Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι το ποσοστό επιτυχίας στα f4 διαχρονικά χαρακτηρίζει διοικητικά τις ομάδες ανεξαρτήτως της διοίκησης που έχουν. Είτε είναι ο Κοκκαλης είτε οι Αφοί, είτε είναι ο πατέρας είτε ο υιός Γιαννακοπουλος είναι το ένα και το αυτό!!!!Knoxville έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 4:33 amAυτή η χαλαρότητα και η άπλα στα μηνύματα σου, σου βγαίνει γιατί είσαι 7/13 στα φάιναλ φόρ.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 4:11 am
κολλαει στο οτι αν δεν πεσει χρημα δυσκολα τα πραγματα
και κολλαει στο οτι το χρημα που θα πεσει πολλες φορες θα παει απατο γιατι ετσι ειναι ο πρωταθλητισμος
ακριβο χομπυ
το νοημα ειναι οτι δεν πρεπει να γκρινιαζετε για <<κακοδιαχειρηση>> γιατι αυτα που συμβαινουν ειναι μεσα στο προγραμμα![]()
Δεν ξέρω κατά πόσο θα είχες την ίδια νοοτροπία και άνεση στην περίπτωση που ήσουν στο 3/14.
Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
-
kraftf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aρχικά μιλούσα επι προσωπικού στον τουλούμπα.
Αλλά αφου αναφέρεις διοικήσεις, τότε ναι, ξεκάθαρα η επιτυχία και η αποτυχία είναι αυτά που καθορίζουν την κληρονομιά που αφήνεις σαν διοίκηση... οπότε...
-
kraftf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Συγγνώμη που μπήκα ανάμεσα σας!!
Βέβαια εγώ άλλο σου είπα. Ο Κοκκαλης και οι Αφοί είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία όπως και ο πατέρας με τον υιό Γιαννακοπουλο.
Αναφορικά με την περιπτωση υιού δεν είναι και τόσο πετυχημενη η πορεία του η οποία συμπίπτει χρονικά με αυτή των Αφών των οποίων συγκριτικά η πορεία τους είναι σαφώς πιο επιτυχημένη.
Το κριτήριο επίσης της κατάκτησης όταν χρησιμοποιείται απομονωμένο είναι σίγουρα κίβδηλο οταν θες να αποτιμήσεις την επιτυχία. Αλλά ακόμα και με αυτό μόνον, αν συγκρίνεις τις 2 διοικήσεις των αιωνίων δεν προκρίνεται κάποιος ως πιο επιτυχημένος.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι που όσοι υπoστηρίζουμε Μπαρτζώκα έχουμε παρωπίδες και κάνουμε τρομερό overcorrection. Αν μπεις στο thread τις τελευταίες εβδομάδες αυτό είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό. Και αναρωτιούνται και διάφοροι στο φόρουμ αν υπάρχει ένας που να είναι υποστηρικτής του. Έγραψε ο Μελάγιες ότι θα κρατήσουμε Κουμάτζε (που θα ήταν ο τέταρτος σέντερ) και έγινε πάρτυ. Ο Μελάγιες που οι ίδιοι στο φόρουμ τον έκραζαν το καλοκαίρι για τους δράκους που έγραφε. Το κράξιμο πλησιάζει επίπεδα Μάϊου, δείγμα το τι θα ακολουθήσει μες στη χρονιά.montechristo έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 12:56 pmΊσως να ενδιαφερόμαστε κι εμείς. Το θέμα είναι αλλού: ότι κυκλοφόρησε ράδιο αρβύλα ότι έχει κλείσει στην Παρτίζαν που θα μας φορτώσει τον Ντιλίκινα. Αυτό μάλιστα αναπαράχθηκε αρκετά στο φόρουμ κι έπεσε το κλασσικό κράξιμο στον Μπαρτζώκα.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 10:09 am
Κοίτα, επειδή δεν αποκλείεται να απουσιάσουν και όλοι ταυτόχρονα κανονικά για να είμαστε 100% σίγουροι θέλουμε και έναν που δεν θα απουσιάσει σε κανένα ή σε ελάχιστα παιχνίδια να καλύψει τους άλλους...τρεις αρκεί να μην παραπονιέται που δεν θα παίζει.
Υ.Γ στα μεταγραφικά νέα που μας απασχολούν ο Monte Morris συμφώνησε με τους Pacers για ένα έτος αν όντως ενδιαφερόμασταν γι' αυτόν.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Ακριβώς! Πήραμε Κουμάτζε με δίμηνο συμβόλαιο για την προετοιμασία και χάλασε ο κόσμος για τους άμπαλους που έχει μαζέψει ο Μπαρτζώκας, θεωρώντας από χέρι πως τον Κουμάτζε τον πήραμε κανονικά, αλλά πάνε να μας το περάσουνε στα μουλωχτά. Και όσοι έκραζαν τον Μπαρτζώκα, τώρα συνεχίζουν το ίδιο βιολί, αυτή τη φορά με τον Ντιλίκινα.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 2:44 pmΕίναι που όσοι υπoστηρίζουμε Μπαρτζώκα έχουμε παρωπίδες και κάνουμε τρομερό overcorrection. Αν μπεις στο thread τις τελευταίες εβδομάδες αυτό είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό. Και αναρωτιούνται και διάφοροι στο φόρουμ αν υπάρχει ένας που να είναι υποστηρικτής του. Έγραψε ο Μελάγιες ότι θα κρατήσουμε Κουμάτζε (που θα ήταν ο τέταρτος σέντερ) και έγινε πάρτυ. Ο Μελάγιες που οι ίδιοι στο φόρουμ τον έκραζαν το καλοκαίρι για τους δράκους που έγραφε. Το κράξιμο πλησιάζει επίπεδα Μάϊου, δείγμα το τι θα ακολουθήσει μες στη χρονιά.montechristo έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 12:56 pm
Ίσως να ενδιαφερόμαστε κι εμείς. Το θέμα είναι αλλού: ότι κυκλοφόρησε ράδιο αρβύλα ότι έχει κλείσει στην Παρτίζαν που θα μας φορτώσει τον Ντιλίκινα. Αυτό μάλιστα αναπαράχθηκε αρκετά στο φόρουμ κι έπεσε το κλασσικό κράξιμο στον Μπαρτζώκα.
Δεν σχολιάζω τα σχόλια των συμφορουμιτών, αλλά περιγράφω την κατάσταση που επικρατεί εδώ και 30 σελίδες στο τόπικ.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ παντως που γενικα δεν εκραζα τον Μπαρτζωκα ουτε για τον Κωστα ουτε για τον Κουματζε κλπ ε δεν γινεται να μην κραξω με τον Ντιλικινα ρε φιλε. Δηλαδη ελεος καπου. Δηλαδη οκ ο προπονητης ξερει καλυτερα κι αυτος θα παρει αυτους που του κανουν και για τον Μπαρτζωκα εχω απεριοριστο σεβασμο γιατι θεωρω εχει πετυχει σπουδαια πραγματα αλλά οχι να ψαχνεις 3 μηνες γκαρντ και να καταληγεις με παικτη που χανει καθε χρονο τη μιση σεζον απο τραυματισμους μου φαινεται παντελως απαραδεκτο.montechristo έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 3:28 pmΑκριβώς! Πήραμε Κουμάτζε με δίμηνο συμβόλαιο για την προετοιμασία και χάλασε ο κόσμος για τους άμπαλους που έχει μαζέψει ο Μπαρτζώκας, θεωρώντας από χέρι πως τον Κουμάτζε τον πήραμε κανονικά, αλλά πάνε να μας το περάσουνε στα μουλωχτά. Και όσοι έκραζαν τον Μπαρτζώκα, τώρα συνεχίζουν το ίδιο βιολί, αυτή τη φορά με τον Ντιλίκινα.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 2:44 pm
Είναι που όσοι υπoστηρίζουμε Μπαρτζώκα έχουμε παρωπίδες και κάνουμε τρομερό overcorrection. Αν μπεις στο thread τις τελευταίες εβδομάδες αυτό είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό. Και αναρωτιούνται και διάφοροι στο φόρουμ αν υπάρχει ένας που να είναι υποστηρικτής του. Έγραψε ο Μελάγιες ότι θα κρατήσουμε Κουμάτζε (που θα ήταν ο τέταρτος σέντερ) και έγινε πάρτυ. Ο Μελάγιες που οι ίδιοι στο φόρουμ τον έκραζαν το καλοκαίρι για τους δράκους που έγραφε. Το κράξιμο πλησιάζει επίπεδα Μάϊου, δείγμα το τι θα ακολουθήσει μες στη χρονιά.
