, λίγο πιο εύστοχος να ήταν θα ήμασταν στο τελικό. Τέλος πάντων το φ4 είναι πονεμένη ιστορία
ο βεζε εκανε μεν χαλια εμφανιση..αλλα με εναν ασσο δυναμιτη δεν θα μπορουσαν να μας παιξουν ετσι και να κλεινουν τοσο την ρακετα..ο λογος που χασαμε ηταν γιατι δεν ειχαμε δημιουργια και μας κοψανε στην μεση..ειμαι της αποψης οτι 10 χρονια να παιζαμε δεν θα κερδιζαμε ποτε,απλα αν μπαιναν τα σουτ θα μας κερδιζαν πιο δυσκολα.
Η κομμένη δημιουργία ήταν τα airball του Πιτερς, του Γκος σε ελεύθερα τρίποντα μαζί με τα χαμένα του Σάσα?

kraftf

junior
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 7:27 pm

Stam Tziant έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 4:11 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 3:42 pm

Για τον Ντιντγιουντι δεν έχω καθαρή εικόνα, αλλά πχ ο Κάρσλεν πέρυσι είχε μεγαλύτερο impact.

Για τον Μπάτλερ, όμως, που έχω δει πολύ Ερυθρό και έχω, θα με συγχωρέσεις, αλλά είναι μέτριος ξεκάθαρα. Ο Ομπράντοβιτς δεν τον εμπιστεύεται πολύ και τον χρησιμοποιεί ως δύο στην second unit και γενικά έχει κάτω από 20 λεπτά μ.ο. Το θετικό είναι ότι παίζει άμυνα.

Πρόσεξε μιλάω καθαρά μόνο με την μέχρι τώρα απόδοση τους. Σίγουρα ο Μπάτλερ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και σε 1-2 μήνες θα είναι πολύ καλύτερος.

Αλλά εμείς τον περιμέναμε σαν τον Μεσσία. Με την μέχρι τώρα απόδοση του δεν θα έκανε την διαφορά και δεν θα ήταν πολύ καλύτερος από Ντιλικινά κατά την άποψη μου.
Ο Μπάτλερ στα 6 παιχνίδια που έχει παίξει ως τώρα (βγάζω το πρώτο ματς με τη Μακάμπι που μπήκε για 2 λεπτά) έχει χοντρικά 9 πόντους 3 ασίστ για 1 λάθος σε περίπου 17μιση λεπτά. Ο λόγος που σε αρκετά παιχνίδια δεν έπαιξε παραπάνω είναι ότι φορτώθηκε με φάουλ. Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς το μεσσία στο πρόσωπό του. Έναν πολύ ποιοτικό περιφερειακό περιμέναμε και αυτό είναι ο Μπάτλερ, ήδη στον πρώτο μήνα του στην Ευρώπη.

Γενικά σαν παίκτης έχει στοιχεία που ο Νιλικίνα δεν τα έχει ούτε στον ύπνο του. Καλό διάβασμα στο pnr, γρήγορο πρώτο βήμα, αξιοσέβαστο σουτ. Από την άλλη ο Νιλικίνα σε παρόμοιο χρόνο συμμετοχής έχει 6 πόντους, 1μιση ασίστ, δύο λάθη. Στη δημιουργία και στην εκτέλεση έχει απειροελάχιστη συμβολή και περιορισμένο ρεπερτόριο, ενώ δίνει κάποιες λύσεις σε αθλητικότητα και άμυνα. Δε βλέπω σε ποιο σύμπαν θα προτιμούσαμε Νιλικίνα από Μπάτλερ.

Όσον αφορά τον Ντίνγουιντι, δε νομίζω ότι έχει νόημα να τον συγκρίνουμε με τον περσινό Έντγουαρντς. Άλλη θέση, άλλος ρόλος, άλλο στυλ, ο ένας είχε ήδη δύο ευρωπαϊκές χρονιές στην πλάτη του, o δεύτερος έχει μόλις έναν μήνα. Αν τον δεις παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερος και αυτός έχει στοιχεία που δεν έχουμε στο 1 κι ας μην είναι (κατά τη γνώμη μου), όσο καλό φιτ ήταν ο Μπάτλερ. Επίσης ο Ντίνγουιντι έχει δείξει καλά στοιχεία και στην άμυνα.
Δε νομίζω ότι ο Νιλικίνα αποκτήθηκε για να παίξει ως μπάτλερ. Ο Νιλικίνα αποκτήθηκε για τα ρεπό του Walkup χωρίς σε καμία περίπτωση να μπορεί να τον αντικαταστήσει. Μεχρι και ο Λι δίπλα σε αυτόν(ή σε οποιονδήποτε άσσο) είναι καλύτερος.
Ο Μπάτλερ ήταν μια χαρά περίπτωση για να αντικαταστήσει Εβανς. Μη λέμε ότι μας κατεβαίνει. Παίκτη στη θέση του Εβανς έπρεπε να ψάχνει πριν τραυματιστεί ο Εβανς και ο Μπάτλερ ήταν τέλειο φιτ για αυτό το ρόλο.

kraftf

junior
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 7:27 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 3:56 pm
tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 3:53 pm
Τον Σίλβα δεν τον είχα δει σε άλλο ματς, εγώ απο αυτό που είδα σήμερα είδα έναν παίκτη που έχει όλο το πακέτο, σκοράρει με πολλούς τρόπους, παίρνει καλές θέσεις, πασάρει βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη, ψηλά στην άμυνα είναι καλός, καλό iq, βελτίωση θέλει στις αλλαγές και στο 1vs1 στην άμυνα και στο παιχνίδι με πλάτη στην επίθεση. Αξίζει φουλ το ρίσκο νομίζω να τον πάρουμε. Φαίνεται περίπτωση Ράιτ.
Νομίζω θα προσέφερε περισσότερα και αυτήν την στιγμή από τον χολ.

Ο ντιλικινα ήταν αρκετά καλός σήμερα.
Αμα δεν έχει buy out για Ευρωλίγκα δεν νομίζω ότι θα μας τον δώσει η ΑΕΚ. Συμφωνώ ότι μπορεί να σταθεί καλύτερα από τον Χολ με αυτά που είδα. Γενικά έχει πολύ γεμάτα στατιστικά και φέτος, αλλά και πέρυσι και έχει και έφεση στα ριμπάουντ. Μην μας τον πάρει ο ΠΑΟ φοβάμαι (που ψάχνει και αυτός).

Τι να την κάνεις την καλή εμφάνιση του Ντιλικινά ήταν έχει μόνο μια ασίστ;
τον βλέπω σούμπιτο για Πάο ειδικά μετά την εμφάνιση του απέναντι σε μας δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στο pick n roll!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 7:37 pm

Stam Tziant έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 4:11 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 3:42 pm

Για τον Ντιντγιουντι δεν έχω καθαρή εικόνα, αλλά πχ ο Κάρσλεν πέρυσι είχε μεγαλύτερο impact.

Για τον Μπάτλερ, όμως, που έχω δει πολύ Ερυθρό και έχω, θα με συγχωρέσεις, αλλά είναι μέτριος ξεκάθαρα. Ο Ομπράντοβιτς δεν τον εμπιστεύεται πολύ και τον χρησιμοποιεί ως δύο στην second unit και γενικά έχει κάτω από 20 λεπτά μ.ο. Το θετικό είναι ότι παίζει άμυνα.

Πρόσεξε μιλάω καθαρά μόνο με την μέχρι τώρα απόδοση τους. Σίγουρα ο Μπάτλερ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και σε 1-2 μήνες θα είναι πολύ καλύτερος.

Αλλά εμείς τον περιμέναμε σαν τον Μεσσία. Με την μέχρι τώρα απόδοση του δεν θα έκανε την διαφορά και δεν θα ήταν πολύ καλύτερος από Ντιλικινά κατά την άποψη μου.
Ο Μπάτλερ στα 6 παιχνίδια που έχει παίξει ως τώρα (βγάζω το πρώτο ματς με τη Μακάμπι που μπήκε για 2 λεπτά) έχει χοντρικά 9 πόντους 3 ασίστ για 1 λάθος σε περίπου 17μιση λεπτά. Ο λόγος που σε αρκετά παιχνίδια δεν έπαιξε παραπάνω είναι ότι φορτώθηκε με φάουλ. Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς το μεσσία στο πρόσωπό του. Έναν πολύ ποιοτικό περιφερειακό περιμέναμε και αυτό είναι ο Μπάτλερ, ήδη στον πρώτο μήνα του στην Ευρώπη.

Γενικά σαν παίκτης έχει στοιχεία που ο Νιλικίνα δεν τα έχει ούτε στον ύπνο του. Καλό διάβασμα στο pnr, γρήγορο πρώτο βήμα, αξιοσέβαστο σουτ. Από την άλλη ο Νιλικίνα σε παρόμοιο χρόνο συμμετοχής έχει 6 πόντους, 1μιση ασίστ, δύο λάθη. Στη δημιουργία και στην εκτέλεση έχει απειροελάχιστη συμβολή και περιορισμένο ρεπερτόριο, ενώ δίνει κάποιες λύσεις σε αθλητικότητα και άμυνα. Δε βλέπω σε ποιο σύμπαν θα προτιμούσαμε Νιλικίνα από Μπάτλερ.

Όσον αφορά τον Ντίνγουιντι, δε νομίζω ότι έχει νόημα να τον συγκρίνουμε με τον περσινό Έντγουαρντς. Άλλη θέση, άλλος ρόλος, άλλο στυλ, ο ένας είχε ήδη δύο ευρωπαϊκές χρονιές στην πλάτη του, o δεύτερος έχει μόλις έναν μήνα. Αν τον δεις παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερος και αυτός έχει στοιχεία που δεν έχουμε στο 1 κι ας μην είναι (κατά τη γνώμη μου), όσο καλό φιτ ήταν ο Μπάτλερ. Επίσης ο Ντίνγουιντι έχει δείξει καλά στοιχεία και στην άμυνα.
Γενικά δεν διαφωνούμε κάπου ιδιαίτερα. Απλά εσύ κρίνεις περισσότερο τον Μπάτλερ με βάση το συνολικό του potential, εγώ κρίνω τον Μπάτλερ με αυτά που έχω δει μέχρι σήμερα (η ποιότητα του κάνει μπαμ από χιλιόμετρα, αυτό δεν αμφισβητείται).

