Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 10, 2025 2:23 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 2:21 pm
Καλά δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο για τον μορις να βγάζει 13π 5 ασίστ αν παίζει 25λ..άντε να πάει 10π 4ασιστ πιο κάτω δεν νομίζω..και ο γκος κάτι τέτοια νούμερα έκανε
Καλά ναι, και ο Γκος όπως είπες όταν έπαιζε τόσο τέτοια νούμερα είχε....

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Δεκ 10, 2025 2:27 pm

Μερικοί κολλάνε τόσο πολύ με τα στατιστικά και γίνονται υπερβολικά δογματικοι. Η χρησιμοποιούν τις σεζόν όπως τους βολεύει.
Τον έχετε δει τον Μόρις να παίζει; Επειδή εγώ τον έχω δει αν πιάσει τα στάνταρς του θα βοηθήσει παρα πολύ την ομάδα. Είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε.
Κάνεις δεν σου εγγυάται τίποτα όποιον και αν φέρεις.
Αυτός μοιάζει να είναι ο κατάλληλος αυτήν την στιγμή.
Ειλικρινά μερικοί γκρινιαζετε μόνο για να γκρινιαξετε και προφανώς περιμένετε στην γωνία να αποτύχει για να βγείτε να πείτε ότι τα λέγατε.
Και τον Σρέντερ να φερνανε κάτι θα βρίσκατε.
Ούτε ο μεσσίας είναι ούτε ο πυραυλοκινητος ναν μην περιμένετε κάτι τέτοιο.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 2:32 pm

karamelitsa έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 11:22 am
Erether έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 11:17 am
Εγω κρατάω μικρό καλάθι, γιατί ο παίκτης είχε προταθεί στην ομάδα και παλιότερα και τότε τον είχαν προσπεράσει. Δεν ακούγεται και πολυ ενθαρρυντικό.
Ακριβώς αυτό, ούτε εμένα με ενθουσιάζει, 2-3 χρόνια τώρα σέρνεται...λύση ανάγκης είναι που μακάρι να μας βγει...θεωρώ πάντως ότι θα είναι καλύτερος από Ντιλικίνα και Λι οπότε είναι μια ανβάθμιση, πόσο μεγάλη? θα δείξει....
Η ομαδα δεν το ειχε προσπερασει. Ο παικτης δεν ηθελε να ερθει τοτε. Το θεωρω αστειο να μην χαιρομαστε με τετοια μεταγραφη. Να θυμισω οτι ο Μισιτς δυο χρονια θεατης ηταν στο ΝΒΑ. Ο Μορρις ειναι κανονικος ασσος αυτο δηλαδη που χρειαζομασταν. Παικτης που εχει ψηλη αναλογια ασσιστ λαθων στο ΝΒΑ παντα αποδιδει εξαιρετικα στην ευρωπη. Το γεγονος οτι μπορει να εχει χασει σε εκρηξη προσωπικα δεν με απασχολει καθως ποτε δεν ηταν το σημαντνο του στοιχειο. Το δικο μου θεμα ειναι το ποτε θα προσαρμοστει και ποσο χρονο θα του παρει. Στο δικο μου το μυαλο παικτης στα 30 που πρωτη φορα ερχεται ευρωπη παντα χρειαζεται χρονο για να προσαρμοστε ειτε αυτος λεγεται Λεμπρον Τζεμις ειτε Μοντε Μορις

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 2:37 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 12:18 pm
coach blue έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 11:20 am

Δυο χερια , τρια ποδια .
Καλος ειναι .
Φερτε και τον ενκαμουα τωρα να γινουμε :)
Ο Νκάμουα είναι 1.92 μ, όσο ήταν δλδ ο Σπανούλης? Για ποια θέση ακριβώς τον θέλουμε?

Επίσης τα στατιστικά του στο τρίποντο στα τελευταία 5 ματς 0-4, 0-3, 0-3, 0-7, 1-5 --> 1-22.