Δεν σχολιάζω τα σχόλια των συμφορουμιτών, αλλά περιγράφω την κατάσταση που επικρατεί εδώ και 30 σελίδες στο τόπικ.
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είπαμε πως πέραν των οποίων μεταγραφικών εξελίξεων, η ομάδα έχει ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ θέμα στο εποικινωνιακό σκέλος και η φετινή σεζόν δεν αποτέλεσε έκπληξη.
Κάθε χρόνο στήνεται πανηγύρι γύρω από τα μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα του Ολυμπιακού , ενώ από την ομάδα φαίνεται πως δεν έχουν μετρήσει σωστά την σημασία αυτού του τομέα.
Θα μου πεις , τι να κάνουν;
Να λειτουργούν με γνώμονα τα θέλω του κόσμου;
Δυστυχώς όμως όταν μιλάμε για ομάδες σε αυτό το επίπεδο και με την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό, πρέπει όλα να λαμβάνονται υπόψιν και όχι να συνεχίζουν σαν να μην ξέρουν τι γίνεται γύρω τους.
Κάθε χρόνο στήνεται πανηγύρι γύρω από τα μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα του Ολυμπιακού , ενώ από την ομάδα φαίνεται πως δεν έχουν μετρήσει σωστά την σημασία αυτού του τομέα.
Δυστυχώς όμως όταν μιλάμε για ομάδες σε αυτό το επίπεδο και με την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό, πρέπει όλα να λαμβάνονται υπόψιν και όχι να συνεχίζουν σαν να μην ξέρουν τι γίνεται γύρω τους.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Πες τα αγαπημένε μου! Έτσι ακριβώς!!! Συμφωνώ μέχρι κεραίας!!!Ναι ναι ναιgeorbap έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 4:41 pmΕίπαμε πως πέραν των οποίων μεταγραφικών εξελίξεων, η ομάδα έχει ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ θέμα στο εποικινωνιακό σκέλος και η φετινή σεζόν δεν αποτέλεσε έκπληξη.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
Η αναφορά μου δεν έχει να κάνει με το αν κάνουν ή δεν κάνουν οι συγκεκριμένοι παίχτες ούτε με τη κριτική, αλλά με την ευκολία με την οποία και εδώ στο φόρουμ συνεχίζεται η απαξίωση Μπαρτζώκα και σταφ γενικότερα και με την ευκολία που υιοθετείται και αναπαράγεται από οπαδούς του Ολυμπιακού πλέον οτιδήποτε μπορεί να προσμετρηθεί αρνητικά στον προπονητή του Ολυμπιακού ασχέτως αν ισχύει ή όχι. Και άντε και στο φόρουμ παλεύεται, στο γήπεδο θα είναι ανυπόφοροι. Επίσης μου κάθεται άσχημα που υποτιθέμενοι ουδέτεροι έγραφαν σε όσους υποστηρίζαμε Μπαρτζώκα ότι είμαστε κολλημένοι, Μπαρτζωκικοί κ.α. και τώρα που γίνεται πανηγύρι από τη άλλη μεριά απλά είναι Τετάρτη.Christofis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 3:54 pmΑπο τους πιο φανατικους οπαδους του Κοουτς ειμαι εγω. Παντα κοιτω να δω την λογικη στις αποφασεις του. Η επιλογη κουματζε δεν ειχε λογικη καθως ο παικτης στην ουσια θα ηταν ανενεργος καθως τη δεδομενη στιγμη ειναι χειροτερος του Κωτσου. Το να φερεις ενα επιπλεον κορμι θα ειχε λογικη να ειναι μπροστα απο τον Κωτσο ωστε εκεινος να ειναι Α1 κυριως και να μπορει να μενει εξω ο Μιλου. Το να εχεις ενα παικτη που θα τον ειχες εκτος λιστας εστω και 7ου ξενου δεν εχει λογικη. Τωρα αν Φερεις εναν παικτη τυπου Μπασει που να ειναι δυναμιτης αλλα δεν θα στοιχισει οσα ο Ατσιουα μπορεις να εχεις τον Μιλου εκτος λιστας ακομη και σε ντερμπι με τον Παο που λεει ο λογος διατηρωντας τις αλλαγες στους ξενους.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 2:44 pm
Είναι που όσοι υπoστηρίζουμε Μπαρτζώκα έχουμε παρωπίδες και κάνουμε τρομερό overcorrection. Αν μπεις στο thread τις τελευταίες εβδομάδες αυτό είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό. Και αναρωτιούνται και διάφοροι στο φόρουμ αν υπάρχει ένας που να είναι υποστηρικτής του. Έγραψε ο Μελάγιες ότι θα κρατήσουμε Κουμάτζε (που θα ήταν ο τέταρτος σέντερ) και έγινε πάρτυ. Ο Μελάγιες που οι ίδιοι στο φόρουμ τον έκραζαν το καλοκαίρι για τους δράκους που έγραφε. Το κράξιμο πλησιάζει επίπεδα Μάϊου, δείγμα το τι θα ακολουθήσει μες στη χρονιά.
Το θεμα με τον ντιλικινια ειναι οτι δεν ειχε καμια λογικη παλι ισως και χειροτερα απο οτι ποθανο θεμα Κουματζε. Οχι για την ποιοτητα του παικτη καθβς εμεις μπορει να ζηταμε τον νεο αιβερσον στα γκαρντ αλλα ο κοουτς να θελει ενα νεο λαφαγετ, ενα νεο χακετ, ενα νεο γουοκαπ. Το θεμα ειναι οτι ο ντιλικια στην ολη καριερα του εχει θεματα τραυματισμων που εχουν σχεση με την κατασκευη του σκελετου του(που του δίνει ταυτόχρονα και τρομερο ποτενσιαλ). Για αυτο παικτες οπως ο Γιαννης βγαινουν 1/1000 σε θεμα ανθεκτικοτητας(δειτε και τον Εμπιντ για παράδειγμα)
Αρα το να πας να παρεις ενα παικτη με προβλημα για να σου λυσει τα προβληματα που αντομετωπιζεις ηδη δειχνει λαθος επιλογη. Θεωρω οτι ο κοουτα εχει καταβεβληθει απο την πιεση που συνδυασμο με πτι δεν θελει να κρεμμαει τους παικτες του τον βαζει σε διλληματα και σε επιλογες που δεν θα ειχε αν ηταν προπονητης αλλης ομαδας
Έχει κάτι καλό αυτή η ομάδα τελικά ? Και επικοινωνικά τι ήθελες να κάνουν ? Να μάθουμε να μην προτρέχουμε και να φιλτράρουμε ότι διαβάζουμε και μετά ας αλλάξουν το επικοινωνιακό οι Αγγελόπουλοι.georbap έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 4:41 pmΕίπαμε πως πέραν των οποίων μεταγραφικών εξελίξεων, η ομάδα έχει ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ θέμα στο εποικινωνιακό σκέλος και η φετινή σεζόν δεν αποτέλεσε έκπληξη.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Τι ακριβως να κανουν επικοινωνιακα, να στησουν δικος τους sdna που να λενε οτι η κατασταση του λεσορ δεν εμπνεει ανησυχια και τελικα θα παιξει νοεμβρη. Η που διερρευσαν τα του βαλαντσιουνας και χαλασε η μεταγραφη?georbap έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 4:41 pmΕίπαμε πως πέραν των οποίων μεταγραφικών εξελίξεων, η ομάδα έχει ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ θέμα στο εποικινωνιακό σκέλος και η φετινή σεζόν δεν αποτέλεσε έκπληξη.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα φίλε το πρόβλημα έχει να κάνει με τον Έλληνα γενικότερα, όχι μόνο οπαδό, που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ότι θα ήταν καλύτερος προπονητής, γιατρός, δικηγόρος, μηχανικός από τον ειδικό που κάνει την δουλειά. Πλέον και με την πρόσβαση στην πληροφορία, το ίντερνετ και την αναπαραγωγή των νέων που γίνεται με τεράστια ταχύτητα στα social μπαίνει στην εξίσωση και η «ψυχολογία του όχλου», που κάνει το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο. Αλλά όπως έχει πει και ο πατέρας μου «η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας».
