Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Μερικοί κολλάνε τόσο πολύ με τα στατιστικά και γίνονται υπερβολικά δογματικοι. Η χρησιμοποιούν τις σεζόν όπως τους βολεύει.
Τον έχετε δει τον Μόρις να παίζει; Επειδή εγώ τον έχω δει αν πιάσει τα στάνταρς του θα βοηθήσει παρα πολύ την ομάδα. Είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε.
Κάνεις δεν σου εγγυάται τίποτα όποιον και αν φέρεις.
Αυτός μοιάζει να είναι ο κατάλληλος αυτήν την στιγμή.
Ειλικρινά μερικοί γκρινιαζετε μόνο για να γκρινιαξετε και προφανώς περιμένετε στην γωνία να αποτύχει για να βγείτε να πείτε ότι τα λέγατε.
Και τον Σρέντερ να φερνανε κάτι θα βρίσκατε.
Ούτε ο μεσσίας είναι ούτε ο πυραυλοκινητος ναν μην περιμένετε κάτι τέτοιο.
Τον έχετε δει τον Μόρις να παίζει; Επειδή εγώ τον έχω δει αν πιάσει τα στάνταρς του θα βοηθήσει παρα πολύ την ομάδα. Είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε.
Ειλικρινά μερικοί γκρινιαζετε μόνο για να γκρινιαξετε και προφανώς περιμένετε στην γωνία να αποτύχει για να βγείτε να πείτε ότι τα λέγατε.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομαδα δεν το ειχε προσπερασει. Ο παικτης δεν ηθελε να ερθει τοτε. Το θεωρω αστειο να μην χαιρομαστε με τετοια μεταγραφη. Να θυμισω οτι ο Μισιτς δυο χρονια θεατης ηταν στο ΝΒΑ. Ο Μορρις ειναι κανονικος ασσος αυτο δηλαδη που χρειαζομασταν. Παικτης που εχει ψηλη αναλογια ασσιστ λαθων στο ΝΒΑ παντα αποδιδει εξαιρετικα στην ευρωπη. Το γεγονος οτι μπορει να εχει χασει σε εκρηξη προσωπικα δεν με απασχολει καθως ποτε δεν ηταν το σημαντνο του στοιχειο. Το δικο μου θεμα ειναι το ποτε θα προσαρμοστει και ποσο χρονο θα του παρει. Στο δικο μου το μυαλο παικτης στα 30 που πρωτη φορα ερχεται ευρωπη παντα χρειαζεται χρονο για να προσαρμοστε ειτε αυτος λεγεται Λεμπρον Τζεμις ειτε Μοντε Μοριςkaramelitsa έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 11:22 amΑκριβώς αυτό, ούτε εμένα με ενθουσιάζει, 2-3 χρόνια τώρα σέρνεται...λύση ανάγκης είναι που μακάρι να μας βγει...θεωρώ πάντως ότι θα είναι καλύτερος από Ντιλικίνα και Λι οπότε είναι μια ανβάθμιση, πόσο μεγάλη? θα δείξει....
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο νκμουα ειναι ψηλοτερος λαθος του προμπολερς. 2.03 ειναι και ειναι 4-5αρι. Δυναμιτης ειναι. Για μενα αυτος και ο Τραορε ειναι πολυ καλες επιλογεςgolitog7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 12:18 pmΟ Νκάμουα είναι 1.92 μ, όσο ήταν δλδ ο Σπανούλης? Για ποια θέση ακριβώς τον θέλουμε?coach blue έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 11:20 am
Δυο χερια , τρια ποδια .
Καλος ειναι .
Φερτε και τον ενκαμουα τωρα να γινουμε![]()
Επίσης τα στατιστικά του στο τρίποντο στα τελευταία 5 ματς 0-4, 0-3, 0-3, 0-7, 1-5 --> 1-22.
Χμ, αν έχει και συχνούς τραυματισμούς είναι όντως ταμάμ!! Φέρτε τον χθες!
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι 13 ποντοι και οι 5 ασσιστ δεν ειναι τοσο δυσκολο για τον συγκεκριμενο. Φτανει να παιζει 15-20 λεπτα και προσαρμοστειStam Tziant έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 2:05 pmΤα χαρακτηριστικά του πάντως είναι δεδομένα. Αν κάποιος περιμένει έναν παίκτη που θα έρθει και θα βάζει 13 πόντους, θα μοιράζει 5 ασίστ κτλ., λογικά θα απογοητευτεί. Σημασία έχει 1ον να έρθει (μέχρι να τον δούμε με τη φανέλα, μικρό καλάθι), 2ον να είναι υγιής και σε καλή αγωνιστική κατάσταση και 3ον να εγκλιματιστεί στην ομάδα.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 1:27 pm
Εννοείται ότι έχει πτωτική πορεία, για αυτό και ήρθε και Ευρώπη, άλλα σαν παίκτης και σαν νούμερα είναι πολύ μεγαλύτερο όνομα από τον Μόρις.....τέλος πάντων θα δούμε....απλά το μόνο που αναφέρω είναι ας κρατήσουμε όλοι μας μικρό καλάθι για να μην απογοητεύουμε μετά αν δεν μας βγει.
Αγωνιστικά αν όλα πάνε καλά θα δούμε έναν κοντρολαρισμένο point guard, που διαβάζει καλά το παιχνίδι, παίζει πρώτα για τους συμπαίκτες του, μπορεί ενίοτε να τρέξει PnR και να δημιουργήσει ή και να σκοράρει, έχει τίμιο σουτ, τόσο σε spot-up όσο και pull-up, χωρίς να είναι τρύπα στην άμυνα. Όχι κάτι τρελό, όχι κάτι αμελητέο.
- nikolakias

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 2:27 pmΜερικοί κολλάνε τόσο πολύ με τα στατιστικά και γίνονται υπερβολικά δογματικοι. Η χρησιμοποιούν τις σεζόν όπως τους βολεύει.

-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να βγω λάθος, αλλά αυτά είναι νούμερα prime Σλούκα (κι αυτά σε 26 λεπτά), δεν ξέρω πόσο εύκολα είναι.Christofis έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 2:41 pmΟι 13 ποντοι και οι 5 ασσιστ δεν ειναι τοσο δυσκολο για τον συγκεκριμενο. Φτανει να παιζει 15-20 λεπτα και προσαρμοστειStam Tziant έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 2:05 pm
Τα χαρακτηριστικά του πάντως είναι δεδομένα. Αν κάποιος περιμένει έναν παίκτη που θα έρθει και θα βάζει 13 πόντους, θα μοιράζει 5 ασίστ κτλ., λογικά θα απογοητευτεί. Σημασία έχει 1ον να έρθει (μέχρι να τον δούμε με τη φανέλα, μικρό καλάθι), 2ον να είναι υγιής και σε καλή αγωνιστική κατάσταση και 3ον να εγκλιματιστεί στην ομάδα.
Αγωνιστικά αν όλα πάνε καλά θα δούμε έναν κοντρολαρισμένο point guard, που διαβάζει καλά το παιχνίδι, παίζει πρώτα για τους συμπαίκτες του, μπορεί ενίοτε να τρέξει PnR και να δημιουργήσει ή και να σκοράρει, έχει τίμιο σουτ, τόσο σε spot-up όσο και pull-up, χωρίς να είναι τρύπα στην άμυνα. Όχι κάτι τρελό, όχι κάτι αμελητέο.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε δε τον θέλουμε ρε. Αφήστε μας με τον Λι και τον Νιλικίνα να γκρινιάζουμε με την ησυχία μας.nikolakias έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 2:41 pmΜλκ πιο αχάριστοι οπαδοί από γαύρους δύσκολα. Δεν έφερνε τόσο καιρό η ομάδα παίκτη από NBA, έφταιγε ο "δογματικός" Μπαρτζώκας, πάει να φέρει τώρα "α, το κουτσό άλογο". Haters by profession εντελώς.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα πάει μάλλον ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ αυτός…..είναι ο αδερφός του Mobley των Cavaliers!shaq7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 12:23 pmΕγώ είμαι αντικειμενικός σχετικά .. τώρα ο Μορις ήταν η καλύτερη επιλογή δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας..ακόμα και την κατηφόρα να χει πιάσει είναι παίκτης με προσωπικότητα τρίποντο και καλή δημιουργία…ε αυτά ψάχναμε οπότε κάναν καλή επιλογήDimmitz έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 12:08 pm
Ειλικρινά απορώ και εγώ πάρα πολύ με αυτή την νοοτροπία. Τουλάχιστον ο Shaq και κάποια άλλα παιδιά που κράζουν όλο το καλοκαίρι για τη μη απόκτηση γκάρντ έμειναν ευχαριστημένοι με την μεταγραφή, που είναι και το λογικό γιατί ο παίκτης είναι top tier.
Τώρα για κάποιους άλλους ουδέν σχόλιον.
Τώρα λένε για έναν από Μανίσα.. μομπλει κάπως έτσι,έχει κανείς ιδέα τι είναι τούτος ;λέτε να δώσουμε εκεί τον λι ;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κάτσε μην τρελαθεί ο Γιώργης και φέρει τον κανονικό MobleySlow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 3:24 pmΘα πάει μάλλον ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ αυτός…..είναι ο αδερφός του Mobley των Cavaliers!shaq7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 12:23 pm
Εγώ είμαι αντικειμενικός σχετικά .. τώρα ο Μορις ήταν η καλύτερη επιλογή δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας..ακόμα και την κατηφόρα να χει πιάσει είναι παίκτης με προσωπικότητα τρίποντο και καλή δημιουργία…ε αυτά ψάχναμε οπότε κάναν καλή επιλογή
Τώρα λένε για έναν από Μανίσα.. μομπλει κάπως έτσι,έχει κανείς ιδέα τι είναι τούτος ;λέτε να δώσουμε εκεί τον λι ;
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να πω και εγώ μια σκέψη μου. Με τη διαφαινόμενη προσθήκη κανονικού playmaker (επιτέλους) σε συνδυασμό με τον ύπουλο τραυματισμό του Μακκίσικ που τον αφήνει έξω για μεγάλο σχετικά χρονικό διάστημα, μήπως να δώσει η ομάδα στον Λι τον ρόλο του Σακ, έστω και για λίγο ρε αδερφέ; Βάλτον να κάνει τον slasher, να έρχεται ως έξτρα λύση από τον πάγκο να αλλάξει τον ρυθμό κτλ, να παίξει το παιχνίδι του δηλαδή. Μετά βλέπω να αναθεωρούνε πολλοί για την περίπτωση του.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο