Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Δεκ 11, 2025 2:53 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 11:10 pm
AO DAFNIS έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 9:32 pm
Περί ΠΑΕ / ΚΑΕ ότι κάτι υπάρχει στο παρασκήνιο είναι ένα σενάριο αρκετά πιθανό. Πάντως οι εκάστοτε ιδιοκτήτες (όλων σχεδόν των ομάδων) τα προσωπικά τους συμφέροντα κοιτάνε να διαφυλάξουν για αυτό και η ενασχόληση τους με τον χώρο. Τώρα αν ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός πάει καλά στην Ευρώπη και αυτό βάζει μια πίεση στους Αφούς να κάνουν το κάτι παραπάνω ας είναι.

Καλορίζικος ο Μόρις.
Αδερφέ με όλο τον σεβασμό και πραγματικά με μεγάλη εκτίμηση για την όλη σου γραφή στα διάφορα της θεματολογίας του φόρουμ, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι μακάρι να έβαζε πίεση στους Αφούς ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός με τα πεπραγμένα του……εγώ αντιθέτως είδα κάτι ταλαίπωρα και στερημένα χρόνια υποκείμενα, όπως τον βαμμένο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Νικολάκη Συρίγο μαζί με κάτι άλλους απίθανους τύπους, να προσπαθούν λυσσαλέα να βάζουνε πίεση την προηγούμενη εβδομάδα στην ΚΑΕ, μέσω των ΜΜΕ της κυριότητας του Ευάγγελου !!!! Για εμένα που είμαι και λίγο παλαιότερος, τα καθοδηγούμενα πεπραγμένα αυτά είναι επιεικώς απαράδεκτα και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ!!!
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Η σκέψη που έκανα είναι ότι η ενδεχόμενη καλή πορεία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στην Ευρώπη βάζει extra πίεση στους Αφούς καθώς στο μπάσκετ είμαστε μεγαλύτερο μέγεθος και μοιραία οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Τώρα αν η πίεση μπαίνει μέσω τέτοιων τακτικών σαφώς είναι απαράδεκτο.

Με αμοιβαία εκτίμηση :)

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Δεκ 11, 2025 3:08 pm

Η αλήθεια είναι ότι η λογική να βγάλεις Βεζένκοφ (ή να κόψεις τα λεπτά του Πίτερς) για να βάλεις έναν ξυλοκόπο στο 4 δε βγάζει νόημα. Σου βγάζουν έναν από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες σου για να σου βάλουν έναν non-factor στην επίθεση. Το πρόβλημα των Σάσα-Πίτερς στις αλλαγές είναι κάτι που είτε θα ζήσεις με αυτό σαν λελογισμένο ρίσκο, είτε θα λύσεις με άλλο τρόπο (πχ το 4άρι να βγαίνει με hedge-out στο screen, τουλάχιστον όσο υπάρχει Χολ στο παρκέ και μπορείς να έχεις πιο γρήγορες περιστροφές).

Aπό την άλλη χρειάζεται ένας tweener για λόγους ασφάλειας σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Δεκ 11, 2025 3:39 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Δεκ 11, 2025 2:12 pm
Δεν ξέρω γιατί έχετε φάει σκάλωμα ότι πρέπει όλοι στην 5δα να είναι ο ροντμαν με τον πιπεν..

Στον παο δεν χτυπάνε τον ναν τον σορτς τον σλουκα τον γιουρτσε κτλ στην άμυνα ;

Στην Μονακό δεν χτυπάνε τον μιροτιτς και τον τζειμς;

Όλες οι ομάδες έχουν παίκτες που τους σημαδεύουν στην άμυνα.. Ε σε μας μόνο τα 4ρια μπορούν να χτυπήσουν..Το πρόβλημα ήταν που δεν είχαμε έναν ασσο της προκοπής, πλέον θα δούμε άλλο μπάσκετ σιγά σιγά και άμα έρθει και κάνα 5ρι να παίζει αλλαγές και να μην χάνεται ακόμα καλύτερα
Φίλε, συγγνώμη, αλλά αν θέλεις, λέγε τη γνώμη σου χωρίς να σχολιάζεις την άποψη των άλλων χαρακτηρίζοντάς την ως σκάλωμα. Ιδιαίτερα εσύ που συνεχώς μέχρι τώρα έγραφες καθημερινά για την έλλειψη άσσου, για τουβλαδόρους και για ανικανότητα Μπαρτζώκα. Αυτό δεν ήταν σκάλωμα; Τώρα που κάποιοι λένε για σοφτίλα στο 4, τώρα σε πείραξε;
Εγώ δεν πιστεύω ότι είχαμε πρόβλημα μόνο στον άσσο, αλλά και στο 4, και μάλιστα ίσως αυτό να είναι και σημαντικότερο. Δεν μου επιτρέπεται να το εκφράσω χωρίς κάποιος να μου τη λέει για σκάλωμα; Στο κάτω-κάτω, δυο τρεις φορές έχω αναφερθεί στην έλλειψη αθλητικότητας στο 4, δεν μπορείς να μιλάς για σκάλωμα.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:

Πέμ Δεκ 11, 2025 3:48 pm

Stam Tziant έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι η λογική να βγάλεις Βεζένκοφ (ή να κόψεις τα λεπτά του Πίτερς) για να βάλεις έναν ξυλοκόπο στο 4 δε βγάζει νόημα. Σου βγάζουν έναν από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες σου για να σου βάλουν έναν non-factor στην επίθεση. Το πρόβλημα των Σάσα-Πίτερς στις αλλαγές είναι κάτι που είτε θα ζήσεις με αυτό σαν λελογισμένο ρίσκο, είτε θα λύσεις με άλλο τρόπο (πχ το 4άρι να βγαίνει με hedge-out στο screen, τουλάχιστον όσο υπάρχει Χολ στο παρκέ και μπορείς να έχεις πιο γρήγορες περιστροφές).

Aπό την άλλη χρειάζεται ένας tweener για λόγους ασφάλειας σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού.
Αν μιλάγαμε για σκέτο ξυλοκόπο, θα είχες δίκιο. Αλλά μιλάμε για ένα 4/5άρι τύπου Πετρούσεφ, Λεντέι κλπ. Τότε βγάζει και παραβγάζει νόημα.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Δεκ 11, 2025 4:08 pm

Leon Man έγραψε:
Πέμ Δεκ 11, 2025 3:48 pm
Stam Tziant έγραψε:

Αν μιλάγαμε για σκέτο ξυλοκόπο, θα είχες δίκιο. Αλλά μιλάμε για ένα 4/5άρι τύπου Πετρούσεφ, Λεντέι κλπ. Τότε βγάζει και παραβγάζει νόημα.
Δε νομίζω ότι Πετρούσεφ ή Λεντέι είναι το αντίδοτο στην σοφτίλα στο 4. Δε τους λες και σκληρούς. Επίσης δεν πρόκειται να σπάσει συμβόλαιο τέτοιου επιπέδου μέσα στη σεζόν. Και μέσα σε όλα αυτά ας βάλουμε και την παράμετρο ότι ο παίκτης που θα έρθει (αν έρθει) ξέρει ότι έρχεται σε ομάδα που υπάρχει Βεζένκοφ, οπότε μην περιμένουμε όλα τα τοπ 4άρια να κάνουν ουρά ποιος θα πρωτοπάρει το ρόλο του back-up.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Δεκ 11, 2025 4:15 pm

Leon Man έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Πέμ Δεκ 11, 2025 2:12 pm
Δεν ξέρω γιατί έχετε φάει σκάλωμα ότι πρέπει όλοι στην 5δα να είναι ο ροντμαν με τον πιπεν..

Στον παο δεν χτυπάνε τον ναν τον σορτς τον σλουκα τον γιουρτσε κτλ στην άμυνα ;

Στην Μονακό δεν χτυπάνε τον μιροτιτς και τον τζειμς;

Όλες οι ομάδες έχουν παίκτες που τους σημαδεύουν στην άμυνα.. Ε σε μας μόνο τα 4ρια μπορούν να χτυπήσουν..Το πρόβλημα ήταν που δεν είχαμε έναν ασσο της προκοπής, πλέον θα δούμε άλλο μπάσκετ σιγά σιγά και άμα έρθει και κάνα 5ρι να παίζει αλλαγές και να μην χάνεται ακόμα καλύτερα
Φίλε, συγγνώμη, αλλά αν θέλεις, λέγε τη γνώμη σου χωρίς να σχολιάζεις την άποψη των άλλων χαρακτηρίζοντάς την ως σκάλωμα. Ιδιαίτερα εσύ που συνεχώς μέχρι τώρα έγραφες καθημερινά για την έλλειψη άσσου, για τουβλαδόρους και για ανικανότητα Μπαρτζώκα. Αυτό δεν ήταν σκάλωμα; Τώρα που κάποιοι λένε για σοφτίλα στο 4, τώρα σε πείραξε;
Εγώ δεν πιστεύω ότι είχαμε πρόβλημα μόνο στον άσσο, αλλά και στο 4, και μάλιστα ίσως αυτό να είναι και σημαντικότερο. Δεν μου επιτρέπεται να το εκφράσω χωρίς κάποιος να μου τη λέει για σκάλωμα; Στο κάτω-κάτω, δυο τρεις φορές έχω αναφερθεί στην έλλειψη αθλητικότητας στο 4, δεν μπορείς να μιλάς για σκάλωμα.
Για αρχη δεν πηγαινε συγκεκριμενα σε σενα,ειναι αρκετοι που γραφουν να μειωθει ο χρονος του σασα και του πιτερς..Μετα δεν ξερω γιατι σε πειραξε τοσο η λεξη σκαλωμα,ναι και εγω τρωω σκαλωματα..Δεν το ειπα προσβλητικα παντως..Εννοουσα μην κολλατε σε αυτο δειτε και αυτην την οπτικη. Επισης δεν με εχει πειραξει κατι,κουβεντα κανω γενικα και ηρεμα τα γραφω..μπορει ο καθενας να γραφει οτι θελει.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Δεκ 11, 2025 4:20 pm

οπ πητερς ειναι αξιοπρεπης για δευτερο 4αρι

εμεις στο παο εχουμε τον μητογλου :drunk:

οι ψηλοι σας δεν εχουν το παραμικρο προβλημα με τραυματισμους αν παρετε σεντερ θα πρεπει να φυγει ο χολ που το βλεπω εξτριμ γιατι και πολλα λεφτα δωσατε πριν λιγους μηνες αλλα και δεν ειναι οτι εχει βγει σαπακι για να τον αλλαξετε και ουτε γκρινιαζει που ειναι το δευτερο σεντερ

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Δεκ 11, 2025 4:26 pm

Οι δηλωσεις του σασα ειναι καθε φορα η μια καλυτερη απ την αλλη! :lol:
Σημερα για τον Μορις ειπε, σε ελευθερη μεταφραση, οτι καθε προσθηκη βοηθαει αλλα να σας πω την αληθεια δεν ξερω και ποιος ειναι αυτος ο Μορις καποια στιγμη πριν 5-6 χρονια ξερω επαιζε στο Ντενβερ :roofl:
Θεος! :Amen:

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

τουλουμπα έγραψε:

οι ψηλοι σας δεν εχουν το παραμικρο προβλημα με τραυματισμους αν παρετε σεντερ θα πρεπει να φυγει ο χολ που το βλεπω εξτριμ γιατι και πολλα λεφτα δωσατε πριν λιγους μηνες αλλα και δεν ειναι οτι εχει βγει σαπακι για να τον αλλαξετε και ουτε γκρινιαζει που ειναι το δευτερο σεντερ
Το να φύγει ο Αντετοκούμπο (που δεν τον λες και παίχτη για εμένα) και να έρθει ένας λίγο καλύτερος δεν γίνεται ;

Βασικά πολύ θα είναι καλύτεροι από τον Αντέ αλλά είναι Έλληνας και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε πάλι στους τελικούς να πάμε με έναν ψιλό (πχ λόγω τραυματισμών) , όπως πολύ σωστά είπαν και πιο πριν τα παιδιά. Έλληνας που να παίζει στο 5 δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμος αυτήν την περίοδο.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Δεκ 11, 2025 4:30 pm

τουλουμπα έγραψε:

Εχετε Σαμαντουροφ και δεν κανω πλακα. Απο τον φετινο Μητογλου ειναι ανετα καλυτερος.

Ο Χολ δεν προκειται να φυγει. Στην ομαδα δεν υπαρχουν tweeners στο 4-5 αρα αν γινει μια στραβη Φεβρουαριο πηγε στραφη ολη η χρονια αρα θα αποκτηθει παικτης. Απο αυτα που ακουσα για παικτη - παικτες που κοιταμε ειναι πολυ αξιολογοι. Δεν ειναι επιπεδου Μιλου, Λεσορ, Πετρουσεφ για να μην παρεξηγηθω αλλα ειναι παικτες άπο το πανω ραφι για μη βασικους. Τωρα εγω θα επαιρνα Ενγκαμουα που ειναι ανερχομενος και δεν θα εχει και τρελες αμεσες απαιτησεις.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:

Πέμ Δεκ 11, 2025 4:31 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Δεκ 11, 2025 4:15 pm
Leon Man έγραψε:

Για αρχη δεν πηγαινε συγκεκριμενα σε σενα,ειναι αρκετοι που γραφουν να μειωθει ο χρονος του σασα και του πιτερς..Μετα δεν ξερω γιατι σε πειραξε τοσο η λεξη σκαλωμα,ναι και εγω τρωω σκαλωματα..Δεν το ειπα προσβλητικα παντως..Εννοουσα μην κολλατε σε αυτο δειτε και αυτην την οπτικη. Επισης δεν με εχει πειραξει κατι,κουβεντα κανω γενικα και ηρεμα τα γραφω..μπορει ο καθενας να γραφει οτι θελει.
Δεκτό και συμφωνούμε και πάμε παρακάτω.