Λένε όλοι οι οπαδοί τον Μπαρτζώκα τυφλό και ότι δεν βλέπει ότι λείπει ο παικταράς στον άσο που θα φέρει την Ευρωλίγκα, κανείς δεν σκέφτεται, όμως, ότι μπορεί ένας Ναν στον άσο να μην κολλάει στον τρόπο που παίζουμε και στο υλικό που έχει η ομάδα και να κάνει την ομάδα χειρότερη και όχι καλύτερη.
Απλά επειδή έτσι πήρε την κούπα ο αιώνιος και είναι φρέσκο και νωπό στην μνήμη μας και επειδή έτσι παίζουν και οι περισσότερες ομάδες (όχι η Φενέρ πχ η περσινή πρωταθλήτρια), νομίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ, όπως νομίζαμε πέρυσι ότι λείπει ένας παικταράς που ήρθε (Φουρνιε) για να μας φέρει την κούπα.
Εαν τον πέρναμε και δεν περνάμε πάλι την κούπα, του χρόνου οι δύο παικταράδες θα πρέπει να δίνουν τρεις και πάει λέγοντας.
Sorry για το off topic.
Λένε όλοι οι οπαδοί τον Μπαρτζώκα τυφλό και ότι δεν βλέπει ότι λείπει ο παικταράς στον άσο που θα φέρει την Ευρωλίγκα, κανείς δεν σκέφτεται, όμως, ότι μπορεί ένας Ναν στον άσο να μην κολλάει στον τρόπο που παίζουμε και στο υλικό που έχει η ομάδα και να κάνει την ομάδα χειρότερη και όχι καλύτερη.
Απλά επειδή έτσι πήρε την κούπα ο αιώνιος και είναι φρέσκο και νωπό στην μνήμη μας και επειδή έτσι παίζουν και οι περισσότερες ομάδες (όχι η Φενέρ πχ η περσινή πρωταθλήτρια), νομίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ, όπως νομίζαμε πέρυσι ότι λείπει ένας παικταράς που ήρθε (Φουρνιε) για να μας φέρει την κούπα.
Εαν τον πέρναμε και δεν περνάμε πάλι την κούπα, του χρόνου οι δύο παικταράδες θα πρέπει να δίνουν τρεις και πάει λέγοντας.
Sorry για το off topic.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Meh...πολλές γενικεύσεις.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:14 pmΚοίτα φίλε το πρόβλημα έχει να κάνει με τον Έλληνα γενικότερα, όχι μόνο οπαδό, που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ότι θα ήταν καλύτερος προπονητής, γιατρός, δικηγόρος, μηχανικός από τον ειδικό που κάνει την δουλειά. Πλέον και με την πρόσβαση στην πληροφορία, το ίντερνετ και την αναπαραγωγή των νέων που γίνεται με τεράστια ταχύτητα στα social μπαίνει στην εξίσωση και η «ψυχολογία του όχλου», που κάνει το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο. Αλλά όπως έχει πει και ο πατέρας μου «η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας».
Sorry για το off topic.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναγνωρίζετε και δεν προσπαθείτε να καταλάβετε την πικρία κάποιων φιλάθλων η οποία μπορεί αν εκφράζεται με διάφορες μορφές. Έχουν δει την ομάδα που αγαπάνε να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό. Μερικούς αυτούς τους ενοχλεί και όταν δεν αλλάζει κάτι τότε αυτό μεγεθύνεται. Πατέρας σας είναι ο Μπαρτζώκας και οικογένεια σας η ΚΑΕ που σπεύδετε να τους υπερασπιστείτε με τόσο πάθος; Επίσης ενώ προφανώς το δεξί αυτί του Μπαρτζώκα ξέρει όσο μπάσκετ ξέρω ολόκληρος εγώ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δέχεται κριτική. Πχ επαγγελματίας γραφίστας έφτιαξε τις φανέλες του Παναθηναικού φέτος και έχει κάνει χοντρές μλκιες. Τι να κάνουμε; Μάτια έχουμε. Μπορεί αυτός να μου πει "Το σκέφτηκα έτσι/αλλιώς, η ισορροπία χρωμάτων/διαστάσεων και μπλα μπλα" αλλά δεν παύει εμένα να μου χτυπάει άσχημα στο μάτι, τι να κάνουμε; Ο Αταμάν ξέρει μπάσκετ επίσης αλλά όταν έφερε τον Ομέρ όλοι (αρκετοί τεσπα) πιστεύαμε ότι είναι λάθος.
Επίσης στον αθλητισμό (ας πούμε για το μπάσκετ που ξέρουμε παραπάνω) υπάρχουν trends που ακολουθούνται και αυτό γίνεται για κάποιους λόγους. Όταν ας πούμε ο Τζόνι γκαρίζει ότι οι ομάδες χρειάζονται 2-way χαρακτήρα, το λέει γιατί οι ομάδες που κερδίζουν είναι συνήθως τέτοιες. Αν τώρα κάποιος προπονητής θέλει να κάνει το δικό του, οκ, αλλά θα κριθεί. Δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει 2-way στοιχεία, ένα παράδειγμα έφερα. Ο Ολυμπιακός συγκεκριμένα (και αρκετοί φίλοι) ενοχλούνται γιατί δεν υπάρχει ένας παίκτης στην ομάδα να πάρει την μπάλα να την κάνει κομπολόι και να την βάλει στο καλάθι όταν θα καίει. Αυτό δεν πηγάζει από το τίποτα, το έχουν δει το έργο και έχουν στεναχωρηθεί. Έχουν την απογοήτευση από επαναλαμβανόμενα κλεισίματα αγώνων όπου η δημιουργία κολλάει.
Η κριτική τους μάλιστα δεν είναι αόριστη και περί ανέμων. Έχει να κάνει συγκεκριμένα με την επιλογή των παικτών και οι περισσότεροι μάλιστα αναλύουν το γιατί. Σε αυτό δεν γίνεται η απάντηση να είναι ένα "ο Μπαρτζώκας ξέρει". Δηλαδή, μπορεί να είναι (ελεύθερη χώρα είμαστε ακόμα, ό,τι θέλεις λες) αλλά δεν γίνεται να προκαλεί έντονη αντιπαράθεση όταν η μία πλευρά συζητά κάνοντας επίκληση στην αυθεντία.