Είναι γεγονός ότι κουβάλησε στο δεύτερο ημίχρονο με Μονακό, αλλά είναι ένα παιχνιδι. Και ο Λι θα μπορούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο (αν τον άφηνες), και ο Βιλτόζα το έκανε προχτές (που τον αφήνουν).

Συνολικά, όμως, ένας παίκτης που παίζει κοντά στα 17.5 λεπτά και δεν έχει την εμπιστοσύνη του Ομπράντοβιτς να τον αφήσει μέσα στα κρίσιμα (φαίνεται από το body language του στον πάγκο και που τον κάνει αλλαγή πολλές φορές άμεσα μετά από 1-2 λεπτά επειδή τούβλαρε σε μια επίθεση και μετά έκανε και ένα λάθος), αλλά και ο χρόνος χρησιμοποίησης του Μακινταιρ το δείχνει αυτό.

Εμείς υποτίθεται ψάχνουμε τον Μεσσία που θα έρθει στον άσο και θα κουβαλήσει κάνοντας την διαφορά, το λεγόμενο leading guard. Ε σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό ο Μπάτλερ μέχρι τώρα.

Ότι θα κούμπωνε στο σύστημα του ΟΣΦΠ και θα είχε πιο ποιοτικό ρόλο από τον Λι και σε δεύτερο χρόνο από Ντιλικινά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Κυρ Δεκ 07, 2025 7:58 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 5:56 pm
tarp7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 5:50 pm

Ο Σιλβα ειναι 29χρ έχω κάποιες επιφυλάξεις για την αξία του. Ο Ράιτ ήταν 23 χρόνων όταν το πήραμε
Και γω.
Τώρα που θα παει στον παο θα μας λυθουν οι απορίες.
Κι εγώ πιστεύω ότι θα τον χτυπήσει ο ΠΑΟ (δεν ξέρω αν θα πάει εκεί τελικά). Το θέμα είναι, είναι το να μην πάει στον ΠΑΟ ικανός λόγος για να πάρουμε εμείς έναν ακόμα μονοθεσίτη; Νομίζω πως προτιμότερο είναι ένα αθλητικό 4/5άρι για να πατάει και στο 4 να καλύπτει τη μονοδιάστατη σοφτίλα Σάσα και Πίτερς.

edit: Μάλλον έκανα λάθος, γιατί είδα πως τελικά είναι 4/5άρι... Αν δεν βρούμε κάτι άλλο, ας τον προσπαθήσουμε τον Γενάρη και τον κρατάμε και του χρόνου σαν τρίτο, πίσω από το καλό σθλητικό 4/5άρι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το καλοκαίρι που μάλλον θα φύγει ο Πίτερς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leon Man την Κυρ Δεκ 07, 2025 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 8:01 pm

kraftf έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 5:23 pm

δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα επιβεβαιωνεις οτι λεω απο το πρωι..ο σημαντικοτερος ρολος ειναι ο ασσος και σε μας στην θεση προσφερει μονο ο γουοκαπ και δεν φτανει ουτε για ζητω αυτα που δινει.
Ναι μόνο που εσύ έλεγες ότι ο ΓΟυοκαπ χαντακώνει την ομάδα!
Κάνω κάποιο λάθος?
Το χω γραψει κανα 5ρι φορες,ας το γραψω και 6η.. Ας το γραψω διαφορετικα..ο γουοκαπ δεν ειναι επαρκης για την ομαδα ειδικα οταν δεν υπαρχει αλλος ασσος στο ροστερ.Στην επιθεση τον παιζουν αντερ δεν τον μαρκαρουν καν,προσφερει 6π αρα δεν ειναι καν απειλη..και δινει 5 ασιστ που ειναι πολυ καλο νουμερο μεν,δεν φτανει ομως..Αν ο γουοκαπ ηταν πισω απο τον καμπατσο ,τον μισιτς η δεν ξερω γω ποιον παικταρα θα ταν καλο γραναζι...Τωρα ειναι ενα γραναζι που τον βαζεις να κανει ρολο που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..εξηγησα κιολας οτι δεν φταιει ο γουοκαπ σε αυτο.Πιο αναλυτικα δεν μπορω να το ξανα γραψω.

Καλα οποιος δεν ειδε κοψιμο κυκλοφοριας με την μονακο ειδε αλλο ματς..δεν μπορω να σχολιασω κατι σε αυτο.Ο ολυμπιακος ειχε 10!!!!!! ασιστ... με 14 λαθη..

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”