Για το θέμα της θέσης 4 ίσως να μην εκφράστηκα κι εγώ εντελώς σωστά.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στη θέση 4 παίζουμε στην ουσία με έναν παίκτη. Και δεν εννοώ ότι ο Πίτερς παίρνει ελάχιστο χρόνο. Ακόμα κι αν έπαιρναν Σάσα και Πίτερς από 20 λεπτά ο καθένας, πάλι θα έλεγα ότι παίζουμε με έναν παίκτη, με την έννοια ότι και οι δύο έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο προπονητής δεν έχει την ευελιξία να επιλέξει και άλλου είδους παιχνίδι από το 4. Έτσι η ομάδα χάνει πολύ και στην επιθετική της λειτουργία, αφού αν ο αντίπαλος προσαρμοστεί δεν σου μένουν και πολλά να κάνεις.
Γι' αυτό λέω (και αρκετοί άλλοι) ότι πρέπει να αποκτηθεί και άλλων χαρακτηριστικών παίκτης, πιο αθλητικός και δυνατός, χωρίς να υστερεί πολύ σε σουτ (αφού βέβαια ευστοχία Σάσα και ιδιαίτερα Πίτερς δεν κυκλοφοράει στην πιάτσα ούτε χειμώνα ούτε καλοκαίρι), που να μπορεί να ρίχνει λίγο ξύλο και να αντέχει, και με πιο γρήγορα πόδια για την άμυνα. Δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει κάτι τέτοιο διαθέσιμο αυτή την εποχή. Η έλλειψη, όμως, υπάρχει. Και αυτή η έλλειψη μας στερεί ποικιλομορφία στην επίθεση και μας χαντακώνει αμυντικά. Είτε τώρα, αλλά το καλοκαίρι σίγουρα, πρέπει να μείνει μόνο ο Σάσα με αυτά τα χαρακτηριστικά στο 4 και να πάρουμε κάποιου άλλου τύπου 4/5άρι.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Πέμ Δεκ 11, 2025 4:38 pm

Με Καμποκλό τι παίζει ; Eίχε τραυματισμό ψιλοσοβαρό , αλλά διάβαζα ότι είναι έτοιμος αλλά δεν υπολογίζεται από την Χάποελ. Αν ιατρικά είναι καλά , μας ταιριάζει γάντι νομίζω . Tweener , θα δώσει σκληράδα ενώ έχει και το σουτάκι από το τρίποντο που δίνει την δυνατότητα για 5 out σχήματα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Δεκ 11, 2025 4:39 pm

Rivers15 έγραψε:
Οι δηλωσεις του σασα ειναι καθε φορα η μια καλυτερη απ την αλλη! :lol:
Σημερα για τον Μορις ειπε, σε ελευθερη μεταφραση, οτι καθε προσθηκη βοηθαει αλλα να σας πω την αληθεια δεν ξερω και ποιος ειναι αυτος ο Μορις καποια στιγμη πριν 5-6 χρονια ξερω επαιζε στο Ντενβερ :roofl:
Θεος! :Amen:
δεν το πε ακριβως ετσι..κλασικες δηλωσεις παικτων εκανε..θα τον βοηθησουμε,θα μας βοηθησει κτλ,ειναι καλος παικτης αν και δεν ξερω τι εκανε τελευταια,τον θυμαμαι στον ντενβερ.

ο μπαρτζωκας παλι φανηκε να μην θελει αλλο παικτη..δεν ξερω αν το εκανε επειδη εχει ματς μπροστα του η οντως δεν ψαχνει.

παντως το χω απιθανο οτι θα ρθει και αλλος γκαρντ.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Δεκ 11, 2025 5:07 pm

Δεν θα ερθει αλλος γκαρντ γιατι δεν χρειαζεται αλλος γκαρντ. Μολις ο Μορις εγκλιματιστει θα φυγει και ο Λι. Ο Λαρε πιο πολλα θα προσφερει ετσι και αλλιω και αξιζει να παιζει και παραπανω.

Τωρα για 4-5 διατηρω επιφυλαξεις αλλα δεν θα επεφτα και απ τα συννεφα. Ενας απο τους ενδοιασμους μου ηταν κατα ποσο ο Χολ θα επαρκουσε ως δευτερος. Ουτε κρυο ουτε ζεστη μεχτι στιγμης, σιγουρα δεν βγαζει ματια αλλα ειναι χρησιμος στα 3-4 πραγματα που κανει.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Δεκ 11, 2025 5:17 pm

Χολ με το Μόρρις θα παίζει καλύτερα, θα έχει έναν παίκτη να του δώσει σωστά τη μπάλα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”