-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν από αυτό που έγραψα κατάλαβες ότι ο Μπαρτζώκας ή ο κάθε Μπαρτζώκας δεν επιδέχεται κριτικής από εμάς τους οπαδούς κατάλαβες λάθος. Μάλλον ο γραπτός λόγος είναι περιοριστικός και θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε σε έναν καφέ. Δεν θα σου απαντήσω σε αυτά που γράφεις γιατί είμαστε off topic.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:34 pmMeh...πολλές γενικεύσεις.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:14 pmΚοίτα φίλε το πρόβλημα έχει να κάνει με τον Έλληνα γενικότερα, όχι μόνο οπαδό, που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ότι θα ήταν καλύτερος προπονητής, γιατρός, δικηγόρος, μηχανικός από τον ειδικό που κάνει την δουλειά. Πλέον και με την πρόσβαση στην πληροφορία, το ίντερνετ και την αναπαραγωγή των νέων που γίνεται με τεράστια ταχύτητα στα social μπαίνει στην εξίσωση και η «ψυχολογία του όχλου», που κάνει το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο. Αλλά όπως έχει πει και ο πατέρας μου «η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας».
Sorry για το off topic.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναγνωρίζετε και δεν προσπαθείτε να καταλάβετε την πικρία κάποιων φιλάθλων η οποία μπορεί αν εκφράζεται με διάφορες μορφές. Έχουν δει την ομάδα που αγαπάνε να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό. Μερικούς αυτούς τους ενοχλεί και όταν δεν αλλάζει κάτι τότε αυτό μεγεθύνεται. Πατέρας σας είναι ο Μπαρτζώκας και οικογένεια σας η ΚΑΕ που σπεύδετε να τους υπερασπιστείτε με τόσο πάθος; Επίσης ενώ προφανώς το δεξί αυτί του Μπαρτζώκα ξέρει όσο μπάσκετ ξέρω ολόκληρος εγώ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δέχεται κριτική. Πχ επαγγελματίας γραφίστας έφτιαξε τις φανέλες του Παναθηναικού φέτος και έχει κάνει χοντρές μλκιες. Τι να κάνουμε; Μάτια έχουμε. Μπορεί αυτός να μου πει "Το σκέφτηκα έτσι/αλλιώς, η ισορροπία χρωμάτων/διαστάσεων και μπλα μπλα" αλλά δεν παύει εμένα να μου χτυπάει άσχημα στο μάτι, τι να κάνουμε; Ο Αταμάν ξέρει μπάσκετ επίσης αλλά όταν έφερε τον Ομέρ όλοι (αρκετοί τεσπα) πιστεύαμε ότι είναι λάθος.
Επίσης στον αθλητισμό (ας πούμε για το μπάσκετ που ξέρουμε παραπάνω) υπάρχουν trends που ακολουθούνται και αυτό γίνεται για κάποιους λόγους. Όταν ας πούμε ο Τζόνι γκαρίζει ότι οι ομάδες χρειάζονται 2-way χαρακτήρα, το λέει γιατί οι ομάδες που κερδίζουν είναι συνήθως τέτοιες. Αν τώρα κάποιος προπονητής θέλει να κάνει το δικό του, οκ, αλλά θα κριθεί. Δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει 2-way στοιχεία, ένα παράδειγμα έφερα. Ο Ολυμπιακός συγκεκριμένα (και αρκετοί φίλοι) ενοχλούνται γιατί δεν υπάρχει ένας παίκτης στην ομάδα να πάρει την μπάλα να την κάνει κομπολόι και να την βάλει στο καλάθι όταν θα καίει. Αυτό δεν πηγάζει από το τίποτα, το έχουν δει το έργο και έχουν στεναχωρηθεί. Έχουν την απογοήτευση από επαναλαμβανόμενα κλεισίματα αγώνων όπου η δημιουργία κολλάει.
Η κριτική τους μάλιστα δεν είναι αόριστη και περί ανέμων. Έχει να κάνει συγκεκριμένα με την επιλογή των παικτών και οι περισσότεροι μάλιστα αναλύουν το γιατί. Σε αυτό δεν γίνεται η απάντηση να είναι ένα "ο Μπαρτζώκας ξέρει". Δηλαδή, μπορεί να είναι (ελεύθερη χώρα είμαστε ακόμα, ό,τι θέλεις λες) αλλά δεν γίνεται να προκαλεί έντονη αντιπαράθεση όταν η μία πλευρά συζητά κάνοντας επίκληση στην αυθεντία.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο