Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Η σκέψη που έκανα είναι ότι η ενδεχόμενη καλή πορεία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στην Ευρώπη βάζει extra πίεση στους Αφούς καθώς στο μπάσκετ είμαστε μεγαλύτερο μέγεθος και μοιραία οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Τώρα αν η πίεση μπαίνει μέσω τέτοιων τακτικών σαφώς είναι απαράδεκτο.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 11:10 pmΑδερφέ με όλο τον σεβασμό και πραγματικά με μεγάλη εκτίμηση για την όλη σου γραφή στα διάφορα της θεματολογίας του φόρουμ, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι μακάρι να έβαζε πίεση στους Αφούς ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός με τα πεπραγμένα του……εγώ αντιθέτως είδα κάτι ταλαίπωρα και στερημένα χρόνια υποκείμενα, όπως τον βαμμένο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Νικολάκη Συρίγο μαζί με κάτι άλλους απίθανους τύπους, να προσπαθούν λυσσαλέα να βάζουνε πίεση την προηγούμενη εβδομάδα στην ΚΑΕ, μέσω των ΜΜΕ της κυριότητας του Ευάγγελου !!!! Για εμένα που είμαι και λίγο παλαιότερος, τα καθοδηγούμενα πεπραγμένα αυτά είναι επιεικώς απαράδεκτα και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ!!!AO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 9:32 pmΠερί ΠΑΕ / ΚΑΕ ότι κάτι υπάρχει στο παρασκήνιο είναι ένα σενάριο αρκετά πιθανό. Πάντως οι εκάστοτε ιδιοκτήτες (όλων σχεδόν των ομάδων) τα προσωπικά τους συμφέροντα κοιτάνε να διαφυλάξουν για αυτό και η ενασχόληση τους με τον χώρο. Τώρα αν ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός πάει καλά στην Ευρώπη και αυτό βάζει μια πίεση στους Αφούς να κάνουν το κάτι παραπάνω ας είναι.
Καλορίζικος ο Μόρις.
Με αμοιβαία εκτίμηση

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο