Ο Αχιλλέας Δεμέναγας αναλαμβάνει διευθυντής του αναπτυξιακού προγράμματος της ομάδας.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 26323.html
Το πρωτο που επρεπε να γινει ηταν να βγαλουν αυτα τα απαισια κιτρινα καθισματα και να βαλουν κοκκινα, Θα ηταν πολυ πιο ωραιο. Ελπιζω να το κανουν μεχρι να αρχισει η σεζον
Το πρωτο που επρεπε να γινει ηταν να βγαλουν αυτα τα απαισια κιτρινα καθισματα και να βαλουν κοκκινα, Θα ηταν πολυ πιο ωραιο. Ελπιζω να το κανουν μεχρι να αρχισει η σεζον
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρέπει κάτι να γίνει να φύγει ο Ολυμπιακός από το ΣΕΦ. Είναι μάλλον το χειρότερο γήπεδο της Ευρώπης (εκτός από της Μονακό ξέρω γώ που είναι λες και παίζεις στο κλειστό του Βύρωνα) και είναι κρίμα μια τόσο καλή ομάδα να μην έχει ένα μπασκετικό γήπεδο.thory έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 26, 2023 2:11 pmhttps://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 26323.html
Α επίσης πρέπει να παρθούν μέτρα κατά των κάφρων στα courtside seats (και στο ΟΑΚΑ φυσικά).
0

Ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα στην συνέντευξη είναι το ότι την επόμενη τριετία θα επενδυθούν συνολικά σε ομάδα και οακα 100 εκατομμύρια ευρώ. Ένα τεράστιο νούμερο που ανατρέπει το status quo των μέχρι τώρα δεδομένων στο Ελληνικό μπάσκετ.
Το ερώτημα είναι, πως θα απαντήσει το αντίπαλο δέος, ο Ολυμπιακός; Θα συνεχίσει στο ίδιο μοντέλο; Είναι ακόμα σύγχρονο; Με τον εγχώριο ανταγωνιστή σου να έχει σχεδόν διπλάσιο μπάτζετ θα μείνεις ανταγωστικος μακροχρόνια; Με το ΝΒΑ να ανεβαζει συνέχεια το σαλαρι καπ και 2 ομάδες να ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι πως θα επηρεαστεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα μπάτζετ των ομάδων;
Το ερώτημα είναι, πως θα απαντήσει το αντίπαλο δέος, ο Ολυμπιακός; Θα συνεχίσει στο ίδιο μοντέλο; Είναι ακόμα σύγχρονο; Με τον εγχώριο ανταγωνιστή σου να έχει σχεδόν διπλάσιο μπάτζετ θα μείνεις ανταγωστικος μακροχρόνια; Με το ΝΒΑ να ανεβαζει συνέχεια το σαλαρι καπ και 2 ομάδες να ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι πως θα επηρεαστεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα μπάτζετ των ομάδων;
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Λογικά και εμείς θα ρίξουμε χρήμα στο σεφ και γενικά την όλη εμπειρία να βλέπεις ματς..
Στο μπατζετ δεν νομίζω να αλλάξει κάτι από το my way και 10εκ βαριά βαριά .. παρότι τα έσοδα αυξάνονται από παντού δεν δείχνει να επηρεάζει το ταβάνι τους. Ειδικά τώρα με τις επιτυχίες το εγώ τους θα χει πάει στον θεό .
Στο μπατζετ δεν νομίζω να αλλάξει κάτι από το my way και 10εκ βαριά βαριά .. παρότι τα έσοδα αυξάνονται από παντού δεν δείχνει να επηρεάζει το ταβάνι τους. Ειδικά τώρα με τις επιτυχίες το εγώ τους θα χει πάει στον θεό .
0
Αυτό θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα, αν συνεχίσουν να κερδίζουν όλα καλά και καβάλα στο άλογο. Αν όμως στο πρωτάθλημα επικρατεί ο Παναθηναϊκός και στην Ευρωλίγκα δεν πάνε F4 δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος θα κρατήσει την ψυχραιμία του.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 01, 2023 7:50 pmΛογικά και εμείς θα ρίξουμε χρήμα στο σεφ και γενικά την όλη εμπειρία να βλέπεις ματς..
Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει αυτή την στιγμή τον καλύτερο προπονητή της διοργάνωσης (ψηφισμενος 2 χρονιές σερί)
Αν έρθει μια ομάδα και του κάνει μια πρόταση 2-3 εκατομμύρια τι γίνεται;
Νομίζω ότι και οι Αγγελόπουλοι πρέπει να βρούνε τρόπους να αυξήσουν τα έσοδα τους για να αυξηθεί το μπάτζετ του Ολυμπιακου. Κανένας δεν έχει απαίτηση να βάζουν κάθε χρόνο 10 εκατομμύρια από την τσέπη τους, όμως πρέπει να βρούνε τρόπους για να μείνουν ανταγωνιστικοι μακροχρόνια
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό είναι για όσους σκέφτονται λογικά .. οι αφοι πιστεύω θα ζήσουν και θα πεθάνουν με το my way .shtarkws έγραψε: ↑Τρί Αύγ 01, 2023 8:23 pmΑυτό θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα, αν συνεχίσουν να κερδίζουν όλα καλά και καβάλα στο άλογο. Αν όμως στο πρωτάθλημα επικρατεί ο Παναθηναϊκός και στην Ευρωλίγκα δεν πάνε F4 δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος θα κρατήσει την ψυχραιμία του.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 01, 2023 7:50 pmΛογικά και εμείς θα ρίξουμε χρήμα στο σεφ και γενικά την όλη εμπειρία να βλέπεις ματς..
Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει αυτή την στιγμή τον καλύτερο προπονητή της διοργάνωσης (ψηφισμενος 2 χρονιές σερί)
Αν έρθει μια ομάδα και του κάνει μια πρόταση 2-3 εκατομμύρια τι γίνεται;
Νομίζω ότι και οι Αγγελόπουλοι πρέπει να βρούνε τρόπους να αυξήσουν τα έσοδα τους για να αυξηθεί το μπάτζετ του Ολυμπιακου. Κανένας δεν έχει απαίτηση να βάζουν κάθε χρόνο 10 εκατομμύρια από την τσέπη τους, όμως πρέπει να βρούνε τρόπους για να μείνουν ανταγωνιστικοι μακροχρόνια
Ο μπαρτζω πιστεύω είναι στρατιώτης δεν θα φύγει από μόνος του ..
Καλά 2-3εκ θα βάζουν οι αφοι φέτος (και ότι ρίχνουν στο γήπεδο)τα αλλά αν βάλεις εισιτήρια τηλεοπτικά κτλ σίγουρα φτάνουν 8-10εκ
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Maurice_Evans
- Reactions: 94
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ερωτήσεις που πάντα τις έχω αλλά απαντήσεις δεν μπορώ να βρώ.
Ξεκινάω από την πιο πρόσφατη απορία. Οι αδερφοί με την δήλωση τους στην φιέστα τι ακριβώς επικοινώνησαν στον κόσμο; Πως υπάρχει συμφωνία για την εκμετάλευση και μακροπρόθεσμα για την χρησικτησία του ΣΕΦ; Ήταν δήλωση τύπου: "To θέλουμε, νισάφι πια, να τελειώνει αυτή η ιστορία" ;
Στην περίπτωση που τελικά το ΣΕΦ έχει περάσει στα χέρια του Ολυμπιακού, πως προβλέπεται να αυξηθεί (ουσιαστικά, όχι κατά 300-500 θέσεις) η χωρητικότητα του γηπέδου από την στιγμή που είναι στάδιο, έχει τον στίβο; (δεν ξέρω κι αν στην χώρα υπάρχει μέρος που μπορεί να πάει ο κλειστός στίβος)
Tέλος, ακόμη και αν ο στίβος δεν πρόκειται να φύγει από το ΣΕΦ, προβλέπεται να ανοίξουν οι πτυσσόμενες κερκίδες; Τόσα χρόνια το πρόβλημα ποιο ήταν και δεν άνοιγαν;
Ξεκινάω από την πιο πρόσφατη απορία. Οι αδερφοί με την δήλωση τους στην φιέστα τι ακριβώς επικοινώνησαν στον κόσμο; Πως υπάρχει συμφωνία για την εκμετάλευση και μακροπρόθεσμα για την χρησικτησία του ΣΕΦ; Ήταν δήλωση τύπου: "To θέλουμε, νισάφι πια, να τελειώνει αυτή η ιστορία" ;
Στην περίπτωση που τελικά το ΣΕΦ έχει περάσει στα χέρια του Ολυμπιακού, πως προβλέπεται να αυξηθεί (ουσιαστικά, όχι κατά 300-500 θέσεις) η χωρητικότητα του γηπέδου από την στιγμή που είναι στάδιο, έχει τον στίβο; (δεν ξέρω κι αν στην χώρα υπάρχει μέρος που μπορεί να πάει ο κλειστός στίβος)
Tέλος, ακόμη και αν ο στίβος δεν πρόκειται να φύγει από το ΣΕΦ, προβλέπεται να ανοίξουν οι πτυσσόμενες κερκίδες; Τόσα χρόνια το πρόβλημα ποιο ήταν και δεν άνοιγαν;
0
- berry
- Reactions: 2237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουν συμφωνήσει με την διοίκηση για κάποιες αλλαγές οι οποίες δεν μπορεί να είναι πολλές αν δεν μεταφερθούν τα τμήματα του στίβου
Αυτά ήταν να πάνε στο σπίτι του στίβου που όμως δεν είναι έτοιμο
Γενικά πιέζουν για 50 χρόνια παραχώρηση κλπ όπως έγινε με ΟΑΚΑ
https://www.sport24.gr/stivos/to-spiti- ... 60747.html
Αυτά ήταν να πάνε στο σπίτι του στίβου που όμως δεν είναι έτοιμο
Γενικά πιέζουν για 50 χρόνια παραχώρηση κλπ όπως έγινε με ΟΑΚΑ
https://www.sport24.gr/stivos/to-spiti- ... 60747.html
2
2

-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... -tou-pics/Maurice_Evans έγραψε: ↑Δευ Αύγ 14, 2023 9:01 pmΕρωτήσεις που πάντα τις έχω αλλά απαντήσεις δεν μπορώ να βρώ.
0