Χμ, αν έχει και συχνούς τραυματισμούς είναι όντως ταμάμ!! Φέρτε τον χθες!
Ο νκμουα ειναι ψηλοτερος λαθος του προμπολερς. 2.03 ειναι και ειναι 4-5αρι. Δυναμιτης ειναι. Για μενα αυτος και ο Τραορε ειναι πολυ καλες επιλογες

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 2:41 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 2:05 pm
karamelitsa έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 1:27 pm

Εννοείται ότι έχει πτωτική πορεία, για αυτό και ήρθε και Ευρώπη, άλλα σαν παίκτης και σαν νούμερα είναι πολύ μεγαλύτερο όνομα από τον Μόρις.....τέλος πάντων θα δούμε....απλά το μόνο που αναφέρω είναι ας κρατήσουμε όλοι μας μικρό καλάθι για να μην απογοητεύουμε μετά αν δεν μας βγει.
Τα χαρακτηριστικά του πάντως είναι δεδομένα. Αν κάποιος περιμένει έναν παίκτη που θα έρθει και θα βάζει 13 πόντους, θα μοιράζει 5 ασίστ κτλ., λογικά θα απογοητευτεί. Σημασία έχει 1ον να έρθει (μέχρι να τον δούμε με τη φανέλα, μικρό καλάθι), 2ον να είναι υγιής και σε καλή αγωνιστική κατάσταση και 3ον να εγκλιματιστεί στην ομάδα.

Αγωνιστικά αν όλα πάνε καλά θα δούμε έναν κοντρολαρισμένο point guard, που διαβάζει καλά το παιχνίδι, παίζει πρώτα για τους συμπαίκτες του, μπορεί ενίοτε να τρέξει PnR και να δημιουργήσει ή και να σκοράρει, έχει τίμιο σουτ, τόσο σε spot-up όσο και pull-up, χωρίς να είναι τρύπα στην άμυνα. Όχι κάτι τρελό, όχι κάτι αμελητέο.
Οι 13 ποντοι και οι 5 ασσιστ δεν ειναι τοσο δυσκολο για τον συγκεκριμενο. Φτανει να παιζει 15-20 λεπτα και προσαρμοστει

Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Μλκ πιο αχάριστοι οπαδοί από γαύρους δύσκολα. Δεν έφερνε τόσο καιρό η ομάδα παίκτη από NBA, έφταιγε ο "δογματικός" Μπαρτζώκας, πάει να φέρει τώρα "α, το κουτσό άλογο". Haters by profession εντελώς.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 2:43 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 2:27 pm
Μερικοί κολλάνε τόσο πολύ με τα στατιστικά και γίνονται υπερβολικά δογματικοι. Η χρησιμοποιούν τις σεζόν όπως τους βολεύει.
Τον έχετε δει τον Μόρις να παίζει; Επειδή εγώ τον έχω δει αν πιάσει τα στάνταρς του θα βοηθήσει παρα πολύ την ομάδα. Είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε.
Κάνεις δεν σου εγγυάται τίποτα όποιον και αν φέρεις.
Αυτός μοιάζει να είναι ο κατάλληλος αυτήν την στιγμή.
Ειλικρινά μερικοί γκρινιαζετε μόνο για να γκρινιαξετε και προφανώς περιμένετε στην γωνία να αποτύχει για να βγείτε να πείτε ότι τα λέγατε.
Και τον Σρέντερ να φερνανε κάτι θα βρίσκατε.
Ούτε ο μεσσίας είναι ούτε ο πυραυλοκινητος ναν μην περιμένετε κάτι τέτοιο.
goodpost.gif

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 2:47 pm

Christofis έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 2:05 pm

Τα χαρακτηριστικά του πάντως είναι δεδομένα. Αν κάποιος περιμένει έναν παίκτη που θα έρθει και θα βάζει 13 πόντους, θα μοιράζει 5 ασίστ κτλ., λογικά θα απογοητευτεί. Σημασία έχει 1ον να έρθει (μέχρι να τον δούμε με τη φανέλα, μικρό καλάθι), 2ον να είναι υγιής και σε καλή αγωνιστική κατάσταση και 3ον να εγκλιματιστεί στην ομάδα.

Αγωνιστικά αν όλα πάνε καλά θα δούμε έναν κοντρολαρισμένο point guard, που διαβάζει καλά το παιχνίδι, παίζει πρώτα για τους συμπαίκτες του, μπορεί ενίοτε να τρέξει PnR και να δημιουργήσει ή και να σκοράρει, έχει τίμιο σουτ, τόσο σε spot-up όσο και pull-up, χωρίς να είναι τρύπα στην άμυνα. Όχι κάτι τρελό, όχι κάτι αμελητέο.
Οι 13 ποντοι και οι 5 ασσιστ δεν ειναι τοσο δυσκολο για τον συγκεκριμενο. Φτανει να παιζει 15-20 λεπτα και προσαρμοστει
Μακάρι να βγω λάθος, αλλά αυτά είναι νούμερα prime Σλούκα (κι αυτά σε 26 λεπτά), δεν ξέρω πόσο εύκολα είναι.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 2:48 pm

nikolakias έγραψε:
Μλκ πιο αχάριστοι οπαδοί από γαύρους δύσκολα. Δεν έφερνε τόσο καιρό η ομάδα παίκτη από NBA, έφταιγε ο "δογματικός" Μπαρτζώκας, πάει να φέρει τώρα "α, το κουτσό άλογο". Haters by profession εντελώς.
Ρε δε τον θέλουμε ρε. Αφήστε μας με τον Λι και τον Νιλικίνα να γκρινιάζουμε με την ησυχία μας. :D

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 3:07 pm

Μια χαρά επιλογή είναι. Καθαρό πλέι μεικερ. Υπήρχε τεράστιο πρόβλημα στην second unit να τρέξει plays.

Ο Ντιλικινα είναι η παραφωνία. Θα προτιμούσα να είχαμε 3αδα γουοκαπ , Μόρις, ντεκολο παρά τον Ντιλικινα.

Πρέπει να δηλωθεί άμεσα Α1 ο παίκτης για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Τετ Δεκ 10, 2025 3:18 pm

Χριστός Ανέστη αδέρφια!Που’πε κι ο Guduric στο Ντουμπάι

Και μένα μουρθε να κλάψω απ'τη χαρά μου σήμερα το πρωί

Ακόμη και τη «μέτρια» σεζόν του Μόρρις στους Ουίζαρντς, αυτός ο Μπάτλερ δεν θα τη δει ούτε στα πιο τρελά όνειρα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Δεκ 10, 2025 3:20 pm

Εκείνος της Μανίσα μόλις υπέγραψε στο Ισραήλ…πάλι μέσα πέσανε

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Δεκ 10, 2025 3:24 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 12:23 pm
Dimmitz έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 12:08 pm

Ειλικρινά απορώ και εγώ πάρα πολύ με αυτή την νοοτροπία. Τουλάχιστον ο Shaq και κάποια άλλα παιδιά που κράζουν όλο το καλοκαίρι για τη μη απόκτηση γκάρντ έμειναν ευχαριστημένοι με την μεταγραφή, που είναι και το λογικό γιατί ο παίκτης είναι top tier.

Τώρα για κάποιους άλλους ουδέν σχόλιον.
Εγώ είμαι αντικειμενικός σχετικά .. τώρα ο Μορις ήταν η καλύτερη επιλογή δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας..ακόμα και την κατηφόρα να χει πιάσει είναι παίκτης με προσωπικότητα τρίποντο και καλή δημιουργία…ε αυτά ψάχναμε οπότε κάναν καλή επιλογή

Τώρα λένε για έναν από Μανίσα.. μομπλει κάπως έτσι,έχει κανείς ιδέα τι είναι τούτος ;λέτε να δώσουμε εκεί τον λι ;
Θα πάει μάλλον ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ αυτός…..είναι ο αδερφός του Mobley των Cavaliers!

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 3:33 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 3:24 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 12:23 pm

Εγώ είμαι αντικειμενικός σχετικά .. τώρα ο Μορις ήταν η καλύτερη επιλογή δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας..ακόμα και την κατηφόρα να χει πιάσει είναι παίκτης με προσωπικότητα τρίποντο και καλή δημιουργία…ε αυτά ψάχναμε οπότε κάναν καλή επιλογή

Τώρα λένε για έναν από Μανίσα.. μομπλει κάπως έτσι,έχει κανείς ιδέα τι είναι τούτος ;λέτε να δώσουμε εκεί τον λι ;
Θα πάει μάλλον ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ αυτός…..είναι ο αδερφός του Mobley των Cavaliers!
Κάτσε μην τρελαθεί ο Γιώργης και φέρει τον κανονικό Mobley :D

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Δεκ 10, 2025 3:35 pm

Να πω και εγώ μια σκέψη μου. Με τη διαφαινόμενη προσθήκη κανονικού playmaker (επιτέλους) σε συνδυασμό με τον ύπουλο τραυματισμό του Μακκίσικ που τον αφήνει έξω για μεγάλο σχετικά χρονικό διάστημα, μήπως να δώσει η ομάδα στον Λι τον ρόλο του Σακ, έστω και για λίγο ρε αδερφέ; Βάλτον να κάνει τον slasher, να έρχεται ως έξτρα λύση από τον πάγκο να αλλάξει τον ρυθμό κτλ, να παίξει το παιχνίδι του δηλαδή. Μετά βλέπω να αναθεωρούνε πολλοί για την περίπτωση του.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”